Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:16:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
kavica...kdaj zdaj, v petek al četrtek? Da si vem zoorganizirat. Pa zdaj moram še na GH mislit, glede na to, da imamo že redno 4 obroke.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 15:25:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:29:01
|
|
|
|
tinkatonka
|
Meni je petek (standardni) OK. A kr rečemo ob 10:30 Kolosej? Hvala že vnaprej za žabico.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:29:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Meni je vseeno, ti kar določi. Bor bo definitivno takrat že nazaj v vartsvu Jaz se tudi prijavim!!! Mi mamo samo večerjo, tako da mi je načeloma vseeno kdaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:34:24
|
|
|
|
tannya
|
Ojla, evo me.Ne pišem več pogosto sem gor, bom na kavi razložoia zakaj. Meni je tudi vseeno kdaj in kje se dobimo.Pridem pa definitivno. Vas že vse pogrešam .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 15:39:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:51:25
|
|
|
|
Jinx
|
Jeeeeee kavica, obvezno prideva
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 17:22:26
|
|
|
|
teodora75
|
'Velepomembno' vprašanje... za tiste, ki imate že 2 ali več otroka: se kaj spomnite, ali gre po porodu približno po takem ritmu naprej kot prej, ali se dolžina ciklusa spremeni? No, sprašujem, ker (če se spomnite) čakamo na (načrtovan) plusek in danes seveda že cel dan hodim čisto prepogosto na WC preverjat kaj se dogaja... Ker 'po starem' bi danes prišla , pa zdaj ni nobenih znakov za to. Pa me zanima, ali naj se psihično bolj pripravljam na to, da je zdaj itak vse 'malo zmešano', ali pač na to, da je mogoče res kar v prvo uspelo. V vsakem primeru (če ne bo ) delam test konec tedna, ampak tehle par dni je pa malo zoprnih Zdej pa najbrž spet 'prečekirat'.... Ajoj, a je možno da me vsake 6,5 minute tišči lulat ;) T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 17:23:20
|
|
|
|
bambinca
|
Almera, dojela hvala!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 17:25:21
|
|
|
|
bambinca
|
teodora jaz sem imela kar približno isti "ritem"; upam, da to lulanje pomeni že prvi znak za
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 18:04:07
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 'Velepomembno' vprašanje... za tiste, ki imate že 2 ali več otroka: se kaj spomnite, ali gre po porodu približno po takem ritmu naprej kot prej, ali se dolžina ciklusa spremeni? No, sprašujem, ker (če se spomnite) čakamo na (načrtovan) plusek in danes seveda že cel dan hodim čisto prepogosto na WC preverjat kaj se dogaja... Ker 'po starem' bi danes prišla , pa zdaj ni nobenih znakov za to. Pa me zanima, ali naj se psihično bolj pripravljam na to, da je zdaj itak vse 'malo zmešano', ali pač na to, da je mogoče res kar v prvo uspelo. V vsakem primeru (če ne bo ) delam test konec tedna, ampak tehle par dni je pa malo zoprnih Zdej pa najbrž spet 'prečekirat'.... Ajoj, a je možno da me vsake 6,5 minute tišči lulat ;) T. hmm... pri meni se je po vsakem porodu mal spremenilo, ampak ne vem, a zaradi poroda ali zaradi zaščite...lahko pa ti tudi malo psiha nagaja... pa tudi glede testov je žal tako, da enim pokaže + že en teden prej, enim pa šele po štirinajstih dnevih...še najbolj zihr je moj kuža, ki zavoha takšne stvari pa vsekakor vsi držimo pesti!!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 18:07:40
|
|
|
|
lillchy123
|
ena velika prošnja : zbiramo nalepke iz špara, če jih kdo ima in jih ne rabi, bi jih bila zelo vesela. zamenjam za kavo ali čokoladko
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 19:34:04
|
|
|
|
mala
|
Kavica....iiiii midva prideva , pa še tastarejši najbrž zraven, če ne bo šel k babici na počitnice... Glede po porodu sem jaz imela ene par ciklusov neredno, ker sem še dojila, potem ko sem pa nehala se je pa uredilo...teodora držim pesti za . lilchy - mi jih tudi zbiramo, ti lahko pa dam tiste, ki jih imamo po dve vsem bolnim, da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 19:51:17
|
|
|
|
tinkatonka
|
pismu...pri meni je pa mož zbolel. Bruha, vse ga boli,...., upam, da se ne nalezemo še ostali. Danes spim na kavču.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 20:07:35
|
|
|
|
lillchy123
|
mala-oo, če bi bli tok prijazni bi bla jaz zelo vesela no, pol jih bova pa menjale, sam jih mormo mi najprej kej dobit. je pa mal problem, ker nimamo špara v bližini ampak, bomo zalaufali familijo in prijatle, pa bo tinka-uf, upam, da se zmažete. ti nisem nič fouš. tannya- kavica-ma se tok sitna, da sem jo mislila kar preskočt, zdej me pa čist preveč firbec matra. neeee, pa itaq da pridem če ne bom spet pri zobarju no, men se je pa en zob razletu
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 20:26:17
|
|
|
|
tinkatonka
|
