Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Lia ima eno tako čudno obdobje, da mislim, da se mi bo zmešalo zraven. Sploh več ne vem, kaj naj naredim. Za vsako stvar joka, ampak res vsako!!! Če jo vprašam, če bo čokolado, najprej zajoka in potem jaaaaaaaa ali neeeeeeee. Vedno jok najprej! Potem pa jaz kot neka hudodelka gnjavim ne jokaj, nič te ne razumem, kaj govriš, zakaj jokaš, nehaj jokat, bla bla bla... po mojem me itak več ne sliši kaj ji pravim, ker je vedno isto! tega še mi nismo "jemali"....čakam....Mu pa tudi jaz rečem, da ga ne razumem, če govori tako tiho (še posebej v avtu, ko ima ata muziko bolj na glas )...Pa me zanima ali vaši kaj govorijo v različnih glasnostih al kak naj to napišem, ker ko mu rečem naj pove glasneje še vse lepo 1x ponovi a nič glasneje. Lia izgovarja vljudnostne fraze full tiho: hvala, prosim, izvoli, na zdravje, sem milslila, da to dela, ker smo jo pač teh besed učili, da sledijo nekemu zaporedju... ker ostalega govorjenja je ni nihče učil in je zelo glasna in ne neha! Mi pa je full zanimivo to, da full pravilno sklanja, pa še bolj smešna zadeva, da recimo ko je govora o Luki, če govori nekaj o njemu z mano, bo sklanjala Luka, Luki..., če govori z atijem, bo Luka, Lukeja... (ker ata večinoma štajersko to sklanja), s taščo pa bo Lukec, Lukeca... Zelo zanimivo. Pridna punčka!!! Pametna mogoče, pridna ! Sem že mislila, da se je navadila na Luko, na njegovo prisotnost in da je ne moti več. Pa je včeraj prišla iz varstva, bila kot rožica, sva se igrali, noreli, vse super, potem pa je prišla teta od T. na obisk in je vzela v naročje Luko, od takrat dalje pa do spanja sama štala!!!
|