Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:24:24
|
|
|
|
majakla
|
Aja, Skokova je komaj včeraj začela delat, sem bla tam in sem se obrnila, ker je bila fuuul gužva že samo tam, ko se kartica odda. Sem se danes že vse po telefonu zmenla, grem v petek zaključit bolniško in po recept.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:25:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro Nisem ziher, če bi še vedno tak mislila, ko bi mojo mami poznala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:26:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:26:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:27:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi aja ? jaz pa sem vedla da so mali kužiji...sam pasme nisem vedla...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:29:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro Nisem ziher, če bi še vedno tak mislila, ko bi mojo mami poznala. Saj ne more bit tak hudo Midve z mojo se celo življenje nisva štekali, zdaj pa se fuull, čeprav je res, da skup pa ne bi mogli živeti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:29:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, Skokova je komaj včeraj začela delat, sem bla tam in sem se obrnila, ker je bila fuuul gužva že samo tam, ko se kartica odda. Sem se danes že vse po telefonu zmenla, grem v petek zaključit bolniško in po recept. ja prvi delovni dan po 14 dnevih dopusta... si predstavljam kaki naval je bil
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:30:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro Nisem ziher, če bi še vedno tak mislila, ko bi mojo mami poznala. Saj ne more bit tak hudo Midve z mojo se celo življenje nisva štekali, zdaj pa se fuull, čeprav je res, da skup pa ne bi mogli živeti joj kolk je takih... tudi jaz sem mnenja da je bolje biti zase...sicer ti slej ko prej nekaj začne presedati ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:33:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro Nisem ziher, če bi še vedno tak mislila, ko bi mojo mami poznala. Saj ne more bit tak hudo Midve z mojo se celo življenje nisva štekali, zdaj pa se fuull, čeprav je res, da skup pa ne bi mogli živeti joj kolk je takih... tudi jaz sem mnenja da je bolje biti zase...sicer ti slej ko prej nekaj začne presedati ... Ja, to je res. Stari in mladi pač niso za skup. Je pa res, da zadnje čase močno občutim to, ko si res daleč stran od vseh domačih Ne vem, če bi res lahko celo življenje tak živela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:34:57
|
|
|
|
rina22
|
Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:38:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? tule lahko sortiraš celo po višini najemnine http://www.gohome.si/nepremicnine.aspx?q=najem+stanovanja+v+mariboru+do+300+EUR
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:45:56
|
|
|
|
majakla
|
Katera ve - kako kremo naj kupim za Nika za v gore??? Možno, da bo ful sonce, možno, da bo ful mraz, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:51:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? To so načeloma tak vsa stanovanha zajeta, pol pa se imaš razne oglasnike kot je Salamonov in še se keri najde sam jaz jih ne poznam vseh.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:51:40
|
|
|
|
rina22
|
elevitka, HVALA ti Fuuuuuuuull si mi pomagala Zdaj pa grem iskat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:00:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katera ve - kako kremo naj kupim za Nika za v gore??? Možno, da bo ful sonce, možno, da bo ful mraz, ... jaz priporočam tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=27450
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:00:47
|
|
|
|
elevitka
|
grema midva z mojo ipiko v štacuno... se beremo kasneje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:11:01
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katera ve - kako kremo naj kupim za Nika za v gore??? Možno, da bo ful sonce, možno, da bo ful mraz, ... Kupi sončno Alpine, ponavadi so v takšnih malih tubicah, ščitijo tako pred soncem, kot pred mrazom in lepo vlažijo kožo...jaz sem za na smučanje včasih to uporabljala. Spletna....hvala, saj sem rekla, da je to osnutek...moram sploh ugotovit, kako tam popravim tiste angleške izraze, pa res je treba še dopolnit. Zaenkrat bom samo slovensko stran naredila, anglešla lahko še malo počaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:28:49
|
|
|
|
botrca
|
Dan , kosilo skuhano, naloga iz nemščine nareta...pol grem na tečaj...prošnje napisane samo še pošljem jih...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:29:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katera ve - kako kremo naj kupim za Nika za v gore??? Možno, da bo ful sonce, možno, da bo ful mraz, ... jaz priporočam tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=27450 se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:31:14
|
|
|
|
botrca
|
Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:32:09
|
|
|
|
botrca
|
Grem gledat Melrose Place pa počasi jest in it v mesto..papa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:39:24
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Končno malo časa za počitek Cel dopoldan že laufarija...zjutraj sem A peljala k zdravniku, ker še kašlja in vročino je zvečer spet fasala...so ji kri vzeli..vredu..ima pa angino, pa preglede okol mandljev morava narediti, ker se se ne bo stanje popravilo, bo jih sčasoma treba odstraniti.Sicer jaz nisem za to Potem šibala na borzo, nakar mi povejo da moje svetovalke ni...pa sem bila danes že prenaročena, ker je prejšnjič odpadlo..mislim halo..A kolegica ko dela tam, je par dni naprej že vedela, da imajo danes seminarje.....meni pam bluzijo, da nihče ni nič vedel, da jih ne bo ene par ...za ubit skratka.. potem v knjižnico po Krojačka hlačka, pa muller, štacuna...zdaj pa malo relaks oz pospravljanje
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.2.2011 11:50:09 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:43:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi zakaj..če pa ima tud v avatarju takega prikupnega peseka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:45:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro Nisem ziher, če bi še vedno tak mislila, ko bi mojo mami poznala. Saj ne more bit tak hudo Midve z mojo se celo življenje nisva štekali, zdaj pa se fuull, čeprav je res, da skup pa ne bi mogli živeti midve tud ne bi mogle...ma ni šans......bi verjetno čez leto dni bila na psihiatriji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?