|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
24.2.2011 8:32:51   
Čebel@
zunaj sončekuser posted image user posted image user posted image ampak mrazuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.2.2011 8:34:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

komi čakam drug tedn da se dobimo....povejte kera bo mela otroke s sabo...če sploh kerauser posted image user posted image user posted image user posted image

naša je dopoldan v vrtcu

a gre katera mimo mene,da mi nebi bilo treba vozituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.2.2011 8:41:12   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image user posted image v vrtcu, mami je nabavila štručke in piščanjčja bedrca za kosilo ... sem nafektala taščo, da ga pripravi user posted image user posted image ...  počitnikarja tudi že pokonci, ati je pa bil danes zgodnji, ob 5-ih je vstal user posted image user posted image , ker ima popis, pa ju3 tudi
zdaj si bom privoščila user posted image in nam pripravila zajtrk ... plan: knjižnica, šoping, kino user posted image user posted image user posted image ... uživancija user posted image user posted image user posted image
čebel@... kvala za kavico .... z user posted image sta pa res čisto blizu cilja user posted image
urša... uživaj v obisku in kavici user posted image
simona... tudi tebi želim, da v miru popiješ user posted image
tanci... ne delaj skomin po toplem sončku user posted image ... pa celo ob 3 ponoči user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 24.2.2011 8:43:16 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.2.2011 8:58:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

zunaj sončekuser posted image user posted image user posted image ampak mrazuser posted image

pri nas  -10 user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.2.2011 9:02:48   
brkn83
jutro.

Komentirala ne bom, ker se mi ne da niti brat. Danes bedim že od pol petih zjutraj, ker se niku ni dalo več spat. Pa je pote prišel se k namacartat v postlo, in ita n bl več spanja.
No ob osmih sem imela že masažo, zdej pa moram še neko naročilo oddati, pa potem še paket odpreti, ki mi ga poštar prinesel....................v glavnem čaka me ogromno dela danes.

Kolumbo - prosim napiši račun kam ti laho nakažem denar, ali ti ga naj kr preko pošt pošljem, potem pa mi napiši naslov.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.2.2011 9:04:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas  -10 user posted image

v Ljubljani naj bi bilo -7user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.2.2011 10:43:46   
sjmm
DAN!

evo končno mene...se kr neki zavleče zjutri k nisva sama...pa še dons je blo treba neki papirje poštimat, Jan in oči sta šla še en lak pognit na stavbo...zdej pa še mau spokam, pa pojemo ričetovo juhco...pol pa via Piran, ker je blo 5:1 za na kosilouser posted image ...tko d potem, ko pridemo domov bo pa una zloženka kruh + čokolada

jz se neki matram z znižanjem teže...upam, da se kej premakneuser posted image

sem vas vse prebrala...pa d vidm kva sm si zapomnila

kolumbo...super..pri vas se že ženiteuser posted image user posted image ..pa krasno za take tetke k polnijo skrinjeuser posted image user posted image

tanči...oooo, vročina...kajbi dal, kaj bi daluser posted image

brkn...upam, da se kej spočiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...sam še 28 dni??????joj, še en mau pa boš crkljala...SREČNICA!!!!!!!!!user posted image

srečanje....men je ok torek, sam povejte cajt....mulček bo z mano, če oči ne bo frej tak cajt...sam jz sm rekla d grem....sem ful potrebna mau off cajta

no, tkole za zdele...grem četo nafutrat, pa ruzak nafilat...pol pa via.....morčiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.2.2011 10:51:10   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.2.2011 12:24:19   
brkn83
mihailo - super slikice.

Evo zazdej končala z masažami. Hitro nekaj za kosilo narediti, potem pa že po nika šibam.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.2.2011 12:58:36   
sazi
Se spet oglašam po nekaj mesečnem nejavljanju. Vidim, da ste ene zelo prodne in imajo februarčki 2009 že mlajše bratce/sestrice. Čestitke vsem.

Kolikor berem, se menite za srečanje. Se vam lahko prdružim (če utegnem, seveda)?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.2.2011 14:02:42   
brkn83
sazi - lepo da si se malo javila. Kako ste kaj?

