|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
28.2.2011 18:09:13   
danyy
Vidim, da nimam samo jaz težav s plenicami. Teh nekaj še sprobam, pa upam da bodo katere, ki bodo zdržale. Mali ponoči tako lepo spančka, jaz pa se prebujam in ga kontroliram če je še suh namesto da bi spala.

Glede racmank : torej lahko ima celo noč isto pleničko, ne vem zakaj sem mislila, da se morajo te ponoči zamenjati tako pogosto kot čez dan. Sem imela napačno informacijo verjetno.

Natalija28 hvala za povabilo, a žal v petek ne morem. Bi drugače z veseljem prišla. Bi pasal kak klepet z mamicami!user posted image

Bambinca
sem bolj sramežljiva in ne bi ravno slike sem dajala! No, mogoče bom pa kakšno od malega dala.

Lep večer vam želim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   [Brisano sporočilo]
28.2.2011 20:44:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu danyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
28.2.2011 21:07:43   
Inčy
Hej babike!

Mi imamo tudi zobek, zobek, zobek - no, žagico, ki se vsak dan bolj vidi user posted image user posted image user posted image - čakamo drugega, baje hodijo v parih user posted image user posted image user posted image
Eno vprašanje: Kaj ste vse imele zdaj pri 5m patronažno ... jaz je nisem klicala, pa ne vem ... mogoče blesavo vprašanje, ampak je nujno oziroma zakaj sploh bi naj prišla? user posted image

Grrrrr ... petek Planet - joooj, kako me mika kavica z vami - če bo vse po sreči, se vam mogoče pridružim, če sem povabljena seveda ... user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ta nov forum? Mi boste zdaj odišle? SAj vem, da nisem pridna, pa ne pišem veliko, ampak me vzamete zraven? user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
1.3.2011 6:49:01   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Hej babike!

Mi imamo tudi zobek, zobek, zobek - no, žagico, ki se vsak dan bolj vidi user posted image user posted image user posted image - čakamo drugega, baje hodijo v parih user posted image user posted image user posted image
Eno vprašanje: Kaj ste vse imele zdaj pri 5m patronažno ... jaz je nisem klicala, pa ne vem ... mogoče blesavo vprašanje, ampak je nujno oziroma zakaj sploh bi naj prišla? user posted image

Grrrrr ... petek Planet - joooj, kako me mika kavica z vami - če bo vse po sreči, se vam mogoče pridružim, če sem povabljena seveda ... user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ta nov forum? Mi boste zdaj odišle? SAj vem, da nisem pridna, pa ne pišem veliko, ampak me vzamete zraven? user posted image

Inčy bi res blo lepo, če bi se nam pridružla v petek. Si lepo vabljena. Še ena kofetkarca več. Jeeeeeee. user posted image  Punce so super in 2 uri čveka mine ko šus.user posted image  Daj pridi. Pa zaj, ko se bo vreme porihtalo se bomo za kake sprehode zmenle. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
1.3.2011 13:40:39   
Inčy
Natalija! Upam, da mi res uspe priti! Za sprehode pa ... se strinjam popolnoma! user posted image

EX Inčika

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
1.3.2011 16:56:41   
tejči28
K meni patronažna tudi ni prišla več,naj bi nekje v 5 mesecu,pa je ni bilo.Jaz pa tudi nisem nič klicala.
Pleničke pa imam iz mulerja ali pampers,pa mi niso premočle.Enkrat sem imela hoferjeve in je vsaka premočla.

Kaj je to neki privat forum?Je to samo za izbrane?user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 1.3.2011 16:57:01 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
1.3.2011 17:31:39   
Anonimen
Pri meni je bila patronažna ob začetku uvajanja GH, sem jo poklicala kot sva bili dogovorjeni. Mislim, da patronažna ne vodi evidence starosti otrok in potem same hodijo naokoli zaradi GH ampak jih moramo mamice same poklicati.

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
1.3.2011 18:08:12   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Pri meni je bila patronažna ob začetku uvajanja GH, sem jo poklicala kot sva bili dogovorjeni. Mislim, da patronažna ne vodi evidence starosti otrok in potem same hodijo naokoli zaradi GH ampak jih moramo mamice same poklicati.

Meni je rekla da bo počakala na sistematiko pri 6m, ker imam P ki strogo zagovarja polno dojenje do 6m. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
1.3.2011 19:26:39   
NiNiBo
Pri nas pomoje tud caka na 6 m, ker sem sama rekla da imam ful zeljo polno dojit do 6 meseca. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
1.3.2011 19:39:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Meni je rekla da bo počakala na sistematiko pri 6m, ker imam P ki strogo zagovarja polno dojenje do 6m. user posted image user posted image

kaj pa potem tiste, ki ne dojijo sploh? mislim... take P me tok pogrejejo, da ni res. ko da se nekatere ne že itak dovolj slabo počutijo ker ne morejo dojiti, potem pa še na eno tako P naletijo :/

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
1.3.2011 19:45:26   
tejči28
Tiste,ki ne dojijo pa naj začnejo z uvajanjem GH prej.Jaz sicer polno dojim,pa ji moje mleko ni več dovolj in ji dodajam GH.Vsak otrok je drugačen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
1.3.2011 19:59:08   
Izabelina
Kaj je to neki privat forum?Je to samo za izbrane?user posted image

ja tejči samo za izbrane samo ti tut spadaš v to skupino... zihr ti je benika poslala zs, če še ni pa še bo user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
1.3.2011 20:03:21   
tejči28
izabelina juhu,super,da tudi jaz spadam tu not.user posted image user posted image user posted image Nisem še nič dobila.
zdaj je pri nas že bolj normalna situacija kar se malih tiče in bom lahko več na forumu.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
1.3.2011 20:05:08   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

izabelina juhu,super,da tudi jaz spadam tu not.user posted image user posted image user posted image Nisem še nič dobila.
zdaj je pri nas že bolj normalna situacija kar se malih tiče in bom lahko več na forumu.

