Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:40:03
|
|
|
|
HelenaM
|
Kar šibajo tale dogovarjanja tukaj! A je katera mogoče iz Rudnika in bi vozičkala z mano?
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:46:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: HelenaM Sigurno si celo nosečnost poslušala, da se moraš izogibat tega datuma Jaz sem imala rok na 1.11. in vedno, ko sem komu povedala, kdaj imam rok sem dobila komentar, da 1.11. pa raje ne rodit... no, pa sem vseeno Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki zvečer 31.10. in sem si cel čas govorila, mali ne še pridt, da ne boš mel na dan mrtvih rojstni dan pa so mi porod na srečo uspešno zaustavili in je mali zdržal notri še en mesec zori82 kje pa je skupina na fb? Jst sm pa bivša šiškarica tko da ne morem več vozičkat z vami razen če pridete kdaj na gorenjsko
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:53:45
|
|
|
|
emma83
|
Dete spi že od pol sedmih. Pred spanjem sva se na tleh igrala in sem razpostavila vse pliškote okoli njega, da se malo premika okoli, ma mi je skoraj zlezel na laminat, se kr z nogicami odriva in gre v rikverc na hrbtu. Je bil pa ful dober, ko se je s pliškoti kregal, ker ni mogel ene ogromne krave premakniti in je skoraj renčat začel od hudega. Je pa ob pol osmih še spil flaško, zdaj pa upam, da potegne do polnoči brez flaške. bejo Liam je star že 4 mesece (nimaš tickerja in ne vem koliko je stara Ajša ampak predvidevam, da je blizu 4-ih mesecev, ne da se mi iskati seznama) in še vedno ponoči zahteva flaško vsaj 1x ampak pri njemu je tako, da ima več obrokov, ki so količinsko manjši, cca. 120 ml, včasih še toliko ne spije. Ponavadi imava tako, da zaspi do 8h, če ima pred tem zadnji obrok okoli 6.30 se mi bo prvič zbudil okoli 11h in potem spet čez 4 ure. Sicer sem pa nekje prebrala, da če dojenčki prespijo prvo rundo nočnega spanca 5-6 ur, se to šteje, da prespijo noč. No to zame ne velja, ker meni noč pomeni cca. 8 ur v kosu ali več. Ful mi je všeč, ker se je debata tukaj razživela, sem prav pogrešala čvekanje. Ostale bi se tudi lahko kaj oglasile. Če se pa na FB zmenite za kakšen dejt, dajte še nam tukaj sporočiti. Grem naprej gledat Gossip girl.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:54:33
|
|
|
|
HelenaM
|
jest tudi nenajdem FB skupine... sej 1.11. je za nas zdej srečen dan! in vsi bodo imeli čas pridit k našemu otroku na praznovanje, ker je praznik
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:56:10
|
|
|
|
emma83
|
Aja še tole za izkušene: kdaj nehajo izpadati lasje? Rahlo dosti imam tega, da imam lase povsod po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 20:58:31
|
|
|
|
Mjavmjav
|
U u u... vidim da je akcija decembrk tule... se lahko mrbit še jaz pridružim? Smo bili planirani decembra, pa smo prišli že 23. novembra Točno pred 3. meseci Aja pa kar rada v Supernovi nakupujem
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:01:44
|
|
|
|
naša beba
|
Probajte za FB takole: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_170746276270313&ap=1 je treba, da te nekdo potrdi v skupino, ker je zaklenjena, tako da kar navalite... welcome! LASJE... ja, letijo vsepovsod. Menda ne moremo nič, ker je to hormonske narave. Ema tudi spi od šestih, upam, da ne bo štrajkala ponoči, ker ima neke čudne budilke v riti zadnje cajte...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:02:32
|
|
|
|
HelenaM
|
emma83 - tudi jaz sem se pred nekaj dnevi začela spopadati z izpadanjem las in moram non-stop sesat... danes pa sem govorila z eno kozmetičarko in mi je rekla, da je to pač normalno ampak naj si pomagam tako, da si vsakič pred umivanjem lasišče zmasiram z losjonom (baje ima DM eno svojo zadevo) in si potem umijem lase. potem sem šla v Dm in so mi rekli, da je imela v mislih najbrž brezovo lasno vodo Balea. Probala pa še nisem, tako da ne vem, če deluje...
