|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
24.2.2011 11:39:43   
emma83
Dan.

Ah pajaca saj veš kaj sem mislila, samo sem res malo čudno napisala. user posted image user posted image user posted image Drugače pa je res, Liam je včeraj zaspal ob 18.30, ob pol osmih je še pojedel in je spal do 1h, potem je pa itak standardno bujenje na 3 ure, budnica pa ob 6h.

Oh fak simonmojca, kr lase je pojedel? O šit, ne morem verjeti. Jaz imam tudi skozi spete lase, mi gre že prav na živce. Zjutraj je pa itak prva stvar, da popucam svoj povšter, ker je en kup las gor. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.2.2011 12:10:13   
simonmojca
ja pojedu pa tudi nebi vedla če ga nebi v planički našla. Jaz tudi pospravim najprej vsre lase sam zgleda nepospravim vseh. Parkrat sem našla las v njegovi pesti, tako da lahko en dva tri poje las pa še veš ne zato user posted image  groza skoz ga gledam pa zgleda še premalo user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.2.2011 13:27:15   
bejo2010
Zdravo,

sem vesela, da je forum malo oživel.

Emma83 , Ajša bo 6.3. stara 4 mesece. Čudno mi je to, da je spala v kosu 6-7 ur, enkrat jedla in spala nekje do 6.30. Zdaj se mi pa nekaj časa zbuja ob polnoči. Kljub temu, da sem ji dala Novalac NF zdaj že dva večera, včeraj je celo zaspala po deveti uri in se zbudila ob 12 in ob 4, ob 7 sva pa vstali. Saj mi ni težko vstar, ker spije 10 min in spi naprej, bojim se, da se ne bo preveč zredila, ker ponoči spije 150 ml, čez dan pa slabih 120 ml.

Lasje mi pa tudi izpadajo nenormalno, sicer imam goste, mi pa gre na živce, ker se vlačijo po celi hiši.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.2.2011 15:20:54   
Vessie
Dan.

Še ena novemberka ki se vam želi pridružiti user posted image

Upam da bo ok.

Lp

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.2.2011 15:25:57   
philadelphia
Več nas bo, bolj bo veselo user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Vessie)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.2.2011 15:28:58   
Vessie
Hvalauser posted image se bom pridružila skupini na FB..

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.2.2011 17:12:19   
emma83
Bejo nisem vedela, da je Ajša prej toliko spala. Ne znam ti svetovati. Meni Liam tudi ponoči pije svojih standardnih 100-120 ml. Sinoči sem mu za foro naredila več in ni šlo.

No pa smo očitno en obrok zamenjali, danes sem mu naredila celo porcijo in je vse zmazal. Seveda sem ga morala potem komplet preobleči in orng umiti, ker rokice veselo romajo v usta pa še slinček si zatlači zraven, pol je pa še bodi umazan. Moj mali fantek raste, o šit kr zjokala se bom, ne morem verjeti kako hitro gre čas. Kot da sem šla včeraj rodit, v soboto je pa bil star že 4 mesece.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.2.2011 17:30:58   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Emma83 , Ajša bo 6.3. stara 4 mesece. Čudno mi je to, da je spala v kosu 6-7 ur, enkrat jedla in spala nekje do 6.30. Zdaj se mi pa nekaj časa zbuja ob polnoči. Kljub temu, da sem ji dala Novalac NF zdaj že dva večera, včeraj je celo zaspala po deveti uri in se zbudila ob 12 in ob 4, ob 7 sva pa vstali. Saj mi ni težko vstar, ker spije 10 min in spi naprej, bojim se, da se ne bo preveč zredila, ker ponoči spije 150 ml, čez dan pa slabih 120 ml.

Leon tudi pije 150 zvečer pred spanjem, pa pol okoli 4-5,....
To se bo slišalo malo butasto user posted image - mogoče pa se mora navadit na ta Novalac,.... Leonu sem čez vikend dala prvič kašico in zvečer z kašico malo zgoščeno mleko, pa sem mislila kak bo celo noč prespal, pa me je zašil in se zbudil ob 1 pa pol ob 5,...to je trajalo tri noči, zdaj pa spet spi od 21-4 ali 5.

Emma - pri nas je isto, v ustih je vse kašica, roke, slinček, pa če bi mel še kaj drugega pri roki bi verjetno tudi to romalo v usta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.2.2011 20:06:51   
Majchi
Oj!
Naš Luka tud daje ful rokice v usta in cmoka zraven. Pa igračke je začel prijemat in jih nosit v usta. Ponoči je kar priden. Spat gre med 19.30 in 20.00, potem se pa včasih zbudi šele ob 5ih zjutraj, včasih pa tudi že ob 6ih ali 7ih zjutraj. Rekord je do 7.30. No, zadnje dve noči se pa spet po 3x zbuja.

