|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
20.2.2011 18:37:21   
Šnofla
Ojla !

Kako ste pridne s pisanjam :)

Čestitke za opravljene izpite, pridobljeno licenco in najpomembneše za lepe AC rezultate!!

Mi2 sva sredi prenove stanovanja, sva pa uspela kupit voziček, posteljico in previjalno mizo. Od vozičkov je bil Peg Perego GT3 edini, ki je izpolnjeval vse pogoje (no Maxi Cosi Mura 3 je bil tut OK, samo glede na to kako sva oba visoka je res prenizek), edino kar me malenkost moti je to, da bo za dvigovat v avto malo težak. No ja ampak če lahko prenašam sem in tja 20kg žaklje pasje hrane, bom pa menda tut 15kg dvignila v avto. Posteljico sva vzela 120x60, sem si sicer želela taveliko, pa je izbira majhna, tiste, ki so uporabne in lepe so pa čisto predrage za tiste 3,4 leta ko bi jo baby lahko uporabljal. Isto je z jogiji za taveliko posteljico. Nikakršne izbire in morilske cene. Previjalne pa boljše nebi mogla dobit :P Komoda z eno polico in dvema predalom, na vrhu pa ravno prav velika plošča za peno in da bom lahko imela zraven postaljeno vso kozmetiko in posodo z vodo. Pa ko bo baby večji se lahko plošča vzame dol in ostane samo komoda.

Me pa sto na uro drži, da bi šla na lov za cotkami ampak kaj, ko bi domov prinesla polt vsake trgovine. Ne moreš verjetn, kako neznosno luškana otroška oblačila imajo. Mi je pa uspelo sestavit en seznamček vseh stvari, ki jih nujno rabim pred porodom. Sem mislila, da bo za nekaj časa to ok, pa me samo še bolj drži da bi šla šopingirat Lahko rečem samo hvala bogu da prenavljava in niti nimam časa ne energije. Je pa moja mama čisto preč. Ne s kupovanjem. Plete krasne jopice za vnučka, pa copatke, pa kvačka, pa za začetek jih bo nekaj sešila iz bombaža, da bo imel za poleti.... Sem ji rekla, naj se vsaj toliko prišpara, da si bom lahko čez par mesecev privoščila it malo v šoping, ne da bi me skrbelo, da določenih stvari sploh ne bomo dali gor.

Ampak nujno pa rabim jaz nekaj za oblečt :S moram G rečt naj še enkrat pogleda, če bo res samo eden. Jaz sem takšna kot da grem drug teden rodit.

Sem pa kar malo žalostna, še nobenih premikov ne čutim. Pa tako komaj čakam. No ampak samo, da je vse OK, ostalo bo že prišlo.

Uživajte!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 7:46:15   
škrpijonka
Povej kje si kupila previjalno in koliko si dala zanjo.
V petek sem prvič začutila brcike in to take, da se jih je čutilo tudi če si dal roko na trebuh, moj je bil tako navdušen.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 7:46:43   
NEA_TEJA
Jutro punce počitnice so tu ena je pri babici druga doma galami zdej k bi lahko spala je pokonc že ob 7.Smo pa tud mi že izbrali ime za našega pikca in to je NAL.Sva se pa odločila da  bova kr obdržala najin viziček ,ki je praktično nov in mi ga je res škoda prodajati .Našla sva tole zadevo http://www.bolha.com/oprema-za-vozicke/vozicek-rolka-z-sedezem-za-drugega-otroka-akcija-oglas1272322192 ,ki pa je edina ,ki paše gor da se bo lahko Jaka vozu poleg in sem jo tudi že naročila tako da jo dobiva v prvi polovici marcauser posted image .No pa je ena zadeva rešena.

