|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.2.2011 18:19:02   
Čebel@
all inclusive britje za manouser posted image sem šla že pod tuš-pasalooooouser posted image ...mala se naliva z mlekom in zraven gleda(in komentira) Nodijauser posted image

moram pa pohvalit mojga user posted image ,ker mi res veliko pomaga okrog Hane in hišnih opraviluser posted image user posted image user posted image človek bi se kar navadiluser posted image user posted image user posted image

neki se mi nos hoče mašitiuser posted image si grem sterimar nalivatuser posted image

pridem še pol kej okrog,če ne bo takega zatišjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.2.2011 18:19:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pri nas pizza party user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne delaj luštovuser posted image user posted image ....jaz glih gruntam,kaj bi večerjalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.2.2011 20:19:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas pizza party user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne delaj luštovuser posted image user posted image ....jaz glih gruntam,kaj bi večerjalauser posted image
oprosti user posted image ... bi ti poslala košček, paje vse zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.2.2011 20:22:17   
Čebel@

user posted image

oprosti user posted image ... bi ti poslala košček, paje vse zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predno bi prišla do mene bi bila že mrzlauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.2.2011 20:23:00   
Čebel@
sem crknjenauser posted image ....grem kar direkt pod kovter......papauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.2.2011 20:35:35   
TAMIKA3

user posted image

predno bi prišla do mene bi bila že mrzlauser posted image
bi dala na hitro pošto user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.2.2011 20:35:57   
TAMIKA3

sem crknjenauser posted image ....grem kar direkt pod kovter......papauser posted image

nočko user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.2.2011 20:39:54   
TAMIKA3
jaz sem tudi samo še za v posteljo ... še prej user posted image , pa user posted image

dolgo in mirno nočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.2.2011 20:41:53   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.2.2011 21:03:09   
brkn83
no js sem tudi čist fertik, tk da se odpravljam v postlo.
Lahko noč user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.2.2011 21:33:39   
Urša08
Punce vidim da smo danes vse nekam utrujene. Tud jaz vidim samo še kavč in čajček. Se jutri tipkamo.

Še glede kavice drug teden - a vam odgovarja torek 1.3?

nočka user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 711
23.2.2011 21:38:33   
petrušk_
hej...

čvekanje s čebelo uspelo....itak sm falila sms s ceno plenic,tkoda svaše mal v žlahti....user posted image user posted image user posted image user posted image

sm šla kao za pol urce tja paje blo hitr cela ura...aleluja.....čas res hitro mineva v dobri družbi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam drug tedn da se dobimo....povejte kera bo mela otroke s sabo...če sploh kera
user posted image user posted image user posted image user posted image

dam pršli ob pol 9h, mala spala debelo uro v avtu, tko da bo zj akcija do ene polnočiuser posted image user posted image user posted image
smo kupl stranišče, k ma vodo za potegnt pa wc papir držalo pa vse all inclusive...že lula k tavelika....me je začela navirat za hlačke, pa bomo probal in vidl kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image    pomoje jo bo kmal minilo....alpa ne....bomo vidl

zj vas grem mal prebrat pred spanjem, pol pa via pojstla, bo eva kr pr nama dons, k se mi jo ne da 100 000 x nazaj v pojstlo dat.....mal bom na izi ni kej...
če mi bo pustila bom mal pokomentirala drugač pa jutr....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 22:09:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
24.2.2011 3:00:33   
tanci29
dan,

evo mi glih s sprehodka..smo šli mal na tobogane, je blo luštno...zdele je pa že čist preveč vroče za zunaj bit...

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.2.2011 6:41:23   
Čebel@
jutro

user posted image

moja nočka:katastrofauser posted image vmes bedela 3 ure,ob polnoči sem jedla žemljico ker mi je krulilo,pa nos imam zabasanuser posted image ...Hana je imela full nemiren spanec in vsakič ko je poklicala(sej nič noče,ampak le pokliče) je bilo tko kot bi me nekdo na 200 voltov priklopiluser posted image ....ati je naredil celo študijo kdaj je polna luna drug mesecuser posted image

tanci....ob treh zjutraj pišeš kako uživate na vročiniuser posted image user posted image user posted image user posted image .....upam,da se maledva pocajtata do krstauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.2.2011 6:43:07   
Čebel@
1. dan porodniškeuser posted image user posted image user posted image
naš user posted image  je donošenuser posted image user posted image user posted image
samo še 28 dni do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.2.2011 7:10:05   
Urša08
jutro

