Anonimen
|
živjo sotrpinke jaz sem danes mal "okrog prinesla" svoje telo in slabosti. Nebi rekla da je to to, ampak zaenkrat je ok. In sicer, sem se včeraj, kljub katastrofalnem počutju vrgla v branje člankov o nosečniških slabostih in preprečevanju oz. lajšanju le-te. Valda je napisanih malo morje rečitev in nasvetov, nihče pa seveda ne zagotavlja uspeha. Sploh pa je od nosečnice do nosečnice različno. No, in tako se zasledila da naj bi bil en razlog jutranje slabosti nivo sladkorja v krvi, kije zjutraj najnižji. Tako naj bi imela nosečnica ob postelji kakšne piškote, pecivo, bonbon, ki bi ga pojedla in potem, po cca. 20min vstala. No ja, sm si rekla, bom poskusla. Mojga sem poslala po bonbone, si ga nesla k postelji (zraven obezno "moj bruhko škafec" ) in zjutraj, ko sm se zbudila sem polizala bonbon in počakala nekaj trenutkov. Potem ko sem ustala, sem pojedla malo grisinov in spila malo vode, in NIČ. Nobene slabosti. No, ne smem hvalit dneva pred nočjo, še zdaj mam ob sebi moj škafec, ampak zaenkrat gre. Aja, pa kakšen kompot svetujejo (predvsem breskovega, samo NE ananasa). Tko da sem še nekaj breskvic pojedla in želodček še kr miruje. Trkam, da bi blo še tko naprej. No, vsi pa seveda pišejo da to mine, tko da jst tud upam, da bo po 12. tednu mim in začnem uživt v nosečniških radostih, komej čakam. Zdaj sem kot cunja, hiša je v totalnem razsulu, sploh kuhinja-bg ne daj da zaidem tja - sem takoj . superstar7, čestitke za pregled jst pa komej čakam drug tedn ko ga mam v četrtek. jipiii lepo bodte, pa držte se toplega, ta burja je noooooora. nam je nek na stari strehi dol zmetal še dobr da ni na avto. čau čau
|