Ja pa siuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
1.3.2011 20:06:06   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ja pa siuser posted image

user posted image user posted image benika je spidigonzales user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
1.3.2011 20:08:18   
tejči28
benika je spidigonzales.user posted image user posted image user posted image sem se že registrirala.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
1.3.2011 20:15:04   
Jazzy1

kaj pa potem tiste, ki ne dojijo sploh? mislim... take P me tok pogrejejo, da ni res. ko da se nekatere ne že itak dovolj slabo počutijo ker ne morejo dojiti, potem pa še na eno tako P naletijo :/

Sej drugače je super P, razen da tako odločno zagovarja dojenje, ampak tudi tiste mamice, ki jim pač ne gre zna potolažiti (vem, ker jo ima tudi prijateljica ki ni dojila). Samo patronažne se jo pa kar malo bojijo v smislu ne bodo one nič o GH pred 6m govorile, ker so njene smernice in stališče takšne kot so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
1.3.2011 20:21:37   
Anonimen
Torej se tudi na nova priporočila ne ozira? kao nove raziskave, nove smernice itd itd?

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
1.3.2011 20:27:39   
Inčy
... aha, torej bi naj zaradi GH prišle ... hvala vam punce za odgovore user posted image Jaz polno dojim, ampak ji že lep mesec dodajam Gh, ker se mi zdi, da ji pač ni bilo več dovolj, lepo je  hrano sprejela-še več - obožuje jo in se mi zdi nesmisel le dojenje do 6 m ... sicer pa vsak otrok je drugačen, vsaka mamica ve, kaj je najbolje zanj user posted image

EX Inčika

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
1.3.2011 20:29:26   
Jazzy1

Torej se tudi na nova priporočila ne ozira? kao nove raziskave, nove smernice itd itd?

Ne vem, bom vidla kaj mi bo v četrtek rekla...sem ji poslala tisti članek, ki nam ga je Katja dala in me prav zanima njeno mnenje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
1.3.2011 20:31:13   
tejči28
Jaz imam lep primer,Dominik ni sprejel GH do 8m,pa še takrat je moglo bit vse gladko spasirano brez koščkov,Nadja pa je že pri 5m zahtevala GH in jo tudi lepo sprejela,zdaj imama že dva obroka,pa še dojima se.Kak dolgo bo šač hotela in bom imela mleko.Te smernice pa se skozi spreminjajo,da mi je brezveze,jaz bom delala po svojem občutku.Je pa normalno,da ji ne bom dala vsega takoj.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
1.3.2011 21:55:28   
khurde
Te smernice pa se skozi spreminjajo,da mi je brezveze,jaz bom delala po svojem občutku.

jp. enkrat je nekaj prov, drugič drugo, čez štiri leta spet prvo...meni je P danes govorila o nujnosti takojšnjega postopnega začetka uvajanja GH (trenutno še polno dojim), ker moram do šestega meseca uvesti gluten. moram pogledat, če je WHO tut tok smernice spremenila, vsaj glede dojenja (oni zagovarjajo 6 mesecev izključnega)

sej ne vem, 3/4 stvari zamujam, prebrala samo zadno stran, lih tok da vem, da se nekam selite user posted image  na privat. če ugibam je verjetno (vsaj) ena imela slabe izkušnje (kot že par rr-jevk) in je kdo "špijoniral", potem pa naprej poročal.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.3.2011 8:49:57   
Izabelina
sej ne vem, 3/4 stvari zamujam, prebrala samo zadno stran, lih tok da vem, da se nekam selite user posted image na privat. če ugibam je verjetno (vsaj) ena imela slabe izkušnje (kot že par rr-jevk) in je kdo "špijoniral", potem pa naprej poročal.

jp in jp... sej ti bo benika poslala...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.3.2011 9:19:43   
danyy
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Te smernice pa se skozi spreminjajo,da mi je brezveze,jaz bom delala po svojem občutku.

jp. enkrat je nekaj prov, drugič drugo, čez štiri leta spet prvo...meni je P danes govorila o nujnosti takojšnjega postopnega začetka uvajanja GH (trenutno še polno dojim), ker moram do šestega meseca uvesti gluten. moram pogledat, če je WHO tut tok smernice spremenila, vsaj glede dojenja (oni zagovarjajo 6 mesecev izključnega)

sej ne vem, 3/4 stvari zamujam, prebrala samo zadno stran, lih tok da vem, da se nekam selite user posted image  na privat. če ugibam je verjetno (vsaj) ena imela slabe izkušnje (kot že par rr-jevk) in je kdo "špijoniral", potem pa naprej poročal.

Meni je patronažna rekla da se gluten uvaja po 7 mesecu, pediatrinja pa da se mora uvest med 6-7 mesecem.
Ne vem no, jaz sem čist zmedena glede tega uvajanja, vsak pove drugače.
Patronažna je rekla da se GH uvaja po 6.mesecu, pediatrinja pa da okoli 5.meseca oz. po občutku.

Glede pleničk, sem sprobala Lumpijeve- danes zjutraj cel moker (plenička pa niti ni bila preveč polna).user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.3.2011 10:25:29   
bambinca
tejči juhu, si še tu gor...sem te pogrešala!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.