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:01:02   
smuki
O NEA_TEJA... to je tud dobra ideja, jst sem mislila pa tole... http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=484_485_492&products_id=3787





(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:06:12   
muki1
Dobro jutro. Že dolgo se nisem javila. Vidim, da veselo klepetate o vsem živem in komaj čakam, da se vam bom imela čas bolj intenzivno javljati. Malo sem prišla pojamrat user posted image . Mene je že konkretno začelo v hrbtenici štihat. po 8,9 ur ne ganem od tega butastega računalnika, edino ko grem jest user posted image . Pa potem še doma kaj bezam, pa sem čisto hin. Kakšen teden bolniške bi se mi že prav prilegel, ampak moram še do konca meseca stisnit.
Drugače sem pa zeloooo noseča. Trebuh je res že zelo velik. Redim se tudi po kilah fajn, na zadnjem pregledu sem imela +4, zdaj sem se tehtala in sem nekje na +5. Brcamoooo user posted image user posted image user posted image . Zelo pogosto. Kak je to lepo. Pa starejša hčerka mi je zadnjič roko držala na trebuhu in je tudi ona čutila brciko, prav tako mož. Ta mali sem potem sama malo pomigala z vampom, da ni bila užaljena.
Sem bila v soboto malo po štacunah, ker pri nas ni nič pametnega v HM, sem mislila, da v Grazu pa imajo. Ampak sem se uštela, ker je nosečniški oddelek skoraj enak kot pri nas, pa tudi izbire ni kaj prida. Komaj sem izbrskala ene legice, dvojne nogavice za nosečke, to sem res vesela da sem dobila, ker prekrijejo cel trebuh, pa eno obleko sem ujagala, neko poletno majčko za 5 eur, pa to je to. Brez hlač sem še vedno. Pa drage se mi zdijo. Kavbojke so po 40 EUR. Glede na to, da jih nosiš max. 5 mesecev pa še to vprašanje, ker junija bo najbrž že prevroče za njih, je res tu mač. V CA pa se mi je že hčerkica pridružila, vroče me je bilo, slabo mi je bilo in hrbet me je bolel, pa me je minila želja po probavanju cunj, sem šla raje na hamburger.
Nabavi oblačil za dojenčka se tudi jaz še izogibam. Sploa tudi še ne vem, ampak zelo močno sem si v glavo vtepla, da je tokrat po dveh puncah pa fant in sem mu zadnjič v HM potem eno majčko kupila. Tako frajersko user posted image . Gor piše Ramones, na hrbtni strani pa HEY HO, LET''S GO.
Morfologija bo 4. marca. Neučakana sem. Pa na 3D sem se tudi naročila, ta bo pa 15. aprila. Nisem pri prvih dveh, baje pa je zelo lepa izkušnja.

Tak na kratko od mene. Čuvajte se, uživajte.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 21.2.2011 8:11:32 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:16:50   
NEA_TEJA



IZVIRNO SPOROČILO: smuki

O NEA_TEJA... to je tud dobra ideja, jst sem mislila pa tole... http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=484_485_492&products_id=3787



Ja res sam na temu mora stat na unmu k smo ga pa mi naročl ma pa izbiro sedenja ali pa da stoji .Joj sm naredila cel doktorat iz tega user posted image





 

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:20:29   
MetiLu
Dobro jutro!

Pri nas standard, čakam zajtrk iz pekarne user posted image user posted image  vreme user posted image  tako da današnji plani odpadejo. Se mi niti ne da iz trenirke it...

Sem pa celo noč kašljala ko nora... pa to je za popi....zdit, če ni nos, me boli grlo, če me ne boli grlo kašljam, če ne kašljam, se mi spet nos zabije user posted image user posted image user posted image  kdaj bo že tega konec user posted image

Jaz sem tud že razmišljala kakšne nosečniške hlače si naj kupim, da bojo zdržale do konca, ker v kavbojkah je poleti res vroče in imam dvoje že od prej, zato si novih ne bom kupovala. Imam pa v H&M-u tele ogledane: http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_KLA&shoptype=S 
Sem jih zadnjič že gledala, pa se mi jih ni dalo it probat ... so pa take tanke, lahke, delujejo hladne. No od maja naprej bi prišle prav user posted image

zdej grem pa papcat user posted image


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:35:35   
NEA_TEJA
Jest imam hlače za poleti še iz prejšne nosečnosti kupljene tudi v h&m ene 3/4 in druge iz platna so res super za poleti mi bojo prišle ravno prav sem pa kupila takrat tudi kavbojke isto 3/4 pa sem jih oblekla samo 1 ker se nisem počutila v njih dobro.Sem pa cca 14 dni nazaj kupila krilo v c&a  no še kašna majčka nova in to je to.


(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:42:37   
monika2011
...hlace kupila v C&A,črne-elegantne za 30eur,so pa tanke tko da bojo tud za mal bl toplejse dni. Zdi se mi,da pri crnih ne zgresis nic,kavbojke mi niso nobene v oci padle,kot da imajo ze 10let iste kroje.

