|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
24.2.2011 15:12:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ju ne spravim stran od kockuser posted image user posted image

sjmm....uživajte na primorskemuser posted image user posted image user posted image ......tudi ti si lahko 5. srečnicauser posted image

mihailo.....kok sta luštnauser posted image user posted image

sazi......pridna,da se kdaj tudi še tukaj javišuser posted image user posted image user posted image .....zmenjene smo/so v Kranju......vav mala ima pa res pester izbor za igranjeuser posted image user posted image

petrušk.....a si vzela uno oranžno dekico s tigrčkom od puja?

urša.....user posted image user posted image user posted image  za kofetkanje

grem še malo težit za sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne eno čist nežno modro pa ful dober mehek material...sam res me je kolumbo z unim kompletkom začarala...oziroma me je začaral njen jurček, pa valjda sm zamudilauser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.2.2011 15:18:16   
Urša08
petrušk mc prinskovo ima igralnico če bo katera z user posted image - najbrž sjmm, čakamo še kak predlog od kolumbo. Eva nosi sedaj št.62 najbrž še kak mesec, potem bo pa 68, je bolj micena user posted image user posted image user posted image

u pri nas pa lakotaaa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.2.2011 15:33:51   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

petrušk mc prinskovo ima igralnico če bo katera z user posted image - najbrž sjmm, čakamo še kak predlog od kolumbo. Eva nosi sedaj št.62 najbrž še kak mesec, potem bo pa 68, je bolj micena user posted image user posted image user posted image

u pri nas pa lakotaaa

aha...ok, no sj se bomo še u pondelk lohk dokončno za lokacijo zmenile, ane....
cunce pa sčekiram pa ti sporočim....krstna pa vem, da ni bla po teh cifrah ampak S,M,L...pa tko naprej....tko da ti bom prnesla pa ji boš probala pa je....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 753
24.2.2011 16:54:41   
Katjusa
dan punce.....

benjamin je že ful boljši komaj čakam jutri ko pride domov, da se pocartama, kolker ga slišim po telefonu pa zelo uživa ima babiko in dedija v mezincuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj možek se je odločil, da gre muc od doma ker je cele dneve sam in ker včasih kako ušpiči......men je sicer ful hudo ampak ne bom se prepirala.... našla sma mu nov domek nekje v centru domžal, imeli ga bodo v stanovanju zvečer ga bomo mi tja peljali da vidim kam gre....... Mi je ful hudo ampak kej čem nakaj časa mi bo hudo upam, d abomo imeli z lastniki kej stikov vsaj tolko da bom prebolela in va se bom prepričala, da je v dobrih rokah......

Florjan je dobil svoj računalnik (sva mu nekaj skupi spraskala kar smo našli doma tak da ima mal interneta in da lahko gleda risanke..... itak je tak vesel da po trpalnicah okol skače user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan in lep večer:)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.2.2011 17:10:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan punce.....

benjamin je že ful boljši komaj čakam jutri ko pride domov, da se pocartama, kolker ga slišim po telefonu pa zelo uživa ima babiko in dedija v mezincuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj možek se je odločil, da gre muc od doma ker je cele dneve sam in ker včasih kako ušpiči......men je sicer ful hudo ampak ne bom se prepirala.... našla sma mu nov domek nekje v centru domžal, imeli ga bodo v stanovanju zvečer ga bomo mi tja peljali da vidim kam gre....... Mi je ful hudo ampak kej čem nakaj časa mi bo hudo upam, d abomo imeli z lastniki kej stikov vsaj tolko da bom prebolela in va se bom prepričala, da je v dobrih rokah......

Florjan je dobil svoj računalnik (sva mu nekaj skupi spraskala kar smo našli doma tak da ima mal interneta in da lahko gleda risanke..... itak je tak vesel da po trpalnicah okol skače user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan in lep večer:)

pol bo pa moj soseduser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.2.2011 17:12:53   
Čebel@
smo bili zunajuser posted image user posted image user posted image .....full je mrazuser posted image user posted image user posted image .......mala spet v kockah,ati  pa čaka da mu odstopim prostor v "pisarni"user posted image .......čist imam poln nos,Hani pa teče iz njegauser posted image user posted image .....user posted image  pod tuš

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 17:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 17:42:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
24.2.2011 18:50:18   
Čebel@
eh

sem napisala post pa sem ga raje zbrisala,ker se mi zdi da samo še jamramuser posted image ....upam,da koker tok prespim nočuser posted image ........lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.2.2011 18:52:33   
Pikica_82
Dan. Aleks je spet bolan, kdaj bo konc tega user posted image  Kaj dajete ve vašim malčkom, ko jih boli grlo?user posted image Meni razen karamelnega mleka nič ne pade na pamet...

