|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 16:46:59   
*Anna*
aloha user posted image

haha jst ne morem bit tiho, pri meni jih že veliko ve user posted image  skoraj vse prijateljice, nekaj sodelavcev, domači user posted image  user posted image
ne morem čakat user posted image

da popravim še nekaj podatkov:
*Anna* , 28 let , 1user posted image , 21.februar,  25. marec,  Notranjska
 
 
in reees komaj čakam NS

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 17:12:09   
jeannetka
Pozdravljene punce, kako ste kaj?

Jaz sem po enem tednu v Sloveniji spet nazaj v Franciji. Ta teden je minil s svetlobno hitrostjo in sem včeraj žalostna odšla na pot, a sem vesela, da sem vidla moje vsaj za en teden.

Ne bom vas vseh komentirala, ker sem se že komaj skoz prebila z branjem. Ste bile pridne ta teden. user posted image

Vse nove nosečke, pozdravljene in naj vam nosečnost mine čim prijetneje.

Vsem, ki so vas dočakale slabe novice, vam pošiljam en velik user posted image in vam želim, da se čimprej vrnete med nas, srečke nosečke.

Lana777, ko boš kaj popravljala seznam, jaz sem prestavla moj pregled na 14.03., ker moj hoče na vsak način zraven in ker na dodeljen datum pregleda dela, sem ga šla danes prestaviti.

Meni je še zmeraj slabo, a ne bruham in nekako sem našla kup načinov, ki mi slabost zmanjšujejo. Torej: pijem čaj iz svežega ingverja (čeprav mi je dober, se mi ga ne ljubi nardit vsak dan), izogibam se pitju vode (čeprav jo obožujem) in jem nonstop (danes sem brala, da bi morali jesti na 2 uri, da se izognemu slabostim). Najhuje mi je zjutraj in tudi najtežje mi je spraviti nekaj v usta, potem pa kr gre, če le ne pozabim redno jesti.

Drugače sem ves čas utrujena, imam vrtoglavice in vsakih par dni glavobole. Tudi moja spobnost vonjanja se je okrepila in tako je moj dragi moral zamenjati že dve kremi za roke, ker jih nisem prenesla user posted image

Trebuh mi se že fajn pozna, hlače še sicer oblečem, a mi je pri sedenju popolnoma neudobno, tako da sem si že kupla prve nosečniške hlače in jih z veseljem nosim.

Jaz sem že povedla ogromno ljudem, čeprav moj ni bil najbolj za to. Ampak, če me ljudje vprašajo, ne morem lagati. Drugače pa sem mojim domačim povedala zdaj, ko sem bila v Sloveniji in sicer pri družinskem kosilu. Kupila sem copatke in jih zavila kot darila in sem jih jim razdelila in rekla, da jih morajo odpreti istočasno. Vsi so zelo veseli in sestra mi je že kupla prvo darilouser posted image

Sem se razpisala. Grem zdaj malo počivat. Lep zaključek dneva vam želim.

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 18:46:45   
Anonimen
Punce jutri imam pregled, držite pesti, da bo vse kot mora biti :) V soboto sem šla pogledat kako zgleda urgenca....sem imela nek čuden izcedek (sluz+kri), dežurna g ni bila preveč prijazna in mi tudi povedala ni kaj bi lahko bil vzrok za izcedek. Evo še jaz dopolnim moje podatke za PDP 27.10.
anonimnauser posted image , 28 let , 0 , 1.3,   Okolica Celja

(odgovor članu jeannetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 19:12:48   
jagodaaa
živjo! če že boste dopolnjevale seznam, vam pošiljam še nekaj novih podatkov:

- prva nosečnost
- PDP 27.10
- prvi pregled 28.3
- iz Novega mesta

Joj šele čez mesec dni je prvi pregled. tako težko je čakat, ker še zdej ne verjamem da sem noseča. nimam nobenih znakov (ne slabosti, ne napihnjenosti, nič več bolečih prsi, nič lakote,...), zato sem že pomislila da nisem noseča in sem ponovno kupila test. seveda je bil ogromen plus toda vseeno... Tako sem si želela, da zdaj ko je res, ne morem verjeti. zato komaj čakam prvi ultrazvok da vidim kaj je v meni. :)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 20:58:48   
Zelenkaa
ooo jagodaaa midve imava pa na isti dan pregled, bova lahko skupej odšetvale te dolge dneve in tedne do takrat. Se kr vleče, ko moraš čakat na nekaj tako lepega, kot je to da zagledaš user posted image

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 21:14:06   
SRCE
Ojla.....