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 8:55:47   
Majuscka
Total, jaz imam isti primer, le da sem že tudi 2x krvavela. Pazit se moraš ja, ampak če ne krvaviš, moj ginekolog pravi, da to ni nič nenormalnega...posteljica se lahko dvigne vse do poroda...tako da sem tudi jaz na bolniški in pozitivno zrem v vsak dan :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 9:10:59   
juhica
muki1 te čisto zastopim user posted image , da bi fanta. Mi bi pa punčko po dveh fantih, sam bolj slabo kažeuser posted image  - no jst čakam še na morfologijo, da se izjasniuser posted image , čeprav moram reči, da odkar sem našla ime, se že veselim fantka in bi bila mogoče malo razočarana, če bi pa zdej rekla, da ni, kakor da potem ne bi bilo Juliana  - res čudni občutki včasih. Je pa to verjetno najin zadnji otroček (načrtovan) tak, da kar bo bo. Skratka cunc pa ne kupim, dokler se ne rodi, takrat je ziher, pa itak jih imam tono nevtralnih za ponucat...
Ja se strinjam za kavbojke - tu mač drago, pa res zna junija biti prevroče že za njih. Meni jih je na srečo posodila soseda, enake konstitucije kot jst, samo so za bolj pozne mesece nosečnosti, zdaj pa nosim še svoje odpete kavbojke. Modrc sem si pa zadnjič v Kiku kupila en športni, za 5 evrov in je super - edini ki me ne živcira.

MetiLu tudi jaz se sprašujem kdaj bo že konec teh bolezni in prehladov, prav dosti imam že, zdej je pa še tamal neki čuden - veliko spi in šmrka ter malo je - vročine nima. Mene grlo malo manj peče, imam pa spet vneto oko.

Oba tamala še spitauser posted image , tako da sem v miru pokofetkala, tamalo pa brca glihkar - se mi zdi precej dejavenuser posted image . Zdaj že mlajši daje lubike na trebuh in ga boža, samo potem takoj dvigne majco, ker hoče videti dojenčkauser posted image . Vsi pravijo da imam majhen trebuh, meni pa se zdi ogromen - glede na prej - je pa res da sem imela obakrat manjši trebuh in tudi manjša otroka, okoli tri kile. Ta drugi je bil 52cm dolg, pa se je čisto pomečkan rodil z obema nogicama nazaj zasukanima...

Kar se posteljic tiče, pri nas se je uporabljala 8 mesecev pri taprvemu, potem je pristal v najini postelji, pri ta drugem pa en teden, zdej pa možek pravi, da je tudi slučajno ne bo več sestavljaluser posted image . Hja pa bova spet za ene par let zapečatena, če bo tudi ta slabo spal...

(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 9:13:22   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Majuscka

Total, jaz imam isti primer, le da sem že tudi 2x krvavela. Pazit se moraš ja, ampak če ne krvaviš, moj ginekolog pravi, da to ni nič nenormalnega...posteljica se lahko dvigne vse do poroda...tako da sem tudi jaz na bolniški in pozitivno zrem v vsak dan :)


Tako je tut meni rekal,da se ne rabim nič bati če ne krvavim,res se pa treba bolj pazit.Se pa baje dvigne tam nekje do 28.tedna...bomo videli. Kaj si pa dobila proti krvavenju??? Pa je zdaj ok??


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Majuscka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 9:39:19   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

Kar se posteljic tiče, pri nas se je uporabljala 8 mesecev pri taprvemu, potem je pristal v najini postelji, pri ta drugem pa en teden, zdej pa možek pravi, da je tudi slučajno ne bo več sestavljaluser posted image . Hja pa bova spet za ene par let zapečatena, če bo tudi ta slabo spal...


