|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
23.2.2011 20:40:03   
HelenaM
Kar šibajo tale dogovarjanja tukaj!
A je katera mogoče iz Rudnika in bi vozičkala z mano?

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.2.2011 20:46:12   
BabyKitty

IZVIRNO SPOROČILO: HelenaM

Sigurno si celo nosečnost poslušala, da se moraš izogibat tega datumauser posted image
Jaz sem imala rok na 1.11. in vedno, ko sem komu povedala, kdaj imam rok sem dobila komentar, da 1.11. pa raje ne rodit...
no, pa sem vseeno user posted image

Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki zvečer 31.10. user posted image in sem si cel čas govorila, mali ne še pridt, da ne boš mel na dan mrtvih rojstni dan user posted image pa so mi porod na srečo uspešno zaustavili in je mali zdržal notri še en mesec user posted image

zori82 kje pa je skupina na fb?

Jst sm pa bivša šiškarica tko da ne morem več vozičkat z vami user posted image razen če pridete kdaj na gorenjsko user posted image

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.2.2011 20:53:45   
emma83
Dete spi že od pol sedmih. Pred spanjem sva se na tleh igrala in sem razpostavila vse pliškote okoli njega, da se malo premika okoli, ma mi je skoraj zlezel na laminat, se kr z nogicami odriva in gre v rikverc na hrbtu. Je bil pa ful dober, ko se je s pliškoti kregal, ker ni mogel ene ogromne krave premakniti in je skoraj renčat začel od hudega. Je pa ob pol osmih še spil flaško, zdaj pa upam, da potegne do polnoči brez flaške.

bejo Liam je star že 4 mesece (nimaš tickerja in ne vem koliko je stara Ajša ampak predvidevam, da je blizu 4-ih mesecev, ne da se mi iskati seznama) in še vedno ponoči zahteva flaško vsaj 1x ampak pri njemu je tako, da ima več obrokov, ki so količinsko manjši, cca. 120 ml, včasih še toliko ne spije. Ponavadi imava tako, da zaspi do 8h, če ima pred tem zadnji obrok okoli 6.30 se mi bo prvič zbudil okoli 11h in potem spet čez 4 ure. Sicer sem pa nekje prebrala, da če dojenčki prespijo prvo rundo nočnega spanca 5-6 ur, se to šteje, da prespijo noč. No to zame ne velja, ker meni noč pomeni cca. 8 ur v kosu ali več.

Ful mi je všeč, ker se je debata tukaj razživela, sem prav pogrešala čvekanje. Ostale bi se tudi lahko kaj oglasile. Če se pa na FB zmenite za kakšen dejt, dajte še nam tukaj sporočiti.

Grem naprej gledat Gossip girl.

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.2.2011 20:54:33   
HelenaM
jest tudi nenajdem FB skupine...
sej 1.11. je za nas zdej srečen dan! in vsi bodo imeli čas pridit k našemu otroku na praznovanje, ker je praznikuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.2.2011 20:56:10   
emma83
Aja še tole user posted image za izkušene: kdaj nehajo izpadati lasje? Rahlo dosti imam tega, da imam lase povsod po stanovanju.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.2.2011 20:58:31   
Mjavmjav
U u u... vidim da je akcija decembrk tule... user posted image se lahko mrbit še jaz pridružim? Smo bili planirani decembra, pa smo prišli že 23. novembra user posted image Točno pred 3. meseci user posted image
Aja pa kar rada v Supernovi nakupujem user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.2.2011 21:01:44   
naša beba
Probajte za FB takole:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_170746276270313&ap=1
je treba, da te nekdo potrdi v skupino, ker je zaklenjena, tako da kar navalite... welcome!

LASJE... ja, letijo vsepovsod. Menda ne moremo nič, ker je to hormonske narave.

Ema tudi spi od šestih, upam, da ne bo štrajkala ponoči, ker ima neke čudne budilke v riti zadnje cajte...

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.2.2011 21:02:32   
HelenaM
emma83 - tudi jaz sem se pred nekaj dnevi začela spopadati z izpadanjem las in moram non-stop sesat...
danes pa sem govorila z eno kozmetičarko in mi je rekla, da je to pač normalno ampak naj si pomagam tako, da si vsakič pred umivanjem lasišče zmasiram z losjonom (baje ima DM eno svojo zadevo) in si potem umijem lase. potem sem šla v Dm in so mi rekli, da je imela v mislih najbrž brezovo lasno vodo Balea. Probala pa še nisem, tako da ne vem, če deluje... 