Naj vam povem,da sem bila na pregledu in je vse ok......sem vidla kako bijeuser posted image .....veliki pa smo 10mm....user posted image


lpuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 21:42:56   
Zelenkaa
SRCE super za user posted image kaj ti je pa G rekel gled izcedkov?

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Oktobrke 2011
28.2.2011 23:46:37   
Aikido
Dober večer user posted image .
Kot vsako noč, sem tudi to budna kot sova. Zaspim proti jutru, ko bi najbolj spala, morem pikico peljati v šolo. Možek je na službenem potovanju v Nemčiji, tako da sva z mojo 7-letnico same za vse. Dobro, da imam že tako veliko punco, ki razume in mi tudi pomaga pri določenih stvareh.
Glih sedaj sem se vrnila iz magičnega potovanja iz WC školjke. Morem se potožiti, da me že tako grlo pečeuser posted image  od vsega tega bruhanja. Ta trenutek so se mi kar solze vlile. Ampak po teh solzah se sama sebi zdim, da sem mogoče spet na trenutek bolj močna zase in za bebico v user posted image .
Gremo raje k drugi temi user posted image
Gre kateri na NS v Domžale k dr. Megličevi? Ta četrtek se namreč nameravam naročiti pri njej.
Kake izkušnje imate kaj pri njej? Se lahko dobi kak filmček? Spol je že možno videti? Ne spomnim se, kako je bilo, ko sem šla pred osmimi leti prvič na NS v ZD Domžale, vem da nisva z možem ničesar dobila za "spomin".
Je katera oktobrka iz Celja?

Ok punce, se tipkamo kaj jutri.... Grem v meževo deželo in upam, upam, da vsaj za kaki dve urci zaspim.user posted image
Aja, a ima katera probleme z nespečnostjo?
Pošiljam vam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 8:49:50   
agotha
Pozdravljene!
uuu, kako nas je že veliko!
rižka - žal mi je user posted image  user posted image user posted image  za tvojo izgubo
včeraj sva se z možekom vrnila s prvega pregleda totalno v šoku. nosim namreč dvojčka. sem fuuul vesela in fuul zaskrbljena. doma imava že 13 mesečnega malčka palčka, zdaj pa še dva naenkrat. saj vem, da se bo vse poštimalo, samo vseeno.... sprašujeva se kako bova to izpeljala. potem ti pa padajo na misel še stvari kot so: avto, prostor v stanovanju, nova oprema, pa kako bom rodilauser posted image .... ehh... sem noseča 8tednov in 5dni, dvojajčna dvojčka. naslednji pregled imam 11. aprila, nuhalno pa 23. marca v domžalah pri dr. Strah
aikido-jaz sem iz celja. upam, da se bova kaj videvali
no, grem in upam da se bo oglasila kmalu še kakšna nosečka z dvojčki
cao

(odgovor članu Aikido)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 10:01:16   
Aikido
Agotha...čestitke za dvojno srečo user posted image .
Me zanima, katero ginekologinjo imaš? Jaz imam 1.pregled v četrtek, po mojih izračunih pa sem user posted image 8 tednov in 4 dni. Bomo videli, kaj mi bo v čertek povedala.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 10:13:38   
Anonimen
ojla punce,

čestitam vse, ki ste že mele preglede. tiste, ki še čakamo, pa naj čiiiimprej pridejo - jaz mam drug teden v četrtek. še malooo.

drugače pa sem bil včeraj takoooo zanič, da sem že mislila it na urgenco, saj sem ves dan bruhala. od kosila sem letela direkt na wc. sploh karkoli sem pojedla je šlo. ampak sem se res trudila velko veliko pit, tako da se je zvečer ob 21h umirilo in bi lahko še stojo delala user posted image

kako lepo je, ko nas je že toooliko, superca res! al bomo klepetale, komaj čakam. pa k bomo mele vlike buhije bomo jamrale. user posted image

zdej grem pa mal pojest, pa upam da bo dans bolj mirno k včeraj.

