|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
17.2.2011 7:57:55   
solis
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

solis, mi imamo vsak dan oz. noč nek vpliv, al lune, al sonca, al zvezd in meteoritov, al neznanih pojavov in letečih predmetov, ker itak nič ne spimo user posted image

user posted image user posted image

Ja sej vem , vedno iščemo razloge, zakaj naši user posted image  ne spijo. Pa luna, pa zobje, pa lakota, pa mal ponoč mamico pogrešajo.... Pol bojo pa lih začel lepo spat, pa jih bo zagrabla pubrteta in bodo ponoč okrog hodil, pa spet ne bomo mogle spat user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.2.2011 8:20:15   
Zoya27
dobro jutro

tudi mi nismo nič spali user posted image , ampak jaz vsaj vem zakaj.... Enej je zbolel, je dobil ful vročino, pa zamašen nosek ima, tako da je celo noč visel na joški, čeprav je komaj dihal na nosekuser posted image user posted image user posted image   zdaj pa čakam, kaj bo iz te vročine. ali je "samo" prehlad ali pa bo kaj druga... ena izmed možnosti so tudi vodene koze...user posted image upam sicer da ne, ker ko jih je imela Ema, sem jih dobila tudi jaz. drugič v življenju, čeprav pravijo, da jih dobiš samo enkrat in si potem imunuser posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.2.2011 8:26:58   
FirstTimeMummy
Jutrouser posted image user posted image user posted image

Sem še čisto zaspana, mi smo imel tud 'zabavno' noč, ki se je začela že zvečer, ko bi moral user posted image kot po navadi zaspat nekje okoli 7ih, pa se je odločil, da pred  enajsto ne bo nič. Spal je do petih, sem mu šla flaško naredit in ni hotel jest niti več spatuser posted image Tako da je do osmih pretečnaril, trenutno pa leži v posteljici in naj bi kao spal, ampak se že pritožujeuser posted image

Šibam, da ga probam uspavat vsaj za pol ure..
Upam, da luna čimprej mineuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.2.2011 8:42:20   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: solis

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

solis, mi imamo vsak dan oz. noč nek vpliv, al lune, al sonca, al zvezd in meteoritov, al neznanih pojavov in letečih predmetov, ker itak nič ne spimo user posted image

user posted image user posted image

Ja sej vem , vedno iščemo razloge, zakaj naši user posted image  ne spijo. Pa luna, pa zobje, pa lakota, pa mal ponoč mamico pogrešajo.... Pol bojo pa lih začel lepo spat, pa jih bo zagrabla pubrteta in bodo ponoč okrog hodil, pa spet ne bomo mogle spat user posted image

Mi pa poleg lune vedno zobke krivimo user posted image
Sem ugotovila, da bolj ko se pritožujem slabše je...Ko je blia stara ene tri mesece sem bila čisto nesrečna, ker se je zbudila za jest ob polnoči, 3h in 6h in potem spala do 9h. Kaj mi ni bilo jasno? Bi takoj imela spet tak urnik user posted image No, baje slej kot prej vsi začnejo spati...nekoč.
Naslednji mesec moramo oddati prošnjo za vrtec...me kar malo stisne. Gre hitro čas. Boste vse dale user posted image že zdaj v jasli?

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.2.2011 8:56:24   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Naslednji mesec moramo oddati prošnjo za vrtec...me kar malo stisne. Gre hitro čas. Boste vse dale user posted image že zdaj v jasli?

Ja, jaz jo bom vpisala v poldnevni program, od 8-12

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.2.2011 9:38:49   
solis
Mi jo bomo tudi dali v vrtec septembra. Upam, da ga dobimo!!!!

Aja pa še to. Kr mal me zaskrbi, za mojo malo Ano in njenih dobrih 5 kilc, ko berem kako so vaši user posted image  že veliki. Že tako je drobna potem je pa še to butasto drisko fasala, da je shujšala za več kot pol kile. Sicer je včeraj končno nehala driskat, ampak apteita pa še vedno ni nobenega. Ko ji dam GH mi zdej že kr ustka zapira, če jih pa že odpre se ji pa kar dviguje in včasih tudi bruhne, al pa pluva vn. Prej je uspela pojest celi dve žlički jabolka.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.2.2011 9:57:55   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: solis

Mi jo bomo tudi dali v vrtec septembra. Upam, da ga dobimo!!!!

