Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:26:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka in? kaki problemi? z novimi nobenih... jaz sem edino z prejšnjim modelom brave imela cel kup nevšečnosti (mlada pa nora, kaj čemo - sem kupila rabljenega in se je izkazalo da ni da ni kaj ni crklo, od menjalnika do tega da je bencin pri lajtungi vun teko in je poleti grozno smrdelo po bencinu v kabino, do odmične gredi, da je zvilo 16 ventilov in glavo motorja.... za popravila sem dala več kot če bi novega kupila takrat... ker sem mislila no še to popravim pa vem kaj mam ) ojoj...katastrofa... ja to res moraš srečo imet kaj kupiš... Upam, da jaz ne vsekam tak mimo saj zato pa me ne napizdijo več... če bi še kdaj rabljeno kupovala vedno prej napreventivni tehnični najbolje na AMZS ... pa vse pregledajo... sploh za vozila ki imajo računalnike vgrajene ... malo novejši letniki- prosiš če ga lahko priklopi na računalnik in preveri stanje, ker se zanimaš za nakup) ... ok to res ne greš delat z vsakim avtom ki ti je všeč... pač pa z izbranim, kjer ti štima optika in cena....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:34:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi zakaj..če pa ima tud v avatarju takega prikupnega peseka Meni izgleda tam veliki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:36:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi zakaj..če pa ima tud v avatarju takega prikupnega peseka Meni izgleda tam veliki. meni pa mali
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:40:24
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:41:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš? ja... http://www.ringaraja.net/forum/zavarovanje-avtomobila/m_5551492/mpage_1/tm.htm#5551533 kaj sem spet kaj narobe povedala ?
< Sporočilo je popravil elevitka -- 16.2.2011 13:44:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:48:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš? ja... http://www.ringaraja.net/forum/zavarovanje-avtomobila/m_5551492/mpage_1/tm.htm#5551533 kaj sem spet kaj narobe povedala ? eh lojza nič narobe.. reči mi...ko grem tja...nesem samo overjeno prodajno pogodbo in kopijo policeod kupca..še kaj nucam?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:51:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš? ja... http://www.ringaraja.net/forum/zavarovanje-avtomobila/m_5551492/mpage_1/tm.htm#5551533 kaj sem spet kaj narobe povedala ? eh lojza nič narobe.. reči mi...ko grem tja...nesem samo overjeno prodajno pogodbo in kopijo policeod kupca..še kaj nucam? še svojo polico nucaš (original z kuponi vred-ker ti na podlagi tega vidijo da nisi imela prometne in ti bonus prenesejo) pa prometno seveda ker ti jo stornirajo in jo dobi kupec (ali pa kopijo) da si lahko on uredi registracijo....pa če želiš vrnjeno cestnino potrdilo o plačilu le te
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:54:01
|
|
|
|
elevitka
|
Tak... zdaj pa grem na uho k malemu (upam da bo spal še kako urco)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:54:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš? ja... http://www.ringaraja.net/forum/zavarovanje-avtomobila/m_5551492/mpage_1/tm.htm#5551533 kaj sem spet kaj narobe povedala ? eh lojza nič narobe.. reči mi...ko grem tja...nesem samo overjeno prodajno pogodbo in kopijo policeod kupca..še kaj nucam? še svojo polico nucaš (original z kuponi vred-ker ti na podlagi tega vidijo da nisi imela prometne in ti bonus prenesejo) pa prometno seveda ker ti jo stornirajo in jo dobi kupec (ali pa kopijo) da si lahko on uredi registracijo....pa če želiš vrnjeno cestnino potrdilo o plačilu le te aha..prometne nima...je šla z njim...upam da jo pošlje nazaj..... zakaj pa bi cestnino vračali?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:24:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...ti si komentirala na eni moji temi za zavarovanje avta? se spomniš? ja... http://www.ringaraja.net/forum/zavarovanje-avtomobila/m_5551492/mpage_1/tm.htm#5551533 kaj sem spet kaj narobe povedala ? eh lojza nič narobe.. reči mi...ko grem tja...nesem samo overjeno prodajno pogodbo in kopijo policeod kupca..še kaj nucam? še svojo polico nucaš (original z kuponi vred-ker ti na podlagi tega vidijo da nisi imela prometne in ti bonus prenesejo) pa prometno seveda ker ti jo stornirajo in jo dobi kupec (ali pa kopijo) da si lahko on uredi registracijo....pa če želiš vrnjeno cestnino potrdilo o plačilu le te aha..prometne nima...je šla z njim...upam da jo pošlje nazaj..... zakaj pa bi cestnino vračali? Ker se plača letno, ti pa boš zdaj zaključila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:29:44
