valči
|
Ojla! Danes pa ni pretirano tu gor akcije,fino,da mi ni treba toliko brat Mene ta ciklus klar matra te dni,pa še sin bolan,pa se nekako vlečem,pa tećža mi ni glih všeč,ker več kaže in vztraja.Drugače glih ne grwešim s sladkarijami,ampak bolj nered v prehrani je,pa še bo,ker sedaj sem 2 dni odsotna,na terenu,greva z možem,oz. jaz spet taksi žena Ma,sem se za jutri kar ponudila za it od doma,ker je razlog polna luna. Rada bi se malo prepucala od vsega tega in bi probala se postit 24 ur.Morda mi celo rata,ker začne se ob pol 10,pa midva glih greva od doma takrat in bi šlo.Edino ne bi šlo,če bi bila doma.Kako le naj tašči razložim,da ne bom nič jedla... Da sem na luni?Me ona na luno pošlje Tako da,bomo videli,sedaj se lahko menim,ko kapučino pijem in nisem glih nekaj lačna,bom jutri videla. Edino malo me skrbi,kako bom zdržala tako dolgo vožnjo Jutri pol dneva in v soboto zjutraj ob 3. auf in vozi na Jesenice,lačna? Hm...Malo nasvetov morda,ker za na pot je res treba bit spočit,je pa vožnje od nas 2.5 ure(od pol štirih-6. zjutraj) Kaj menite? Pety 78,kako kaj sestra,upam,da je vredu.