No, zdele si pa še meni dala mislit user posted image , jaz planiram od začetka uporabljat kar košaro od vozička, ker imava midva posteljo na galeriji nad dnevno sobo, tamal pa ima svojo sobo. Več prostora pa zaenkrat nimamo. Šetanje večkrat ponoči po zavitih stopnicah ne pride v upoštev... Zato bo to začasna rešitev.. če nas doleti čudež in bo ta user posted image  pridno spal, bo šel kmalu v sobico k starejšemu, seveda v svojo posteljo, če pa ne, pa je plan B nabava raztegljivega kavča, da bomo lahko spali v dnevni sobi... v glavnem huda logistika user posted image  čez par let bo upam da bomo že na bolj komot  user posted image

Punce, a veste da smo že skoraj na polovici poti??? user posted image  kok gre hitro. Naše dete se dones noro vrti notri... ma že cel dopoldan žur user posted image  dober zajtrk, ni kej user posted image

Grem zdej še na kavo

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 9:43:41   
MetiLu
Midva pa z imeni še nikamor ne prideva. Pri prvem sva imela izbrana že do NS in ko sva zvedela, kaj bo, je user posted image  že dobil ime in s tem en občutek, kdo se nama bo pridružil. Zdej je pa vse tako "v luftu" user posted image  veliko lažje se bom tesneje navezala na user posted image , ko bom vedela, koga pričakujemo user posted image  A je to ful čudno slišat? Zato že komaj čakamo morfologijo user posted image  

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 10:19:47   
anci banci
ojla ojla....

vidim da čvekate o oblekah, jaz nimam prov nič nosečniškega tud od prejšnje nosečnosti ne, pa sem bila kr konkretna bajsa, saj sem dobila 24 kg gor, hlač in kavbojk nisem nosila, sem bila v večini kr v krilu(elastičnem v pasu oziiroma sem ga nosila kar pod pasom) al pa pajkice in kaka tunika..in to je to...sedaj ko sem pa na bolniški pa itak sam trenirka in od moža kaka majca....

imena...mi imamo že od prej izbranega...v kolikor nuhalna drži bo fant in bo VID..če so se pa zmotil pa bo pupa bo pa al BRINA al pa ZARJA (bolj se nagibamo k Zarji da bosta moj strejši sinko SVIT in mala sestrica Zarjauser posted image  )

ja res je ..smo ali pa se zelo bližamo polovici....

jutri imam diabetologa in bom verjetno kregana, ker imam kljub insulinu visok cukr....pa nič takega ne jem....
pri kilah se pa tud ne pozna šele 2,5 kg plusa imam...pri mojemu prvemu sem bila že na 10+

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 10:33:09   
frcafella
Pozdravček...
Špelca21, oooooooooooo, čestitke za prihajajočo porokouser posted image  To je res nekaj lepega; sicer tudi če se mi2 ne bi poročila, mi ne bi nič manjkalo, ampak moram priznati, da mi pa je bilo na sami poroki čudovito, na splošno tisti občutek pripadnosti, ko si pred vsemi najbližjimi obljubiš večno ljubezenuser posted image  Ma je res bilo lepo... Tako da sem zelo zelo vesela, da sva poročena...

Pa super, da je z dojenčkom vse ok; to je dejansko najbolj pomembno...

Tamcika, ti, tiuser posted image  Kar večkrat se spravi k pisanju! Izpit pa bo že, ne sekiraj se preveč. Zdaj se ja ne smeš preveč obremenjevati.

juhica, žalostan je tale tvoja zgodba z mamo... Ampak tu nimaš kaj, boš pa zato ti toliko boljša mamica svojim otrokomuser posted image

MetiLu, čestitke za nakup vozička!

Bucibirba, a mi zaupaš, kje ste naročili vgradno omaro inn približno koliko je stalo?? Iščemo nekaj za na hodnik, pa malo zbiram informacije... Bi ti res bila hvaležna... Drugače pa imam jaz Mutsyja in ti ga res priporočam; res 1A vozičekuser posted image

smuki, kaj pa kakšen sling za novorojenčka?? ZA kakšen daljši sprehod, starejša pa v voziček?? Jaz ga bom brez dvoma uporabljala, je res super stvarca... Aja, šele zdaj vidim, da se sploh noče voziti. No, v tem primeru pa mogoče sling in kakšen trikolesnik za starejšo. Moj tudi nikoli ni bil neki ljubitelj vozičkanja, v trikolesniku pa je vedno užival, si ga lahko potiskal ure in ure. Je bolj free bil v trikolesniku, pa tudi boljši pregled nad dogajanjemuser posted image

