tinkatonka
|
joj danes je bil pa en grozen dan.....cel lubi dan sem se samo jezila na Aneja. Poln kufr sem imela tega, da ni nič ampak res nič poslušal. Po kosilu sem skoraj stoje zaspala, sem ga skoraj kleče prosila, da mi da par minut mir, da sem se lahko malce odpočila in mu prižgala TV, da je bil vsaj malo na miru, a kaj ko se je naslednjo minuto zbudil Jakob in je imel tudi on nasploh čudn dan, za bit skoz po rokah. Vglavnem konec dneva, ko sem že misila da me čaka miren večer, mi Anej še razbije kozarec. Pa sej vem nesreče se dogajajo, ipd, ampak briga mene kozarec, ampak dejansko se mi res ni dalo pobirati teh kur ...črepinj po celi kuhinji, pa itak sem pol čist panična, da kje ne ostane kak drobec, ki bi se zapičil mojima miškoma kam v telo, al pa meni, možu, itd. vglavnem danes sem bila GROZA od mame. In potem sem se prav načrtno malce skulirala, da sva lepo v miru umila zobke,šla v posteljo, prebrala eno hudo dolgo(časno) pravljico, vmes sem seveda mirila Jakoba, ki mi je "težil" v naročju, držala knjigo stran od njega, da je ni zmečkal, animirala z drugimi igračami, da ni jokcal, Aneju "igrala" vse vrste glasov udeleženih pravljičnih junakov.....pol smo se pa še vsi trije pockrlali in požgačkali in zdaj oba že pridno spita kakih pol urce. Jaz imam pa takooooooo slabo vest. Jutri ima moj piškotek 5. RD. Brezpogojno ga ljubim, jaz sem se pa cel čas danes nanj samo jezila, včasih tudi prekmalu in mogoče preveč. Sej vem,da bo jutri boljši dan, MORA bit, ampak tole sem pa mogla dat ven iz sebe in tukaj gor pojamrat. mož je še vedno v karanteni. Preko 39 vročine, driska, bruhanje, nič ne je, nič ne pije. Jutri ga pošljem k dohtraju, čeprav noče it, če ne bo šlo nič na bolje. Tak da sem itak cel dan sama za vse. Ampak kot rečeno, je mož priden bolnik Ni grem še enkrat prebrisat tla, če je še kak košček črepinje, pripravit flaške,......, kr dol bi padla, najraje.