|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 14:58:51   
bucibirba
Sunny24, za kavico ni nikoli problema user posted image .

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 15:57:55   
frcafella
Pozdravček!

juhica, tudi moj mali ima še pleničko. Nimaš kaj, jaz se ne obremenjujem. Ko bo, bo. Siliti se mi zdi brezveze...
bucibirba, super za nakup vozičkauser posted image  Sem prepričana, da boš zelo zadovoljna...

maca84, kako je šlo na izpitu??
sunny, vam pa dogaja in tako je tudi pravuser posted image

Povejte mi punce, kje bi se dalo dobiti kakšne lepe nosečniške najlonke in pajkice??? Ma me ful moti, da ni nobene pametne ponudbe za nosečke, tisto bore malo, kar pa ponujajo, pa cena takšna, da te kap... Mi res manjka takšna ponudba... Kaj pa ve pogrešate v ponudbi??

Se beremo...

(odgovor članu theirchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 18:52:10   
MagicSpell77
Hello!

Evo nas iz morfologije. G je bil ful prijazen in si vzel čas (čakalnica se je napolnila do zadnjega stola, ker sem bla not več kot pol ure). Imamo pa res eno sramežljivko. Je rekel da punčkasto zgleda, amapak ni čist ziher. Je bila tako obrnjena z glavo navzdol, da ni mogel pogledat možganov in srčka. Tako, da moram v soboto spet prit okoli. Mogoče pa takrat dobimo potrjen spol. Že na nuhalni se nam je skrivala, zdaj pa tudi. Sicer pa tudi prav, bomo pa na koncu zvedli, tako kot v dobrih starih cajtih.

Lep večer vsem skupaj!!!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 18:54:32   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: zabica81

muki1 jaz imam tudi v petek ob 7:30, pa se mi je zdelo da je to ful zgodaj user posted image user posted image kaj pa če bo štručka še spala, kaj pa potem, a jo zbudijo user posted image user posted image




Čisto možno, da bo spalo detece. Za ziher vem, da bo budno zvečer, tam okrog 22.00 ko se jaz dam ležečki. Potem je skoraj vedno direndaj.
Jaz upam, da bo vse ok, nekaj me stiska. Pa da bo otrok pokazal, kaj skriva med nogicami. Res sem firbec. Ma če to ne bo fant, te res nimam nobene intuicije. Pa še sanjam nonstop o fantku. Sicer je vseeno, damo da bo otrok zdrav, ampak ne vem zakaj tako trmasto govorim o fantku. Tudi punčk se nisem še naveličala.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 19:01:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frcafella

Povejte mi punce, kje bi se dalo dobiti kakšne lepe nosečniške najlonke in pajkice??? Ma me ful moti, da ni nobene pametne ponudbe za nosečke, tisto bore malo, kar pa ponujajo, pa cena takšna, da te kap... Mi res manjka takšna ponudba... Kaj pa ve pogrešate v ponudbi??

Se beremo...


Jaz sem črne dobila v HM.
Nekaj jih je tudi tu: next
Predvsem otroške cunjice Next so meni tak lepe user posted image .

Je pa dobro vprašanje, kaj pogrešamo. Jaz bi kakšne bolj žive barve. Zeleno, rumeno, oranžno, pisano. Vsaj majčke za pod črno obleko recimo. Ker se mi zdi, da so vse barve nekam toge. HM je za nikamor. CA pri nas ne drži nosečniških, v Avstriji pa tudi ni neke pisane palete. Vse tako monotono.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 19:10:52   
muki1
No, pa še tukaj se da naročiti ful lepih cunjic. Jaz še nisem, poznam pa punce ki redno naročajo oblačila zase in so zadovoljna s kvaliteto in dostavo. asos

Jaz sem se zapičila v to obleko, če že kero zanima user posted image .
oblekca

A ni lepa, no? user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 19:18:48   
muki1
Skoz nekaj o cunjah sanjarim in nakladam, hodim pa ko en klošar okoli. user posted image


