|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
24.2.2011 13:46:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Saj sem rekla, da je na Puser posted image ! Ma jaz še vedno tega slezovega uporabljam, oz. sem ji ga zdaj 2x dala, včeraj ponoči pa več ni kašljala, tak da upam, da je za nami. Pa kaj to v lekarni vprašate kaj je najboljše al čujete od drugih, ker itak vsak nekaj po svoje poveuser posted image
JAz sem v lekarni vprašala pa mi je predlagala Panatus ali pa Prospan. In ker je vzela že pr Persidi v nedeljo Prospan, sem ji kar tega kupila.
Drugače pa smo Slezovega imeli pa se  mi zdi da je še bolj kašljala po njem. Mi je celo mami rekla, da to pa nena kaj dost pomirja, ko ga je vzela. user posted image

Maruši pa je za slezov ful pomagal user posted image je po enem dnevu in eni noči nehala kašljat...ali pa je bilo to zgolj naključje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.2.2011 13:49:29   
tasa_m
Trezika, ja saj čist možno. Nekaterim to, drugim druga. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.2.2011 13:52:20   
KOKICA32
Eh, ti sirupi ja, Valentinu je tudi 1x pomagal Slezov, enkrat vršički 1x pa ta na P! Kašlji so tudi različni in če nisi dohtar ne moreš vedeti za kakšen kašelj je treba kateri sirup uporabiti, če sploh kaj...

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.2.2011 13:55:55 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 303
24.2.2011 14:42:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Eh, ti sirupi ja, Valentinu je tudi 1x pomagal Slezov, enkrat vršički 1x pa ta na P! Kašlji so tudi različni in če nisi dohtar ne moreš vedeti za kakšen kašelj je treba kateri sirup uporabiti, če sploh kaj...
podpis..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 304
24.2.2011 19:46:24   
maladva
Pa letos oz. lani se nekak nisem mogla odločit med Rossi-jem in Pedroso,.. tak da,.. sem bla neprestano nekak neopredljena,.. prvič v zgodovini :):):) drugače pa je bil vsako leto Rossi,.. :):):)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.2.2011 20:28:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: maladva

Pa letos oz. lani se nekak nisem mogla odločit med Rossi-jem in Pedroso,.. tak da,.. sem bla neprestano nekak neopredljena,.. prvič v zgodovini :):):) drugače pa je bil vsako leto Rossi,.. :):):)

Pri meni je Rossi car! Ampak sedaj me je razočaral, ko je prestopil k Ducatiju! Še vedno bom navijala zanj a bom ostala zvesta Yamahi, kjer bom navijala za Spiesa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.2.2011 20:32:56   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Smučanje uspelo 1A!!!user posted image user posted image user posted image Dve uri non-stop, potem pa kuhano vino, da si prste poližeš. Uuuu je pasalo, ker ob 19.30h je bilo že pošteno mrzlo, cca -14 stopinj. user posted image Drugače ni bilo take sile, ker sva bila res dobro oblečena, ampak na vlčenici se ohladiš, ker miruješ. Ko sva se vrnila domov, je pikec že spančkal, malo mi je bilo krivo, ker sva se videla le zjutraj. A vem, da je z babi in dedi tudi ful užival.  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.2.2011 21:48:48   
Tulipan12

Dober večer!user posted image

Smučanje uspelo 1A!!!user posted image user posted image user posted image Dve uri non-stop, potem pa kuhano vino, da si prste poližeš. Uuuu je pasalo, ker ob 19.30h je bilo že pošteno mrzlo, cca -14 stopinj. user posted image Drugače ni bilo take sile, ker sva bila res dobro oblečena, ampak na vlčenici se ohladiš, ker miruješ. Ko sva se vrnila domov, je pikec že spančkal, malo mi je bilo krivo, ker sva se videla le zjutraj. A vem, da je z babi in dedi tudi ful užival.  user posted image

Wauu, super!user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ledena je bila kaj proga-glede na temperature verjetno kar, ne? Saj to je, ko smučaš, te tak ne zebe, na vlečnici pa. Ampak jaz vedno zvečer smučam v dolino, pa z gondolo gor...

