|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 6:53:39   
reginca1
Dobro jutro!

Včeraj bila na pregledu zaenkrat vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Trebušček pridno raste malo me samo skrbi ker imam bakterije na vodi in sem morala še včeraj enkrat na kontrolo urina. G povedal da so bolečine v spodnjem delu nekaj normalnega, ker se legimenti raztegujejo, zraven so pa še živci in pride do bolečin, predlagal je počitek, samo jaz ga skoraj ne morem imet.

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešne rezultate AC.

UZ ni bilo ker imam 15.03. morfologijo. Upam da se bo videlo kaj bo ker me že res firbec mantra.

Danes pa izpit, tko da grem se še malo učit preden vojska vstane.user posted image user posted image

Lp vsem!!

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 7:22:55   
smuki
Dobro jutro Reginca1

Najprej user posted image , da je vse OK.. razen bakterij v vodi (tega je tud mene mal strah, ker se mi zdi, da imam zadnje čase tako moten urin). Me pa zanima, kakšne bolečine si to imela in kje?
Mene namreč še vedno boli v levi dimlji in to vedno, ko sem malo dlje pokonci. Potem pa hodim kot taka stara teta... narazen in počas. Imam pa šele 1.3. pregled pa ne vem, al naj kompliciram al je to normalno, ker v prvi nosečnosti nisem imela tega.

Drugače sem kr OK - počivam čim utegnem. Sem si pa šla včeraj za dušo kupit par stvari... da se mal pocartam za dobro opravljeno AC user posted image .

Pa brcike zdaj čutim že vsepovsod... ne samo čisto spodaj.. in je taaaaaaaak fajn... to pa res najbolj pogrešaš, ko enkrat rodiš.

reginca1 -- veliko sreče danes na izpitu!!

(odgovor članu reginca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 8:18:39   
MetiLu
Dobro jutro!

S tamalim sva danes spala ko polhka, no, jaz sem se parkrat zbudila, samo mi ni bilo treba na wc. Se mi je pa zato zjutraj zabasal nos in sem spet čist out. Glava ko avion, pa grlo mi sluz zaliva user posted image  pa še zobarja imam dones user posted image  

Grem probat neki pojest pol pa pot pod noge user posted image

Lepo se imejte

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 9:18:13   
reginca1
smuki mislim da je to to kar si zaradi bolečin napisala, mene v nobeni prejšnji nosečnosti ni to bolelo, boli če sem predolgo pokonci ni pa to takšna bolečina da je ne bi človek moral prenašat, vseeno pa še rajši povprašaj svojo G, da ne bi blo kaj narobe.

Zdaj pa nazaj učit!!

Lp vsem!!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 9:48:48   
spetko
oj punce..

smuki...sej je prav kr dej si duška..pa uživaj....jaz pa brcik tolko še ne čutim, je pa res neki lepega to..

reginca1...pridna si da se učiš še zraven pa veliko sreče na izpitu..jaz bi se morala še za en izpit pa se ne morem nikakor spravit..

kar se tiče bakterij v urinu...jaz sem tudi to imela in prvi nosečnost in zdej in HB je vse ok blo ..doosti tekočine...in v prvi nosečnosti mi je dal še ene vaginalne tablete ker sem imela še majhno vnetje..ampak se je vse dalo na mesto tako da...brez skrbi..

metilu..ajoj...ni lih lepo...jaz sem bila taka 3 tedne od tega in sem bila skoraj 2tedna doma...
pa dobro opravi pri zobarju

zdej sem si vzela 5min pavze pri delu..zdej pa moram nazaj na delo...a vreme pa katastrofalno..samo za spat..

aja a je katera imela kako izkušnjo s peg perego skate?...malo gnjavim..ampak sem vidla da se iz košare naredi športni del..pa ne vem kako je to v praksi ok ali ne...
hvala za odgovore..:D


