nimanorwen
|
ojla punce mene že kr dou časa ni blu ... sm pa ke preberem, pisat mi pa nekk ne znese. torej dons sm se zmenila z aisho86 ker sm mela nepričakovano frej dan in avto - sm mela ceu tedn praxo, dons je pa odpadla, mož je meu pa nočno, tk da sm mela ceu dan avto (pa še mož je meu mir, da se je lahko naspau). pa sva šli. in tko sediva z aisho in patrikom v kopru na kavici in kr naenkat slišva "o živjo, sej me se pa drgač še ne poznamo" in je bla ooooo z enejem sta šla na tržnco po zelenjavo in midve sva bli pa glih slučajno na kavicitm zravn tržnce, k bi se zmenile in morm povedat, da je enej fuuuul velik, zoja je b la med obema fantoma res k ena nežna gospodičnca pa taaaak lep sončk, kle nazaj pr ns pa spet megla in oblaki par ur sonca prou čudeže dela zdej pa da še mou pokomentiram ... tekočina - dajem ji vodo in pa une hippove čaje, k niso tuk ful sladki (se pravi zeliščnga pa pomarančnga, malina pa gozdni sadeži ne dajem, je čist presladko). spanje- po ceplenjih (vsakič) čisti obup, sicer pa super, spi od 21-21.30, pa ke do 6 al pa 6.30 zutrej čez dan pa spi dop pu urce pa okul 5 gre za uro pa pol. GH: zutrej mlek, pol ma kosilo (zelenjavo), pol malco mou sadja (ponavad kupleno kašico, kupujem ji tist, česar zdele ni npr breskve) in mleko, popoldne cel obrok sadje in zvečer riževa kašica in mleko. ta vikend ji bom dala prvič mesek, ma pa fuuul rada polento! tinky - wow, tuk mleka! bravo ej ni čudn, da tvoja tuk hoče joške zoya27 - upam, da bo vse ok! mi smo mel pa ful reakcijo na cepljenje+zobki+6. bolezen hkrati in je bla čist fertik. vrtec - pri nas no way v prvi rundi dobit vrtec, jo bom mela doma. lenny - a si ti sprašvala, kje bom delala? fotr me bo zaposlil (se mu je s tem ful želja izpolnila, da pr njemu delam) in delala bom doma (sicer čist drugi foh od študija ampak ok)... zato bom tut mela lahko en let še doma ... tk da bom lepo vmes počas diplomo napisala, si zrihtala pripravništvo itd ... pa še normalno porodniško bom mela pol kilaža - ma ja ,full je razlika. moja je mela 2 tedna nazaj 7400g in 69 cm. menda ful suhcena zgleda, sm men se zdi čist normalna se ne obremenjujem. to je to za dons ... pa še to, sej večinoma veste, mojga ljubega mačka Majhnega sm mogla dat uspavat ... in je en tedn tega pa še kr ne morm sprejet, ga tuk pogrešam ta mačk je biu res neki posebnga, je hodu za mano k kuža ... še v banjo, k sm se tuširala, je lezu za mano prekleti avtomobili in ljudje, k čez naselje divjajo 80 namest 50! se tuk bojim za zojo, bi jo najraj mela kr na špagci k bo shodila lepo se mejte pa čim lepše noči!
|