Tamcika
|
Ojla punce! Da se še js mal javm po dolgeeem času... vas redno spremljam, sam sem tak lenči, da se mi ne da pisat Sicer sem pa mela tut en težk izpit prejšn tedn, za katerga sm bla prepričana da ga bom nardila, pa ga nism pa mi je manjkal par točk, pa mi ni hotu dat 6ke!! Sm bla tok slabe volje, zdej sm že malce boljš.. Sicer pa se super počutim, slabosti so skoraj čist minile in je skor tko k bi se na novo rodila Sem imela v pondelk pregled in je poslušal sam srčka, zredila sem se za slab kilogram šele, pozna se mi skor nič, tak da se mi zdi k da sploh nisem noseča. Sem pa ravno danes stopila v 17. tedn. Brcik pa še ne čutim, oz. par dni nazaj se mi je zazdel zvečer, ko sem šla spat, da sem mogoče z roko začutla, kot da se je malce brcnil, ne vem pa al je to res to, al se mi sam zdi k komej čakam da začutim Ja kar se tiče nakupov sama nisem š nič kupovala, je pa zato tašča malce zapravljala in kupla dvoje žametne hlačke (rumene in rdeče), pa dve tanjši majčki z dolgimi rokavi (belo in rumeno), en pajacek rjavo-moder, pa tako lušno dekico, za v voziček. Vse št. 68, tak da ni glih za začetek, so pa prav lušne stvari tako za fantka k za punčko. Tko da je zdele še mene zamikalo, da bi šla v nabavo, sam bom še malce počakala. Sva pa z mojim pregledela mislim da skor vse vozičke kar se jih da videt pri nas in se nekako odločila za Jaguarja, nama je ful všeč, super se zloži, lahek, pa še cena je prava. Zdej se morva sam še odločit za model Metilu če se ne motim, si se tudi ti odločila za nakup tega vozička a ne? Edino kar me malce skrbi, so kolesa, ker sem nekje zasledila, sicr ne za jaguarja, da se po ploščicah (BTC) prva kolesa ne vrtijo?? Tak da ne vem, al je bolš tanovejši model Z4, ki nima napihljivih koles, al model X4, ki ima zadnja napihljiva? Pa makedam me malce skrbi, sicer se bomo večino vozili po asfaltu, včasih pa tudi po makedamu. Za katerega si se pa ti odločila? Pa ostale, ali je imela katera kakšn probleme z vožnjo po ploščicah in makedamu? Aha pa še za seznam, naslednji prgled, oz. MF 17.3. Hvala Mismis. Lepo se imejte, upam da se kmalu spet kaj oglasim, pa ostante še naprej tko pridne čvekice
|