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:22:38
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Aja še tole za izkušene: kdaj nehajo izpadati lasje? Rahlo dosti imam tega, da imam lase povsod po stanovanju. joj mene to tud zanima, ker če se bo tako nadeljevalo bom js ostala brez mjavmjav seveda se lahk pridružiš...dobrodošla predvidevam da sm eno ravno potrdila na fb pa ne vem katero, tako da nam še tam napiši kdo si (nik) na strani pod dokumenti pa imamo tud seznam v katerega se vpišeš pa podatke od , tako da smo vse na tekočem
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:30:29
|
|
|
|
Mjavmjav
|
mi tudi hodimo in spimo po mojih laseh med nosečnostjo so pa tok fajni ratali! no jaz sem ravnokar tudi kliknila ask to join, tako da upam, da se vidimo tudi tam
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:34:46
|
|
|
|
simonmojca
|
ZDRAVO IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty ljubljans moj mali si roko tlači v usta in se slini že en mesec in vem da je to normalno... kar pa ni normalno je pa to da kar naenkrat neutolažljivo joka in se pomiri le če grize mojo roko ali ohlajeno grizalo in da se zbuja ponoči in joka čeprav je prej vedno spal celo noč in jokal nikoli ni... pa bela pikica pri spodnji enki in "špičast občutek" ko mu s prstom pritisnem na dlesen... menda pa da so zobki od dveh mesecev naprej že lahko... čist vse simptome ima tudi moj že malo več kot 1teden (neutolažljivi jok na momente med spanjem, včasih spi naprej-včeraj ga je pa joška komaj pomirila-sm mu jo kar nekaj časa tiščala v ustih ) je pa tudi p. rekla, da se že vidijo , zdej pa lahko upam, da pokukajo ven čim prej - lahko traja tudi pol leta lp
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:39:47
|
|
|
|
emma83
|
Mi pa še Z od zobkov nimamo in upam, da tako ostane še nekaj časa, ker smo se komaj dobro krčkov rešili. Zori jaz moram zjutraj naprej s postelje šope mojih las pobrat in pol šele vstanem. Najbolj mi pa gre na živce, ko malega previjam in najdem moj las na njegovi ritki. Mislim halo? Kako pa tja pride pa pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:43:59
|
|
|
|
kapesanta
|
ojla vse nove punce, wellcome
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 21:47:36
|
|
|
|
ljubljana
|
penelopa1 Jaz sem pa iz Celovških dvorov imam pa taščo in tasta na Kunaverjevi 4
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 22:09:26
|
|
|
|
penelopa1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana penelopa1 Jaz sem pa iz Celovških dvorov imam pa taščo in tasta na Kunaverjevi 4 A res, supercaaaa tebi tudi pošiljam ZS pa se meniva za naprej!
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 22:29:04
|
|
|
|
BabyKitty
|
simonmojca potem bova pa skupaj trpeli še malo tudi mojemu se spodaj že malo vidi... ampak to je vse še tko na robu domišljije res je pa ful razlika v njegovem obnašanju, ker prej ni nikoli jokal, zdej ga pa sploh ne morem potolažiti tudi po uro ne... kdaj tudi med dojenjem začne...
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 23.2.2011 22:29:05
|
|
|
|
emma83
|
Punce jaz grem kr spat, ne da se mi mojega čakat, ker danes dela do polnoči. Nočka vsem.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 7:25:47
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Ja za zobke je pa še malo zgodaj, tlačenje rok v usta je bolj razvojna faza kot pa masaža dlesni. http://www.ringaraja.net/forum/m_2545162/mpage_1/key_/tm.htm#2545162 Paja pa še tvoj post je tukaj zraven Drugače pa nove dobrodošle bilo kuda kiki svuda... ja tiščanje prstkov v usta je meni pri Petru delalo preglavice.. pa ne zaradi mene ampak zaradi straih staršev, ki so zaradi izjav o lakoti otroka tvegali hude telesne poškodbe
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 7:26:07
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty ljubljans moj mali si roko tlači v usta in se slini že en mesec in vem da je to normalno... kar pa ni normalno je pa to da kar naenkrat neutolažljivo joka in se pomiri le če grize mojo roko ali ohlajeno grizalo in da se zbuja ponoči in joka čeprav je prej vedno spal celo noč in jokal nikoli ni... pa bela pikica pri spodnji enki in "špičast občutek" ko mu s prstom pritisnem na dlesen... menda pa da so zobki od dveh mesecev naprej že lahko... lahko se otrok celo rodi z zobki, ampak je to redkost.. Probaj z žličko na rahlo potolči po tem mestu... pravijo da se sliši prihajajoči zobek.. Lahko da je zobek...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 7:26:23
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Sicer sem pa nekje prebrala, da če dojenčki prespijo prvo rundo nočnega spanca 5-6 ur, se to šteje, da prespijo noč. No to zame ne velja, ker meni noč pomeni cca. 8 ur v kosu ali več. saj ti nisi dojenček in ja za dojenčke pomeni da so prespali noč če spijo v kosu 5-6 ur... no zdaj v katerm dneva tole prespijo pa je druga pesem Lasje se bodo unesli pred odhodom v službo... ne ne hecam se meni so izpadali enih par mesecev in potem sem si kupila nek šampon proti izpadanju las in so pred prvim pranjem s tem šamponom čudežno nehali izpadati.. Sem pa nato izgledala kot piščanec, ker so mi ta kratki lasje pognali po celi glavi in je ob preostalih dolgih izgledalo prav smešno ...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 7:26:35
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: HelenaM jest tudi nenajdem FB skupine... sej 1.11. je za nas zdej srečen dan! in vsi bodo imeli čas pridit k našemu otroku na praznovanje, ker je praznik
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 7:26:53
|
|
|
|
pajac
|
Vse nove dobrodošle!