|
|
|
|
majakla
|
Danes je bil že v drugem predalu od pisalne , tako da komot pride do pc-ja, kulic, flumastrov, škarje so tud tu, pa lučka, pa ........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:31:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, pa na isto OŠ sva hodle, samo sem jaz bolj stara. reče se: malo starejša..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:33:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, pa na isto OŠ sva hodle, samo sem jaz bolj stara. reče se: malo starejša.. Isto sranje - drugo pakovanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:35:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , kosilo skuhano, naloga iz nemščine nareta...pol grem na tečaj...prošnje napisane samo še pošljem jih... ti hodiš na tečaj nemščine? to ti borza plača al sama?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:37:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? moji starši so imeli puntota. je bil kar ok za vozit in parkirat. prostoren pa glih ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:41:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka fiatova familija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:43:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka fiatova familija Ja, imajo ziher tam veze.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:45:01
|
|
|
|
majakla
|
Joj, pozabla sem pofarbat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:45:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes je bil že v drugem predalu od pisalne , tako da komot pride do pc-ja, kulic, flumastrov, škarje so tud tu, pa lučka, pa ........ aha, ključavnice gor zmontirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 14:52:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes je bil že v drugem predalu od pisalne , tako da komot pride do pc-ja, kulic, flumastrov, škarje so tud tu, pa lučka, pa ........ aha, ključavnice gor zmontirat Na omare, a-a, bom raje šerifa špilala in upala, da ga tudi to mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 15:50:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes je bil že v drugem predalu od pisalne , tako da komot pride do pc-ja, kulic, flumastrov, škarje so tud tu, pa lučka, pa ........ aha, ključavnice gor zmontirat Na omare, a-a, bom raje šerifa špilala in upala, da ga tudi to mine. ne na omare, na pisalno mizo. če ga boš skozi kontrolirala, bo imel še večje veselje brskat. sploh zdaj, ko mu je vse zanimivo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 16:38:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka fiatova familija ma nismo vsi fiatovi ... veze pa imamo zadnjih 10 mesecev ... eni so se za fiat odločili pred nastopom veze
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 16:43:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes je bil že v drugem predalu od pisalne , tako da komot pride do pc-ja, kulic, flumastrov, škarje so tud tu, pa lučka, pa ........ aha, ključavnice gor zmontirat Na omare, a-a, bom raje šerifa špilala in upala, da ga tudi to mine. ne na omare, na pisalno mizo. če ga boš skozi kontrolirala, bo imel še večje veselje brskat. sploh zdaj, ko mu je vse zanimivo. tud T. povsod pleza... bolj ga kregam večje veseljeima... je tud že fajn štrbunkno na glavo.... ampak ga nič ne izuči (se mi zdi da se še samo derem ne smeš tega, pazi tam boš padel, vdaril se boš... bla bla)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 18:51:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno. Vem, vem...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 18:58:30
|
|
|
|
marta82
|
Tinej zbolel. Ko sem prišla v vrtec po njega sem slišala, da piska, ima podaljšan izdih in se mu vgreza žlička tak da smo šli kar direkt k zdavniku že zaradi bolniške, drugače tak ne bi rabili, ker imamo ventolin doma, flixotide pa tak celo zimo dobiva. Mah...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?