_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu reginca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 10:09:20   
smuki
Spletko - ko sem jaz kupovala voziček, sva gledala tudi od Peg Peregota...
Mi je v oči padel tudi tam model - pa sva mal spraševala trgovca (bila v Peg Peregotovi trgovini v Trzinu), pa je samo rekel, da če bi bil to tako fajn voziček, potem bi vsi proizvajalci začeli delat take sisteme - torej to, da imaš posebej košaro in posebej športni del ni zastonj.
Kaj je res in kaj ne ne vem.. ker izkušenj nimam z njim.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 11:28:28   
bubu_bibi
reginca1 in MetiLu - srecno na izpitu in pri zobarju! user posted image user posted image

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 12:34:26   
anci banci
no da se še jaz javim po dolgem času...zdej sem malo frej...je šel mali k babici v vrstvo, ker se pripravljam na zadnji kolokvij ...

danes sem imela pregled, mali veselo brca in utrip ima normalen, od sedaj naprej me vodi porodnišnica in ne več osebni ginekolog, zaradi sladkorne, tako da imam ponovni pregled 1.3. v porodnišnici

datuma za morfologijo še nimam, ker baje še nimajo urnika za marec, tako da moram 28.februarja poklicat in se naročit

se pridružujem temu postu in tudi jaz reginci1 in MetiLu želim vso srečo

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 13:11:57   
rakica82
Ojla,

kok je pa dans smotano vreme user posted image . Pri nas že cel dan dežuje.

Reginca super, da je vse v redu. Pa srečno pri učenju.

Metilu nič ti ne zavidam user posted image , upam, da te zobar ni preveč namatral.

špelca user posted image za user posted image . Kdaj bo pa poroka? jat se še spomnim najinih priprav, to je tud eno tako lepo obdobje.

Ancibanci boš pa še sita porodnišnice do julija user posted image .

Jst pa danes pospravljam in pol pakiram, ker greva jutri zjutraj na dopust user posted image . Končno. Sva rekla ,da moreva mal oddahnit od vsega in greva do nedelje v Terme 3000.
Tako, da komaj čakam, da se mal zlekneva, pa naspiva...user posted image .

Lepo se mejte



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 13:48:22   
frcafella
Pozdravček...

Me par dni ni bilo; moj fantek je fasal neko virozo in sva v teh dneh bila dobesedno zalimana drug na drugega. Še na wc nisem mogla samauser posted image  Ampak HB zdaj je že dosti bolje.... Ma pri tako zabasanem noseku res ne vem, kaj bi brez baby vaca....

anci banci, super, da je tvoj sinko zdrav....

aqua77, WAU!!! Ej, barve so čudovite in kapo dol, da ti takšne zadeve ratajo. Jaz sem tudi sino poslikala sobo, ampak je motiv bolj enostaven, medo Pu s prijatelji. Tudi zelo lepo prišlo. Sem pa risala s pomočjo projektorja....

Glede številka oblačil pa se čisto strinjam s tako smuki, št. 62 pri veliki veliki večini pride v poštev okrog tretjega meseca šele. Št. 56 je za povprečnega novorojenčka preko zadosti velika in tudi ni ravno tako, da preraste v roku tedna dni... NAš je bil povprečen in je 56 kar nekaj časa nosil. Ker meni tudi ne potegne, da ima dojenček vse tri krat zavihano...

total, mi imamo Angel care, kombinacija tistega senzorja dihanja in varuške. Brezhibno deluje in meni je res super super zadeva...
NEA_TEJA; user posted image user posted image user posted image  za super rezultate, sem res vesela... PA tudi ti smuki, user posted image .

spetko, četitam za opravljeno licenco!

medko, jaz pa sem si naročila tako hvaljene da-da modrčke za dojenje in sem se takoj zaljubila, jih itak že nosim. Takega udobja pa že dolgo ne, res...