Za slabo vest te pa popolnoma razumem, jaz jo imam že, če je Lia eno uro dlje v  varstvu kot običajno, pa je to itak zaradi tega, ker še spi, ampak mene vseeno matra.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.2.2011 21:52:43   
Tulipan12
Moji 3je pa spijo že od 20.30. Vsi!!! Čudna je ta tišina, ampak pašeuser posted image , pa pivička, pa kokice, pa moj pilot, pa laptop na kolenih, na kavču, hahah, včasih je tak malo potrebno, da si človek živčke odpočije.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.2.2011 22:02:52   
Tulipan12
Ampak sama se ne bom igrala tu gor, lahko noč, če pride katera kaj mimo pogledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
25.2.2011 7:06:42   
Tulipan12
In dobro jutro!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
25.2.2011 7:19:57   
Najaa

Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno.

Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite.

Sama sem kriva, ko se pa menim preden se za varstvo zmenim. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.2.2011 7:20:52   
Najaa
Če je katera tu, kaj mi prdlagate - blond ali rdečo? Grem pod nož in na barvanje. user posted image user posted image  Pa ne vem za kero barvo se naj odločim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 313
25.2.2011 7:29:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Če je katera tu, kaj mi prdlagate - blond ali rdečo? Grem pod nož in na barvanje. user posted image user posted image  Pa ne vem za kero barvo se naj odločim.

Zdaj si blond, ne? Si bila že rdeča? Rdeča je meni tak, da moraš bit naličena in je prava bomba, pri blond pa je vse bolj natur. Torej, odvisno kolko časa imaš.user posted image
Jaz sem bila rdeča cca 4 leta, blond pa cca 8 let, zdaj sem rjava, pa rdeča več nikoli ne bi bila, blond pa me še mika zeloooooooo. Ampak pri meni ne pride blond blond v poštev, ampak svetli prameni, ki se po nekaj časa barvanja itak spremenijo v blond.user posted image  
Sem ti pomagala?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.2.2011 7:30:41   
Tulipan12

Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno.

Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite.

Sama sem kriva, ko se pa menim preden se za varstvo zmenim. user posted image user posted image

Te pa pride en vikend s tamalima in gremo malo v Bumbarja al pa kam ven, odvisno od vremena.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.2.2011 7:35:57   
Najaa

Zdaj si blond, ne? Si bila že rdeča? Rdeča je meni tak, da moraš bit naličena in je prava bomba, pri blond pa je vse bolj natur. Torej, odvisno kolko časa imaš.user posted image
Jaz sem bila rdeča cca 4 leta, blond pa cca 8 let, zdaj sem rjava, pa rdeča več nikoli ne bi bila, blond pa me še mika zeloooooooo. Ampak pri meni ne pride blond blond v poštev, ampak svetli prameni, ki se po nekaj časa barvanja itak spremenijo v blond.user posted image  

V študijskih letih sem imela na glavi celo paleto rdeče, od svetle do temne in ja, zažiga! Blond pa sem zdej že tak dolgo, pramene mislim (naravno sem tud blond mal bolj temna), da mi je že dojadilo. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 316
25.2.2011 7:36:59   
Najaa

Te pa pride en vikend s tamalima in gremo malo v Bumbarja al pa kam ven, odvisno od vremena.

Pa ja, sej bom. Sej ponavad ni problema za varstvo, sam ko se jaz menim, je pa vedno nekaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
25.2.2011 7:41:10   
KOKICA32

Jaz sem definitivno za rdečo, pa se mi zdi, da bi ti pasalo malo za spremembo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 318
25.2.2011 7:43:56   
KOKICA32
Dobro jutro!!!