Dajte mi povedat, a še kero tako boli križ, ali hrbtenica, medenica...saj ne vem kje točno me boli, ampak jaz sem hin. Res se mi zdi, da je vsak dan hujše.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 19:33:25   
bucibirba
Muki1, lepa oblekca! Jaz sem bla včeraj v Mothercare-u in imajo tudi zelo zelo lepe stvari...malček drage, ampak lepe. Jaz sem po eni strani prav vesela, da sem na bolovanju in se mi ni treba obremenjevat s tem, kaj obleč...še dobrouser posted image
Mene pa kolki bolijo...in to ne kadar hodim, ampak ponoči, ko spimuser posted image  Jao, zjutraj tako šepam, posebaj na levo nogo...kar neki!
Zima1976, Aqua77 in **M** super za rezultate MF! user posted image  **M** držim pesti, da ti podaljšajo!
Rakica82, upam da se bolje počutiš in so slabosti mimo!
MagicSpell77, supe, boš lahko bebico dvakrat videla! Joj, jaz komaj čakam mojo MF...ah, šele 18.3.

Sem pa danes pisala Mutsy spletni strani...glede dobavnih rokov (kar dolgi so namreč, 2 do 2,5 meseca je za čakat), pa so mi takoj odgovorili, da se bodo potrudili uredit hitreje...jeeeeuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 20:05:57   
juhica
Ok, če že sprašujemo kaj boliuser posted image  - a ima slučajno katera boleče bule pod pazduho - baje naj bi bilo vsakič huje? Sej mislim, da vem kaj me matra, jst mam tam mlečne žleze, sploh pod desno se mi je cela bula naredila, ko sem drugič rodila. Zdej je pa že take velikosti kot je bila takrat, čist mim zgledauser posted image . Komi čakam pregled, pa ji bom omenila...

Pa trebuh imam grozno velik, vsaj meni se zdi...

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 20:12:20   
mismis
Dober večer vsem skupaj,

da se še tukaj javim, po enem tednu v lj. porodnišnici smo spet doma. Kot so vam že poročali imamo dve user posted image , pupi sta pridni, rasteta po šolsko, obe imata velikost nad 300 g, tudi vse ostalo je bilo na morfologiji bp, razen seveda materičnega vratu.

Namreč moja G ga je nameril le 22 mm, kar sicer ni tako kritično, vendar pa imam še nek "faneling", zato me je takoj napotila v ambulanto za rizično nosečnost, kjer so me zadržali na oddelku. Naslednji dan mi je G naredila ponovno morfologijo in izmerila MV, ki je bil tokrat le 14 mm, s tem sem pa že na kritični meji. Ker smo za cerklažo že prepozni (naj bi se delala le do 16. tedna, eventuelno do 19. tedna) priznam, da me je bilo že pošteno strah. Uglavnom v P so mi naredili vse možne preiskave, vzeli kri, vodo in bris (za primer, če bi imela kakšno bakterijo), vsak dan smo poslušali srčka,...Včeraj smo imeli ponovno UZ in naj bi bil MV dolg 19 mm, še vedno ne dobro ampak bolje kot prej, no včeraj je padla odločitev, da bi bilo dobro, da dobim materični obroček - pesar.

To naj bi bila neke vrste hitra cerklaža, ki se izvaja pri nosečnicah od 20. do 24. tedna, ki imajo skrajšan MV, manj kot 25 mm...Ta obroček naj bi zmanjšal pritisk in s tem naj bi se MV krajšal počasneje oz. nekaj takega. Uglavnom s tem se zmanjšuje tveganje za prezgodnji porod.

Po eni strani sem imela veliko srečo, da me je moja osebna G naročila na morfologijo tako kmalu in da smo ugotovili tole krajšanje MV, kajti  ne vem, kaj bi se lahko vse zgodilo, če bi imela morfo kasneje. Pa verjemite na temle oddelku E leži veliko žensk in vsaka ima svojo zgodbo. Sedaj me bodo pa do konca nosečnosti vodili v ambulanti za patološko nosečnost, tako da imam preglede na 14 dni, predpisano pa imam tudi strogo mirovanje.