Dobrodošle nove; vsem prehlajenim pa želim čimprejšnje okrevanje.... Ma komaj čakam lepše vreme, me ta sivina ubijauser posted image

Danes pa sem za kosilo pripravila zeljne krpice. Mljask....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 16:56:17   
**M**
Oj
kakšen dan, komi čakam, da bo spet sonček.
Zadnje dni sem polna energije, upa, da tako ostane. Sem glih spekla pijano nevesto, čakam, da se ohladi, da bo za popapcat.
Sem pa včeri bla v službi. me je šefica že zjutri klicala, da je vse narobe, da neznajo plač narest, in to na dan izplačila, prej ni o tem razmišljalauser posted image  Me je prosila, če pridem, in kaj nej, itak sem šla. je rekla, da je misnla, da bomo saj ene al pa dvoje skup nardile, sm si misnla, ja kdaj že, pol k bom rodila al kaj. Sej je vedla, da bom slej ko prej šla, pa nikol neveš kdaj pride tkle bolniška, zdej pa cela panika, vsi živčni.
Aja pa ugotovila je, da mam dobro plačouser posted image  pravi od kdaj, sm rekla ja sm bla pridna ane. No sej plača je bedna sam ona šteje še malco pa vožno, kot, da nebi šlo tja kamor je namenjeno. No mal sm pojamrala.

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Julijke 2011
16.2.2011 18:12:16   
total
Ojla,joj res kakšeni so ti dnevi...user posted image user posted image . Mene glava in sinusi matrajo že 3 dni,pridem iz službe ko cota...user posted image .
Komaj pa čakam jutr ko imam MF in bom videla svojo bebikouser posted image user posted image user posted image . Upam,da bo vse ok.....vam poročam.

Zdaj pa se grem nalivat z čajem in si naredit še inhalacije.

Lp


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 8:19:51   
MetiLu
Dobro jutro!

Spet sem čist neprespana user posted image  zdele je možek odpeljal malega v vrtec in gre spotoma po limone, ker mi jih je zmanjkalo ... upam, da se vsaj malo spravim k sebi user posted image  

Včeraj pri zobarju ni bilo nič hudega, ker ni nič delal. Je rekel, da vse zgleda ok, ta zob pa se tudi umirja in ga ne bi spet odpirala, razen če se bo poslabšalo, da bi me začel bolet ... je reku, nej se enkrat v šestem mesecu spet oglasim, pa sem rekla, če že čez dober mesec, pa je kar debelo pogledal, je rekel, da zgledam ene tri mesece noseča user posted image user posted image  no, pa še prišparala sem user posted image  tokrat ...

Sva pa hotla it danes z mojim po vozek, pa je tako vreme zunaj, da me je vse minilo .... Tako da bo današnji program: pranje, pospravljanje cunj, poležavanje, kosilo, igranje, kopanje in spet spat user posted image  Aja, pa še balone od rojstnega dneva je treba snet user posted image

Sem bila pa včeraj že malo zaskrbljena, ker user posted image  nisem čutila že drugi dan, no pa me je danes zjutraj pomiril, je parkrat spet konkretno brcnil, da sem videla, kako je trebuh trznil user posted image  juhu, še malo, pa bosta tud možek in tamal lahko čutila brcke. To je pa res neki lepega ... tja do sedmega meseca, ko te začne žokat v vse okoliške organe user posted image

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.2.2011 8:21:29 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 8:48:38   
NEA_TEJA
Punce temu prehladu ni konca vse me boli glavo mam kot balon nos mi bo odpadu spim skoraj nič ker nemorem dihati,ne nuca čisto nič niti kapljice, inhalacije sploh več nevem kaj nej hudiča pojem da bom lahko normalno dihala in da se bojo sinusi odprli .Tiste ,ki ste prehlajene dejte povedat kako to rešujete.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 9:25:43   
spetko
frcafella...hvala za čestitke..

**M**...ojoj...kaj pa bojo pol ko ne boš mogla pridet...ne sekiraj se glede plače...šefi se vedno bunijo da so visoke plače in tako vedno bo...neki morajo komentirat...meni tudi pove...pa imam minimalno slovensko plačo :D..pa se sploh ne sekiram...

total...dobro opravi MF in se čimprej pozdravi..

metilu...super..samo da ni delala nič po zobu..pa upaj da tudi drugič ne bo bilo potrebno..user posted image
ja tudi pri nas na primorskem že 2 dan ki dežuje in je prav katastrofa..nikamor ne moreš it razen v te centre a tam se mi tudi ne da...upam da bo kmalu bolše..
pa pridno pospravljaj..user posted image

NEA_TEJA...jaz ko sem imela poln nos in glava me je bolela ter grlo...sem pila fullll čajev in sem si delala sokove iz pomaranče in limon. Pol pa samo za nos sem si dajala fiziološko in inhalacije, zvečer pa obvezno vlažile zraka...sicer sem rabla ene 10dni da pridem k sebi ker je pred tem še moj tamali zbolel..ampak se je pol pozdravlo brez nobenih zdravil..
upam da sem ti kaj pomagala



_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 10:11:02   
frcafella
Lep pozdrav...

