Tamcika
|
Ojla! Sem se odločila, da bom postala bolj pridna in se večkrat javila Vidim, da čvekate o nos. oblekah... Kar se tiče zgornjih delov, puloverjev, srajc z dolgimi rokavi imam kar nekaj in mi bodo prišle zelo prav zdej v nosečnosti, ker so vse bolj široke, ker sem jih nosila čez pajkice.. Sem pa imela problem s hlačami, saj lahko zlezem le v ene kavbojke, kar je sicer super, sam me je bilo ze malce sram, ker sem non stop v teh kamorkoli grem Za doma pa za sprehode sem v trenirkah, za v štrcune pa kam na "lepše" mi pa nekako ni it za v trenirki, se tko čudno počutim, k da bi vsi gledal za mano, če se mi je zmešal Mam tak čudn filing...ok. nima veze Želim povedat, da sva z mojim v soboto mal sprehajala po btc-ju in zavila v trgovino Popek (v Diamant stavbi) in maj ful lušnih kavbojk, cene so sicer tam od 60-75 €... http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-jeans-hlace.html In sem se zagledala v te zadnje hlače desno spodaj - z vrvico in so res ful fajn, so tanek jeans, tak da jih lahko nosim celo pomlad in poletje, pa tudi še potem po nosečnosti, v pasu imajo tudi elastiko, tko da si lahko popenjaš, tak da ti lepo stojijo. Sem čist vesela zdaj Tko da si sploh ne bom nič več kupovala, mogoče potem kasneje kakšne kratke, oz. tričetrt. Tko da priporočam, če katera kupuje in nikjer nič ne najde. Aha pa še to, če so predolge, ti jih tut brezplačno skrajšajo, lahko tut zožajo.... Melitu super lep vozek si kupla, čestitke si me mal potolažla glede koles, tko da bova tut medva skor sigurn nabavla enakega, samo še glede barv se morva uskladit. Lupinice pa ne bova vzela, bova imela rajš od Maxi cosi, ker je mal bol stestirana... Sama zaenkrat nimam problemov s prehladi, razen zamašenega nosu, ki pa je tko značilno pri nosečnosti. Se trudim, in popijem vsak dan eno limono, pa povrh še kašno drugo sadje... Vsem, ki pa bolehate pa želim čimprejšnje okrevanje Imena: Medva sva par dni po nuhalni na veliko razmišljala o imenih...predvsem za fanta, ker je nama namignila, da kaze na pa sva imela tok različna mnenja... kar je bilo meni všeč njemu niti pod razno ni bilo in obratno...pol sva prišla do imena Lovro, ki nama je bil še najbolj všeč in sva s tem zaključla. Zdej mi pa nekak ni več všeč, ker če večkrat izgovoriš, se ti skor zafeclja jezik , tak da ne vem več.... Ga pa vsake tok časa vprašam čist tko mim grede, kako bo ime otročku, pa se samo zafrkava in reče enkrat Polde, drugič Franček, pol je Zlatko.. tko da naju čaka še veliko posla.. Aha pa še to sem hotla vprašat, a ste se že prjavle v materinsko šolo? js mam ginekologa v Nm, sam bi rada v šolo hodila v Lj, sej to najbrz ne bi smel bit problem a ne? Ker bi se rada kar čim prej prjavla, da bi v aprilu nekje začela hodit, da ne bom pol zadnji mesec hodila. A ve katera kako je s šolo na Viču? Oz. kje v Lj je najbolš, a je čist vseen? Zdej pa grem počasi za štedilnik, postaja želodček in otroček počasi lačen... Se tipkamo...
|