Pridne bodite, čuvajte svoje user posted image user posted image  jaz pa se vam javim jutri in vas pokomentiram.

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 22:17:35   
marjetka15
Pozdravljene user posted image .

Jaz sem danes imela morfologijo. Vse je ok, tehtamo že 415g in od NS ni nič zraslo, tako da bo punčka user posted image . Sm ful vesela da je vse ok, tako da sem danes hitro šibala nekaj kupit za našo pikico.user posted image

Naslednji pregled imam 4.4, bom pa tudi jaz naslednjič dala kri za sladkorno. Moram prit piti tisti sirup in potem po 1 uri dati kri. Ne vem, a to vsem delajo? Ne vem pa če je to zato, ker sem se od zadnjega pregleda pred 5 tedni zredila za 5 kg. Kaj mislite, a je to veliko?
Sicer mi g ni nič rekla, da sem se preveč zredila.

Sem pa kar malo razočarana, ker se naše pikice na UZ ni tako lepo videlo kot na NS. Grem pa 21.3. še k Strahovi na 3D morfologijo.
Tam bojo pa slikce ziher lepšeuser posted image .

Drugače pa voziček bova vzela ali Icandy peach ali pa Jane 4 rider, sobico imam pa tudi že ogledano. Sem pa danes v kiku dobila ene ful luškane nalepke za steno za cele 4 eure.
No tok sm se javla, da povem rezultate morfologije.

lepo se imejte in uživejte v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 7:24:50   
maca84
no moj dan je bil pa včeraj prov fajn....zjutraj pregled,vse ok,popoldan izpit in ocena 10 user posted image sicer ni bil ustni tako da tisto z oprijeto majčko (ne vem več katera točno mi je to predlagala user posted image ) nisem upoštevala pa še ženska je predavateljica bla, tko da bi mal čudno zgledalo verjetnouser posted image no pa še tko sem po naravi mal bolj baročnih oblin in se mi tudi bušek še ne pozna kej dosti,tko da najbrž nebi blo nobenega pravega učinkauser posted image
skratka zdej so vse obveznosti z izpiti zaključene in me čaka samo še diploma user posted image potem se pa tut jst lotim nakupovanja, ki ga zdej odlagam ker vem da drugače ne bo nič z diplomo ampak se bom sam s stvarmi za user posted image še ukvarjala ...ja je pač bolj zanimivo in luštno kot pa pisanje diplome user posted image

se me pa nekaj prehladnga loteva user posted image sem se danes zbudila z hripavi glasom, zabitim nosom pa že neki dni rahlo pokašljujem....upam da mi rata odpravit preden se v kak obsežnejši prehlad prevesi vse skupaj.

Lepo se imejte user posted image pa naj vas ne zebe preveč....pri nas spet sneži tako da odpade kak sprehod .

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 7:43:52   
škrpijonka
Marjetka vse moram piti tisti sirup in dati kri neglede na to koliko smo se zredile.
Jaz grem v sredo spit ta sirup.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 7:52:57   
juhica
mismis, sem brala zate na drugi temi (40plus) in že držala pesti. Res sreča, da so ti to zdaj ugotovili in da je vse ok!!

Ja vem za zgodbe z E oddelka od dveh mesecev nazaj, ko je tam ležala moja soseda in mi je pravila, en mesec pred porodom - se je vse srečno končalo, napovedi pa so bile teške - od takrat sploh nočem več razmišljati o nosečnosti preveč dokler ne rodim in držim user posted image  v rokah in vidim da je vse ok....