*M*, joj to mi gre najbolj na živce pri delodajalcih... Poveš, da si noseča, potem pa kot da boš tam večno, nikak da najdeo neko zamenjavo ali da koga usposobijo za tvoje delo... Pri meni je bilo tako prvič; ej, do 5 do 12 niso začeli iskati zamenjave, potem pa so na vrat na nos nekoga vzeli in niti ni bilo več ne vem koliko časa, da ga vpeljem v delo. Potem pa surla do tak, ko sem pred porodniškim dopustom še začela koristiti redni dopust, o čemer pa sem jih  itak že ne vem koliko prej obvestila...

MetiLu, tokrat pa si se zlizala, aneuser posted image

Prehladi: jaz v tem primeru pijem mleko na prepraženem sladkorju; to mi je super za grlo... Drugače pa tudi preventivno vsak dan pijem čaj z medom in limono, pa poskušam čimveč sadja... Kolikor pač gre in se spomnim. Zaenkrat se dobro držim - trkam...

Se še beremo...

(odgovor članu reginca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 10:33:40   
juhica
Pozdrav!

NEA_TEJA in total če je samo prehlad bo že minilo s čajčki, če te pa začnejo sinusi boleti, ti pa jst svetujem zdravnika in naj on odloči ali rabiš antibiotik. Ker sva in jst in moj imela lansko zimo dve grozni izkušnji z nepozdravljenimi sinusi user posted image  - skratka on je dobil grozno pljučnico, jst pa grdo vnetje ušesa, mi je gnoj ven tekel na koncu - prej pa bolelo za znoret...

Prišla sem iz zapravljanja v Lidlu in včer v kiku, zdej se moram pa zaustaviti za ta mesecuser posted image

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 10:49:46   
mismis
Reginca, kako je bilo včeraj na izpitu?

ancibanci, kako je S. prenesl tisto prašičjo gripo?

frcafella, še dobro da je mali bolje, tele bolezni so pa res od hudiča 
total, veliko sreče danes na morfologiji user posted image user posted image

Meti.lu, kot kaže je sedaj obdobje zaskrbljenosti, tudi mene full skrbi če jih ne čutim vsak dan, potem jima pa prigovarjam, da me malo pobrcata user posted image . Komaj čakam na morfo naslednji teden, da se malo pomirim.

Nea_teja, žal ti ne morem pomagati glede prehlada, ti pa želim, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image