Aja pa še to. Kr mal me zaskrbi, za mojo malo Ano in njenih dobrih 5 kilc, ko berem kako so vaši user posted image  že veliki. Že tako je drobna potem je pa še to butasto drisko fasala, da je shujšala za več kot pol kile. Sicer je včeraj končno nehala driskat, ampak apteita pa še vedno ni nobenega. Ko ji dam GH mi zdej že kr ustka zapira, če jih pa že odpre se ji pa kar dviguje in včasih tudi bruhne, al pa pluva vn. Prej je uspela pojest celi dve žlički jabolka.user posted image

Jaz mislim, da če pediater pravi, da je vse ok, je vse ok. Jaz sem se pa malo sekirala, ker naša punca ma pa pri 6ih mesecih 10 kg!!! kar je pa drugi ekstrem user posted image pa je zdrava pač malo večje in širše rasti očitno user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.2.2011 10:59:49   
dreamy.
hej..
Mi smo mel včeri 3 pikico, spet prestal brez problema k da ni blo ničuser posted image ..no je bil pa potem doma tečka, pa še moj user posted image je neki zbolu tko da ni mogui pretirano pomagat, da ga ne bi nalezu in sm posledično danes kot bi me povozu vlak.
No, da o nočeh sploh ne govorim. Drugač se pa tud mi že dva tedna zgovarjamo na zobkeuser posted image

Sicer pa je pediater reku, da je vse kul,zdrav fant, sem bla kr mal presenečena k je vaga pokazala manj kot 10kguser posted image ..sem mislila da boi sigurn tale moja vrečka cementa ene 10kg vagu, pa je "samo" 9400, veliki smo pa 70. nasledn pregled mamo pr 9m, takrat tud vodo pa kri pregleda.
vrtec jst sm že oddala vpisni list, upam da ga dobimo pr nas, ker je skoraj sosed, tko ene 20 korakov mam do vrtca

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.2.2011 12:03:30   
flokica
En lep zasneženi pozdrav user posted image

Pri nas je zdaj že tretjo noč spala od 19ih pa do 6ih zjutraj, popila mleko in nato spala še do 8ih...pridna je, je bi9l prejšnji teden bolj pester. Očitno je šlo nekaj mimo nje, ker je mela tudi vsak dan malo vročinice, pa taka razdražena bla, nemirna..slabo spala, se zbujala...zdaj se je vrnila v normalne tire user posted image

Mi smo že oddali prošnjo za vpis v vrtec za september, tudi upamo da dobimo! Če ne jo bo treba dati privat varuški, nimam namreč none ki bi bila že v penzionu user posted image

Zdaj hitro še skuham do konca kosilo, mala spi..potem greva s kingurujčkom na snegec...  user posted image

papa

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.2.2011 21:56:59   
barbet
Ojla bejbe!

Naša je končno zaspalauser posted image Je že spala in sem jo morala prav dvignit, ker ne bi še ... in je dobre pol ure po meni plezala in bla čist budna in vesela. Pol jo je pa kar naenkrat zmanjkal. Bomo pa videli, kaj bo ponoči, ker je tudi pri nas bolj glasno kot je bilo. Saj zbuja se ne večkrat, samo je bolj glasna in dlje pokonciuser posted image

Sicer ma pa kar težave s kakanjem od te goste hrane in ji dajem mal več vode pa mislim, da je bilo že danes bolje.

Grem gledat film dalje ...

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.2.2011 9:50:55   
spacebaby
Kolk majo vaši kilogramov?!? Sem se čist zasekirala, naš čmrlj je pri 6 mesecih imel 7180 pri 68 cm! Pa kar rad je, sedaj jeva gosti obrok ob 12h, enkrat še popoldne okoli 4h, potem pa dobi še 2 dcl kašice po flaški zvečer.
No ja, nimam kaj, po atiju je, dolg in suh user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.2.2011 10:27:13   
Tinky
naša je velika 66 cm in težka 7960 g, sej ni čudno, da je tak mali krof, če pa cele noči papca user posted image

Ta noč je bla tudi za jo pozabit, ma ne bom več jamrala. Edino recept za črne podočnjake bom rabla user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.2.2011 11:54:50   
kamelija
Dober dan! Uspešno sva prestale 3 pikico in je vse OK. Je pa naša pri 68,5 težka 6530g. Pediatrinja vsakič pravi, da je premalo, po drugi strani je pa rekla da se lepo razvija. Ja ne moreš vse v isti kalup dat, otročki so si različni, tko kot smo si različni odrasli.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.2.2011 16:15:44   
Zoya27
pozdravljene....

po še eni katastrofalni noči brez spanca in z visoko vročino, smo danes šli k zdravniku... gnojna angina in ospenuser posted image user posted image user posted image

velik pa je 71cm in tehta 7900g

joj, res upam, da se bo tole spanje popravilo, ko ozdraviuser posted image

lepo se imejte...

