Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 11:44:29
|
|
|
|
bambinca
|
Tinkatonka prej sem pozabila napisat še, da 2krat, 3krat na teden ji dam še meso
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 11:56:09
|
|
|
|
Izabelina
|
a polento že lahko jejo?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 11:57:28
|
|
|
|
bambinca
|
polenta naj ne bi bila alergena
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 12:01:22
|
|
|
|
Izabelina
|
kaj pa gluten? a je to not?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 12:07:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 12:14:13
|
|
|
|
bambinca
|
Izabelina na začetku se izogiba tistih žitaric, ki vsebujejo gluten, ker je ta alergen; je pa za razliko od lani letos priporočilo, da se tudi gluten že uvaja do 7.m, ker naj bi ga otrok takrat najbolje sprejel...jaz sem sicer mojima dala po 8.m
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 12:19:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 12:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 12:33:10
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka naši zmenki....meni je Tivoli, kot prebivalki vasi na obrobju Ljubljane, za redna srečanja malce odročen. Tebi se ne da na bus hodit, meni pa ne zaj.ebavat s parkiranjem v Lj in plačevanjem drage parkirnine . Bom pa sigurno kdaj prišla. Zraven Tivolija je ful velik parkirplac in fuuuul poceni - tko (malo na pamet po spominu) 1 € za 3 ure. a da je tok pocen....ja to je pa super info....
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 12:38:54
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tinka - za Tivoli lahko pri meni parkiraš in greš lepo z mano peške do čolarne - sva v cca 25 minutah tam (po kratki poti) ali pa v 35 minutah po ta dolgi. Drugače je pa parking v Tivoliju relativno poceni, mislim, euro ali dva za kar nekaj časa. Dobra ideja, sicer sem bila pa ravno danes sem bila v tvojih koncih..na Vrhovcih, pri Sparu Sem te mislila poklicat, če maš čas za kakšno kavo, pa sem se na obisku preveč zaklepetala in se mi je domov mudilo kuhat.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 13:09:48
|
|
|
|
Izabelina
|
no polenta dans je bla zmaga... eva je pridno odpirala klunček zravn je mela pa bučke in cvetačo... midve s sestro bova pa mele kr polento z mlekom... ja to z glutenom... sploh ne vem kera živila ga vsebujejo... se bom morala zgleda mal poglobit... aja, še neki: a dovolite tamalim, da z rokami po hrani packajo?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 13:18:10
|
|
|
|
bambinca
|
za polento; tudi ajda se lahko je, pa proso,... packat pa jaz ne pustim, čeprav je to v nasprotju z novodobnim razmišljanjem, da je to del odraščanja, razvijanja domišljije,...moji otroci imajo od začetka do hrane tak odnos, kot se pričakuje, da ga imajo tudi kasneje v življenju, ustvarjajo pa na kak drug način mi pa ta velika dva rada pomagata kuhat, pečt, testo gnetit,...
< Sporočilo je popravil bambinca -- 24.2.2011 13:25:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 13:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 14:52:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 15:03:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 15:08:00
|
|
|
|
benika
|
Evo mene spet nazaj, med septembrski ta raj. Sem pogrešala vas ful, ker babe ste res kul. Nič, kaj čem rečt...diagnoza bo postavljena v roku enega leta, ker za potrditev potrebujejo vsaj še 2 ponovitvi aft. Je pa skor ziher Behcetova bolezen. Našli so mi še žolčne kamne, pa trombofelitis žil desne roke, pa koža mi je počla na ritni odprtini, pa....ni da ni. Sem ven prišla bolj bolana kot pa sem šla noter .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 15:22:45
|
|
|
|
Izabelina
|
jeeej nazaj je!!! (sm hotla najdt kšn smejli tahud pa ne vem kje se jih najde) tko, da so teli objemčki pač moral zadostovat!! No važn, da si nazaj pa da se bolš počutš... zdej se pa ful objemi za manjo in fanti, da boš nadoknadla za nazaj!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 15:27:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 15:30:23
|
|
|
|
tannya
|
oooo Benikaaaaa, WELCOME BACK!!!! Pa zdrava nam bodi!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 15:31:46
|
|
|
|
benika
|
A jutri je kava? Pridem, a ne
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 15:41:31
|
|
|
|
Jinx
|
Jeeeeeee benika is back
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 16:24:15
|
|
|
|
archie
|
benika, WB!!!!! Izabelina: kakšno packanje s hrano?! Jaz jo dam v ležalnik in ji hrano dajem z žličko. Včeraj je dobila pretlačen krompir in korenček in je samo ven pljuvala in usta zapirala. Danes je dobila riževo kašico + krompir + korenček + banano in je lepo pojedla. Banano in riževo kašico obožuje. Očitno jo bom dajala zraven vsake hrane (dokler ne pride soli ali česa drugega bolj okusnega).
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 16:28:24
|
|
|
|
Izabelina
|
jah midve sva dans jedle tko, da je bla eva pr men v naročju (tko mi je patronažka svetovala) in je pač z rokami po krožniku šarla in pol v usta dajala... sm ji pustla sam mislm, da enkrat in edinkrat...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 16:35:31
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina jah midve sva dans jedle tko, da je bla eva pr men v naročju (tko mi je patronažka svetovala) in je pač z rokami po krožniku šarla in pol v usta dajala... sm ji pustla sam mislm, da enkrat in edinkrat... uf, jaz se tega ne grem. Jaz sem že itak malo "jezna", ker vmes, ko jaz z žlico zajamem na krožniku, Teja da roko v usta (ker jo ima res non-stop v ustih zadnje čase). Da je potem umazana ne samo okoli ust in po slinčku, ampak še po rokah in bodiju
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 24.2.2011 17:17:38
|
|
|
|
Katalenca
|
Super benika, da si doma in da si se rešila nadlog!! A potem v torek kavica v Kranju almera bravo za Ronjo. Pri nas se mali na glas smeji, ko se ati z njim igra in navijata romano kranjčan ali kake druge otr pesmice :) V soboto začnem z bučko, upam da bo šla kaka žlička po grlu. Ninibo, delam v laboratoriju na naravoslovnem faksu, malo se igram z bakterijami . Kar vredu izgleda, dobro sem ta teden izkoristila. Sem se pa pridružila projektu, ki se izvaja na faksu in so rabili enega črnčka, da dela na tem (v bistvu obojestranska korist) Nove mere Davida : 5 mesecev, 7630g, 68,5 cm, 44 OG. Po cepljenju ni imel nekih neželenih učinkov, edino malo neješč, je spil danes in včeraj dopoldan samo 20 ml mojega mleka po flaški. Sicer sem ga res fajn podojila, preden sem šla od doma (ob osmih), potem ob treh pa zopet dojila. No, vmes pa 20 ml.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?