Neposredna povezava do sporočila: 760
24.2.2011 19:11:24   
sjmm
dan!

evo nas...smo lepo uživali v Piranu....smo pa jedli juho doms, preden smo šli, pol je Maj v avtu drnjohcal, pol smo parkirali kar dost zunaj Pirana, pa smo se sprehodili, nekje je fuul pihali, nekje pa nič...pa smo si prvošli mau kakavčka in kavice...pol pa še en krog do akvarija....noter je blo ful fajn, smo računali d nas vstopnina lahk pride 29E...kar ni malo...pa je una tetka vidla d smo vsi od ene faili, pa je rekla d mamo družinsko za 10E....Maj in tud ta velki so fuuul užival, Majki je kr vriskal, d ne rečem d je hotu kr skočit v un ta sreden odprt bazenuser posted image

pol pa smo okol pol4h drsnil nazaj....je že kr fajn pihal.....pa smo doma zdej pice spekli...tak d imam kosilo zunaj še v dobrem...itak pa gremo v soboto na praznovanje in ne bo treba kuhat

zdej me pa čaka posoda in ene 3 računi za spisat....pa d ne rečem, da se mi sploh ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa še kej pokomentiramuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.2.2011 19:24:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

dons je zlo na izi, ker je naš "turbo limačuser posted image " pri mojih. Smo šli že dopldne na kosilo, k je šel pa spat, smo pa mi 3je šli....najprej smo šli še u City park za Majkla ene črneuser posted image  Nike kupt, d mu pašejo na kostum od Badmanauser posted image , za Šimeta sm uzela še 2 kapi k je ugotovu, dga mal leta dajejo  pa bl na skinheda ma frizurouser posted image  in ga zebe....pol smo šli na eno slow moušn kavico- Majkl je sladoled in pol si je še en helijev balon zaželel in pol smo odrinili domou.
Šime je med tem v Zadru čekiral un hotel, je ta teden čist zaseden k majo slovenčki počitniceuser posted image user posted image user posted image ....mogoče mi ga rata prepričat d bi le šliuser posted image .

PETRUŠK MOJ KOMPLET IN DEKA JE IZ MOTHERCARE- sosednja hala od City parka, pejt pogledat, mogoče jim je od razprodaj še kej ostal....pa sm še mislna dons it, pa pol nism šlauser posted image ............za nedelo pa jaaaaaauser posted image ......jst sam molm d sfuramo....če bomo mi bote tut viuser posted image

TOREK SM JST TUT ZA MERCATOR, k morm itak po fasngouser posted image .

SJMM kako kej morje

oooo to morm pa res it pol sčekirat.....za to štacuno sm že  miljaužntkat slišala pa šen ikol bla not...niti vedla kje dejansko je...tenkju za info....najrajš bi šla že kr jutr...še ne vem če  nava z evo skočileuser posted image user posted image

tork pol vela...rabiš kupon za 10 %??? mam od torka, pa sm tolk zagonila da nam šla en mesec več u sosedauser posted image user posted image  če verjameš

verjamem in želim bolj kot vse, da že končn sfuramouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 762
24.2.2011 19:29:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Aleks je spet bolan, kdaj bo konc tega user posted image  Kaj dajete ve vašim malčkom, ko jih boli grlo?user posted image Meni razen karamelnega mleka nič ne pade na pamet...
pri nas ni še nikoli pojamrala da jo grlo boli,tko da recepta žal nimam.....user posted image user posted image user posted image  za Aleksa

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.2.2011 19:30:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 763
24.2.2011 19:32:18   
Čebel@
sjmm.......super za uživancijo na morjuuser posted image user posted image user posted image

Hana v postelji-se mi je zdela sumljiva čez učke in tople rokice-vročina 38Cuser posted image user posted image user posted image ......pa jaz vsa nikakvauser posted image user posted image user posted image .......jebenti a gre lahko pred porodom še kej narobe??????????
ma sem čist žalostnauser posted image

lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.2.2011 19:34:27   
petrušk_

eh

sem napisala post pa sem ga raje zbrisala,ker se mi zdi da samo še jamramuser posted image ....upam,da koker tok prespim nočuser posted image ........lep večer vam želimuser posted image

oh čebelca...sj zato smo tukej...sj ti bo vse poplačano...verjemiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.2.2011 19:37:40   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se tud jst pridružujem tvojemu vprašanju....kdaj  bo že pomlad, da mal zadihamo....jst mam tud dost vsega tega noroooooooooooo ressssssssssssssssss......
dobr da ti vsaj pije karamelino  mleko...men noče nič razen čaja....pa kakšen sirup to je pa to

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 766
24.2.2011 19:38:24   
petrušk_

sjmm.......super za uživancijo na morjuuser posted image user posted image user posted image

Hana v postelji-se mi je zdela sumljiva čez učke in tople rokice-vročina 38Cuser posted image user posted image user posted image ......pa jaz vsa nikakvauser posted image user posted image user posted image .......jebenti a gre lahko pred porodom še kej narobe??????????
ma sem čist žalostnauser posted image

lahko noč

user posted image user posted image user posted image  za hano in user posted image user posted image user posted image user posted image zate

