Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tu tudi sonček kuka izpod oblakov, ampak je pa -6, brrrrrrrrrrrrrrrrrr Se pa ne dam, danes greva ven, ker zdaj 2 dni nisva bila, pa bo kar bo, samo še zbiram pogum al grem z vozičkom do Mullera, ker rabim plenice, al greva sam tu do Pekerske gorce. Samo tu si samo lušte delam, ko gledam hiške, ki bi jih imela. Aja, če še katera MB ne ve, od maja dalje Muller tudi v Europarku! To mi je tak všeč, da vam ne znam povedat. Sicer nisem neki veliki fan Europarka, ampak je pa dostopnost z avtom odlična, da ne rabim skoz tovorit vseh praškov, plenic ipd. Sedaj pa si me še dodatno spravila v dobro voljo!!!! Pa ravno zaradi dostopnosti.!!!! Se še spomnim med porodniško, ko sva se z V. zapeljala v City garažo in potem z vozičkom šibala v Muller in potem ful, ful natovorjena nazaj do avta. Pa še ponavadi sem nazaj grede morala V. v kengurujčku nositi, tak, da res, res super. Od maja torej!!! Ja, ja, ga že delajo, v 2 nadstropjih, mislim, da tam, kjer je bila optika zraven Hervisa, zgoraj pa Bata, tak nekak... Meni je tudi bilo to grozno. Večinoma sem šla zaradi tega z avtom, parkirala na Slomšku in potem vlačila kot mula.
|