MetiLu
|
Dobro jutro, včeraj mije bilo pa po dolgem času tako dolgčas, da sem si šla že oreng na živce se tud oglasit nisem hotela, ker nisem mela kaj novega za napisat No, danes je že bolje, sem zjutraj za spremembo malega jaz peljala v vrtec in sva z vzgojiteljico malo poklepetale. Ga je zelo pohvalila, kako se je v zadnjih dveh mesecih spremenil, odpru, da je samostojen, zabaven, zgovoren, tako da sem res vesela, da mu je postalo v vrtcu tako všeč res, ker mi je bila največja muka ga dat v vrtec (sama imam še danes cmok v grlu, ko pomislim na moje obdobje v vrtcu - slaba izkušnja pač). Pa še dve mamici iz naše skupine bosta tud drugič mamici in se sedaj teli naši mulčki med sabo o dojenčku pogovarjajo je rekla vzgojjiteljica, da so prov fletni, me je mogla dones mal povprašat o tem No, pol sem šla pa še v pekarno in se zdaj mastim s slastnim sendvičem in pomarančnim sokom z dodanim železom. Sem ga končno začela pit, pa da vidimo, kako bo tokrat z mojim hemoglobinom. Pripravila sem tudi nekaj cunj od tamalga, ki jih je prerastel, da jih danes odpeljemo k tašči (imamo skladišče v moževi bivši sobi), pa še nekaj mojih plaščev in voziček. Vzela bom pa cotke za , da jih malo pregledam, posortiram ... Bo pa danes tamal šel na kratke vikend počitnice, ker je možek rekel, da me zvečer pelje v kino bova šla po stotih letih Bi šla na bowling, pa zame ni priporočljivo tistih kugel metat Zdele grem pa še v Leclerc po fasngo, tako, da imam dan že poln in mi danes sigurno ne bo dolgčas ma res no, od včerajšnjega ležanja me je spet štihnilo v križu, pa me zdej že lep čas ni nič bolelo bom mogla it na kakšno masažo Ko ste debatirale o vozičkih, soseda je imela Jane slalom pro, pa ga je tud skritizirala, ji ni bil všeč sedež, ker se ni dal popolnoma pokonci, pa sprednje kolo ji je skoz neki nagajalo. Svakinja je z PP GT3 zelo zadovoljna in funkcijsko čez voziček nimam pripomb, samo meni je preglomazen, ko se zloži. Mutsyev pa ne poznam, zato bi imed naštetih sigurno za teren izbrala Quinny Freestyle 3XL. Icany peach sem zadnjič tudi jaz gledala na netu in zgleda super uporaben, lepo se zlaga, samo je cena previsoka. Nekako kot za Joolz Day ali pa Bugaboo-ja. Vsi ti vozi so mi lepi, samo predragi... Žabica, jaz že kar nekaj let ne nosim več tangic, izjemoma če kakšne poletne hlače to zahtevajo. Imam najraje tiste iz H&M-a, ki so kot bokserke, samo oprijete. V prvi nosečnosti sem si kupila le 1. št. večje in me ni nič vezalo, so se lepo raztegnile, pa še bombažne so. Sicer pa ima H&M tudi nosečniške spodnjice z znižanim sprednjim delom in so cenovno dost ok. Keglove vaje pa izvajam med lulanjem, kadar se spomnim. Nisem preveč pridna. Če ne prej jih bo treba po porodu Šnofla, sej bodo brcike kmalu prišle. Mogoče pa bolj zadaj nosiš, pa mora malo bolj zrast, da boš začutila kako brcka. V katerem tednu pa si? Glede kreganja po forumih ne bom pametna, ker imam sama s tem slabo izkušnjo po določenem času klepetanja/pisanja se lahko hitro napiše kakšno mnenje, ki se ga lahko razme na miljon načinov in napisano lahko izpade čisto drugače, kot pa neka oseba v danem trenutku misli. Ni tona glasu in mimike obraza, zato sedaj vsako stvar jemljem bolj z rezervo... Ne vem pa kaj imajo aprilčice zaeno temo. Se bom raje izognila Juhica, mi imamo pa z lulčkom oz. s kožico kar problem, bo treba najbrž kirurško zrihtat Tudi mi smo dobili navodila, da vlečemo med kopanjem dol, kolikor gre, nič na silo. Pa ne gre nikamor. Je še skoraj čisto zaprt. Imamo pa srečo, da se mu niti enkrat do sedaj ni zagnojilo ali kar koli, zgleda, da je tok na tesno, da umazanija sploh ne pride zadaj. Pa je bil star tri leta. Sej zdej ima med kopanjem tolk dela z njim, da je joj samo še vedno ne gre nič bolj dol. Lula pa brez problema, je tok odprtine, da lepo teče. Upam, da bomo to kmalu porihtali. Čakamo, da nas pokličejo na kontrolo/pregled pri treh letih, nas bo zdravnica najbrž poslala naprej. Dost bo zaenkrat, tačas ko sem pisala sem že pojedla, se grem oblečt in na potep lep dan vsem, zunaj je sonček in -8°C
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 25.2.2011 9:34:56 >