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.2.2011 18:25:42   
nimanorwen
ojla punce

mene že kr dou časa ni blu ... sm pa ke preberem, pisat mi pa nekk ne znese.

torej dons sm se zmenila z aisho86 ker sm mela nepričakovano frej dan in avto - sm mela ceu tedn praxo, dons je pa odpadla, mož je meu pa nočno, tk da sm mela ceu dan avto (pa še mož je meu mir, da se je lahko naspau). pa sva šli. in tko sediva z aisho in patrikom v kopru na kavici in kr naenkat slišva "o živjo, sej me se pa drgač še ne poznamo" in je bla ooooouser posted image user posted image user posted image z enejem sta šla na tržnco po zelenjavo in midve sva bli pa glih slučajno na kavicitm zravn tržnce, k bi se zmenileuser posted image in morm povedat, da je enej fuuuul velik, zoja je b la med obema fantoma res k ena nežna gospodičncauser posted image
pa taaaak lep sončk, kle nazaj pr ns pa spet megla in oblakiuser posted image par ur sonca prou čudeže delauser posted image
zdej pa da še mou pokomentiram ...

tekočina - dajem ji vodo in pa une hippove čaje, k niso tuk ful sladki (se pravi zeliščnga pa pomarančnga, malina pa gozdni sadeži ne dajem, je čist presladko).
spanje- po ceplenjih (vsakič) čisti obup, sicer pa super, spi od 21-21.30, pa ke do 6 al pa 6.30 zutrejuser posted image čez dan pa spi dop pu urce pa okul 5 gre za uro pa pol.
GH: zutrej mlek, pol ma kosilo (zelenjavo), pol malco mou sadja (ponavad kupleno kašico, kupujem ji tist, česar zdele ni npr breskve) in mleko, popoldne cel obrok sadje in zvečer riževa kašica in mleko. ta vikend ji bom dala prvič mesek, ma pa fuuul rada polento!
tinky - wow, tuk mleka! bravo ejuser posted image ni čudn, da tvoja user posted image  tuk hoče joškeuser posted image
zoya27 - upam, da bo vse ok! mi smo mel pa ful reakcijo na cepljenje+zobki+6. bolezen hkrati in je bla čist fertik.
vrtec - pri nas no way v prvi rundi dobit vrtec, jo bom mela doma.
lenny - a si ti sprašvala, kje bom delala? fotr me bo zaposlil (se mu je s tem ful želja izpolnila, da pr njemu delam) in delala bom doma (sicer čist drugi foh od študija ampak ok)... zato bom tut user posted image  mela lahko en let še doma ... tk da bom lepo vmes počas diplomo napisala, si zrihtala pripravništvo itd ... pa še normalno porodniško bom mela poluser posted image
kilaža - ma ja ,full je razlika. moja je mela 2 tedna nazaj 7400g in 69 cm. menda ful suhcena zgleda, sm men se zdi čist normalnauser posted image se ne obremenjujem.

to je to za dons ... pa še to, sej večinoma veste, mojga ljubega mačka Majhnega sm mogla dat uspavat user posted image ... in je en tedn tega pa še kr ne morm sprejet, ga tuk pogrešamuser posted image ta mačk je biu res neki posebnga, je hodu za mano k kuža ... še v banjo, k sm se tuširala, je lezu za manouser posted image  prekleti avtomobili in ljudje, k čez naselje divjajo 80 namest 50! se tuk bojim za zojo, bi jo najraj mela kr na špagci k bo shodilauser posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa čim lepše noči!

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.2.2011 21:38:54   
miska333

I

to je to za dons ... pa še to, sej večinoma veste, mojga ljubega mačka Majhnega sm mogla dat uspavat user posted image ... in je en tedn tega pa še kr ne morm sprejet, ga tuk pogrešamuser posted image ta mačk je biu res neki posebnga, je hodu za mano k kuža ... še v banjo, k sm se tuširala, je lezu za manouser posted image  prekleti avtomobili in ljudje, k čez naselje divjajo 80 namest 50! se tuk bojim za zojo, bi jo najraj mela kr na špagci k bo shodilauser posted image user posted image user posted image

o moje sožalje user posted image

A mi mamo tud slučajno svojo stan na FBju pa jst nisem nisem na tekočem? Če nimamo a bi jo mele? Se mi zdi ful bl osebno user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.2.2011 22:00:37   
barbet
Ojla bejbe!

