|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
1.3.2011 18:43:55   
lulx
Maca84 imaš na ZS. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Julijke 2011
1.3.2011 19:08:32   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Kar se tiče Keglovih vaj, bi morala vsaj ena enkrat na dan napisat tle gor, da bi se jst spomnila, ker drugače kr pozabim, da bi bilo fajn kaj stiskat  user posted image .



Evo, punce: pripravit štoparice, namestit se udobno... in gremo! Ponovimo do 10x (ne pozabit, pavza med stiski mora biti enako dolga kot stis sam!)! Pa potem še 1x pred spanjem. user posted image

Se beremo jutri!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   RE: Julijke 2011
1.3.2011 19:38:14   
NEA_TEJA
Total ta voziček sem imela jest pri Jakatu pa sem ga pred kratkim zamenjala za skata.Sam voziček je super mene je začelo motiti samo to ker otrok v športnem sedežu ne sedi pokonci.Pa ko ga razstaviš moraš posebej dati dol košaro oz športni del pol ga pa šele zložiš.Se pravi da imaš posebej košaro in ogrodje.Kar se tiče vožnje je pa super .Košaro za nabavljati ima pa tudi zelo majhno.T o je moje mnenje.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   RE: Julijke 2011
1.3.2011 19:47:50   
bucibirba
Pozdravljene!!!

Da se še jaz na hitro javim...
Najprej bi rada čestitala tistim, ki so že opravile MF! Super za rezultate! user posted image  Za tiste, ki še čakamo, pa da mine čimprej in da bo vse okuser posted image
Danes sem bila  z user posted image  v LJ, sva šla pokukat najin vozek...Mutsy. Sva rekla, da bova najprej počakala na MF, sam jaz se nisem mogla upret skušnjavi, da bi ga prej v živo videla user posted image . In sva šla...in se dobesedno zaljubila v ta vozičekuser posted image . Joj, že na slikah nama je bil všeč, a ko sva ga videla v živo, je odločitev padla! In sva tudi že nabavila ogrodje in nakupovalno košaro (samo to so imeli na zalogi)...sem imela glih kupon za 10% popust in sva izkoristila priliko. Joj, kako sva veselauser posted image , je že sestavljen in čaka v sobici user posted image . Zdaj morava naročit samo še košaro in športni del. Sam sem pa še tolko lepih stvari videla v BC, pa v Mothercare tudi...joj, človek bi kar kupoval in kupoval...samo dinarčke, pa dobiš vse. Definitivno več v LJ kot pri nas v Gorici.
Sem pa že prejšnji teden nekaj malega nabavila, nekaj bodijev pa pajackov...tako...za dušouser posted image . Zdaj pa moram nujno pipco zapret user posted image .

Lepo se mejte!

PA PA



(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 7:25:15   
smuki
bucibirba - kaj to si tisto nakupovalno košaro kupila, ki se lahko sname in jo lahko neseš kot kot pravo košaro?
Koliko si pa dala za njo? Še danes letim v BC, če jo imajo še kakšno...
Ker tista mala košara spodaj pri Mutsy-u je res bolj mala, pa še vse pošprica, ker je res nizko montirana...

Kakšne barve boš pa vzela športni del in košaro?

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 8:24:40   
maca84
lulx hvala ;)

punce a katera prebira kej porodne zgobe članic foruma,ki so objavljene na forumu? jaz sem jih glihkar zaključila in moram rečt da sem se pri nekaterih prav simpatično mogla nasmejati. no niso vse prietne,jih je pa večina takšnih.

tako zdej se grem pa še malo učit potem pa proti zdravstvenem domu in G na pregled da se spet malce vidimo  našo pikico. in resno me drži da bi vprašala če se mogoče vidi kaj bo čeprav sva se z možem odločila da ne bova spraševalauser posted image kaj morem, sem ženska in ponavadi smo firbčneuser posted image in jaz sem firbec prov res user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 8:26:07   
bucibirba
Dobro jutro!