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.2.2011 19:39:18   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

evo nas...smo lepo uživali v Piranu....smo pa jedli juho doms, preden smo šli, pol je Maj v avtu drnjohcal, pol smo parkirali kar dost zunaj Pirana, pa smo se sprehodili, nekje je fuul pihali, nekje pa nič...pa smo si prvošli mau kakavčka in kavice...pol pa še en krog do akvarija....noter je blo ful fajn, smo računali d nas vstopnina lahk pride 29E...kar ni malo...pa je una tetka vidla d smo vsi od ene faili, pa je rekla d mamo družinsko za 10E....Maj in tud ta velki so fuuul užival, Majki je kr vriskal, d ne rečem d je hotu kr skočit v un ta sreden odprt bazenuser posted image

pol pa smo okol pol4h drsnil nazaj....je že kr fajn pihal.....pa smo doma zdej pice spekli...tak d imam kosilo zunaj še v dobrem...itak pa gremo v soboto na praznovanje in ne bo treba kuhat

zdej me pa čaka posoda in ene 3 računi za spisat....pa d ne rečem, da se mi sploh ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa še kej pokomentiramuser posted image

super za lep dan, ja un bazen z morskimi psmi je bil tud evi najbolj všeč....kosilo pa le glej da shraniš bon in ga  v kratkem vnovčišuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.2.2011 19:44:00   
Pikica_82
Čebela ne vi tud user posted image user posted image  user posted image user posted image za Hano in zate!

Ja Petrusk, Aleks k sreči skoraj vse vzame, kar mu dam. Razen Dalerona, to pa ni šans, da bo pogoltnil. Tega sem mu dajala potem v čaj, zdaj mava spet Calpol.
Je bla babi v lekarni, za tak male nimajo nič za boleče grlo. Razen neke raztopine Tantum Verde, ki pa je ni htela dat brez soglasja P, ker ma neke sestavine, na katere so baje lahko alergični. Torej ostajamo na karamelnem mleku in toplem čaju...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.2.2011 19:58:36   
petrušk_

Čebela ne vi tud user posted image user posted image  user posted image user posted image za Hano in zate!

Ja Petrusk, Aleks k sreči skoraj vse vzame, kar mu dam. Razen Dalerona, to pa ni šans, da bo pogoltnil. Tega sem mu dajala potem v čaj, zdaj mava spet Calpol.
Je bla babi v lekarni, za tak male nimajo nič za boleče grlo. Razen neke raztopine Tantum Verde, ki pa je ni htela dat brez soglasja P, ker ma neke sestavine, na katere so baje lahko alergični. Torej ostajamo na karamelnem mleku in toplem čaju...

naj vam čimprej mine....jst sm ji dajala zadnjič za pit žajbljev čaj...pa mi ga je tud rada spila......pa sirup islandskega lišaja...sam to je bolj za kašelj kot pa direkt za boleče grlo.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 770
24.2.2011 20:21:03   
Urša08
Za Aleksa in Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamici pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela vse se bo do poroda poštimalo boš vidla , je pa res tole eno veliko s.r.s.n.j.e user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

petrušk jaz tud komi čakam pomlad, tale zima je men pojedla tok živčkov mislim da je bilo za letos res dovolj sranja. Kako je eva?

Sjmm iiiii super za uživancijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.2.2011 20:23:56   
Urša08
Kolumbo super za tvoj dan user posted image user posted image user posted image user posted image a ne kolk je vse bolj na izi če oddaš turbo otroka na počitnice user posted image user posted image user posted image

Pri nas še vse živahno, no razen Eva lepo spančka, če je ne bosta ta velikedva zbudilauser posted image Jaz sem morto, stanovanje se mi zdi da bolj ko ga glancam slabi jeuser posted image ah ja, in sedaj ponovi vajo in pospravi kuhinjo. Tud tega mam že dost. Moj je tak tak, glasu nima nič tko da res upam da se pozdravi in da tamali ne fašejo.

Grem ta najnujnejše podelat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.2.2011 20:49:01   
sjmm
no, tko....kuhna je kr spodobna

papirji pošlihtani

Majki skopan in dišeč....šibava zdej pod kovter..čeprav me vleče gledat Bondauser posted image

komentirat se mi glih ne da ne vem kok...vidim pa d morm poslat pakete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k čebelci in pikici...naj se bacili hitr spokajo domov

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.2.2011 21:07:08   
brkn83
petrušk - ja kadar ima trening sva res ssama

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.2.2011 21:31:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Za Aleksa in Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamici pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela vse se bo do poroda poštimalo boš vidla , je pa res tole eno veliko s.r.s.n.j.e user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

petrušk jaz tud komi čakam pomlad, tale zima je men pojedla tok živčkov mislim da je bilo za letos res dovolj sranja. Kako je eva?

Sjmm iiiii super za uživancijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na to vprašanje rajš ne bom odgovorila...ok ??

upam, da se tvoj čimprej porihta in da noben od vas ne faše njegovih virusov

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.