|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 22:33:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 1:11:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 652
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 6:55:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.2.2011 7:14:46   
Urša08
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 654
23.2.2011 7:19:22   
Urša08
jutro

Pijem moj kapučinček, Eva v ležalniku, Nejc pa med igračamiuser posted image , Žiga še spi.

Včeraj sem potem še letela v štacuno, sem vse nakupla, še za v vrtec. Mojga spet neki zdravje daje, glava, vročina, grlo user posted image

Glede kavice drug teden - jaz lahko v torek, četrtek ali petek, bi bila pa za Kranj - v MC je igralnica. Birdy jaz mislim da te lahko Kolumbo spotoma naloži. Glede ure mi je tudi vseeno samo da bom do treh v vrtcuuser posted image To se pravi se dobimo petrušk, kolumbo, birdy, jaz, čebela ?, sjmm? še katera

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.2.2011 7:23:53   
brkn83
jutro.

Evo danes sem malo bolj zgodnja za računalnikom. Namreč ob devetih že začnem delati in morem še prej mal se dol vsesti pa po računalniku pobrskati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.2.2011 7:45:05   
TAMIKA3
jutro user posted image

3 na poti v vrtec, en za TV, en še spi, mami user posted image in RR ... prav paše user posted image

včeraj imeli čistilni dan - posesali, zglancali kopalnico in WC, zložili cote, danes je pa treba tla pobrisat in peglajz zakurblat user posted image
urša... hvala za user posted image in zajterk ... kako imaš pridne user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka
brkn... jutro user posted image ... a imaš že masaže ob 9-ih?

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.2.2011 7:46:07 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.2.2011 7:45:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Pijem moj kapučinček, Eva v ležalniku, Nejc pa med igračamiuser posted image , Žiga še spi.

Včeraj sem potem še letela v štacuno, sem vse nakupla, še za v vrtec. Mojga spet neki zdravje daje, glava, vročina, grlo user posted image

Glede kavice drug teden - jaz lahko v torek, četrtek ali petek, bi bila pa za Kranj - v MC je igralnica. Birdy jaz mislim da te lahko Kolumbo spotoma naloži. Glede ure mi je tudi vseeno samo da bom do treh v vrtcuuser posted image To se pravi se dobimo petrušk, kolumbo, birdy, jaz, čebela ?, sjmm? še katera

jaz bi tudi user posted image ... zakaj ste tako daleč user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.2.2011 7:56:02   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image

3 na poti v vrtec, en za TV, en še spi, mami user posted image in RR ... prav paše user posted image

včeraj imeli čistilni dan - posesali, zglancali kopalnico in WC, zložili cote, danes je pa treba tla pobrisat in peglajz zakurblat user posted image
urša... hvala za user posted image in zajterk ... kako imaš pridne user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka
brkn... jutro user posted image ... a imaš že masaže ob 9-ih?

ste bili pa pridni ni kaj!!!

Ja že ob devetih danes začnem z masažami.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.2.2011 7:56:19   
TAMIKA3
kolumbo... a ne moreš spat user posted image ... user posted image user posted image user posted image za plakat ... jaz osebno uživam v takih stvareh user posted image ... super za uživanje v dvoje user posted image
čebel@... user posted image user posted image user posted image za glavo ... upam, da je danes boljše user posted image

birdy... Levček je pa mali požeruh ... smo imeli doma tudi take user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image za obrat in user posted image user posted image user posted image za tvoj srček
simona... user posted image user posted image za potepanje ... kakšen fotkič sta kupile??
katjuša... user posted image user posted image za benija ... user posted image user posted image user posted image user posted image za napredovanje
sjmm... user posted image za napolnjene zaloge in izletek na obalo ... a vidva tudi??prav paše it na svež zrak, ne?
petrušk... dobro opravita s papirji, pa uspešen šoping za user posted image user posted image

mislim, da je to to user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.2.2011 7:57:26   
Čebel@

jaz ne obljubim nič...vedno težje vozim,tko da sporočim zadnjo minuto,če bom dovolj pogumna za tako dolgo vožnjo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.2.2011 8:00:26   
Čebel@