Tinky - dobra si ti s tem nočnim vstajanjem. Enja se je včeraj dvakrat ponoči dojila, pa že tega nisem več vajena. Upam, da bo danes le 1x, ker je zvečer spet normalno jedla. Še bolj pa upam, da se niti prebudila ne bo večkrat.

miska333 - saj enkrat smo to že govorile o FB. Najbolje, da kar naredišuser posted image

kile - naša jih ma še manj kot vaši - pred 14 dnevi je bila dolga 69 in imela 6110 g, pa ni pediatrinja nič rekla, da bi blo premal. Je itak navito živahno bitje, ki kar naprej brca, zdaj se še kotali, je pa kolikor rabi in ji ne boš na noben način več poturiluser posted image
kamelija - pediatri mislim, da so mal mahnjeni na tabele, pa itak ne morejo biti vsi otroci v idealni srediniuser posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.2.2011 22:04:38   
miska333
Evo sme naredila skupino (zaprto - kar pomeni, da nihče ne more gledati vsebine skupine, če ni član). Ime: Delfinčki 2010. user posted image
Upam, da deluje user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.2.2011 22:08:45   
barbet
sem prekmal pritisnila potrdi ...
Tekočina - sem še jaz Enji dali jabolčno vodo in sem se morala spet smejat njenim grimasam ... jabolka so pač njej mal kisla. No, saj jih pol ful poje, ampak je pa za crknt smešna prva dva grižljaja al pa požirkauser posted image
Sicer pa pije le vodo al pa nesladkan čaj (komarček al pa bejbi,ne instant).
Vam moram povedat, da sem kupila "marelco" - Moona iz akcije in mi je čist luštn user posted image user posted image user posted image
Sem imela danes čist zapravljalni dan - samo špecerija in stvari za user posted image
Si moram enkrat še zase kaj časa vzet. Sam najprej moram nehat dojit pa mal kil dol dat pa ugotovit, koliko garderobe bo treba zamenjat. Sem za krst nase vlekla kiklce in mi jih je prav škoda, ampak mislim, da ne bodo šle več čez mojo rit in boke user posted image

Mo, Aisha in Oooo - bravo za kofetek. Se moramo pa res že kaj zmenit na obali in RRjevke naredit en "skupni" izlet user posted image

Lep vikend vam želim :)

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
20.2.2011 21:41:21   
žabica13
vidim da nisem samo jaz iz redne RR "dopisnice" spremenila v honorarno user posted image  Ni kaj, naš škratek preko dneva (razen v vozičku) ne spi, tako da čez dan nekega časa za pisat ni.

Spanje ponoči - ponavadi se zbudimo 1x na noč, iz potem nekje okrog 5-6, ko se pride crkljat. Danes ponoči je bila izjema, ker je bil že ob 23 jok, in smo se tako crkljali celo noč. Je pa potem spal do 6 zjutraj brez se zbudit. Moram pa prav en kup user posted image  za tinky in tiste ki ne spite ponoči. Tinky vsaka ti čast da ob takem nočnem ritmu, 2 majhnih otrocih imaš še toliko mlekeca. Res si pridna in srčno upam, da se čimprej naspiš.

barbet - je faj voziček, ane? Jaz sem tudi čisto navdušena nad njim, čeprav ga zaenkrat zunaj še nismo sprobali, ker še nisem nikjer dalj bila, pa dokler je mraz mi je fajn da smo v našem štirikolesniku, zaradi zimske vreče. Bom pa zdaj končno lahko tudi jaz malo bolj komot kam šla, recimo na kakšno naše srečanje user posted image  ker zdaj sem mogla vedno lupinico nosit, ki že tako težka, noter pa še neravno lahki David. By the way, danes sem gospodiča merila s šiviljskim metrom in mi kaže cca. 72 cm.

GH - Ponoči in zjutraj mleko (cca. 180 ml), nato dopoldne malica ali zelenjava ali sadje, v četrtek sva tudi piščančka dodala, nato imava čez uro do uro pa pol manjši obrok mleka (cca. 100), popoldne pa imava še eno malico sadja (včasih hoče tudi mlekec še), okrog 18 kašico in tik pred spanjem še spet malo manjši obrok mleka, ta večerni mlekec mu bolj redek naredim, ker mi zelo malo pije, da se odžeja. Se mi zdi da kar dosti poje, predvsem mleka čez dan. Nočem preveč hitet mu z "umikanjem" mleka, ga ima zeloooo rad.