marjetka15, a si v ZD Domžale? Tam dajejo sedaj vse po vrsti, pa tudi drugje že. Popila boš 50g glukoze raztopljene v vodi - v Domžalah se te usmilijo in dajo zraven cedevitouser posted image user posted image user posted image , potem eno uro pri miru sediš in ti nato vzamejo kri. Prvič sem šla pa leta 2005, ker je moj oče sladkorni bolnik. Drugače pa dajo: če imaš v žlahti sladkorca, si nad trideset, se preveč rediš?, pa še so neki razlogi...

maca84 - čestitkeuser posted image . Ampak včasih trebuščka ni fajn kazat, vsaj na mojem faksu je par prfoksov, ki jim to ni bilo všeč, da študentke zanosijo. No men se je na srečo poznal šele na zagovoru diplome (en mesec pred rokom), pa mi je recenzent malo nagajal zato - jst pa malo nazajuser posted image . Je pa bolj "moški" faksuser posted image ...

Zdej pa že komi čakam na MF, jst jo mam tok pozn glede na vas... Me zanima ali bo potrdila da je fantek, soseda navija za punčkouser posted image , pa seveda če je vse ok....

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 7:55:36   
aloje
Dobro jutro user posted image .
MISMIS vso srečo in upam,da bo vse ok.
MARJETKA15 tudi jaz imam 30.3 pregled za sladkor,tako,da ne skrbi,to nam pripada.Pa sem se od 17.1 zredila za 1.1kg skupaj 4 kg-pa brez slabosti,sem bila kar pohvaljena.
Maca84 čestitke za vse,res fino.user posted image
No sedaj po dobrem zajtrku pa grem malo okoli hiše sneg pomesti,drugače bo sama svinjarija po garaži.Sneg pa še kr noče nehat padat,dovolj imam že tega mraza pa zime.Upam,da kmalu pride topla pomlad,že dva dni nisem mogla it na sprehod,tako, da sem še to noč slabo spala,zbudilo me je ko so orali sneg, pa potem pikica v trebuhu,pa na koncu še mož,ko je šel v službo,še dobro,da sem na bolniški,da bom (saj upam) čez dan kaj nadoknadla.
Lepo se imejte.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 8:01:34   
total
Jutro drage nosečke,pa imamo zopet mal snega....user posted image user posted image ,naj se gre solit tole vreme.
Komaj čakam na pomlad in topla oblačila.,ko se vse tako lepo menite o njih,tudi jaz komaj čakam da si nadanem kaj lahkega,balerinke,lanene hlače,razne majčke....user posted image .

mismis pazi nase in resno počivaj.Da bo stabo in z bebikami ok. Tudi men je merila na MF materični vrat in je rekla,da je krajši sam nč ni povedala kolk,sam pazit se morm,pa nč težkega dvigovat.
juhica tele bule maš verjetno povečane lojnice,zaradi hrmonskih sprememb,vseeno pa vpraš.Pravijo če bolijo ni panike...
maca84 čestitke za izpituser posted image user posted image .

Vsem čestitke za dobro opravljeno MFuser posted image user posted image user posted image .

muki1 lušna oblekca,ja pa na nextu majo tak fletne stvari,tam najbolj trpi moja Mastercard user posted image user posted image user posted image .

Dans bo zopet dan bolj za počivat,sem na netu in čekiram vozičke in ostale stavri dokler ne bom doktoriralauser posted image ,dobr da mam čas.

Lp


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 8:56:11   
muki1
Dobro jutro. Uf spet ta sneg. Pa kdo je to naročil? user posted image