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.2.2011 21:22:38   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Aja še tole user posted image za izkušene: kdaj nehajo izpadati lasje? Rahlo dosti imam tega, da imam lase povsod po stanovanju.

joj mene to tud zanima, ker če se bo tako nadeljevalo bom js ostala brezuser posted image

mjavmjav seveda se lahk pridružiš...dobrodošla

predvidevam da sm eno ravno potrdila na fb pa ne vem katero, tako da nam še tam napiši kdo si (nik) na strani pod dokumenti pa imamo tud seznam v katerega se vpišeš pa podatke od user posted image , tako da smo vse na tekočem user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.2.2011 21:30:29   
Mjavmjav
mi tudi hodimo in spimo po mojih laseh user posted image med nosečnostjo so pa tok fajni ratali!

no jaz sem ravnokar tudi kliknila ask to join, tako da upam, da se vidimo tudi tam user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.2.2011 21:34:46   
simonmojca
ZDRAVO

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

ljubljans moj mali si roko tlači v usta in se slini že en mesec in vem da je to normalno... kar pa ni normalno je pa to da kar naenkrat neutolažljivo joka in se pomiri le če grize mojo roko ali ohlajeno grizalo in da se zbuja ponoči in joka čeprav je prej vedno spal celo noč in jokal nikoli ni... pa bela pikica pri spodnji enki in "špičast občutek" ko mu s prstom pritisnem na dlesen... menda pa da so zobki od dveh mesecev naprej že lahko...

čist vse simptome ima tudi moj že malo več kot 1teden (neutolažljivi jok na momente med spanjem, včasih spi naprej-včeraj ga je pa joška komaj pomirila-sm mu jo kar nekaj časa tiščala v ustih user posted image )
je pa tudi p. rekla, da se že vidijo user posted image , zdej pa lahko upam, da pokukajo ven čim prej - lahko traja tudi pol leta user posted image

lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.2.2011 21:39:47   
emma83
Mi pa še Z od zobkov nimamo in upam, da tako ostane še nekaj časa, ker smo se komaj dobro krčkov rešili.

Zori jaz moram zjutraj naprej s postelje šope mojih las pobrat in pol šele vstanem. Najbolj mi pa gre na živce, ko malega previjam in najdem moj las na njegovi ritki. Mislim halo? Kako pa tja pride pa pojma nimam.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.2.2011 21:43:59   
kapesanta
ojla vse nove punce, wellcome user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.2.2011 21:47:36   
ljubljana
penelopa1
Jaz sem pa iz Celovških dvorov imam pa taščo in tasta na Kunaverjevi 4

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.2.2011 22:09:26   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

penelopa1
Jaz sem pa iz Celovških dvorov imam pa taščo in tasta na Kunaverjevi 4

A res, supercaaaa tebi tudi pošiljam ZS pa se meniva za naprej!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.2.2011 22:29:04   
BabyKitty
simonmojca potem bova pa skupaj trpeli še malo user posted image tudi mojemu se spodaj že malo vidi... ampak to je vse še tko na robu domišljije user posted image res je pa ful razlika v njegovem obnašanju, ker prej ni nikoli jokal, zdej ga pa sploh ne morem potolažiti tudi po uro ne... kdaj tudi med dojenjem začne...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.2.2011 22:29:05   
emma83
Punce jaz grem kr spat, ne da se mi mojega čakat, ker danes dela do polnoči.

Nočka vsem.

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.2.2011 7:25:47   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ja za zobke je pa še malo zgodaj, tlačenje rok v usta je bolj razvojna faza kot pa masaža dlesni.
http://www.ringaraja.net/forum/m_2545162/mpage_1/key_/tm.htm#2545162

Paja pa še tvoj post je tukaj zravenuser posted image
Drugače pa nove dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bilo kuda kiki svuda... ja tiščanje prstkov v usta je meni pri Petru delalo preglavice.. pa ne zaradi mene ampak zaradi straih staršev, ki so zaradi izjav o lakoti otroka tvegali hude telesne poškodbe user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.2.2011 7:26:07   
pajac

ljubljans moj mali si roko tlači v usta in se slini že en mesec in vem da je to normalno... kar pa ni normalno je pa to da kar naenkrat neutolažljivo joka in se pomiri le če grize mojo roko ali ohlajeno grizalo in da se zbuja ponoči in joka čeprav je prej vedno spal celo noč in jokal nikoli ni... pa bela pikica pri spodnji enki in "špičast občutek" ko mu s prstom pritisnem na dlesen... menda pa da so zobki od dveh mesecev naprej že lahko...

lahko se otrok celo rodi z zobki, ampak je to redkost.. Probaj z žličko na rahlo potolči po tem mestu... pravijo da se sliši prihajajoči zobek.. Lahko da je zobek...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.2.2011 7:26:23   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Sicer sem pa nekje prebrala, da če dojenčki prespijo prvo rundo nočnega spanca 5-6 ur, se to šteje, da prespijo noč. No to zame ne velja, ker meni noč pomeni cca. 8 ur v kosu ali več.

user posted image user posted image user posted image saj ti nisi dojenček in ja za dojenčke pomeni da  so prespali noč če spijo v kosu 5-6 ur... no zdaj v katerm dneva tole prespijo pa je druga pesem user posted image user posted image user posted image

Lasje se bodo unesli pred odhodom v službo... ne ne hecam se user posted image meni so izpadali enih par mesecev in potem sem si kupila nek šampon proti izpadanju las in so pred prvim pranjem s tem šamponom čudežno nehali izpadati.. Sem pa nato izgledala kot piščanec, ker so mi ta kratki lasje pognali po celi glavi in je ob preostalih dolgih izgledalo prav smešno ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.2.2011 7:26:35   
pajac

jest tudi nenajdem FB skupine...
sej 1.11. je za nas zdej srečen dan! in vsi bodo imeli čas pridit k našemu otroku na praznovanje, ker je praznikuser posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.2.2011 7:26:53   
pajac
Vse nove dobrodošle! user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.2.2011 9:03:51   
tejci1981
Jutro!

