Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Muller v europarko iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha to mi delaj.Kooooooooončno .Samo banda prej bi lahko že naredli ne,pa zaj ko robe nebomo rabli več.Kdo je mene vido kdaj po gosposki šibat se je lahko samo za glavo držo.Jaz ko mula ,vedno,pa je en špilo al,pa kitaral tam za dnar jaz,pa s takimi punkli aleluja kak mi gre to na živce. tulipan - ne morem verjet ,da imaš tako ragljo doma mi,pa še nismo prišli daleč od tu,tam ,traktor,še mama sta pozabla.Kaj mam jaz žgance v ustih al kaj ,da me maladva ne zastopita kaj pravim al kaj Poslušajte to sem dobila za maladva domov kartonček za marca ,da sta naročena k pedopsihiatru.Jaz ,pa blage veze ne zakaj ,ne kaj to sploh pomeni.Moram zdaj malo poguglat,da vidim zakaj se gre.Mela sta enkrat psihologa in defektologa kot vodena za nedonošenčke ,pa so rekli ,da ne rabimo prit zdaj pa neki stric ko sploh ne vem zakaj je o moj bog. Veš kaj, ko se plenic rešimo, je par punklov manj, bo pa zato več praška in mehčalca šlo, dokler so mali, potem pa so tak že parfumi na vrsti, ko se bodo pedeneli, pa želeji, kremice za mozoljčke, no še vložke ne smem pozabit! To bo še veselo ! Tak kot je Kokica rekla, babe smo reglje in to se vidi že od malega. Moj Luka bo sicer kmalu 2 meseca star, ampak že zdaj se vidi razlika med spoloma: on samo je in spi, Lia pa je komlicirala že od rojstva! Take smo! Veš kaj, jaz pa sem si kar malo želela enga psihologa-otroškega seveda, tak me je predvsem mučilo to, da Lia, ki ni plaha ali sramežljiva pri neznancih, z njimi enostavno ne govori. Pa me res zanima, če se to pogosto dogaja, čeprav se mi zdi, da se kar malo odpira. Bomo videli. Meni se ne bi zdelo nič narobe, če bi jo kak stric al pa teta malo kaj pogledal ali vprašal, tak da se nič bat, mami! Joj, naslednji teden pa gresta mala bavca v vrtec! Onadva imata drug drugega, ne bo jima hudega, mami, v tvojo kožo pa pridem septembra, če bomo imeli srečo in ga dobili in verjamem, da bom morala dosti solzic obrisat, preden se bom navadila.
|