|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
23.2.2011 14:33:20   
tinkatonka
bon za mleko milumil dobiš od mene, ko dobim bone seveda. jih še nisem prejela

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
23.2.2011 14:50:39   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

bon za mleko milumil dobiš od mene, ko dobim bone seveda. jih še nisem prejela

Hvala.
V zameno pa želiš vse slikice ali kakšne druge DM bone?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
23.2.2011 15:00:16   
nenka7
upam, da ste izkoristile sonček tako kot midva user posted image user posted image user posted image

še dobro, da se nisem za danes z nobeno menila, da bi šla z mano do benike, ker ne morem user posted image  user posted image me je ravno mož klical, da greva v loko, kjer imam jaz eno stanovanje, ki bi ga rada prodala ali pa oddala naprej, ker je šla sedaj najemnica ven. pa pride nekdo na ogled, tako da benika, če kaj slediš - oprosti!! pa še dobro, da se nisem že kaj zmenila!

so me pa danes iz službe klicali - po pol leta jim je padlo v glavo, da sem na porodniškem in mi črtajo limit s prvim marcem na telefonu... pritoževala se ne bom, saj sem klicala pol leta na njihovo nesposobnost...

a se boste počasi za kavice začele dobivati tudi kaj v mestu, tivoliju itd?? da se vam še jaz in moj škrat pridruživa, ki sva nemobilna in delava sprehode iz šiške kamorkoli. sicer pa upam, da bo res počasi pomlad prišla, potem pa ni vrag, da kakšno od vas nažicam za kak sprehod in ne ravno kofetkanje v koloseju, kamor midva ne moreva oz. se meni ne da po busih rinit... finoča, kaj naj user posted image user posted image user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
23.2.2011 17:29:33   
bambinca
benika ima poleg vsega sranja še žolčne kamne

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
23.2.2011 17:34:32   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

benika ima poleg vsega sranja še žolčne kamne

JA pa pi user posted image no, a ni že dost boga??????????????????? Bambinca kaj veš - so ji že diagnosticirali prvotno bolezen?? Benika - user posted image user posted image DRŽI SE!!! Ful pozitivnih misli pošiljam v tvojo smer!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
23.2.2011 17:36:48   
archie
trenutno se je vse zgrmelo na Beniko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boš resnično kmalu bolje in spet pri močeh!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.2.2011 17:43:20   
Izabelina
ja k ma user posted image mlade jih ma velik praujo... user posted image

benika mislim nate in upam, da boš kmalu nazaj pri manji in ostalih tvojih!!

user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.2.2011 19:20:27   
mala
user posted image benika, ma ne morem verjet...drži se in upam, da nam kmalu sporočiš lepe novičke in boš kmalu ven iz tega sruser posted image ...pozdravi se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 19:43:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 19:45:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.2.2011 20:36:26   
NiNiBo
..ma benika, pa user posted image  no, to drzi se, pa tvoji doma tudi, posiljam user posted image user posted image user posted image  z veliko energije!!!

almera nisi prva, ki nama je to rekla ampak hmm..stanovanja so ful cenejsa (npr. najem polovica cene v Lj.), oba imava nekako isto do sluzbe in moram reci, da ponavadi jaz rada mal "eksperimentiram" tako, da jaz to vidim bolj kot "adventuro". No sej se ni nic odloceno..se mora se kar nekaj stvari poklapat. Za telefonsko bi te pa res prosila, pridem v petek na kavo pa mi jo lahko das.

katja za Montesorri je v Lj. zelo zasedeno. Torej jaz sem nasla stiri variante v mestu: http://www.montessori-institut.si/hisaotrok.html tale ne sprejemajo, ker bodo sprejeli samo bratce/sestrice od tistih, ki so ze. Na novo se odpira tale http://www.montessori.si/, kjer smo se mi v vrsto postavili, potem je eden kjer delajo po Montessori principu vendar je samo za otroke zaposlenih, ker je del ene firme (ime pozabila). Tam sem govorila z sefico in naceloma ne vzemajo zunanjih, razen izredno ce je mesto. Potem pa se ursulinke (upam, da sem si prav zapomnila) delajo na ta nacin, no njih pa nisem kontaktirala, ker je moj proti- tako, da morda se ti izplaca se tam preverit, ce te zanima. Potem je pa baje se v Medvodah, no tega tudi nisem, ker ta bi bil pa prevec iz poti.
Jaz poznam Montessori iz Nizozemske in mi je nacin dela tako kot tebi zelo vsec. Je pa ocitno pri nas res tezko priti noter, enostavno prevec povprasevanja in premalo ponudbe.

teodora a je ze kaj novega (sorry, k tezim ampak me ful firbec matra)?