Mismis, to pa ni nič kaj luštno brati. Res dobro da si imela tako zgodaj morfologijo in verjamem, da se bo vse lepo končalo. Lepo počivaj, pusti se malo razvajati, pa bo čas minil.  Itak šibamo, šibamo. Zdaj smo že več ali manj vse v drugi polovici, zdaj odštevamo na dol user posted image .
Juhica, za bule nimam pojma. So pa najbrž res mlečne žleze že proradile. Moja prijateljica je v sedmem mesecu nosečnosti opazila, da ji je nekaj mleka priteklo iz prsi med nosečnostjo. Je zelo dolgo dojila, pa tudi kmalu po prvem porodu je zanosila drugič. Tak da najbrž je to zelo povezano.
Marjetka, jaz sem obakrat glukozo pila. Se preživi, čeprav je ogabna. Sem pa v prvo imela celo neko preiskavo, da sem trikrat to pila na vsako uro in trikrat so mi vzeli kri. To pa je bilo res tečno. 5 kil od pregleda do pregleda se je pa moja znanka redila skoraj ves čas user posted image . Je na koncu bila +30. Mah, vmes kakšen mesec uide, potem spet ne. Moja ginekologinja je rekla, da ona ne teži tam do +18 kg. Kar je nad tem je pa potem baje že nevarno. Meni kile tudi fajn grejo gor. Po mojem bom jutri spet +2 v enem mesecu. Vsaj domača mi kaže tako.
Maca, čestitam za izpit. Super si to zrihtala.

In seveda vsem ostalim čestitke za dobre rezultate na pregledu. Jaz imam svojo morfologijo jutri, še enkrat spim.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 9:07:16   
MetiLu
Dan!

dones imam pa dan poležavanja... sem čist hin, neprespana, grozne sanje, ne pomnim takih... v glavnem, bom šla zdele kar mal oddremat... Možek dela cel dan, mali je v vrtcu, tako, da si to danes komot privoščim user posted image

Muki1, se ti pridružujem pri bolečinah v medenici, križu, trtici. Mene je tako zaštihalo, da sem šla 2 dni nazaj na eno terapijo, da je vsaj malo popustilo, me pa vseka vsakič ko se prepognem ... dijo, mijo res... boli za znoret, mam kar mravljince v nogah user posted image očitno mi je en živc tako preščipnilo, da sploh ne spusti user posted image  Aja, pa desna veka mi konstantno utripa user posted image  
Kile pa tokrat ne šibajo tako hitro gor, upam, da tako ostane, lepo počasi do konca. Itak me bo najbrž zadnja dva meseca spet razgnalo user posted image
Oblekica je pa res lepa user posted image  tud jaz kar naprej neki o oblačilcih zase razmišljam, pa sem skoz v trenirki user posted image  no, sej če grem od doma se malo spedenam, že zarad občutka, da se ne "izgubim", ker vem kako je bilo po prvem porodu. eno leto same trenirke, mikice, priročne za dojenje in kakšne kavbojke in superge. Sem rabila kar neki časa, da sem se nazaj ulavfala pa "dala kaj nase" . Pa tud šopingiram rada, priznam user posted image  čeprav zadnje čase moram pazit na €, da ne izpuhtijo za napačne zadeve user posted image

Frcafela, jaz sem si ene melirano sive pajkice kupila v H&M-u za 10€, pa so super. Imajo tudi črne.

Sem pa prejle probavala stare modrce za dojenje in tisti iz H&M-a so mi zdej že malo tesni user posted image  ne vem a mi zdej zize bolj rastejo, pa smo na polovici, v prvi nosečnosti so se mi šele proti koncu tok napihnile... Zgleda bo treba tokrat še kakšnega večjega kupit, vsaj za začetek, ko pride tisti naval mleka, jaz sem imela takrat take ko Pamela Anderson, pa trde ko kamen. Me čudi, da nisem nobenega masitisa fasala, HB! V glavnem, bo treba po kakšen modrc še, ker tile podloženi postajajo neudobni...

Mismis, drži se, pa noge u luft user posted image  

Čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo in lepe rezulatate. Jaz jo imam šele v torek in še enkrat v petek, se mi že tako vleče. Upam, da bomo tudi mi zvedeli, kdo se nam bo pridružil.

zdej grem pa eno user posted image spit

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 3.3.2011 9:10:48 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 9:26:16   
rakica82
Jutro

v še en snežen dan user posted image . Jst bi tud pomlad, pa sonček, da plašče pospravim v omaro.

