|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
21.2.2011 15:16:09   
tinkatonka
kavica...kdaj zdaj, v petek al četrtek? Da si vem zoorganizirat. Pa zdaj moram še na GH mislit, glede na to, da imamo že redno 4 obroke.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 15:25:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.2.2011 15:29:01   
tinkatonka
Meni je petek (standardni) OK. A kr rečemo ob 10:30 Kolosej?

Hvala že vnaprej za žabico. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.2.2011 15:29:06   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Meni je vseeno, ti kar določi. Bor bo definitivno takrat že nazaj v vartsvu

Jaz se tudi prijavim!!! Mi mamo samo večerjo, tako da mi je načeloma vseeno kdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.2.2011 15:34:24   
tannya
Ojla,

evo me.Ne pišem več pogosto sem gor, bom na kavi razložoia zakaj.
Meni je tudi vseeno kdaj in kje se dobimo.Pridem pa definitivno. Vas že vse pogrešamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 15:39:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.2.2011 15:51:25   
Jinx
Jeeeeee kavica, obvezno prideva user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.2.2011 17:22:26   
teodora75
'Velepomembno' vprašanje...

za tiste, ki imate že 2 ali več otroka: se kaj spomnite, ali gre user posted image po porodu približno po takem ritmu naprej kot prej, ali se dolžina ciklusa spremeni?

No, sprašujem, ker (če se spomnite) čakamo na (načrtovan) plusek in danes seveda že cel dan hodim čisto prepogosto na WC preverjat kaj se dogaja... Ker 'po starem' bi danes prišla user posted image , pa zdaj ni nobenih znakov za to. Pa me zanima, ali naj se psihično bolj pripravljam na to, da je zdaj itak vse 'malo zmešano', ali pač na to, da je mogoče res kar v prvo uspelo. V vsakem primeru (če ne bo user posted image ) delam test konec tedna, ampak tehle par dni je pa malo zoprnih user posted image

Zdej pa najbrž spet 'prečekirat'.... Ajoj, a je možno da me vsake 6,5 minute tišči lulat ;)

T.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.2.2011 17:23:20   
bambinca
Almera, dojelauser posted image user posted image user posted image hvala!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.2.2011 17:25:21   
bambinca
teodora jaz sem imela kar približno isti "ritem"; upam, da to lulanje pomeni že prvi znak za user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.2.2011 18:04:07   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

'Velepomembno' vprašanje...

za tiste, ki imate že 2 ali več otroka: se kaj spomnite, ali gre user posted image po porodu približno po takem ritmu naprej kot prej, ali se dolžina ciklusa spremeni?

No, sprašujem, ker (če se spomnite) čakamo na (načrtovan) plusek in danes seveda že cel dan hodim čisto prepogosto na WC preverjat kaj se dogaja... Ker 'po starem' bi danes prišla user posted image , pa zdaj ni nobenih znakov za to. Pa me zanima, ali naj se psihično bolj pripravljam na to, da je zdaj itak vse 'malo zmešano', ali pač na to, da je mogoče res kar v prvo uspelo. V vsakem primeru (če ne bo user posted image ) delam test konec tedna, ampak tehle par dni je pa malo zoprnih user posted image

Zdej pa najbrž spet 'prečekirat'.... Ajoj, a je možno da me vsake 6,5 minute tišči lulat ;)

T.

hmm... pri meni se je po vsakem porodu mal spremenilo, ampak ne vem, a zaradi poroda ali zaradi zaščite...lahko pa ti tudi malo psiha nagaja... pa tudi glede testov je žal tako, da enim pokaže + že en teden prej, enim pa šele po štirinajstih dnevih...še najbolj zihr je moj kuža, ki zavoha takšne stvariuser posted image
pa vsekakor vsi držimo pesti!!!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.2.2011 18:07:40   
lillchy123
ena velika prošnja : zbiramo nalepke iz špara, če jih kdo ima in jih ne rabi, bi jih bila zelo vesela. zamenjam za kavo ali čokoladkouser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.2.2011 19:34:04   
mala
Kavica....iiiii midva pridevauser posted image , pa še tastarejši najbrž zraven, če ne bo šel k babici na počitnice...

