tinkatonka
|
Hej...na hitro, ker res ne vem kje naj začnem pospravljat svinjak. benika....mislim nate. Naj ti dokončno poštimajo tole zdravje, da boš potem lahko uživala v pomladi, poletju itd. naši zmenki....meni je Tivoli, kot prebivalki vasi na obrobju Ljubljane, za redna srečanja malce odročen. Tebi se ne da na bus hodit, meni pa ne zaj.ebavat s parkiranjem v Lj in plačevanjem drage parkirnine . Bom pa sigurno kdaj prišla. Z busom, ali pa peš iz Fužin. Tak da takrat se pa upam midve nenka končno uspela tudi osebno spoznat. Hvala za vse čestitke za RD mojga sinka. Sicer pa na ta dan tudi jaz "praznujem", ker sem prvič postala mamica in včeraj zvečer sem prav nostalgično pogledovala pretekle fotografije. Na stotine njih. Pa obujala spomine. Pa ta moj škratek, ki je na trenutke tko navihan, da mi zmanjka kdaj energije, je po drugi strani smisel mojega življenja (tudi Jakob seveda) in vedno znova me preseneti, ob njem sem se naučila veliko o sebi, o tem česa na sebi ne maram (karakterno) in že zaradi njega si želim biti boljša in se "popravit". No da neham filozofirat. Dan je bil prekrasen. Najprej sem ga celega precmokala za dobro jutro. Sicer sva že noč preživela skupaj, saj je prišel okrog 1h k meni na kavč, ker je kavč zelo ozek, glede na mojo širino, sva se popokala k njemu v posteljo in se crklala do zjutraj. Me je celo pustil spat srček moj, medtem ko je on že od 6h rogovilil po stanovanju in se je J. kmalu zatem začel oglašat(pogovarjat) iz sobice, sem vse ignorirala in spala do 7h ,ko se je J. naveličal samogovorov in je bilo potrebno previt posračkano ritko. Smo bili pa od 10h do 13h zunaj, potem smo šli notr na kosilo, ko sva pa spet hotela ven, je pa tko pihalo, da nas je po slabih pol urce pregnala v hišo burja. Tud sonček ni pomagal. Dobil je tudi en kup daril seveda. Najbolj pa je bil vesel knjige o Vesolju, ki sva mu jo podarila midva. Je zadnjič namreč gledal E.T. in zdaj bi on tud rad vesoljčka najdel, da mu bo potem v knjigi pokazal kje živi. bolančki....preveč vas je... pikapoke za vas in vaše zdravje! Mojmu možu gre že na bolje. Zdaj že sanja o neki masaži , ja itak. Še en dan karantene, pol pa mogoče pridem nazaj spat v spalnico. Nas za vikend čaka še "družinska" žurka za Anejev RD in moramo biti vsi zdravi. aha še to....moj Anej gre jutri po enemu mesecu končno v vrtec. Aleluja. Sej ne vem kaj bom z ekstra časom, ki ga bom imela samo z enim otrokom. No ko imaš enega misliš, kok je dela z njim, ko imaš dva otroka, pa vidš da imet enega je luksus....hihihi....no se nič ne hecam. No sicer pa malce "lažem". itak da sem se že zmenila za en obisk, moram it eno novorojenčico pogledat in se že fullll veselim. Mirno noč vsem. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.2.2011 21:21:46 >