še za seznam: 27 let, 1. nosečnost, Notranjska

(odgovor članu Aikido)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 10:21:17   
primana
Hejla user posted image .

SRCE čestitam za srčka in pregled, da bi bilo pri vseh nas in drugih nosečkah vse okej.
Aikido res si ne morem predstavljati kako ti je, ko potuješ do školjke, upam da bo čim prej minilo user posted image
agotha čestitam za dvojčka, pa le glavo pokonci in samo na dobro misliti, dva srčka več veselja. Samo da je volja in da čim manj razmišljaš kako bo, močna bit in vse bo vredu user posted image

Jaz sem pa kr fajn zbolelauser posted image , včeraj sem preležala cel dan v postelji, vročine sicer ni veliko ampak kar je, je preveč. Grlo me peče, srbi, boli in glavo imam občutek da mi jo bo razneslo, vonja pa itak nimam, ker sem zamašena user posted image . Tablete nočem vzeti, ker tudi prej nisem imela navade jih pogosto jesti, tako da se zdravim s čajčki.
Glede mojega počutja me pa malo skrbi, ker me prsi ne bolijo več, slabo mi tudi ni tako kot mi je bilo, se pa malo tolažim s tem, ker mi še zmeraj ne paše kava in cigaret.
Še za na seznamček:
nuhalno imam 28.3. v Domžalah pri dr. Strah
Komaj čakam konec marcaaa. Nosečke lepo boditeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aikido)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 10:59:57   
Anonimen
primana: bogica, kaj te zdaj ti virusi matrajo! proč z njimi!!! user posted image

jaz sem se pa naročila na NUHALNO, tko da lohk lana777 (kje siiiii? user posted image ) dopolni za seznačmek: NS 30.3.

(odgovor članu primana)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 11:51:56   
SRCE
Oj....

zelenka- zaradi izcedka ni rekel nič posebnega....da se to kar dogaja....
drugače me pa zanima,če ima katera težave s psiho oz.hormoni??? jst bi kar naprej samo jokala....koliko časa to traja? ni moja prva nosečnost ampak tko me pa še ni dajal......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 12:19:48   
lana777
user posted image  
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 10.
amon , x , 1user posted image ,  x, 22. marec, KP
*Anna* , 28 let , 1user posted image ,  x,  25. marec, Notranjska
miska 21,  x, 0user posted image ,  x, x, x
sensiTive,  x, 0user posted image ,  2. marec, x, x
 
 2. 10.
igriva,  x, 0user posted image ,  x, x, x
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 1user posted image , x, x, x
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image 11. april, 23. marec, xuser posted image user posted image
anonimna7 , x , 1user posted image ,  x, x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  24. februar, x, Gorenjska
janja 506,  22 let, 0user posted image ,  24. februar, x, Štajerska 
becky27,  28 let, 1user posted image , x, 22. marec, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, x, Krško
 
5. 10.
pozi,  x, 1user posted image ,  3. marec, x, CE
nanita,  x, xuser posted image ,  x, x, x 
Shilou, x, 0user posted image ,  x,  x, x

6. 10.
monica s,  x, xuser posted image ,  17. februar, x, Izola
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, x
 
7. 10.
vanilija,  x, 0user posted image ,  10. marec, x, x
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, 22. marec, Štajerska
veselka, 29 let , 1user posted image ,  28. februar, x, x
anonimen,  x, xuser posted image ,  x, x, x
Aikido,  x, 1user posted image ,  3. marec, x, CE

9. 10.
10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  29. marec, 28. marec, Logatec
ŽanaTaja,  32 let, 2user posted image ,  4. marec, 4. april, Kamnik
 
11. 10.
*rebecca*,  27 let, 0user posted image ,  10. marec, 30. marec, Notranjska
 
12. 10.
pokamoka,  x, xuser posted image ,  16. februar, x, x

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  8. marec, x, KP
carmik, x, 0user posted image , x, x, x
 
14. 10.
15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, x, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, x, LJ
jagodka, 28 let, xuser posted image ,  1. marec, Gorenjska
 