Gledeuser posted image  po porodu sem jaz imela ene par ciklusov neredno, ker sem še dojila, potem ko sem pa nehala se je pa uredilo...teodora držim pesti zauser posted image user posted image .

lilchy - mi jih tudi zbiramo, ti lahko pa dam tiste, ki jih imamo po dveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem bolnim, da se čimprej pozdraviteuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.2.2011 19:51:17   
tinkatonka
pismu...pri meni je pa mož zbolel.user posted image Bruha, vse ga boli,...., upam, da se ne nalezemo še ostali. Danes spim na kavču. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.2.2011 20:07:35   
lillchy123
mala-oo, če bi bli tok prijazniuser posted image bi bla jaz zelo veselauser posted image no, pol jih bova pa menjale, sam jih mormo mi najprej kej dobit. je pa mal problem, ker nimamo špara v bližini user posted image ampak, bomo zalaufali familijo in prijatle, pa bouser posted image

tinka-uf, upam, da se zmažete. ti nisem nič fouš.

tannya-user posted image

kavica-
ma se tok sitna, da sem jo mislila kar preskočt, zdej me pa čist preveč firbec matra.user posted image user posted image user posted image neeee, pa itaq da pridemuser posted image user posted image user posted image če ne bom spet pri zobarju user posted image

no, men se je pa en zob razletuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.2.2011 20:26:17   
tinkatonka

no, men se je pa en zob razletu

pa kaj je s tvojim zobki porka šlic!!!!! A ti ne bi dala malo miru in da zobozdravnika ne bi nekaj časa vidla. Al je pa zobar enostavno tok luštn, da še tvoji zobki hočjo tja na obisk.user posted image user posted image user posted image Malo heca....ampak user posted image user posted image user posted image user posted image

teodora...upam, da cimprej zagledas plusekuser posted image user posted image

Moja dva ta velka fanta ze spita.No moz se je itak zabakadiral v spalnico in spi, bruha ipd...ampak je ful priden bolnik. Se umakne, preboli in pol je spet vse normalno. Nic ne tezi v tej svoji sibkosti. Jaz pa samo vsake tolko časa vprašam če kaj rabi, kaj za pit, zamenjat lavor al kaj podobnega. Zdaj pa še J. spat spravim. je ravno zmazal 200ml rižolinota, zdaj pa balončke s slino dela.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.2.2011 20:29:37 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.2.2011 20:48:30   
archie
Lillchy, katere nalepke? A so sedaj kakšne nove?

Tannya: zdej me pa firbec matra, kaj je narobe user posted image user posted image user posted image

mene žal ne bo... imam polno obveznosti za ta teden user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 20:55:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.2.2011 22:20:58   
Katalenca
Se malo javljam...
Danes bila na faksu, res hecno po 6. letih. Seveda že prvi zapleti pri preiskavi... No, upam da bo. Tačas je sina pazil mož in sta se kar dobro ujela user posted image , mleko sem si  tam načrpala, tako da bosta imela jutri za ene pol obroka (ja, na wcju mi je uspelo samo 80ml načrpat).

V sredo pa cepljenje

Jutri pa bo že 5. mesecev star. Kako hitro čas beži. In se mi zdi, da ima res velike poskore v rasti oz. razvoju. Se že kar lepo obrača na trebuh in sva se že ob pol desetih dojila user posted image , kakšna bo šele noč user posted image . Tako da se mi pridružejemo (še vedno) klubu neprespanih. user posted image