Uf, sem brez energije danes, grem še jaz spat. Ko sčrpam mleko - mi ga je začelo drastično zmanjkovat. Danes zjutraj sem ga načrpala 40 ml (še pred 2 tedni po min. 100) , tako da sem ga čez cel dan nabrala 120 ml, to ni niti za en obrok, in še ko sem črpala zjutraj mi je padla flaškica na tla in se mi je polilo user posted image  Tako da je to očitno res začetek konca mojega črpanja. Ker res se mi ne da 20 min. črpat da potem načrpam 40 ml.

pRIDNE BODITE IN LEPO SPANČKAJTE

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
20.2.2011 21:44:52   
žabica13
Še to, ali kupujete bio sadje in zelenjavo za user posted image ? Jaz se trudim vedno bio, samo moram do LJ če jo želim dobit, ali kar dobim domačega.

Ali katera ve kje bi se dalo kupit piščanca iz biološke reje?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.2.2011 8:36:35   
Tinky
Jutro mamice,

pridem na rr samo jamrat user posted image
Naša noč je bla obupna!!! Non stop se je zbujala, non stop, non stop!! Ob pol 7 se je na začela kotalit po taveliki postelji (spi itak z nama) in čebljat tako na glas, da ni blo druge kot dvignit rit in vstat user posted image user posted image
Zdej bom šla še v knjižnico si izposodit dve knjigi, Spi, dete spi in Otroško spanje brez joka v sanje. Probam še to, če ne bo uspelo po teh metodah kej izboljšat spanje bom vrgla puško v koruza in čakala na boljše cajte.

Se je skotalila pod previjalno in teži user posted image
Nič, šibam.

Lep dan user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.2.2011 9:34:59   
spacebaby
Tinky, saj bo boljš! Ti kar pridi pojamrat, saj zato smo tukaj, da ti prisluhnemo! Boš videla, kar naenkrat se bo spremenilo, se bo odločila, da je treba spati.
Saj pri meni je z Davidom šele zadnji teden malo boljše, drugače sva pa ravno tako vsako noč vstajala na dve ure po polnoči. Tako je, jaz sem se sprijaznila. Imam pa mogoče ta plus, da me je včasih mučila nespečnost in sem se navadila na manj spanja. Pa čeprav sem drugače pravi zaspanček user posted image
Res je pa zadnji teden se zbujal samo 2x na noč, celo 1x, odkar sem mu začela dajati še popoldanski obrok GH in potem seveda kot vedno še kašico zvečer in to 2dcl po flaški. Mogoče bo tudi pri vama zaleglo, če bosta več pojedle!
Je pa pri nas to dobro, da sva ga navadila, da se hodi spat ob 19h in takrat je res že tako zaspan, da komaj gleda.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.2.2011 9:57:11   
Zoya27
pozdravljene

midva sma pa ravno od zdravnika. v petek sma bila že tam, dobila antibiotik, ker bi naj imel gnojno angino, v soboto ponoči pa je postal cel flekast. seveda sem mu takoj ukinila ospen in danes sma šla na kontrolo, da vidi, če je alergija na penicilin al kaj, pa sma kr dobila novo diagnozo(tokrat od najine pediatrinje): šesta otroška bolezenuser posted image , ne več angina.... no, tolko o tem....se je mož jezil, da ga sploh ne boma več vozila k zdravniku...so ga brezveze dali na AB.
mi je pa rekla, da bo naslednjič še dobil ospen, da vidimo, če vseeno ni alergičen....user posted image user posted image user posted image

spanje pa...ponoči še vedno katastrofa...user posted image user posted image user posted image tinky, vem kako ti je... mleko: odkar ponoči tako slabo spi, ga imam še več, saj je priklopljen celo noč bolj ali manj in posledično imam potem čez dan ogromno mleka, dovolj da se dojima in še črpam si ga za kašice...

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.2.2011 10:01:50   
sky77
ojla

tinky in zoya sočustvujem z vama. Smo v enakem šmornu. Se mi je danes ponoči zbudil samo 5x.
Kar ne morem verjet. Pa spat zaradi tistega ubijalskega tempa prejšnjih dni, tudi ne user posted image

Gremo kaj naredit

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?