Od Katje dragi, Anej in lumpa6 user posted image user posted image user posted image Cestitke za rojstni dan!!!

Za mano pa en lep dan. Dopoldan sva obiskala archie in sva videla lepoticko Tejo, pa se dve pasji lepoticki in enega pasjega lepotca user posted image user posted image user posted image  - hvala za lepo dopoldne, vsem skupaj! Ko sva prisla nazaj v KG sem imela pa varstvo za Nea in sva z mojim popoldan skupaj bordala, je bilo zelo zelo lustno. No sedaj je sel pa moj+kolega iz NL se na vecerno bordanje, tako da otroci spijo, zenscine se pa relaksirava. user posted image

Jutri bo pa moj dopoldan na Nea pazil, tako da bom se malo na snegu in soncku.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 20:36:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.2.2011 21:15:26   
tinkatonka
Hej...na hitro, ker res ne vem kje naj začnem pospravljat svinjak.

benika....mislim nate. Naj ti dokončno poštimajo tole zdravje, da boš potem lahko uživala v pomladi, poletju itd. user posted image user posted image user posted image

naši zmenki....meni je Tivoli, kot prebivalki vasi na obrobju Ljubljane, za redna srečanja malce odročen. Tebi se ne da na bus hodit, meni pa ne zaj.ebavat s parkiranjem v Lj in plačevanjem drage parkirnineuser posted image user posted image . Bom pa sigurno kdaj prišla. Z busom, ali pa peš iz Fužin. Tak da takrat se pa upam midve nenka končno uspela tudi osebno spoznat.

Hvala za vse čestitke za RD mojga sinka. Sicer pa na ta dan tudi jaz "praznujem", ker sem prvič postala mamica in včeraj zvečer sem prav nostalgično pogledovala pretekle fotografije. Na stotine njih. Pa obujala spomine. Pa ta moj škratek, ki je na trenutke tko navihan, da mi zmanjka kdaj energije, je po drugi strani smisel mojega življenja (tudi Jakob seveda) in vedno znova me preseneti, ob njem sem se naučila veliko o sebi, o tem česa na sebi ne maram (karakterno) in že zaradi njega si želim biti boljša in se "popravit".

No da neham filozofirat. Dan je bil prekrasen. Najprej sem ga celega precmokala za dobro jutro. Sicer sva že noč preživela skupaj, saj je prišel okrog 1h k meni na kavč, ker je kavč zelo ozek, glede na mojo širino, sva se popokala k njemu v posteljo in se crklala do zjutraj. Me je celo pustil spat srček moj, medtem ko je on že od 6h rogovilil po stanovanju in se je J. kmalu zatem začel oglašat(pogovarjat) iz sobice, sem vse ignorirala in spala do 7huser posted image ,ko se je J. naveličal samogovorov in je bilo potrebno previt posračkano ritko. Smo bili pa od 10h do 13h zunaj, potem smo šli notr na kosilo, ko sva pa spet hotela ven, je pa tko pihalo, da nas je po slabih pol urce pregnala v hišo burja. user posted image Tud sonček ni pomagal. Dobil je tudi en kup daril seveda. Najbolj pa je bil vesel knjige o Vesolju, ki sva mu jo podarila midva. Je zadnjič namreč gledal E.T. in zdaj bi on tud rad vesoljčka najdel, da mu bo potem v knjigi pokazal kje živi.user posted image

bolančki....preveč vas je...user posted image user posted image pikapoke za vas in vaše zdravje! Mojmu možu gre že na bolje. Zdaj že sanja o neki masažiuser posted image , ja itak. Še en dan karantene, pol pa mogoče pridem nazaj spat v spalnico. Nas za vikend čaka še "družinska" žurka za Anejev RD in moramo biti vsi zdravi.