Sem pa včeraj prvič odkar sem noseča bruhala user posted image , ampak mam očitno eno lahko obilo neke trebušne viroze. Me že od včeraj boli želodec, jem skoraj ne nič, prežganka včeraj je šla pa po hitrem postopku ven tam kjer je prišlauser posted image . Sploh ne vem kje sem to pobrala. Ampak računam na to ,da bo šlo mimo še danes.

Mismisuser posted image , sem že razmišljala, da se dolgo nisi oglasila.Kot si rekla, dobro da ti je delala morfo tako zgodaj, važno pa da je pupama vse ok. Zdej pa počivaj in pazi nase.

Muki1 lepa oblekca.
Jaz sem včeraj prvič zavila v kakšno trgovino in gledala nosečniške cunje, sem bla v H&M pa v C&A, sem si kupila dvoje hlače. Bravo jstuser posted image .
In se mi je res zdelo, da ni veliko izbire, barve pa sploh.

Marjetka15 in Magic spell super za morfologijo user posted image

Maca84 ful pridna, kar 10 user posted image

Metilu ti pa kar počivaj, če rabiš. Si je treba vzet cajt tud za to.
Muki1 in Metilu mene neki boli pri lopaticah, pa občasno križ. Sem bla včeraj pri kiropraktiku, je malo boljše, to itak zdej že neki cajta hodim, pa kr pomaga.

lp



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 9:39:09   
juhica
No zdele sem pa od Pušenjaka našla en odgovor ženski, ki je bila tudi v tretje noseča, in pravi, da so mlečne žleze in da naj jih ne šlatamo user posted image  in da je to normalno. Meni je mleko teklo pri obeh prejšnjih, tokrat pa še ne, sam so joške vsakič večje, tokrat sploh modrca ne spravim nase, samo še športne nosim, sm glih še včeri enega v Kiku kupila... Tudi obseg pod prsmi je ful večji, se mi zdi, da mi je maternica vse nekam gor pritisnila - no sej pravim, da imam velik trebuh....  Tehtam se raje sploh ne, meni je težila pri prvi nosečnosti, ko sem se 20 kg zredila, upam da bo zdaj manj kg.... No ja sem pa glihkar dve žemlji z majonezo in mortadelo pojedla, pa še pollitrski kapučin je na poti, tko dauser posted image user posted image user posted image  - sej če bom dojila bo vsak gram maščobice prav prišel user posted image , ker ta drugi me je popolnoma obral in to v parih mesecih....

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 9:47:51   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

No zdele sem pa od Pušenjaka našla en odgovor ženski, ki je bila tudi v tretje noseča, in pravi, da so mlečne žleze in da naj jih ne šlatamo user posted image  in da je to normalno. Meni je mleko teklo pri obeh prejšnjih, tokrat pa še ne, sam so joške vsakič večje, tokrat sploh modrca ne spravim nase, samo še športne nosim, sm glih še včeri enega v Kiku kupila... Tudi obseg pod prsmi je ful večji, se mi zdi, da mi je maternica vse nekam gor pritisnila - no sej pravim, da imam velik trebuh....  Tehtam se raje sploh ne, meni je težila pri prvi nosečnosti, ko sem se 20 kg zredila, upam da bo zdaj manj kg.... No ja sem pa glihkar dve žemlji z majonezo in mortadelo pojedla, pa še pollitrski kapučin je na poti, tko dauser posted image user posted image user posted image  - sej če bom dojila bo vsak gram maščobice prav prišel user posted image , ker ta drugi me je popolnoma obral in to v parih mesecih....


user posted image user posted image user posted image  tud mene je tamal obral in sem bila v parih mesecih čist presuha, sem zgledala tako uvela in postarana v obraz user posted image  
A praviš, da so zize vsakič večje zrastle? Pa pol niso nič večje ostale? A je vsaj kej upanja, al bojo tokrat še manjše (če je to sploh še možno user posted image )? 