no, men se je pa en zob razletu pa kaj je s tvojim zobki porka šlic!!!!! A ti ne bi dala malo miru in da zobozdravnika ne bi nekaj časa vidla. Al je pa zobar enostavno tok luštn, da še tvoji zobki hočjo tja na obisk. Malo heca....ampak teodora...upam, da cimprej zagledas plusek Moja dva ta velka fanta ze spita.No moz se je itak zabakadiral v spalnico in spi, bruha ipd...ampak je ful priden bolnik. Se umakne, preboli in pol je spet vse normalno. Nic ne tezi v tej svoji sibkosti. Jaz pa samo vsake tolko časa vprašam če kaj rabi, kaj za pit, zamenjat lavor al kaj podobnega. Zdaj pa še J. spat spravim. je ravno zmazal 200ml rižolinota, zdaj pa balončke s slino dela.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.2.2011 20:29:37 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 20:48:30
|
|
|
|
archie
|
Lillchy, katere nalepke? A so sedaj kakšne nove? Tannya: zdej me pa firbec matra, kaj je narobe mene žal ne bo... imam polno obveznosti za ta teden
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 20:55:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 22:20:58
|
|
|
|
Katalenca
|
Se malo javljam... Danes bila na faksu, res hecno po 6. letih. Seveda že prvi zapleti pri preiskavi... No, upam da bo. Tačas je sina pazil mož in sta se kar dobro ujela , mleko sem si tam načrpala, tako da bosta imela jutri za ene pol obroka (ja, na wcju mi je uspelo samo 80ml načrpat). V sredo pa cepljenje Jutri pa bo že 5. mesecev star. Kako hitro čas beži. In se mi zdi, da ima res velike poskore v rasti oz. razvoju. Se že kar lepo obrača na trebuh in sva se že ob pol desetih dojila , kakšna bo šele noč . Tako da se mi pridružejemo (še vedno) klubu neprespanih. Čveke, lepo se imejte na kavici v petek, bom videla, kdaj bom kaj končala na faksu... Čeprav se mi bo itak domov mudilo k fantoma
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 22:29:20
|
|
|
|
tinkatonka
|
no ko je blo že tok govora o torti .....dajmo se delat, da glede na to, da je bila to moja četrta torta v življenju, da mi je uspela ...sicer se pa itak da ne more primerjat z vašo mojstrovino lillchy, al pa s tortami od teodore, ki so take, da kr dol padeš od navdušenja...ampak želel si je spidermana in spidermana je dobil, no s to naslednjo sliko se pa že baham (pa ne s torto, da ne bo pomote).....mišek moj
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.2.2011 22:32:00 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.2.2011 7:57:32
|
|
|
|
lillchy123
|
archie-v šparu zdaj dobiš za vsak nakup nad 10 eur paket s 5-imi samolepilnimi sličicami živalic, ki jih lahko lepiš v album. tinka-otroci gledajo na svet drugače kot odrasli. in sem prepričana, da je bila tale torta za Aneja najlepša in najboljša! in zato lahko upravičeno zrasteš za kakšne pol metra. za ta spodnjo slikco pa še kakšen meter.ja, pa ne zarad tortice! zobar- je fejst ,ja. pa srečno poročen se pa morm pohvalt, da mam zdej prvič probleme še s kakšnim drugim zobom kavica danes-me bova šle (če ne bo zobar v planu ) dons na rudnik. a bi se ktera pridružla na kavici?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.2.2011 8:30:01
|
|
|
|
Izabelina
|
evo lep dan vsem: http://www.youtube.com/watch?v=0MaWgHKWGIg !! js mam sestrico na počitnicah, delava album za mamino 50 letnico. Pa nasploh skoz neki okol šibamo tko, da ni cajta za RR (kao) ja za kavico u petk še ne vem, če bom dobila avto pridem, če ne pa ne... bomo sprot vidl kašna bo situacija doma... zdej pa na zajtrk... lepo se mejte dans!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.2.2011 8:40:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro. . Samo na hitro vas pokomentirat.... tinka - super torta!!!!! Sem prepričana, da je bila tudi zelo okusna. Bdw: sej vem da je to večini vas najbrž dokaj samoumevno vprašanje, ampak kako dosežeš fotko, da je zadaj al pa spredaj (tako kot pri tebi) taka zameglitev?? Takšne fotke so meni fuuul všeč, samo se bojim da se vse začne pri dobrem fotiču, ki meni trenutno še manjka... Kako je mož, kaj bolje? zobarji - ah ja....če pa kej ne maram so pa to zobarji. Me strese že če pomislim na njih. Pa nimam kakšne slabe izkušnje, sploh ne, samo moj prag bolečine je tako porazno nizek, da me zaboli že ko se na stol vsedem. Good luck lillchy! kavica petek - škoda za tiste, ki vas ne bo... kajča - velik sreče z operacijo!!! Sporoči kako bo šlo"!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.2.2011 9:00:09
|
|
|
|
lillchy123
|
jazzy-ja, za take slike moraš imeti pa že malo boljši fotoaparat.in potem sam izbereš, na kateri točki bo slika ostrena, bolj oddaljene predmete pa bolj zamegli. moj poceni fotičć pa vse enako ostri, ne glede na oddaljenost. zobarji-pri meni je pa problem, ker me je toooook straaaaah da bo bolel. in že kar preventivno skačem v zrak. tko da mi da navadno malo večjo dozo mrtvila, ker je cela panika, če me potem kaj zaboli.ja, pa po vsaki inekciji imamo dihalne vaje, pa stiskanje mišic.. po operaciji sem bla tko grozna (čist normalno tzame), da ga je resno skrbelo. Sem mogla skor celo uro po posegu še pri njemu na fotelju napol ležat, da se je prepričal, da bom preživela
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.2.2011 9:05:39
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jazzy-ja, za take slike moraš imeti pa že malo boljši fotoaparat.in potem sam izbereš, na kateri točki bo slika ostrena, bolj oddaljene predmete pa bolj zamegli. moj poceni fotičć pa vse enako ostri, ne glede na oddaljenost. Če imaš pa slabši fotoaparat, pa tudi Photoshop dela čudeže
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?