16. 10. 
SRCE,  x, xuser posted image ,  28. februar, 31. marec, x
 
17. 10.
18. 10.
19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  7. marec, x, MB

20. 10. 
barb71,  x, xuser posted image ,  1. marec, x, Lj
si.pikica, x, 1user posted image ,  x, x, Primorska
 
21. 10.
22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 18. marec, x, x
 
23. 10.
24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec, x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, 15. april, LJ
 
25. 10.
26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0user posted image , 28. marec, x, Primorska
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x, x
jst86, 24 let, 1user posted image ,  2. marec, x, x
 
27. 10.
anonimna user posted image , 28 let, xuser posted image ,  1. marec, x, CE
jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec, x, NM
pikapolonica5, 27 let, 0user posted image ,  4. marec, x, x
 
28. 10.
29. 10.
30. 10.
31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  x, x, x

user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 45
NOSEČKE user posted image user posted image : agotha
 Z NAMI ZAČELA:
user posted image pathrauser posted image
user posted image


user posted image  





_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 12:23:36   
lana777
Hej,
spet seznam pogrešate, mene pa nčuser posted image

No, jaz sm res slabo, komi komi zmorem v službi ... po moje me bodo kr pogruntal,
ko sm drugače polna energije skoz user posted image
Sm že vidla, da sm spet neki pomešala na seznamu, bom popravla ... Bi mi pa olajšale, če bi podatke za seznam obarvaleuser posted image  tk kot ene že lepo narditeuser posted image .
 
agotha - čestitke za dvojno srečo!!

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 13:42:31   
soncek_25
Pozdravljene!
Najprej se opravičujem, ker takole vdiram v temo
Tudi jaz sem bila lani na tem forumu v pričakovanju, danes pa sem mamica 5 mesece staremu fantku
Pišem vam, ker prodajam voziček Jane Slalom Pro.
Voziček je sivo zelene barve, star 5 mesecev. Rabljena je bila samo globoka košara, športni del je čisto nov, nikoli rabljen. Zraven dam še čisto novo prevleko za noge (Jane), torbo in prevleko za dež (Jane).
Za informacije pokličite na: 040 438 736

Lastnosti vozička:
- snemljiva kolesa, kar lahko zelo olajša transport.
- stranski odsevniki poskrbijo za večjo varnost na prometnih poteh
- hrbtni del ima nastavljiv do skoraj ležečega položaja
- nastavljiva opora za noge.
- pet točkovni sistem zapenjanja
- zračno tlačilko
- teža vozička samo 8 kg

Uživajte v nosečnosti!!!!

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 14:10:13   
jeannetka
agotha...čestitam za dva srčka in le pogumno..

Čestitam tudi vsem ostalim, ki ste že imele preglede in zagledale srčke.

lana777...hvala, da skrbiš za naš seznam user posted image

Včeraj sem se hvalila s triki proti slabost, zvečer pa mi je bilo tako slabo, da sem skoraj popenla. Bruham pa ne, ampak včeraj sem bla skoraj na tem, da grem bruhat na silo. Tako da očitno vsi ti moji ukrepi ne pomagajo kaj dosti user posted image Pa saj bomo vse pretrpele, da bo le s sončki vse v redu, a ne?

Hormoni tudi mene mučijo in bi jokala ves čas in za vse user posted image

Kaj pa kaj vaš libido? Jaz nimam nobene želje po slončkanju. Se mi moj kr smili. Sma prej kr skoraj vsak dan, zdaj pa se enkrat ne teden res potrudim, da  se spravima zraven. Čeprav mi je zmeraj super, a ob vsej tej utrujenosti in slabosti, nimam nobene želje po spolnosti. Upam, da bo čimprej minlo.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 15:48:25   
jagodka1
živjo   dons sm mela pregled – ni se user posted image vidl k je rekla da sm mal mn noseča kokr sm misla-sm šele 5-6 tedn tko da se ni še nč vidl in tud slikce nism dobilauser posted image
knjižico pauser posted image na nuhalno se pa morm naročit med 5 in 11. 4.
joj zj pa spet čakat 1 mesec do pregledauser posted image drugače pa naj bi blo vse okuser posted image
lepo popovdne vam želimuser posted image


(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 16:25:33   
pokamoka
Heeej
Sem bila danes spet na pregledu in UZ. Vse je o.k. :):):):) Srček se je videl, dr. je zadovoljen, pikica raste kot po učbeniku:):):) Tak da sem vesela... in pomirjena. Sem se pa tudi že naročila v NS. Imam jo čez štiri tedne, 30. marca v Dravljah.