marjetka15, jaz imam doma Mutsyja 4 Riderja in ga ne morem prehvaliti. Če bi zdaj kupovala voziček, bi se še enkrat enako odločila... Posteljico sicer imam od Stokke, ampak je mali spal kakšne štiri mesece notri, potem pa sem ga preselila v zakonsko posteljouser posted image  So mu začeli poganjati zobki in je nonstop nekaj jamral, tako da mi je bilo lažje, če je bil pri meni in sem ga samo malo pobožala... Potem pa se je to zavleklouser posted image
šnofla, super za nakupeuser posted image  Je lušno kupovati za bebije, ni kaj. Samo kaj, ko moja denarnica ni jama brez dnauser posted image  Glede oblačil za mene pa sem zaenkrat cenovno ful ugodno prišla skozi s tistimi podaljški in okrasnim pasom in mi res super služita... Drugače pa za kasneje imam še od prej ene kavbojke in ene lanene hlače, poleti pa bom večinoma v oblekicah ali pa v legicah in kakšni tuniki....

Imena: kaj te vem, nekaj imamo v igri, ampak čakam naslednji pregled, da vidimo, če bo se pokazal spol, pa da se bolj podrobno vržemo v izbirouser posted image

LP

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 10:34:09   
muki1
anci banci, poznam že ene s tako kombinacijo imen, samo tam imajo še Luno zraven. ful luštna izbira imen.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 10:35:44   
muki1
Metilu, voziček je res CAR. Prav take barve je vaš in s temi vzorčki pa vse? Res je lep.


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 10:36:46   
muki1
Danes se mi nič ne ljubi delat. Ni za videt, a ne? user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 11:04:52   
aloje
Hojla.user posted image
No končno moje zdravje gre na bolše,malo še grlo praska ampak bo.Danes popoldan v službo
potem pa dva dni fraj(dopust) pa izlet na morjeuser posted image -komaj čakam,res že pogrešam morski zrak.
Potem pa še čaka moja dva še malo smučanja,jaz se odpovem za letos.Hja, za vsakega nekaj.
Oblačila-sem že v decembru kupila kavbojke ampak mi še malo dol lezejo,drugače pa še spravim
dvoje kavbojk na rit,so full elastične tako,da jih tudi še zaprem.
Otroška sobica bo tudi prišla počasi na vrsto,imam doma tišlarja tako,da sem brez skrbi,samo še barvo
določiva pa bo. Posteljico in malo cunjic mi je pa prijateljica obljubila tako,da bomo z nakupom še malo
počakali,čeprav se komaj vzdržim.
No,pa lepo se imejte.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 11:18:25   
mismis
Dober dan vsem skupaj, sta pa pridne s pisanjem user posted image

Reginca, super za izpit user posted image user posted image user posted image
rakica82, uživajta na dopustu user posted image user posted image

Tamcika, nimaš kaj glede izpita. Mene je izučilo, da se nima smisla 3x učiti za isti izpit in iti na roke delno pripravljen, tako sem se za zadnje izpite orenk pripravila že za prvi rok samo, da mi ni bilo potrebno ponavljati.

total, nimaš kaj, če imaš placento previo, boš pa na bolniški, sedaj boš imela pa več časa za nas user posted image  je pa res, da boš morala kar počivati

Meti.lu, lep vozek, si kar predstavljam malega kako ga vozi po stanovanjuuser posted image

bucibirba, super za omare in zibelko. Mi smo se pa odločilil, da bosta naša dva čez dan spala skupaj v stajici (lesna, narejena posebaj za njiju), ta stajica bo v spodnjem štuku, kjer so bivalni prostoru. Zvečez bosta šla pa v posteljico v spalne prostore (zgornje nadstropje)

marjetka15, tudi meni vsak dan otrdeva trebuh, poskusi z Magnesolom in več manjšimi obroki in pa seveda veliko pitja, vsaj 2 litra tekočine na dan

šnofla, super za nakupe za user posted image . user posted image user posted image . Kakšno previjalko (komodo) sta pa vzela.

Nea_teja, super ste tole rešili z vozičkom user posted image user posted image

muki1, tele majice so tako šikane, tudi midva sva jih že gledala. Meni so sloh všeč, ker so to glasbene skupine, ki jih tudi jaz poslušam user posted image

anci banci, super izbira imen za punčke, tudi midva imava enako kombinacijo v mislih za punčke, se zna zgoditi, da bomo obe imeni v štartu ponucali. Ta tretje ime za user posted image  punčko je pa eventuealno Ajda.