čebel@... user posted image user posted image user posted image za glavo ... upam, da je danes boljše user posted image

hvalauser posted image ....ubistvu še vedno boli glava in ušesa,tko da me je začelo skrbeti,da nimam slučajno vneta(jih nisem imela še nikoli in ne vem kako zgleda)-tko da verjetno se grem jutri malo pokazat dohtarci,ker nebi šla z bolečim piskrom rodit

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.2.2011 8:01:35   
Čebel@
aja:DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 663
23.2.2011 8:01:57   
TAMIKA3

Tamika a tebuser posted image dej nehi no, pa hitr se v špegu poglej user posted image . Jaz morm pa res dobit kile dol, mam še 1,5 kg viška, no pa da o višku pred Evino nosečnostjo sploh ne govorim. Od vsega je pa trebuh najslebi kr ne gre skupuser posted image user posted image user posted image ah ja
v špegel je boljše, da se ne gledam, ker bo počil user posted image user posted image user posted image user posted image ... imam 10 kg viška od idealne teže user posted image user posted image user posted image user posted image ... saj v trebuhu je glih problem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... že ne vem več kaj narediti user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi bilo za pod obleko user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kaj pa poleti user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 664
23.2.2011 8:14:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK JST LOH JUTR EDIN U KRANJU TM OKOL 10-11H POKLIČ ME ČE BOŠ FREJ

hej....ne bo šlo v kranju, ker do 12h delam pol pa kosilo z mojmu pol pa šoping in urejanje papirjev pa v bohinj po malčicouser posted image user posted image

za drug tedn pa može.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 665
23.2.2011 8:15:40   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz ne obljubim nič...vedno težje vozim,tko da sporočim zadnjo minuto,če bom dovolj pogumna za tako dolgo vožnjo

hejjj..... a boste vse brez otrok al kaj??? jst bom evo mela s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 666
23.2.2011 8:37:40   
Urša08
petrušk jaz bom mela Evo sabo user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.2.2011 8:38:33   
brkn83
vidim, da ni nobene čveke danes nikjer.
No sej js se moram počasi odpraviti - preoblečt in potem delat, sej delam zdej dopoldna sam eno uro, potem pa moram še sebi depilacijo narediti, pa mogoče še ena pride na depilacijo, tk da bo dopoldan kr hitro minil.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.2.2011 8:41:28   
Urša08
Tamika uvau si bila pa včeraj pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm super za večerni sprehodek s tvojim user posted image user posted image user posted image

Mi smo pojedli zajtrk, sedaj si pa en čajček delamuser posted image . Za kosilo je v planu obara, pa če bo čas bi še neki rada sladkega sčarala, bi kar naredeila baby piškotke, mal banane, puding in smetana čez. Mislim da bo ravno za user posted image user posted image ritkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.2.2011 8:41:39   
TAMIKA3
brkn... jaz tuki user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.2.2011 8:42:41   
Urša08
brkn uspešen dan ti želim user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.2.2011 8:43:10   
Urša08

o Tamika ti si tud tu nekje user posted image user posted image user posted image kaj počnete?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.2.2011 8:46:25   
TAMIKA3

o Tamika ti si tud tu nekje user posted image user posted image user posted image kaj počnete?

ja, pridem vsake toliko prečekirat, če je katera tu user posted image
Marin še spi, Tian igra PS2, mami pa bluzi user posted image
pa vi?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.2.2011 8:47:39   
Urša08
petrušk sem ti poslala zsuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.2.2011 8:49:24   
Urša08

ja, pridem vsake toliko prečekirat, če je katera tu user posted image
Marin še spi, Tian igra PS2, mami pa bluzi user posted image
pa vi?

Pri nas Eva spi ta kratko rundo, Žiga in Nejc se pa z vlaki igrata. To je pri nas že standard. Jaz sem si pa čajček naredila, pa mal sem tuki potem bom šla pa kej narestuser posted image . Pa sej kakšen dan moraš tud mal na izi imet, ne moreš samo glancat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.