juhica, tole šopigiranje za malčke palčke te kar potegne, a ne. Meni je moj vzel Eurocard in rekel, da ga do maja ne dobim nazaj user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 10:56:16   
MetiLu
Neja_tea, jaz si pripravim zvarek iz ene stisnjene limone in žlico medu, skupaj smešam, da se med razpusti, potem pa spijem po požirkih. Kar čutim, kakko me zapeče po grlu, tam kjer je vneto oz. razdraženo. Ampak mi pomaga zaenkrat. Nos se izboljšuje, ker se je odprlo in samo piham ven. Pa v parilnik (tistega na svečko) naštimam vodo in par kapljic olja 31, da lepo diši po stanovanju.
Res pa je, da sem bila zadnji teden bolj skromna s sadjem in zelenjavo, pa se takoj pozna. po vsej verjetnosti sem se pa od tamalga navlekla. On malo pokašlja dva tri dni, pa je dober, midva z možekom pa pol celo porcijo pokasirava user posted image  Neki je pa tud tale sprememba vremena prinesla...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 10:58:44   
juhica
Ja, pa take srčkane stvari imajo, no v bistvu nisem cot kupila, ampak razne flomastre, papirje (barvne), pa eno knjigico, pa barvice, pa škatlice vse možne, pa za taščo darilo ( ji bom fotoalbum uredila) pa se kr nabere, pol sem pa še sebi ene čevlje kupila, ker sem ponavadi vedno zadnja na vrstiuser posted image . sej polet pa itak do trgovine ne bom prišla, pa bomo spet mal prišparali....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 11:21:58   
aloje
Hojlauser posted image !
Po dolgem času se spet malo oglašam.Tudi meni ni prehlad nič dobrega prinesel,
ampak sem zdržala brez lekadolov,pa čeprav mi je zdravnica rekla,da lahko vzamem do 6 na dan,
ja pa kaj še,sem na bolniški,jutri imam kontrolo,drugi teden pa še malo dopusta,ko so počitnice,
tako ,da bom upam potem spet ok za delo.
Hja tele naše službe so pa res kr neki,imam občutek
da se sploh ne zavedajo,da nas lahko čez noč zvije.Seveda, ko niso navajeni,da smo na bolniški.
Še dobr,da imam šefico ok,samo drugi šefi so kr neki,to pa je zato ker nimajo še svojih otrok.
Danes sem imela že malo rekreacije,sem mogla skidat naš parkirni prostor,je kar malo pasalo
bit na svežem zraku.
Tudi pri meni se je že zgodilo,da user posted image nisem čutla kakšen dan,pa smo potem drugi dan vse nadoknadli.
Komaj čakam 28 ko imam pregled,saj je od 17.1 že dolga doba in me že kar malo skrbi.
Tiste katere imate preglede želim vse ok,pa tudi tistim katere ste preklajene čiprejšnje okrevanje.
Sedaj pa je navrsti user posted image .Lepo se imejte.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 11:36:18   
anci banci
oj oj

mismis...>Svit je prašičjo gripo prebolel, apetit se je vrnil...jaz pa možek jo nisva kasirala, sam babi pa dedi sta zbolela...mormo pa peljat Svita na slikanje glave ker je bil brez zavesti in nekaj časa ni dihal....

ja porodnišnice se bom že do julija naveličala...he he...če bo tako kot je bilo prvič potem me bodo dal rodit 14 dni prej

danes sem se pa naspala po dolgem času...zaspala sem ob 10 zvečer in sem spala do 9 zjutraj...

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 11:53:11   
mismis
Upam, da bo s Svitom, babi in dedijem vse v redu user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 13:22:37   
škrpijonka
Včeraj sem imala pregled, mi je izmerila trebuh in poslušala srček. Moram se pohvalit, da se še nisem nič zredila user posted image . Me ja pa vprašala če fajn brca, jaz pa da nič user posted image , je rekla da je še čas.

Komaj čakam, da začutim to brcanje in tudi moj komaj čaka, kdaj bo lahko kaj čutil. Se vsak dan pogovarja z trebuščkom, pravi da je notri mala nindja.

23.2. imam pa MF. Naslednji pregled pa 16.3.
 
 

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Julijke 2011
17.2.2011 18:02:54   
Špelca21
rakica poroka bo 23.4. zdaj sva v fazi raznašanja vabil user posted image

Sem zasledila da ste se pogovarjale o bolečinah v sp. delu trebuha. Mene je v nedeljo ful zvilo, da nisem mogla ne stat ne hodit tako da sem bolj ležala in sem v torek G. na pregledu to omenila, ker me je tudi takrat še bolelo ampak dosti manj kot v nedeljo in mi je naredil vaginalni UZ da je pogledal če je maternični vrat dovolj dolg in zaprt, da ne bi bilo kaj narobe. No in je vse ok tako da so bolečine samo posledica širjenja maternice in teh vezi. Sem se pa kar ustrašla sploh ker je še prva nosečnost to in potem ne veš kaj to pomeni, pa še ker nisem imela do sedaj nobenih težav.
No ampak sem se oddahnila ko je rekel da je vse ok ker najprej je pa začel o nekih možnostih splava razlagat, se mi je tud srce kar malo ustavilo.user posted image

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?