Oblačila: hm hm hvala bogu mi jih je nekaj podarila prijateljica, sicer sem itak večino časa doma in v trenerki, za tiste obiske pri zdravniku imamo pa koavbojke in široke mikice.

Kg, meni se drastično dvigujejo, tako nekako kot eksponentna krivulja pri matematiki user posted image user posted image , vsak dan imam eo več, od 15. tedna ko sem imela na zadnje pregled sem se zredila za 6 kg, pa ne jem nič več kot prej.

Smo pa včeraj zjutraj pristali na urgenci, sem se zjutraj zbudila s takšnnimi bolečinami v predelu mehurja, da sem komaj preživela, nisem mogla ne hoditi in neležati, samo sedenje v določenem položaju je bilo mogoče. No sedaj sem na terapiji Buscopan 3x1 tableta dnevno in Magnesol 3x1 tableta dnevno, važno da je z user posted image user posted image  vse ok, smo poslučali srčke, v sredo imamo pa itak morfologijo.

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: Julijke 2011
21.2.2011 11:20:11   
mismis


user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
Zivez, 26, 2user posted image , 1user posted image , P: ., 
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, MF: ?
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 4.3.
pinky_fairy1, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: 21.2, MF: 21.2
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 1.3.
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
7.7.
botticell, okolica MB, 28, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
frcafella, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P: 24.2., MF: ? user posted image
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: 2.3.
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., MF: 4.3., 3D: 15.4.
majuscka, 27, Sl. Bistrica, 2user posted image , 0user posted image , P: ?.,   user posted image
theirchy, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 16.3., MF: 23.2.
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image P: ?, MF: 9.3.
Suziiika, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 24.2., MF: ?
 
10.7.
katja117, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: ?
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P: ? , MF: 2.3.
janca15, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ? , MF: ?
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 23.2. 
freyja, 28,  1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? 
 
13.7.
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?.
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  MF: 22.2.
 
14.7.?
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?, MF: ?, 3.3 
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?, 8.3.  user posted image
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 8.3.
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 28.2.
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: ., MF: 1.3.
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ?
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: 1.3.
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., OGGT: ?
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?
 
16.7.
bubu_bibi, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 9.3.
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 11.3.
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 1.3.   user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:. user posted image
sunny24, 29, 3user posted image , 1user posted image , P: 25.2.., MF: ?.
binca13, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?.
 
18.7.
zabica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 7.3..
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 8.3.
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 6.3.
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF:
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 10.3.
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: 1.3., MF: user posted image
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: ?, MF:  ?
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
bucibirba, 28, Primorska,  2user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 18.3.
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 1.3.
 
23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 16.3.  user posted image
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?., MF: ?
ssevin, 27, 2user posted image ,1user posted image , P: ?, MF:.   user posted image
piccolina1983, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF:. ?
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ?
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
Thrina, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?
reginca1, ?, Maribor, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 15.3.
 
26.7.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: 21.2., MF: ?
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 15.3.
nussy, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: ?
 
27.7.
Roži_, 30, Koper, 1user posted image , 0user posted image , P: 28.2., MF: 15.3.
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 4.3., AC: 17.2.,  MF:  ?.
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: 2.3., MF:  ?
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:  ?
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 23.2., MF: 15.3.
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
Tamcika, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 17.3., MF:    user posted image
 
30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: 15.3.., MF: ?
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
 
 
Julijk 2011 nas je: 74

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 



  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   



  • user posted image  


    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1547
       RE: Julijke 2011
    21.2.2011 11:48:57   
    škrpijonka
    Kar se oblačil zame tiče, sem si kupla ene kavbojke, ki so sicer neki čuden modeli vendar so vsaj udobne. Imam pa še ene črne hlače, ki bodo sedaj za toplejše dni.

    Kar se tiče pojstlice, jo bom dobila. Odločila sem se pa tako, ker sem čez dan v spodnjem štuku, bo v sobici, kjer se sedaj lika začasna otroška in bo notri previjalna in pojstlica. Ponoči pa bo pr nama v sobi in sicer, če ne dobim kake poceni košare kar v košari od vozička. Če pa ima katera kak predlog glede košare se priporočam.

    Komaj čakam sredo ko imam MF.