Joj, pri nas je taka burjaaaa...nič nisem spala, sem misnla, da nas bo odneslo user posted image  ...in tako bo še cel dan...so celo vrtce in šole zaprli...Je pa vsaj sonček user posted image .

Smuki, ja, tisto veliko nakupovalno sem kupila, je bla pa 30€. Sam mislim, da je bila zadnja na zalogi, nisem pa 100%.  Daj prej pokliči, da ne boš zastonj hodila. Kar se pa tiče košare, bova vzela Joey silver, ker ima edina trden ročaj na strehici in je dosti bolj praktična za nosit kot pa ostale, ki imajo ročaje noter v košari. Je pa zato dražja (ostale so 155€, ta pa je 200€user posted image ). Športni del pa bova verjetno vzela Team green, ker meni je zelena fenomenalna barva, naj naj barvauser posted image . Zdaj moram it samo še naročit, ker je treba čakat 2-2,5 meseca za dobavo. Bova vzela pa še footmuf v zeleni (40€) in prevleko za dež za športni del (1o€). Sem hotla vzet tudi njihovo torbo (je 50€), sam mi je pokazala eno drugo, ki je sicer dražja (65€), sam dosti bolj praktična in prostorna, gre pa na vse vozičke, pripenjam link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200898 (jo imajo tudi v črni).
Upam, da sem ti pomagala z informacijamiuser posted image .

Punce, mene pa zanima, če katera ve kaj o solidarnostni pomoči, ki naj bi jo dobil, če si na bolovanju več kot 3 mesece. Jaz sem na bolovanju že od začetka nosečnosti in sem za to pomoč slišala pred kratkim. A res pripada vsakemu, ali mora biti posebaj navedena klavzula o njej v kolektivni pogodbi. V moji pogodbi ni nič takega omenjeno (je pa res, da gre za ameriško podjetje)...bom vsekakor preverila z našo kadrovnico, sam me je samo zanimalo, če katera kaj ve o tem.

Uf, sem se razpisala! Se moram malček prišparat za potem user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 8:43:33   
Zima1976
Ojla. Spet se javljam, berem redno, pišem redko.
Včeraj sem imela morfologijo. Vse ok. Na podlagi meritev prestavljen datum poroda za en dan...in je sedaj 15. 7. Ginekologinja je omenila, da dete pač ni debelušno:). Je očitno po očetu in ne mamici. Se je pa jasno videlo, da bomo v modri barvi nabavljali:):):). Do konca meseca se moram odločit za 3d pregled. Sicer ni potreben ampak za panično mamico najbrž zelo koristen. Naslednji pregled imam 1.4., takrat bom testirana tudi za diabetes.
Še vedno me matra pritisk. Včeraj pri njej je narastel kar na 150/90. Kap. Doma redno spremljam in merim- vrednosti običajne- nikoli ne presežejo 130/75. (včasih imam že občutek, da si narobe merim) Sem pa se dogovorila, da bom koristila dopust in delala samo 4 ure na dan.

Drage moje lep pozdrav in držite pesti za kaj sončka in toplote. Pri nas namreč pada sneg.


(odgovor članu lulx)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 9:24:15   
škrpijonka
Solidarna pomoč pripada vsakemu, ki je neprekinjeno na bolniški (nisem 100%) 6 mesecev, raje vprašaj v kadrovski kako je s tem.

O burji pa raje nebi, samo čakam kdaj kako žalozijo odtrga tu v službi.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Zima1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 10:23:02   
total
NEA_TEJA maš zsuser posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:10:03   
aqua77
Mi smo bli pa včeraj na Morfi. user posted image  Je blo dete tako živahno, da smo ga najprej ene 10 minut samo gledali, ker ga G ni mogla zmerit, ker se je tako kobacalo. Potem smo pa izvedli meritve, vse ok. Se mi je kamen odvalil od srca, ker me je kar malo skrbelo.