aha še to....moj Anej gre jutri po enemu mesecu končno v vrtec. Aleluja. Sej ne vem kaj bom z ekstra časom, ki ga bom imela samo z enim otrokom.user posted image user posted image user posted image No ko imaš enega misliš, kok je dela z njim, ko imaš dva otroka, pa vidš da imet enega je luksus....hihihi....no se nič ne hecam.user posted image No sicer pa malce "lažem". itak da sem se že zmenila za en obisk, moram it eno novorojenčico pogledat in se že fullll veselim.

Mirno noč vsem.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.2.2011 21:21:46 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.2.2011 21:40:14   
tinkatonka
...moram še to delit z vami...

kok je moj Anej eno posrečeno malo bitje. On je namreč pravi "zbiralec". Zbira in hrani vse kar najde, kamenčke, polžje hišice,itd,... bog ne daj da na pultu zagleda kakšno prazno škatlo od bombiniere, jajc, to vse takoj zapleni, da še sama ne vem kdaj in potem v njih pospravlja te svoje zbirke. Npr..Včeraj je na sprehodu zagledal en ful lep kamenček in prideva domov in on začne"živjo kamenček, vidš tukaj pa jaz živim, tu je moj dom. Tukaj je moja soba, to je pa tvoja soba (beri: škatla od mojih dokolenk)user posted image user posted image in potem ga je peljal malo na sprehod po hiši, razkazal vse sobe, povedal kaj počnemo v teh sobah, itd...ja kamenčka je peljal na "sprehod"user posted image user posted image user posted image user posted image Ja takle mamo...me prav zanima kaj bo po poklicu ko bo velik.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.2.2011 21:59:16   
tinkatonka
sleepy...sem že zadnjič spraševala, pa se ne spomnim, da bi mi kakšna odgovorila. Ga še uporabljate. Pri nas je spet več in več v uporabi.

bambinca...kakšne malice (dop. in pop.)daješ Zoji?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.2.2011 22:43:43   
tinkatonka
Evo stanovanje za silo vredu. Zdaj pa samo še čakam, da mi stroj cunj posuši, da ga zložim in grem spat. Pa računam, da se mi bo J. še enkrat ta čas zbudil, da malce popije in zaspi dalje. Predvidevam, da ostale že sladko spite. Mirno noč prav vsem.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1166
24.2.2011 7:59:01   
malecka_mateja
jutro!

evo še nas malo, sej preberem vas kr redno sam napišem pa e težko kaj user posted image

vsem bolančkom posebej beniki en kup pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ki ste praznovali vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Tin tudi danes praznuje in sicer že po leta. sploh nemoremverjet kako čas beži. imamo že tri obroke GH tako da flaša še samo zvečer. Je priden, zelo se postavlja na noge amapk ga bremzamo, sedi že lepo samostojno še ne čisto amapk ne fali dosti. posvetovalnico imamo čez 14 dni tako da vidim kako smo veliki in težki. Sedaj je prebolel kr težki brnhitis tako da smo imeli pumpice amapk je za nami. tudi Tjaša jih je imela sem tudi sama astmatik tako da je vse dedno,a mapk upamo da se ne razvije v astmo.
Drugače smo ok. Sam vreme me že pošteno jezi.
Naslednjo soboto imamo krst zraven še roj dan od Tjaše sambo v torek dopolnila 4. leta user posted image
Evo moje minute so ven, Tin gre prvo uro odspat, se zbudi ob 7 ob polosmih dobi zajterk in potem ob 8 ali poldevetih spi za kako urcouser posted image user posted image user posted image ker revež celo noč ni spaluser posted image user posted image user posted image

Lep dan naj bo sončen za kak sprehod. papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1167
24.2.2011 9:18:09   
bambinca
benika vas bo od jutri naprej zopet razveseljevala, komentirala,...pa bo sama povedala kako in kaj je z njo, a prou?