    _____________________________

    Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1548
       RE: Julijke 2011
    21.2.2011 11:51:39   
    spetko
    oj punce..
    ste tolko natipkale...da sem imela kaj za prebrat..še dobro da ni šefa v pisarni :D

    obleke..jaz moram se tudi malo spravit k nakupu..ker zdej trenutno dam samo še ene hlače gor in 2 ki imam od prejšnje nosečnosti in pajkice...komaj čakam da bo bolj toplo da so oblekice in krila..tunike...

    reginca1..user posted image user posted image  za izpit..kr tako naprej..

    postelja...mi imamo 120x60 in mi je žal da smo vzeli tako ki ne grejo stranice dol..in da nismo vzeli malo večjo...ker njemu že par mesecev je ta ful ne komot ker on se dokaj obrača v snu in pol se vsakič zabije v te stranice..tako da zdej spi z nami in pol mu moramo kupit novo...in to bomo dali dojenčku :D

    postelja...mi še nismo čisttoo niččč izbrali..moramo se lotit da nas ne bo lovilo zadnji čas..ker ko ste napisale da smo že na pol sem rekla ok..je res že hitro mimo in mislim da je že čas za malo večjo organizacijo vsega..user posted image

    sling...želela sem vprašat če imate izkušnje s tem in kateri so najboljši ker bi želeli si kupit??..ker živimo na 4.štuku brez lifta..prvi bo imel 2,5leti in ne vem kako mu bojo te stopnice bile všeč..zdej enkrat gre, drugič moram nosit...hvala za odgovore

    metilu..zelo lep voziček ..tuki na obali sem videla samo enega in mislim da je bil barve rdeče..

    rolka za drugega otroka...tudi mi premišljujemo al kupit ta ki se sedi al samo stoji..glede na to da ne uporabljamo vozička že kako leto in zelorad hodi...bomo videli..ni pa slaba ideja

    lačna sem za znoret a ne morem it ven iz pisarne ker ni nobenega..user posted image user posted image

    se vam še kaj kasneje oglasim..:D





    _____________________________

    9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
    10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1549
       RE: Julijke 2011
    21.2.2011 12:22:14   
    rakica82
    Hej čveke,

    jaz sem že nazaj z dopusta, je šlo čisto prehitro. Je blo pa luštno, sva se spočila, pa mala več časa sva mela za crkljanje, v glavnem super user posted image .

    Ste se ful načvekale v teh parih dneh.

    Kilogrami, jaz se še nisem nič zredila, en kilogram sem shujšala januarja, zdej sem pa spet na ničli.  Bom pa jutri stopila v 19 teden. Pa tud brcik se mi zdi ,da še ne čutim. čeprav se mi je zadnjič zvečer zddelo, ko sem ležala v postelji ,da se nekaj premika, sam ne vem, če je to to. Pregled mam pa šele 10.3, skupaj z morfologijo. Mene naroča na 6 tednov, in se mi vedno ful vleče do naslednjega pregleda.

    Bom pa mogla počasi v nabavo po kakšne hlače, ker kavbojke me malo tiščijo, če se usedem, ni fajn. Se morem spravit v trgovino.

    reginca super za izpit user posted image .

    tamicka verjamem, da je zoprno ko ti tok mal zmanjka. Sej bo.

    metilu lep voziček, jaz mam tudi take barve, samo da je Easywalker. Mi je taka barva tok všeč, da se nisem mogla upret, če bo punčka bo pač v modrem user posted image .

    total počivaj, bo pač bolniška nimaš kaj.

    Posteljca, midva je že mava ,sva jo dobila od moje tete, bo v sobici zraven najine, čez dan pa v stajici v dnevni sobi.

    Ancibanci lepa imena.
    Midva še zbirava, no v bistvu jst bolj mojega prepričujem ,da se sprijazni z imenom za fantka, ki je meni ful všeč, za punčko mava v bistvu že izbrano.

    Špelca21 se čisto strinjam s frcafello, zelo lepo napisano, jaz imam nekak podobne misli user posted image .

    Mismis upam, da bo kmalu bolje, take bolečine so pa hude. Pa res je ,važno da sta sončka v redu user posted image .

    Evo pri nas je sonček, pošiljam vsem sončne pozdravčke

    pa pa





    _____________________________

    ti si najlepša pesem življenja mojega...

    (odgovor članu spetko)
    Neposredna povezava do sporočila: 1550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?