Ne, Tulipan proga ni bila popolnoma nič ledena, lepo na svežo steptana, tako, da se je bilo res ful faj skijati, da nisi rabil paziti na te neugodne ledene ploskve.user posted image

Ja, petek je in pred nami pester vikend.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.2.2011 7:44:10   
Tulipan12

V študijskih letih sem imela na glavi celo paleto rdeče, od svetle do temne in ja, zažiga! Blond pa sem zdej že tak dolgo, pramene mislim (naravno sem tud blond mal bolj temna), da mi je že dojadilo. user posted image  

Sem šla zdaj malo tvoje slike na FB pogledat, po mojem bi ti pasala rdeča tudi, tak da kr pogumno!user posted image  Čeprav, v oni čist svetli si mi tut huda.user posted image  Malo se orientiraj na letni čas, mene npr. vsako pomlad prime, da bi šla na svetlo, jeseni pa se mi spet rjava lušta...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.2.2011 7:45:32   
Tulipan12

Dobro jutro!!!

Ne, Tulipan proga ni bila popolnoma nič ledena, lepo na svežo steptana, tako, da se je bilo res ful faj skijati, da nisi rabil paziti na te neugodne ledene ploskve.user posted image

user posted image user posted image user posted image  mami, pa ne pozabi, da je RES priden, priden fant!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.2.2011 7:47:07   
KOKICA32
Jaz sem tudi ful, ful dolgo bila rdeča (različni odtenki) in vsi so govorili, da mi je ful pasalo. Tudi meni je bilo všeč. Pa jaz ne spadam med tiste, ki se ful ličijo, tak, da se ne strinjam s tem, da bi moral biti pri rdeči ful naličen. Potem sem se pa pobarvala nazaj na rjavo, ker me je že pošteno motilo, da ima že čisto vsaka najstnica rdečo barvo na laseh. Aja, to je bilo pred približno 10 leti. Od takrat pa sem na koliko toliko svoji barvi, le sive lase je treba prekrivati. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.2.2011 7:48:34   
KOKICA32

Dobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image  mami, pa ne pozabi, da je RES priden, priden fant!user posted image

To vem, saj nisem mislila njega user posted image ...seveda bo on udeležen v pestrosti a imamo toliko planov, da samo upam, da bo šlo vse po planu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
25.2.2011 7:49:36   
KOKICA32

Sem šla zdaj malo tvoje slike na FB pogledat, po mojem bi ti pasala rdeča tudi, tak da kr pogumno!user posted image  Čeprav, v oni čist svetli si mi tut huda.user posted image  Malo se orientiraj na letni čas, mene npr. vsako pomlad prime, da bi šla na svetlo, jeseni pa se mi spet rjava lušta...

Ja, tako kot jaz napr., ko imam pozimo vedno kratke lase, čez poletje pa bi si dolge puščala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
25.2.2011 7:52:35   
Tulipan12

Jaz sem tudi ful, ful dolgo bila rdeča (različni odtenki) in vsi so govorili, da mi je ful pasalo. Tudi meni je bilo všeč. Pa jaz ne spadam med tiste, ki se ful ličijo, tak, da se ne strinjam s tem, da bi moral biti pri rdeči ful naličen. Potem sem se pa pobarvala nazaj na rjavo, ker me je že pošteno motilo, da ima že čisto vsaka najstnica rdečo barvo na laseh. Aja, to je bilo pred približno 10 leti. Od takrat pa sem na koliko toliko svoji barvi, le sive lase je treba prekrivati. 

Samo ti imaš temnejšo polt kot Najaa in res ne rabiš bit naličena pri rdeči, pri Naji bo pa prišlo do večjega kontrasta (sicer je še nisem videla v živo, to je pač kar vidim na slikah). To je moje mnenje. Jaz npr. pri blond ne rabim niti maskare, pa sem si čisto kul, ko sem pa temno rjava, pa pride do takega kontrasta, da moram imet vsaj nekaj namazano, da ne zgledam kot smrt.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......