|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
22.2.2011 22:25:27   
KOKICA32
Nič---šibam.

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 201
22.2.2011 22:31:23   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čer!user posted image

Maladva- motogp? Imava skupno točko! user posted image user posted image user posted image user posted image Imata motor? Voziš?

Ti vedno hočem to rečt, pa pozabim... veš, da je lastnik Žajfe tudi full motorist? Mogoče se celo poznate. Sicer pa vem, da vas je ogromno, tak da je verjetno res mala možnost, no, sam tak za info.user posted image

Mislim, da si mi ga že enkrat pokazala, ne? Al sta dva solastnika, menda?user posted image Mislim, da mi je sodelavec to že razlagal ja, samo ga ne poznam.

Ko smo bile tam, sva se pozdravila, pa je Persida vprašala, če lahko popust zrihtam, ja to je on. Ne, en lastnik je, kolko vem.

Ja, te pa si mi ga pokazala ja. Aha, eden je...Pa kaj ni bil ta ful potetoviran po rokah? Ker sodelavec mi je rekel,da tisti, ki ga on pozna in je motorist NI. user posted image

Uh, kaj ti vse ne opaziš! Jaz ga poznam že 20 let, pa nisem bila prepričana, če je tetoviran, sem šla zdaj na FB pogledat (btw: že dela) in JE tetoviran po desni roki.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.2.2011 7:45:35   
KOKICA32

Uh, kaj ti vse ne opaziš! Jaz ga poznam že 20 let, pa nisem bila prepričana, če je tetoviran, sem šla zdaj na FB pogledat (btw: že dela) in JE tetoviran po desni roki.

user posted image user posted image user posted image te pa pravega mislim....Ja, sem ravnokar govorila o njem s sodelavcem, pa je rekel, da se o istem pogovarjamo...šuki al kako ga kličejo....Pa še en solastnik je a ne ve, če tudi na papirju.user posted image

Pa DOBRO JUTRO!user posted image

-7 stopinj je bilo pred vrtcem ob 07. h user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.2.2011 8:55:06   
KOKICA32
Sonček jeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zelo, zelo dobre volje. user posted image user posted image user posted image Sedaj pa ne vem, če je k temu pripomogel moj jutranji Irish Coffee?! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.2.2011 9:10:28   
Najaa
Pri nas je tudi sončeeeeek! user posted image user posted image user posted image Sam kaj, ko je treba delat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.2.2011 9:17:12   
Tulipan12
Tu tudi sonček kuka izpod oblakov, ampak je pa -6, brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Se pa ne dam, danes greva ven, ker zdaj 2 dni nisva bila, pa bo kar bo, samo še zbiram pogum al grem z vozičkom do Mullera, ker rabim plenice, al greva sam tu do Pekerske gorce. Samo tu si samo lušte delam, ko gledam hiške, ki bi jih imela.user posted image
Aja, če še katera MB ne ve, od maja dalje Muller tudi v Europarku!user posted image  To mi je tak všeč, da vam ne znam povedat. Sicer nisem neki veliki fan Europarka, ampak je pa dostopnost z avtom odlična, da ne rabim skoz tovorit vseh praškov, plenic ipd.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.2.2011 9:18:21   
Tulipan12

Sonček jeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zelo, zelo dobre volje. user posted image user posted image user posted image Sedaj pa ne vem, če je k temu pripomogel moj jutranji Irish Coffee?! user posted image

Kavico piješ po novem? A z alkoholom pa ti gre dol???user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.2.2011 9:20:28   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pri nas je tudi sončeeeeek! user posted image user posted image user posted image Sam kaj, ko je treba delat. user posted image

je pa že polovička tedna, kar tudi šteje, a ne?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.2.2011 9:21:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, pa se bolje dela...jaz imam ful zagon...pa še stranke folgam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.2.2011 9:23:27   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image te pa pravega mislim....Ja, sem ravnokar govorila o njem s sodelavcem, pa je rekel, da se o istem pogovarjamo...šuki al kako ga kličejo....Pa še en solastnik je a ne ve, če tudi na papirju.user posted image

Pa DOBRO JUTRO!user posted image

-7 stopinj je bilo pred vrtcem ob 07. h user posted image

Aja, za ta vzdevek pa ne vem...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.2.2011 9:24:31   
KOKICA32

Se pa ne dam, danes greva ven, ker zdaj 2 dni nisva bila, pa bo kar bo, samo še zbiram pogum al grem z vozičkom do Mullera, ker rabim plenice, al greva sam tu do Pekerske gorce. Samo tu si samo lušte delam, ko gledam hiške, ki bi jih imela.user posted image
Aja, če še katera MB ne ve, od maja dalje Muller tudi v Europarku!user posted image  To mi je tak všeč, da vam ne znam povedat. Sicer nisem neki veliki fan Europarka, ampak je pa dostopnost z avtom odlična, da ne rabim skoz tovorit vseh praškov, plenic ipd.