Lana gre v ponedeljek končno v vrtec. Komaj čakam, ker sem že živčna razvalina! Tko da se bo men šele v ponedeljek spet prava porodniška začelauser posted image . Tele 3 mesce bi mi blo pa lažje, če bi bla v službi.

Lasje: men še zmer niso začel izpadat. Trkam!

Zobki: pri nas še nič ne kaže.

RA imamo pa prvič jutri teden in komaj čakam, da kaj noveg izvem.

Dobrodošle vse nove!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.2.2011 22:17:38   
nadinne
aha, vidim da je forum tu spet oživel...da ne bo samo FB aktualen user posted image

ste že videle da so že novembrke 2011 aktualne? joj mene je kar nostalgija prijela...kako lepo leto je bilo to...pa prehitro je minilo a ne? user posted image

lasje: meni nič ne izpadajo...trkam!
rokice: naša jih tako cuza in si jih tlači v usta, da tudi bruha...zraven pa tako cmoka d amisliš da jih bo pojedla user posted image

Drugače sem pa vglavnem nehala dojit...mala ni več hotela piti pri meni...tako da si še občasno izčrpam da ne dobim vnetja in ji dam popit...ostalo pa AM...no pa s emi je želja od takoj po porodu uresničla user posted image

Nič...grem jaz spat počas...dons je naša že kmal zaspala pa grem še js, da se naspim, ker nimam pojma kdaj me bo presenetila z bujenjem...upam da zdrži vsaj do 4h!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.2.2011 22:23:48   
emma83
Otrok spi, jaz bom pa tudi počasi šla pod kovter.

Jaz sem tudi že videla, da so novembrke 2011 aktualne. Meni je nosečnost čisto prehitro minila, na začetku ti se itak zdi, da bo tistih 9 mesecev ful dolgih ampak mine 1 2 3.

Nočko punce.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.2.2011 7:28:50   
blondy83
BabyKitty

S katerega konca gorenjske pa si, al si na obrobju gorenjske, recimo komenda, kamnik :)

Nikoli več ne bo, tako kot je bilo pred 4.11.2010! Zdaj bo samo še lepše!

Gaja
4.11.2010
3225 g, 52 cm, OG 35 cm

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.2.2011 10:42:51   
sara pia
Dobro jutro!

Vidim da smo Novemberke nadaljevale pri starši čvekamo, lepo, nisem prej opazila user posted image

Meni tudi lasje ful odpadajo user posted image , upam da bo kmalu kej bolje

Punce kako odpravljate temence, naša jih je dobila šele zdaj, pa ne vem kako naj se lotim? user posted image

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.2.2011 11:18:04   
kapesanta
jaz pred kopanjem namažem z olivnim ali mandeljnovim oljem in malo pustim potem pa sperem. Punce so potem še s plenico podrgnile - jaz nisem, ker imamo veliko las. Če jih je zelo pa punce priporočajo Mustela peno - no jaz je nisem kupila, ker je z vsakim pranjem dosti boljše, pa vsakič mislim da bo naslednjič že dobro user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.2.2011 11:26:48   
sara pia
Nima veliko temenc, bom probala z olivnim oljem, hvala user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.2.2011 11:48:03   
pearl
Mi smo se tudi borili s temenicami in na srečo z njimi zaključili.  Mazala z olivnim oljem, krtačla nič pomagalo. Pa sem prakticirala to, kar sem pri prvi deklici, enostavno sem ji narahlo skrampala, čeprav tega naj ne bi počeli. Potem pa nanesla šampon v obliki pene od Mustele, ki je prav za temenice. Zdaj jih preventivno perem z njim še 1 x na teden in o temenicah ni duha in ne sluha.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.2.2011 13:41:25   
BabyKitty
Jst sm pa prakticirala to z oljčkom, pa ni in ni bilo konca... potem sem pa na enem forumu prebrala, da pomaga bepanten in ker sem imela še eno mičkeno posodico iz porodnišnice bepantena sem ga namazala po bučki, kr na debelo, pustila za 2 urci in malo z glavničkom prečesala in temenc ni bilo več 1 mesec... zdele so se pa spet mičken vrnila in bom ponovila vajo user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.2.2011 22:12:31   
Renesme**
No naš je tudi med tistimi, ki so spali že od 22-6ih, zdaj se pa prej zbuja ali pa kar 2x/noč- tega pa nisem navajenauser posted image ...pa nimam pojma kaj mu je, popije pa tudi ponoči ful več!
Danes je imel pa sploh en tak dan, ko ni vedel a bi spal al bi jedel...pol pa ni ne eno ne drugo...jedel po 80ml in spal po 15minuser posted image

Moj mlek gre tudi h koncuuser posted image .