Kar se tika mojega počutja je kr o.k. SLabo mi je itak non stop, sem pa danes preceeeeej utrujena in zaspana. Sem začela razmišljati, da imam pa mogoče mal malo železa v krvi... sem namreč vegetarianka in ne jem ne mesa ne rib. In sem se danes že izobraževala po netu glede železa in absorbcije le-tega. Cela znanost:)

Jeannetka... slončkanje:) Hja, pri nama je itak tako, da je ˝prepovedano˝, ker sem zanosila preko umetne oploditve. In morava še kar paziti nekaj časa. ˝Brez naporov, brez spolnih odnosov in brez potovanj,˝ mi je rekel dr. na pregledu. Torej... sva se morala kar sprijaznit (OBA!!!!!), da to pri nama zdaj ne funkcionira.

Toliko za zdaj... se še beremo.

Me pa RES veseli, da nas je tukaj ceeel kup:)

Aja, še podatki za seznam:

PDP 12. 10.
pokamoka  30+   1user posted image , 29. 3., 30. 3. zahod Slovenije:)


To je to... zdaj pa res končujem:)
lp

(odgovor članu jagodka1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 16:31:22   
pikapolonica5
Še pozdravček od mene!

Punce, meni je tako slabo, bruham vse, kar pojem, nič mi ne diši, niti voda ne. Danes sem dvakrat zjutraj v avtu bruhala.... Upam, da bo hitro tega obdobja konec, ker me res utruja.... Sicer si dopovedujem, vse za mojo pikico, ampak saj veste kako je to.

Drugače pa tudi komaj čakam na petek, ko imam pregled, da vidim pikico.

Ja, tudi za naju je user posted image prepovedano zaradi mojih rjavih izcedkov. Ampak po pravici povedano, ob vsej tej slabosti mi niti na pamet ne pride....

Lepo se imejte!

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 16:59:06   
pikomiko
No da se še jaz malo javim.
Dva dni sem že okuser posted image , upam, da bo še v naprej.

Agotha user posted image user posted image user posted image , jaz sem si skoz želela 2 naenkrat. Vse se bo poštimalo.user posted image

Jeannetka, glede user posted image sem na istem, kot ti. Ob vseh slabostih, driski mi pa res ne paše, Žal bo potrpel, bomo vse nadoknadl. user posted image

Lana777 a lahko popraviš 0user posted image in dodaš NS 22.3.2011 dr.Strah.

Lepo bodte pa na toplem se držte.

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 17:29:44   
Anonimen
Mi smo s pregleda. Nosečnost je potrjena, plodek se še ni videl user posted image Drugi pregled imam 11.3., upam, da do takrat naša pikica zraste.

Agotha čestitkeuser posted image .

(odgovor članu pikomiko)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 19:22:02   
vanilija*
Ojla nosečkeuser posted image

Vsem, ki ste že videle user posted image čestitam.

Jaz pa odštevam dneve do prvega pregleda, še 9 dni..jooooo že komaj čakam. Možiček je pa že vzel dopust da bo šel z manouser posted image Počutim se odlično, edino kar me vsake tolk časa napade lakota. user posted image

lana777 še pri meni lahko dodaš:
- starost 25
- prva nosečnost
- Dolenjska


Želim vam lep večer user posted image




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Oktobrke 2011
1.3.2011 22:36:39   
Sa.Ka
Punce, meni se ful smilite, ko imate take slabosti in bruhate.user posted image Jaz pojma nimam kako to zgleda. To user posted image me je doletelo še to, da sploh ne čutim da sem noseča.user posted image user posted image   In potem pomislim, če je mogoče karkoli narobe, pa me moj dragi pomirja, da pač tako je. Sem pa tik pred tem, da povem v službi, Tu pa kar cvikam, čeprav bodo itak vsi veseli.user posted image In jutri se moram naročit na NS.
LP

(odgovor članu vanilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?