Pa namesto punčke bomo fantka meli, ker nam je vmes od NS še lulček zrasel.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Mož je skor poču od ponosa, sej ne da punčke nebi bil vesel, sam me je non stop prepričeval, da bo sigurno fantek, kjub napovedim na NS. In je imel kar prav. user posted image  Pol smo šili pa še nekaj fantovskih pajackov v nežno modri barvi nabavit. user posted image

Malo me zdaj skrbi za moj MV. Jaz imam namreč zeloooo kratek MV, ker sem imela rak na MV in so mi naredili konizacijo, tako da je že v štartu kratek. G mi ga ni včeraj nič merilana MF, ker je rekla, da ve da je kratek in da nima nič za naredit. Da dokler se počutim ok, je vse bp. Pa, da moram itak počivat malo bolj, zato pa sem na bolniški. user posted image
Sicer mi je pred enim mesecem genikološko pretipala MV in je bil trd in zaprt, sam vem, da se take stvari lahko hitro spremenijo. Probam ne razmišljat o tem, sam me pa kar malo skrbi vse skupaj.

Zmereli so mi tudi sladkor in je ok, pritisk tudi ok. Kile grejo počasi gor, kar naj bi blo tudi ok. user posted image

No to je poročilo iz MF. Čez 1 mesec 07.04. imamo 3D4D UZ in je rekla G da si bomo takrat še več časa vzeli in pogledali naše dete. Dobila sem dve slikici obrazka, ki jih bom dala kasneje v albumček. user posted image

Vsem pa en lep pozdravček iz vetrovne obale... user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:21:03   
NEA_TEJA
Total odgovorila

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:29:07   
rakica82
Ojla!

Upam ,da ste vse na toplem ,ker zunaj piha za znoret. Še pri nas ful, na Vipavsem mora bit pa res noro. Jim čist nič ne zavidam. Še moja mami mi je prej rekla, da pri nas doma burja piha precej, pa smo iz Soške doline user posted image .

Mene je drugače danes neki položilo, me boli želodec že od jutra, pijem kamilice, zdej si delam prežganko pa bomo vidli kaj bo s tega.

Sem vidla, da vas je spet nekaj melo morfologijo, supercauser posted image .

Lepo se mejte

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:43:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka

Solidarna pomoč pripada vsakemu, ki je neprekinjeno na bolniški (nisem 100%) 6 mesecev, raje vprašaj v kadrovski kako je s tem.

O burji pa raje nebi, samo čakam kdaj kako žalozijo odtrga tu v službi.


Tri mesece. Aja, pa prošnjo jim napiši buciriba, sami od sebe se najbrž ne bodo spomnili.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.3.2011 11:48:53 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:44:32   
muki1
Dober dan. Pri nas tudi zebe. -6 mi je kazal danes avto.

V petek imam morfologijo in sem čisto neučakana. Čisto. Komaj že čakam. Naročena pa sem ob 06.45 user posted image


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 11:55:56   
julijka11
muki1: o madonca kakšna zgodnja ura!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 12:05:55   
NEA_TEJA
total  poglej tukaj je bolj ugodno http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-abc-design-3-tec-gratis-sencnik-gratis-dezna-zascita-multi-i493.shtml

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 12:21:46   
total
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

total  poglej tukaj je bolj ugodno http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-abc-design-3-tec-gratis-sencnik-gratis-dezna-zascita-multi-i493.shtml



O supr si user posted image user posted image user posted image ,bom prečikirala.


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 12:30:42   
NEA_TEJA
Uživaj v čekiranju in dobro premisli.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 12:45:23   
maca84
hej.....no jaz pa ravnokar s pregleda,smo ok, srček bije 100 na uro...je G komentirala,šiba tole,šiba user posted image kile se počasi nabirajo (se pozna da so slabosti izginile user posted image kar sem prej nabrala v 3,5 mesecih sem zdej dvojno nabrala v 1 mesecu ....pa sej ni veliko čeprov se sliši tako,prej je bilo 70 dag plusa zdej pa v 1 mesecu 1,5 kg tako da še ni neke hude panike), pritisk super 130/75.....skratka se razvijamo. MF in naslednji pregled bo vse v enem, kot se mi je dozdevalo in sicer 23.3. tako da komaj čakam, ker danes nismo naredili nič UZ.

