MetiLu
|
Dobro jutro! Danes je pa spet sonček sem do zdej malo pospravljala, pomila, mal sem inventuro v omari naredila, pa sta 2 urci naokol. Sem ugotovila, da si bo treba najbrž še kakšno mikico za konec nosečnosti nabavit, ko bo že res velik. Definitivno pa nobene jopice, tunike, oblekce in podobnih zadev več mogoče si privoščim še kakšne bele lanene hlače, pa kratke hlače, sicer pa najboljš da ne grem več v štacune zgubim stik z realnostjo, kar pomeni, da pozabim, da je doma omara že polna Barve pa niso tak problem, črne in rjave sem se naveličala ene dve sezoni nazaj, zdej imam raje temno modro, sivo, bež in kameljo, od bolj živih barv pa koralno, vijola, turkizno. Moje top barve Črne pa sploh ne maram na otroških vozičkih in oblekcah. Komaj že čakam pomlad, da se znebim teh bund, plaščev, škornjev ... in pridejo jopice in balerinke na vrsto Počasi bom tudi jaz privlekla na plano cotke za in začela prebirat, kaj bo uporabno Bom pa zazačetek vezla vse do št. 68, pa upam, da bo zdržalo vsaj do novega leta. Se bo treba do tašče zapeljat, pa tam začasno pospravit vozek in cunjice vzet. Se bom mogla en dan lotit bolj natančne ureditve cunj po številkah, ker sem do zdej samo basala v vreče in postavila v sobo. Pa so nekatere cunje bile dlje časa v uporabi kot druge, čeprav v isti št., pa je treba malo presortirat pa tega je čedalje več k sreči se rast po letu in pol malo umiri in cunje zdržijo vsaj eno sezono do pol leta... No, dost o cunjah, se vidi, da sem bila dopoldan v omare zakopana že malo težim. Zdravje pri nas gre počasi na bolje, HB. Tamalčku moram še nosek pocajtat, ker se mu je od pihanja in smrkljev ranica naredila, pol se pa še skoz praska. Je pa danes spet pridno spal celo noč jaz pa tud, brez vmesnega lulanja Bi šla pa kam na izlet, sem tako težko pri miru. Pa malo mi je dolgčas samo doma sedet ... pol pa skoz neki pospravljam, perem, kuham, pa na računalniku visim Kakšne ideje za današnje kosilo?
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 23.2.2011 10:59:39 >