Js pa zdele pečem palačinke, juhica pa je že kuhana. Počakam, še eno da pride po darilni bon in potem šibam po nika. Danes bova popoldan spet sama,ker gre ati na trening in pride šele okoli pol sedmih domov.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.2.2011 14:23:40   
petrušk_
hej bejbe....

mi2 sva glih vstale....je mala spala sam dobro urco dons...tko da je bil kratek popoldanski počitekuser posted image user posted image user posted image
zj pa malca, pol pa za večerjo pristaviva, k bo oči tko pozn, da bo to za naju že večerjauser posted image
jst pa....hmm...kaj nej rečem....vsak dan bolj čudno zmatrana....se pozna vsak nadaljnji dan...se vidi , da filam 33 teden....resno se odločam, da bi jo dala v torek v vrtec, k mam pregled v lj za cukr pol bi pa naprej proti  kranju šibnla na en huge čvek z vami....bomo še vidl, kako bom to vse skupej speljala...če bi vas več malčke mel s sabo bi jo tud jst vzela, tko pa....pa še dohtarja mam...u sredo pa pregled pr gineku....
birdy tud pride?

v nedeljo mal na potiho planiramo praznovanje...ampak res bl na potiho...heheh....

v pondeljek gre moj po zibko k bratrancu, k so zj pa oni skoz bolani in se nikakor ne mormo uskladit, da bi oni prnesl zibko pa evi pršli čestitat...tko da....
lupinco mam še na dolenjskem, sam so neki oblublal, da jo bojo tud prnesl...no sj če ne prej pa tačas ko bom v P tko da ne bom nč panike zganjala...
včeri sva pridno nakupovala, tko da mam že res skoraj vse....sam čist sm žalostna, k nism v HM dobla Pliš kompletka za iz P...sm kolumbo vidla...iste copatke, kapco,, jopčko pa še dekco....zj je pa te robe že zmanjkal majo pa sam še poletno...no comment vam rečemuser posted image user posted image user posted image
tko da dekco sm u CA pol eno lušno kupla, kompletek mi pa še fali.....upam, da u tork u kranu kej najdem drgač se mi bo skeglal...hehehhehe

podloga za na previjalno tud kupljena,....če kero zanima nakup nove....u Rutarju majo res zakon pa velike....jst sm že za evo 2 tam kupla.....zj majo pa neke nove, k je gor prevleka iz frotirja, se lahko dol vzame in opere, pa ful tople pa mehke...res superca.....user posted image user posted image user posted image

šibam evi dat kitty hello bončkeuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.2.2011 14:31:23   
sazi
Smo fajn, vse super. Zarja velika punca. V nedeljo ima RD. Govori, komandira, trmari, poje... Obožuje svojega brata in mu krade igrače (najraje ima avte in Carsov  in dinozavre - punčkastih igrač se ne pritakne), rada hodi v vrtec.
Med vikendom zjutraj prileti v dnevno sobo, se vrže na kavč in pravi, da bo gledala "Juki Pak" - Jurski park ali pa "Debo dobo ti" ali pa "Eeko" - Ledeno dobo tri ali pa enko (torej Ledeno dobo 1). Ima zanimiv izbor za še ne dveletnicouser posted image . in potem opisuje prizor, ko en strupen dinozaver (dilofozaver) s strupom poškropi negativni lik v filmu: "Divovaver plunu gavo bajabo, Bajaba mazana". Ja, najhuje je to, da je umazan.

No, toliko o dinozavrih, ki jih imamo po zaslugi našega petletnika polno hišo (vsaj 20 komadov plastike, kakih 60-80 narisanih - se potem igra s paprički, ki jih prej izreže in pobarva, vsaj 10 knjig na to temo, sestavljanke, okostja, baby dinozavre, ki v vodi zrastejo...). Ko pa sem mu zadnjič kupila pižamo s podobo dinozavra (tako lušno, dinozaver nič kaj napadalen - simpatičen) - me je pa pogledal, kot da bi z lune padla - "Zakaj si mi pa kupla pižamo z dinozavrom?" In jo noče nosituser posted image

No, sem vam malo zasmetila temo. Se opravičujem. AMpak dejstvo je, da je del teh dinozadvorove zgodbe tudi Zarja.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.2.2011 14:43:44   
Urša08
helov

Sazi pri nas so tud dinozavri zakon user posted image user posted image user posted image starejši bratci svoje delajo user posted image user posted image user posted image

Za mano kar pester in razgiban dan. Sem mela mal družbe ob pitju kavice, pa od svaka punca je bila tud tuki mi je mal otroka zamotla, pa Nejca je vn na sprehod peljala. Tamaledva sem dala ustrišt tko da mata sedaj luštne frizurce sam Žigec mi je bil prej z dolgimi bolj cortkan sedaj je pa bolj fantku podobenuser posted image user posted image user posted image . Za kosilo sem kr gresovo juhico in palačinke naredila. Sedaj mi Žiga in Eva spita - no Eva bo vsak čas pokonci ker že od 12 spi. Jaz sem uspela posesati bi blo pa fino še pomiti oz. nujno potrebno.