Čveke, lepo se imejte na kavici v petek, bom videla, kdaj bom kaj končala na faksu... Čeprav se mi bo itak domov mudilo k fantomauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.2.2011 22:29:20   
tinkatonka
no ko je blo že tok govora o torti .....dajmo se delat, da glede na to, da je bila to moja četrta torta v življenju, da mi je uspelauser posted image ...sicer se pa itak da ne more primerjat z vašo mojstrovino lillchy, al pa s tortami od teodore, ki so take, da kr dol padeš od navdušenja...ampak želel si je spidermana in spidermana je dobil,

user posted image

no s to naslednjo sliko se pa že baham (pa ne s torto, da ne bo pomote).....mišek moj user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.2.2011 22:32:00 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.2.2011 7:57:32   
lillchy123
archie-v šparu zdaj dobiš za vsak nakup nad 10 eur paket s 5-imi samolepilnimi sličicami živalic, ki jih lahko lepiš v album.

tinka-otroci gledajo na svet drugače kot odrasli. in sem prepričana, da je bila tale torta za Aneja najlepša in najboljša! in zato lahko upravičeno zrasteš za kakšne pol metra. za ta spodnjo slikco pa še kakšen meter.ja, pa ne zarad tortice!user posted image user posted image user posted image

zobar-user posted image user posted image user posted image je fejst ,ja.user posted image user posted image pa srečno poročenuser posted image se pa morm pohvalt, da mam zdej prvič probleme še s kakšnim drugim zobomuser posted image

kavica danes-me bova šle (če ne bo zobar v planuuser posted image ) dons na rudnik. a bi se ktera pridružla na kavici?

Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.2.2011 8:30:01   
Izabelina
evo lep dan vsem: http://www.youtube.com/watch?v=0MaWgHKWGIg !!

js mam sestrico na počitnicah, delava album za mamino 50 letnico. Pa nasploh skoz neki okol šibamo tko, da ni cajta za RR user posted image (kao)

ja za kavico u petk še ne vem, če bom dobila avto pridem, če ne pa ne... bomo sprot vidl kašna bo situacija doma...

zdej pa na zajtrk... lepo se mejte dans!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.2.2011 8:40:07   
Jazzy1
Jutro. user posted image user posted image user posted image .

Samo na hitro vas pokomentirat....

tinka - super torta!!!!! Sem prepričana, da je bila tudi zelo okusna. Bdw: sej vem da je to večini vas najbrž dokaj samoumevno vprašanje, ampak kako dosežeš fotko, da je zadaj al pa spredaj (tako kot pri tebi) taka zameglitev?? Takšne fotke so meni fuuul všeč, samo se bojim da se vse začne pri dobrem fotiču, ki meni trenutno še manjka... user posted image user posted image Kako je mož, kaj bolje?

zobarji - ah ja....če pa kej ne maram so pa to zobarji. Me strese že če pomislim na njih. Pa nimam kakšne slabe izkušnje, sploh ne, samo moj prag bolečine je tako porazno nizek, da me zaboli že ko se na stol vsedem. Good luck lillchy!

kavica petek
- škoda za tiste, ki vas ne bo...

kajča - velik sreče z operacijo!!! Sporoči kako bo šlo"!!!!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
22.2.2011 9:00:09   
lillchy123
jazzy-ja, za take slike moraš imeti pa že malo boljši fotoaparat.in potem sam izbereš, na kateri točki bo slika ostrena, bolj oddaljene predmete pa bolj zamegli. moj poceni fotičć pa vse enako ostri, ne glede na oddaljenost.

zobarji-pri meni je pa problem, ker me je toooook straaaaah da bo bolel. in že kar preventivno skačem v zrak. tko da mi da navadno malo večjo dozo mrtvila, ker je cela panika, če me potem kaj zaboli.ja, pa po vsaki inekciji imamo dihalne vaje, pa stiskanje mišic.. po operaciji sem bla tko grozna (čist normalno tzame), da ga je resno skrbelo. Sem mogla skor celo uro po posegu še pri njemu na fotelju napol ležat, da se je prepričal, da bom preživela

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
22.2.2011 9:05:39   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jazzy-ja, za take slike moraš imeti pa že malo boljši fotoaparat.in potem sam izbereš, na kateri točki bo slika ostrena, bolj oddaljene predmete pa bolj zamegli. moj poceni fotičć pa vse enako ostri, ne glede na oddaljenost.

Če imaš pa slabši fotoaparat, pa tudi Photoshop dela čudeže user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?