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 9:03:51
|
|
|
|
tejci1981
|
Jutro! Otrok še spi, tak da lahko hitro malo posurfam po netu Zjutraj se je ob 6 začel kregat v svoji sobi, sem 2x vstala in mu dudo dala, ob 6.30 se mi ni blo več za šetat od spalnice do otroške in sem vstala, Leon pa zaspal ! Saj mi nič ni škodilo,...sem že pospravla, pa odzumbala malo ! Kaže se sonček, tak da bo lep dan, ki ga boma spet izkoristila za vozičkanje Kosilo pa bomo verjetno kar pri babici jedli se bom uštulila malo IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty IZVIRNO SPOROČILO: HelenaM Sigurno si celo nosečnost poslušala, da se moraš izogibat tega datuma Jaz sem imala rok na 1.11. in vedno, ko sem komu povedala, kdaj imam rok sem dobila komentar, da 1.11. pa raje ne rodit... no, pa sem vseeno Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki zvečer 31.10. in sem si cel čas govorila, mali ne še pridt, da ne boš mel na dan mrtvih rojstni dan pa so mi porod na srečo uspešno zaustavili in je mali zdržal notri še en mesec Jaz sem imela datum 5.11, pa sem tudi celo nosečnost poslušala "Sam prvega ne rodi!!!!!" Pol sem pa 29.10 šla v porodnišnico, pa je šlo vse tak počasi, sem govorila malemu če se bo tak počasi napravljal bo res 1.11 ven prišo ,....no pa so se me čarovnice usmilile in ga že 31 ven pričarale ! Pa dobrodošle nove!!!! Lasje - katastrofa povsod jih je polno, jaz se sam bojim da bom plešasta IZVIRNO SPOROČILO: pajac Lasje se bodo unesli pred odhodom v službo... ne ne hecam se meni so izpadali enih par mesecev in potem sem si kupila nek šampon proti izpadanju las in so pred prvim pranjem s tem šamponom čudežno nehali izpadati.. Sem pa nato izgledala kot piščanec, ker so mi ta kratki lasje pognali po celi glavi in je ob preostalih dolgih izgledalo prav smešno ... Strah je lepa reč
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 10:39:15
|
|
|
|
penelopa1
|
Lasje - katastrofa povsod jih je polno, jaz se sam bojim da bom plešasta [/quote] Pri meni je tudi enako...grozaa...bolj iskušene mamice so mi svetovali da baje to traja do 6 meseca pol pa neha ispadanje...bomo vidli, bom počakala še kakšen mesec če mi ne rata bom poiskala kakšne tablete ali šampon.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 24.2.2011 11:25:26
|
|
|
|
simonmojca
|
Zdravo IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty simonmojca potem bova pa skupaj trpeli še malo tudi mojemu se spodaj že malo vidi... ampak to je vse še tko na robu domišljije res je pa ful razlika v njegovem obnašanju, ker prej ni nikoli jokal, zdej ga pa sploh ne morem potolažiti tudi po uro ne... kdaj tudi med dojenjem začne... moj tudi ni veliko jokal (zelo malo) zdej pa skoz ko spi, med dojenjem, med igro zajoka pa mu ne morem pomagat mi je tako hudo, huje kakor pa takrat ko je imel krčke, ker mu zdaj tećje pomagam je pa tudi meni p. rekla, da bodo zdaj lahko kmalu pokukali lahko bomo pa trpeli še lep čas emma tudi mi smo se komaj krčkov rešili (še ne popolnoma) pa so že zobki prišli , ko bi vsaj 1mesec imeli mir - NE pri nas ne lasje raje NE govorim o tem HB imam goste sam jih pa povsot najdeš, jih imam ves dan v čopu, da bi manj izpadali, ponoč pa spščene in kaj sem našla v kakcu mojga malega čmrla (tudi matral se je zaradi tega) cofek mojga lasa (las ki ga je zgleda pojedel, kdaj NEVEM in se mu je v bušiju zamotal v cofek ) madonca se je prav matral da se je pokakal. No od takrat imam lase skoz v čopu oz. figi tudi ponoči - POVSOT IN SKOZ me kar že lesišče malo boli DOBRODOŠLE NOVE
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?