tinkatonka- Zoja dopoldan poje slabe pol jabolka in malo banano,včasih še grozdje, za kosilo pa je osnova krompir ( riž gre slabo, polenta pa sploh), zraven pa še 2 zelenjavi ( korenje, bučke, brokoli, cvetača, koleraba ); sem pa zdaj sama začela po malo jesti mlečne izdelke in če ne bo imela več težav, začneva s popoldansko malico ( navadna skuta, kefir, jogurt, ki mu vmešam malo sadja, pri prvih dveh sem kar kupovala zmrznjene maline, borovnice,...); glutena pa še nisem probala, ker se bojim za alerg., glede na to, da je že imela neko sranjeuser posted image

ninibo- ja, ta vrtec je tudi v našem koncuuser posted image

Zoja je pa včeraj ob 18-ih večerjala, spala do pol6, pojedla, zaspala nazaj in še vedno spi - sploh ne morem verjet, da imam MIR ( ta velika dva smučata, ta mali pa po 1 mesecu veselo hodi v vrtec)

< Sporočilo je popravil bambinca -- 24.2.2011 9:20:45 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
24.2.2011 9:23:55   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

naši zmenki....meni je Tivoli, kot prebivalki vasi na obrobju Ljubljane, za redna srečanja malce odročen. Tebi se ne da na bus hodit, meni pa ne zaj.ebavat s parkiranjem v Lj in plačevanjem drage parkirnineuser posted image user posted image . Bom pa sigurno kdaj prišla.

Zraven Tivolija je ful velik parkirplac in fuuuul poceni - tko (malo na pamet po spominu) 1 € za 3 ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1169
24.2.2011 9:26:19   
Jazzy1
i
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

katja za Montesorri je v Lj. zelo zasedeno. Torej jaz sem nasla stiri variante v mestu: http://www.montessori-institut.si/hisaotrok.html tale ne sprejemajo, ker bodo sprejeli samo bratce/sestrice od tistih, ki so ze. Na novo se odpira tale http://www.montessori.si/, kjer smo se mi v vrsto postavili,

Ninibo - a kaj veš koliko pa tukaj pride vpisnina?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
24.2.2011 9:34:43   
nenka7
benika - da bi ti bilo čim prej bolje in bi bila spet z nami!! jaz kar pogrešam tvoje nabrite komentarje user posted image  user posted image

mene tudi zanima za ta montessori vrtec kolk so vpisnine. sicer se mi kar zdi, da midva ne bova tega zmogla, ampak za filing bi bilo pa fino vedeti... jaz bi mojemu čmrlju takoj omogočila kaj takega, če bi šlo to skozi finančno. potem pa izveš, da itak ne moreš dobit prostora - škoda, da nisem vzgojiteljica, bi se splačalo kaj takega odpreti user posted image biznis pa to...

ja, parkirnina v tivoliju je precej poceni, ne vem pa točno koliko, ker nikoli nisem tam parkirala. mogoče archie ve, če se spomni iz srečanja... ne pa sej, če bi samo 1x morala nujno na bus in bi šla, potem mi po moje nebi več to predstavljalo nobenega problema, tako imam pa kar nek predsodek in strah, da to pa jaz nebi zmogla, pa načeloma nisem neka prpa, kar se pa otroka tiče pa totalno pretiravam, to me že mož velikokrat okrega! user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 10:02:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1172
24.2.2011 10:08:55   
nadka30
natalija na fb sem ti nekaj poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pozdravljene preberem vas ampak mi občasno zmanjka da bi vam kaj napsiala v glavnem mi smo bolani melanie ima vnete oči, nadja pa vnete oči in vneto uho tako da sem prava bolniška sestra za naše otroke, v glavnem naše počitnice souser posted image user posted image user posted image user posted image pa saj bo.
Vidim da ima ima veliko bolanih otročkov doma tako da vsem pošiljam en koš zdravja.
Malo smo že na gosti hrani ampak mamina ziza je še veddno zakon nad zakonomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no že imam alarm bežim lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 10:12:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1174
24.2.2011 10:16:54   
bambinca
sončica hvala!!! in dobro uvajanje GH vam želimuser posted image se vidimo kaj, itak se bomo še z beniko kaj zmenile...lahko tudi Zbilje

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?