čebela hvala za kavicouser posted image A ni tako da je otrok donošen ko dopolni 37 tednov? Men je bilo vedno tako rečenouser posted image Drugače pa teh 28 dni izkoristi za počitek, preberi kako knjigo, delaj tisto kar se ti lušta pa potem en cajt ne bo časauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.2.2011 7:13:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

čebela hvala za kavicouser posted image A ni tako da je otrok donošen ko dopolni 37 tednov? Men je bilo vedno tako rečenouser posted image Drugače pa teh 28 dni izkoristi za počitek, preberi kako knjigo, delaj tisto kar se ti lušta pa potem en cajt ne bo časauser posted image

meni je bilo rečeno 36tuser posted image .....sej veš koliko je lahko počitka ob mejhnem otrokuuser posted image .....dopoldneve imam pa itak na izi,ker vsak prehiter gib me vščipne v spodnji del trebuha

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.2.2011 7:14:08   
Urša08
Petrušk ti bom kar jaz odgovorila sam ne me za 100% jemat. Mislim da bomo mele kolumbo, birdy in jaz otroke v vrtcu, če čebeli uspe pridt bo Hana najbrž tud v vrtcu, Sjmm pa zna met Maja sabo.  Pa hvala user posted image user posted image user posted image

Kolumbo te tekom dneva pokličem

Tanci jaz bi bla tud na taki vročini user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.2.2011 7:16:51   
Urša08
čebela vem ja kolk pošitka je k maš kakšenga user posted image doma user posted image user posted image user posted image si pa vsaj dopoldneve zase vzemi saj to je tud nekaj. Ja poznam tole ščipanje, pa tiščanje dol, pa spanje na enem boku... nič fletno bo pa zato nagrada toliko lepša user posted image user posted image user posted image Saj kar ne morem verjet da počasi šibaš po user posted image . Kdaj se ti ctg začne?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.2.2011 7:20:21   
Urša08
jutro

Sem pozabla če sem vam že rekla jutrouser posted image Jaz sem zaspana, zeham in pijem kavico - pa upam da me zbudi. Včeraj smo meli obisk sta prišla svak in njegova punca. Sta se ful igrala s tamalima, sploh svakova punca jo je Nejc okupiral z avtomobilčkiuser posted image user posted image user posted image potem pa da sem vse user posted image user posted image user posted image spat spravila, pa šla pod tuš mi je pa energije zmanjkal da bi se na kuhinjo spravla - sem samo v stroj posodo dala in vklopla. Tako da mew sedaj čaka, no do 11 bi blo fino ko dobimo obiskuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.2.2011 7:22:03   
Urša08
čebela sem šla mal brskat in Pušenjak pravi :Otrok je urdno donošen, ko dopolni 37 tednov (+ 0/7).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.2.2011 8:10:19   
simonakr
Jutro!
Čas za telebajske, čas za telebajske, čas za telebajske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej imam pa 20 minut da v miru spijem kavico user posted image

Čebela, Urša - Uradna definicija je res da je otrok donošen po dopolnjenem 37 tednu, čeprav že marsikateri ginekolog tretira donošenega otroka od 36 tedna naprej.

Tanči - jest bi tud po sončku in vročini šetala, dej me naslednič s sabo vzem user posted image   

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.2.2011 8:11:15   
simonakr

1. dan porodniškeuser posted image user posted image user posted image
naš user posted image  je donošenuser posted image user posted image user posted image
samo še 28 dni do koncauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No še mal pa bo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.2.2011 8:31:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela vem ja kolk pošitka je k maš kakšenga user posted image doma user posted image user posted image user posted image si pa vsaj dopoldneve zase vzemi saj to je tud nekaj. Ja poznam tole ščipanje, pa tiščanje dol, pa spanje na enem boku... nič fletno bo pa zato nagrada toliko lepša user posted image user posted image user posted image Saj kar ne morem verjet da počasi šibaš po user posted image . Kdaj se ti ctg začne?
mi je rekla tašča:ko boš pa res vsega sita in boš samo še jamrala-boš šla pa ziher rodit....pol bi mogla jaz rodit že kak mesec nazajuser posted image user posted image user posted image ...ctg imam pa v sredouser posted image

hvala za odgovor glede donošenoosti(tudi tebi simona)user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.