Lasje noro izpadajo...v prvo sem imela potem čisto nov frfru- je prav smešno izgledalo, ko sem imela spredaj 1cm dolge laseuser posted image ..zdaj bo pa nekaj podobnegauser posted image ..glih zdej si jih grem prat in se psihično pripravljam na pucanje banjeuser posted image

" dni sem pospravljala stanovanje... kar generalko sem imela in nisem niti prižigala rač., ker drugače nebi nič naredilauser posted image

Dobrodošle noveuser posted image

Jaz tudi pogrešamuser posted image , tale porodniška gre čisto prehitrouser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2193
26.2.2011 7:58:31   
blondy83
Jutro!

Mojega mlekca pa že en mesec ni več, pa tud jest mam občutek da bom kmalu brez las.

Kako vam kaj spijo ponoči, mene kr mal skrbi da preveč spi, ker gre spat ob 21h,
pol pa okrog 7h zjutri papca, pol pa še spančka do 9h.
To je praktično 12 ur. Preden sem rodila, se nikol nisem tako naspala kot zdej :)

Upam samo, da ne bo hudo ko bojo zobki user posted image

Ampak na račun nočnega spanja, pa potem čez dan zelo malo spi, razen če smo zunaj, v
vozičku rada spi, doma pa samo za kakšne pol ure med obroki, nikol ne spi dve ure skupi.
Kako pa vaši čez dan spijo?

Nikoli več ne bo, tako kot je bilo pred 4.11.2010! Zdaj bo samo še lepše!

Gaja
4.11.2010
3225 g, 52 cm, OG 35 cm

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
26.2.2011 8:14:30   
HelenaM
blondy83 - naš je imel že tako lepo ustaljen ritem - od 20 do 4, potem pa hranjenje in naprej do 9, zdej se mu je pa vse nekaj zmešalo in se zbudi že ob 0.00, pa potem spet ob 3 in ob 6 in ob 9...čisto sem neprespana, grozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
26.2.2011 9:10:59   
naša beba
Hahaha,
vse naše bebe so ga začele sračkat.... midve z Emo se po novem tudi zbijava na 3 ure, čez dan je pa že prej lačna... sploh nima dna kolko pojest... ampak mamca vesela, da je končno začela papcat kot je treba...

Lasje... no comment

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
26.2.2011 11:47:33   
BabyKitty
blondy83 center gorenjske user posted image Kranj...user posted image

Moj mali je bil pa danes ponoči spet bogi... je stokal revček čisto celo noč... se mi je kr srček paral user posted image zgleda da so res zobki, ker včeraj ko je imel napad joka sem probala z calgelom in je bilo v dveh minutah mir...user posted image

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
26.2.2011 13:54:13   
emma83
Uf sem zmatrana. Mali je sinoči normalno povečerjal ob 18h, potem sem ga skopala in sva šla v posteljo ob 19.30, kjer je seveda zaspal. Ob 22h je jedel in ko sem ga odložila v posteljico se mi je frkolinko mali čisto zbudil in smo pol imeli štalo za nazaj zaspat, meni se zdi, da je omagal tam okoli polnoči. Največji štos je pa, da mi je celo noč kr neki jamral, da jaz nisem mogla spati, ob 6h je pa itak bil auf. Trenutno je že na drugem dnevnem spancu. Prav vidi se mu, da je ful zmatran, zaspati pa ni hotel ampak sem bila jaz bolj trmasta kot on.

Kosilo je že kuhano, popoldne sem hotela malo ven na sprehod pa ne vem, če se mi bo dalo, ker sem danes dobila še user posted image in sem totalna tečka.

Lep dan želim vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2198
26.2.2011 14:16:25   
pajac
user posted image No še naša Ana ga sračka ponoči.. sicer je ponvadi tam okoli polnoči in ob 3 zjutraj, ampak kot liam, se zadnja 2 dni ves čas nekaj vrti in stoka, jamra, napenja... no dokler je ne vzamem ven okoli pol petih in jo dam na kolena pa malo potelovadiva, da se črevce spuca user posted image .. Jaz pa frčafelo uspavam povito v bubo in zaenkrat to pali, ker ne more krilit.. stisnem jo k sebi pa jošek ali dudo v kljun.. user posted image Mah.. Peter je lepše spal se mi zdi, samo bolj ko prebiram kako je bilo takrat bolj se mi zdi, da človek ima za te neprijetne stvari selektivni spomin...No saj to je tudi prav.. .Jah kar se tiče las.... ko so se končno okrepili pa spet grejo ven...user posted image Bilo kuda moji lasje svuda...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
26.2.2011 16:16:18   
Renesme**
No da vam našo povem...ko smo že pri spanjuuser posted image

Smo bili s kolegi zmenjeni, da se oglasimo pri njih med 15-16h, ja, pa je imel mali mož svoje načrte...je šel spat ob 13h in spal do 13;45, pojedel...potem ko sem taveliko zrihtala, pa sebe, se je pa on začel dret kot bi ga iz kože dajali...ga že hočem preoblečt, da bomo šli, pa on neutolažjivo jokauser posted image , ga dam spat in je v minuti zaspal (okoli 14:30) in spi še zdaj...sta šla unadva sama na obiskuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?