no pa da mal preberem

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.2.2011 14:44:33   
Urša08
Petrušk super za šoping user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa maš v torek zdravnika?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.2.2011 14:46:34   
Urša08
Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte user posted image no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.2.2011 14:48:03   
Urša08
Mihailo lepe slikice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.2.2011 14:49:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte user posted image no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembouser posted image
če me katera spotoma pobere(in pol dostavi domov)-pol grem oz. pridemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.2.2011 14:50:44   
Čebel@
Hana in ati sta se zakopala v duplote-ju grem probat prepričat,da bi šli na sončekuser posted image

komentirala bom pa poluser posted image ......papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.2.2011 14:58:14   
sazi

Mogoče grem v torek ravno nekaj v okolico Cerkelj iskat, pa bi lahko še jaz skočila na kavico (ampak vsaj do ponedeljak ne bom vedela). Kje se pa dobite? Upam, da me nimate za vsiljivo, ker se tu res malokrat javimuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.2.2011 15:06:37   
petrušk_
no da še mal pokomentiram....

sjmm...mogoč ti pa rata frej cajt....pa res super, da te peljejo na kosilo....želim vam, da preživite čimlepši dn, sam kaj ko je tko mraz....mi2 si tud ven ne upava, kljub temu da je sonček, ker piha k hudič, pol nam pa koj iz učkov teče....hvala bogu za smetliko...k drgač bi bli skoz na tobrexu....
SITA SM ZIMEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brkn...res si pridna....pa tud sta z nikom kr dost sama ane...pr  nas tud oči  dons cel dan dela je dobu 2 kontejnerja, pa bo pomoje kr pozna ura, preden bo doma....
super kosilce, sam men zj ful škod, pa tud če z ajdovo alpa polnozrnato moko palačinke nardimuser posted image
mihailo...res lepe slikce tvojih dveh palčkov malčkov....
tanči...jst bi tud šla nekam na toplo...res mi že preseda tale mraz....user posted image user posted image
uživajte, kako pa sta  malčka...vročina šla byby????

tamika...super, da ti ni treba kuhat donsuser posted image user posted image user posted image ,...tud to je včasih treba zrihtat, sam naša taščica je zj bl zanč kt pa ne, tko da....tale srček jo je ornk zdelal- se kar ne pobere in ne pobere....
vidm da smo zaadnje čase kr vse brez očitev....sj pr nas kukr gre evrov zadnje cajte je še le dobro, da ma kej dela, k drgač neb mel že kej več u usta dat

čebela...super, za tvojga da ti tolk pomaga...ga je res za pohvalit, pr nas ma pa glih zj ful dela, tko da nam doma vse zadi ostaja...kar jst uspem, ostalo pa je kar je.....bom zj pomoje bl k bom doma....no upam, da bo mala kej več v vrtcu kot pa sam po 2 dniuser posted image user posted image user posted image

kolumbo...super za bakico....pa za domače dobrote....jst zj marca dobim pošiljko iz bohinja....domača govedina...je ni čez te k se u planinah pase....pa dobrote iz vrta pa jabučki me tud vedno čakajo...moja predraga mati zmer misl da more kej prnestuser posted image user posted image
ne govor o 100tkah k pr nas zadnje čase kr letijo k bi bli tanarisani...oči že mal z očmi zavija, moja kartica ornk obremenjena...tko da.....sj bo boljš ane...
pr vas pa že ljubavi al kaj...noroooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.2.2011 15:06:42   
petrušk_

Petrušk ti bom kar jaz odgovorila sam ne me za 100% jemat. Mislim da bomo mele kolumbo, birdy in jaz otroke v vrtcu, če čebeli uspe pridt bo Hana najbrž tud v vrtcu, Sjmm pa zna met Maja sabo.  Pa hvala user posted image user posted image user posted image

Kolumbo te tekom dneva pokličem

Tanci jaz bi bla tud na taki vročini user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte

kolk cifro zj nosi tvoja evica....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.2.2011 15:08:22   
Čebel@
ju ne spravim stran od kockuser posted image user posted image

sjmm....uživajte na primorskemuser posted image user posted image user posted image ......tudi ti si lahko 5. srečnicauser posted image

mihailo.....kok sta luštnauser posted image user posted image

sazi......pridna,da se kdaj tudi še tukaj javišuser posted image user posted image user posted image .....zmenjene smo/so v Kranju......vav mala ima pa res pester izbor za igranjeuser posted image user posted image

petrušk.....a si vzela uno oranžno dekico s tigrčkom od puja?

urša.....user posted image user posted image user posted image  za kofetkanje

grem še malo težit za sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.2.2011 15:09:25   
petrušk_

Petrušk super za šoping user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa maš v torek zdravnika?

zjutrej ob 8h

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.2.2011 15:11:45   
petrušk_

jst sm za...tam na 10 uro bi blo najbl fajn....kje pa u kranju? qlandia al ke drge?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.