Sedaj pa si me še dodatno spravila v dobro voljo!!!! Pa ravno zaradi dostopnosti.!!!! Se še spomnim med porodniško, ko sva se z V. zapeljala v City garažo in potem z vozičkom šibala v Muller in potem ful, ful natovorjena nazaj do avta. Pa še ponavadi sem nazaj grede morala V. v kengurujčku nositi, tak, da res, res super. Od maja torej!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
23.2.2011 9:26:43   
KOKICA32

Ej, dobili smo novi avtomat za kavo in so vsi ful, ful hvalili to kavo. Ob 12 h je bil že prazen pri tej kavi, ker če si jo hotel npr. ob 13 h piti, se ti je v lonček nalila sama voda. user posted image user posted image user posted image
Pa sem morala probati in ja, sedaj jo pijem vsako jutro. Ampak samo to, z dodatkom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
23.2.2011 9:27:35   
tasa_m
A res? V EP bo. Aleluja, to smo rabli user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.2.2011 9:28:17   
Tulipan12

Sedaj pa si me še dodatno spravila v dobro voljo!!!! Pa ravno zaradi dostopnosti.!!!! Se še spomnim med porodniško, ko sva se z V. zapeljala v City garažo in potem z vozičkom šibala v Muller in potem ful, ful natovorjena nazaj do avta. Pa še ponavadi sem nazaj grede morala V. v kengurujčku nositi, tak, da res, res super. Od maja torej!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, ga že delajo, v 2 nadstropjih, mislim, da tam, kjer je bila optika zraven Hervisa, zgoraj pa Bata, tak nekak...
Meni je tudi bilo to grozno. Večinoma sem šla zaradi tega z avtom, parkirala na Slomšku in potem vlačila kot mula.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.2.2011 9:28:19   
tasa_m
Kokica, te pa povej, pa ti bomo tud mi naslednjič postregli kavico z dodatkom user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.2.2011 9:29:20   
tasa_m
Pa dober dan, midve z Lijico sami doma. Ata je šel na cpm da si gre vse uredit, so dobili info da morajo v petek prit po pakete iz Karitasa. Kaj si ja nor, kam smo prišli user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.2.2011 9:30:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica, te pa povej, pa ti bomo tud mi naslednjič postregli kavico z dodatkom user posted image  user posted image  

No, sedaj te veš, kaka mora biti, da jo pijem.

Sodelavec mi je povedal, da imajo Salitosa tudi v Cantanteju....A bi tja šle v petek? Pa še pojemo lahko kaj!! Za spremembo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.2.2011 9:30:47   
KOKICA32

Pa dober dan, midve z Lijico sami doma. Ata je šel na cpm da si gre vse uredit, so dobili info da morajo v petek prit po pakete iz Karitasa. Kaj si ja nor, kam smo prišli user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.2.2011 9:30:57   
Tulipan12

Ej, dobili smo novi avtomat za kavo in so vsi ful, ful hvalili to kavo. Ob 12 h je bil že prazen pri tej kavi, ker če si jo hotel npr. ob 13 h piti, se ti je v lonček nalila sama voda. user posted image user posted image user posted image
Pa sem morala probati in ja, sedaj jo pijem vsako jutro. Ampak samo to, z dodatkom. user posted image

user posted image user posted image user posted image
upam, da mene tudi kakšno presenečenje ćaka januarja 2011 v službi na tem področju. Mi imamo sicer Nomeo avtomat, pa mi je dejansko samo ena kava tam dobra.

ups, januarja 2012 sem mislilauser posted image

< Sporočilo je popravil Tulipan12 -- 23.2.2011 9:32:15 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.2.2011 9:32:17   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image
upam, da mene tudi kakšno presenečenje ćaka januarja 2011 v službi na tem področju. Mi imamo sicer Nomeo avtomat, pa mi je dejansko samo ena kava tam dobra.

tega smo imeli mi prej, pa sem samo kakav pila....sedaj pa sm dobili Jacobs in Cafe+CO v enem, je pol-pol---

Neposredna povezava do sporočila: 220
23.2.2011 9:33:39   
Tulipan12

user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.2.2011 9:35:37   
Tulipan12

Sodelavec mi je povedal, da imajo Salitosa tudi v Cantanteju....A bi tja šle v petek? Pa še pojemo lahko kaj!! Za spremembo!

Meni je še bližje. Saj verjetno tega na Ljubljanski misliš, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.2.2011 9:36:11   
tasa_m
Pr vsakem drugem postu, ki hočem komentirat mi napiše... We are sorry user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.2.2011 9:38:48   
KOKICA32

Meni je še bližje. Saj verjetno tega na Ljubljanski misliš, ne?

Pri Padrinu, Radiu Center?

Neposredna povezava do sporočila: 224
23.2.2011 9:39:08   
KOKICA32

Pr vsakem drugem postu, ki hočem komentirat mi napiše... We are sorry user posted image

Meni pa da mir trenutno...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......