Jaz sem se pa dones s štrudljem basala, sva ga včeraj s tamalim spekla, sva imela kreativen popoldan user posted image  

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 10:03:13   
juhica
Ne ostale niso nič večje user posted image user posted image user posted image !!!!!!! Sam bolj povešene user posted image user posted image user posted image  - sam tega verjetno nisi hotla slišati!!! Pa vedno so lohk še manjše user posted image , pa lahko se še kaka dodatna strija pozna....No glavno, da so otroci zadovoljni in srečni, sploh če so podobni mojemu malemu sesalcu.... Kar smejalo se mu je ko me je zagledal, pri atiju čist priden, jst sm pa samo v sobo stopila - jok - mami hrana!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Julijke 2011
3.3.2011 10:52:08   
mismis

user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, user posted image
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
Zivez, 26, 2user posted image , 1user posted image , P: .,  user posted image
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, user posted image
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 4.3. user posted image
pinky_fairy1, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?, user posted image
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
7.7.
botticell, okolica MB, 28, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
frcafella, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P:?., MF: ? user posted image
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 4.4., 3D: 21.3.  user posted image
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., MF: 4.3., 3D: 15.4. user posted image
majuscka, 27, Sl. Bistrica, 2user posted image , 0user posted image , P: ?.,   user posted image
theirchy, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 16.3., user posted image
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image P: ?, MF: 9.3. user posted image
Suziiika, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 23.3.                      user posted image
 
10.7.
katja117, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P: ? ,  user posted image
janca15, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ? , MF: ? user posted image
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: 16.3.  user posted image  user posted image  
freyja, 28,  1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?  user posted image
 
13.7.
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?. user posted image
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
 
14.7.?
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?,  user posted image
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 8.3.  user posted image
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 8.3. user posted image
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: 30.3.    user posted image  
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?.,  user posted image
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: .1.4.    user posted image  
 
16.7.
bubu_bibi, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 6.4., user posted image
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 11.3.  user posted image
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, 3D: 7.4.    user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:. user posted image
sunny24, 29, 3user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 23.3. user posted image
binca13, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?. user posted image
 
18.7.
zabica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 4.3. user posted image
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 8.3. user posted image
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 6.3.  user posted image
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: user posted image  user posted image
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: 10.3., MF: 10.3. user posted image
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 15.3.     user posted image
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: ?, MF:  ? user posted image
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: user posted image
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
bucibirba, 28, Primorska,  2user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 18.3. user posted image
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: 1.4.    user posted image
 
23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 16.3.  user posted image
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
ssevin, 27, 2user posted image ,1user posted image , P: ?, MF:.   user posted image
piccolina1983, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF:. ? user posted image
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Thrina, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
reginca1, ?, Maribor, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 15.3. user posted image
 
26.7.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 15.3. user posted image
nussy, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
 
27.7.
Roži_, 30, Koper, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 15.3. user posted image user posted image
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 4.3., MF: ? user posted image
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF:  23.3. user posted image
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:  ? user posted image
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 15.3. user posted image
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Tamcika, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 17.3., MF:    user posted image
lunanai, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: 15.3.., MF: ? user posted image
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
 
 
Julijk 2011 nas je: 75

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 



  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   



  • user posted image  


    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1723
       RE: Julijke 2011
    3.3.2011 11:05:26   
    mismis
    ekola sem nas malo updejtala, upam da nisem katero spustila. Tiste, ki še ne veste za spol ali želite, da ostane presenečenje imate oznako darilo, če pa bo katera hotela, ji bom že spremenila v user posted image  ali user posted image .

    Čestitke vsem za dobro opravljene MF in AC, pa izpite in nakupe user posted image user posted image user posted image

    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1724
       RE: Julijke 2011
    3.3.2011 12:15:19   
    aqua77
    O mišiču,

    welkam bek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Spet si pridna in pedenaš tele naše zadeve. user posted image  Počivaj lepo pa pobožaj medike!!! user posted image  A te je bil kužon fejst vesel, k te tolko časa ni blo domov???

    _____________________________

    " Neka bude, što biti nemože."
    P.P.Njegoš

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?