Otrok še spi, tak da lahko hitro malo posurfam po netuuser posted image
Zjutraj se je ob 6 začel kregat v svoji sobi, sem 2x vstala in mu dudo dala, ob 6.30 se mi ni blo več za šetat od spalnice do otroške in sem vstala, Leon pa zaspal user posted image !

Saj mi nič ni škodilo,...sem že pospravla, pa odzumbala malouser posted image !
Kaže se sonček, tak da bo lep dan, ki ga boma spet izkoristila za vozičkanjeuser posted image user posted image user posted image

Kosilo pa bomo verjetno kar pri babici jedliuser posted image se bom uštulila malouser posted image

Sigurno si celo nosečnost poslušala, da se moraš izogibat tega datumauser posted image
Jaz sem imala rok na 1.11. in vedno, ko sem komu povedala, kdaj imam rok sem dobila komentar, da 1.11. pa raje ne rodit...
no, pa sem vseeno user posted image

Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki zvečer 31.10. user posted image in sem si cel čas govorila, mali ne še pridt, da ne boš mel na dan mrtvih rojstni dan user posted image pa so mi porod na srečo uspešno zaustavili in je mali zdržal notri še en mesec user posted image

Jaz sem imela datum 5.11, pa sem tudi celo nosečnost poslušala "Sam prvega ne rodi!!!!!"user posted image
Pol sem pa 29.10 šla v porodnišnico, pa je šlo vse tak počasi, sem govorila malemu če se bo tak počasi napravljal bo res 1.11 ven prišouser posted image ,....no pa so se me čarovnice usmilile in ga že 31 ven pričarale user posted image !

Pa dobrodošle nove!!!!user posted image

Lasje - katastrofa povsod jih je polno, jaz se sam bojim da bom plešasta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Lasje se bodo unesli pred odhodom v službo... ne ne hecam se meni so izpadali enih par mesecev in potem sem si kupila nek šampon proti izpadanju las in so pred prvim pranjem s tem šamponom čudežno nehali izpadati.. Sem pa nato izgledala kot piščanec, ker so mi ta kratki lasje pognali po celi glavi in je ob preostalih dolgih izgledalo prav smešno ...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Strah je lepa rečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.2.2011 10:39:15   
penelopa1

Lasje - katastrofa povsod jih je polno, jaz se sam bojim da bom plešasta user posted image

[/quote]

Pri meni je tudi enako...grozaa...bolj iskušene mamice so mi svetovali da baje to traja do 6 meseca pol pa neha ispadanje...bomo vidli, bom počakala še kakšen mesec če mi ne rata bom poiskala kakšne tablete ali šampon.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.2.2011 11:25:26   
simonmojca
Zdravo

simonmojca potem bova pa skupaj trpeli še malo user posted image tudi mojemu se spodaj že malo vidi... ampak to je vse še tko na robu domišljije user posted image res je pa ful razlika v njegovem obnašanju, ker prej ni nikoli jokal, zdej ga pa sploh ne morem potolažiti tudi po uro ne... kdaj tudi med dojenjem začne...

moj tudi ni veliko jokal (zelo malo) zdej pa skoz ko spi, med dojenjem, med igro zajoka user posted image
pa mu ne morem pomagat mi je tako hudo, huje kakor pa takrat ko je imel krčke, ker mu zdaj tećje pomagam user posted image
je pa tudi meni p. rekla, da bodo zdaj lahko kmalu pokukali lahko bomo pa trpeli še lep čas user posted image

emma tudi mi smo se komaj krčkov rešili (še ne popolnoma) pa so že zobki prišli user posted image , ko bi vsaj 1mesec imeli mir - NE pri nas ne user posted image

lasje raje NE govorim o tem HB imam goste sam jih pa povsot najdeš, jih imam ves dan v čopu, da bi manj izpadali, ponoč pa spščene in kaj sem našla v kakcu mojga malega čmrla (tudi matral se je zaradi tega) cofek mojga lasa (las ki ga je zgleda pojedel, kdaj NEVEM in se mu je v bušiju zamotal v cofek user posted image ) madonca se je prav matral da se je pokakal. No od takrat imam lase skoz v čopu oz. figi tudi ponoči - POVSOT IN SKOZ me kar že lesišče malo boli user posted image

DOBRODOŠLE NOVE

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?