Tako zdej pa še mal učenja potem pa še na zadnji izpit pred diplomo.

Uživajte pa naj vas ne odpihne

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 13:11:32   
zabica81
muki1 jaz imam tudi v petek ob 7:30, pa se mi je zdelo da je to ful zgodaj user posted image user posted image kaj pa če bo štručka še spala, kaj pa potem, a jo zbudijo user posted image user posted image


maca84 držim pesti. Če maš ustnega, potem malo pojamraš predavatelju, pa oprijeto majčko gor, da se buši vidi ;) pa ti bo malo čez prste pogledal user posted image

Jaz sem pa danes položnico od računovodkinje dobila za bilanco in katastrofa. Vedno mi pritisk dvigne, ker je tak visoka user posted image user posted image Kaj čmo, še dobro da je samo enkrat na letouser posted image

Danes sem imela dopoldne zase, kavica pa sprehod do mesta. Super je blo. Sem pa mislila, da me bo odpihnalo.

Lep dan moje drage user posted image božajte bušije

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 13:17:55   
sunny24
Dan! Po dolgem času se vam spet malo oglašam...

Najprej čestitam vsem za uspešne preglede in šopinge! Mi ne bomo zaenkrat še nič kupovali, edino pol bolj poleti bom kako cotko za user posted image nabavla. Ta velike stvari mamo vse, tko da bomo malo šparali...user posted image user posted image user posted image

Vmes smo praznovali 2. RD naše madam, pa pregled sem imela in je blo vse OK. Morfo mam 23.3., zdej pa čakam na datum za 3D UZ.  Pa še v Čatež smo skočili pogledat za 5 dni, da se je ta mala malo namakala. user posted image

Danes pa tle tko piha, da nam dela vakum v stanovanju...Mater in ta burja. Pa prej mi je šel tata po kruh in za štruco, ki je ponavadi okoli 1,70 evra, je danes dal 2,10 evra...Razlog...Burja! user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje...A je mogoče tukaj katera iz NG ali okolice?



(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 13:29:32   
bucibirba
Sunny24, jaz sem z Goriceuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 13:46:27   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: bucibirba

Sunny24, jaz sem z Goriceuser posted image user posted image user posted image  


O fajn! Pol bi lahko šle na kako kafe! user posted image

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   RE: Julijke 2011
2.3.2011 14:54:11   
**M**
Ojla,
no pa da še jaz poročam, včeraj sem mela morfologijo, al se sam men zdi al je bla neki zgodi, v 19/4 t? no v glavnem vse super, meli naj bi punčkouser posted image . Je najprej rekel, da gleda, če je popkovina, k se ni pa ni hotla pokazat, me je obraču na pojstli sm pa tja. No pol pa prav, evo punčka je. Sm rekla a zihr in pravi, da ja, da se lepo vidi. No upam, da ji kaj ne zraste, midva sva včer že šla po neki punčkastega, nisva mogla, da nebi. Če se je zmotu mu bom pa račun izstavla pa bouser posted image  Mam pa slabo vodo, sm dubla canesten zarad vnetja, čez en teden morm še enkrat lulat, upam, da bo takrat ok.

Kar se tiče solidarnostne pomoči, naj bi pripadala ja, sam jaz še nisem mela tega primera v službi, da bi komu izplačal. Sem zaposlena pri privatniku, in sej veste , o denarju in dopustu se ne sme vprašat, če zboliš in si na bolniški je že ogenj v strehi, tko, da jst mislm, da pri meni od tega nebo nič tut če bom do konca doma.



Zdej čakam na odločbo od komisije, upam, da mi bojo podalšal.

Za seznamček : naslednji pregled imam 1.4.2011

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?