Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:46:05
|
|
|
|
arabela*
|
je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:46:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? kaj za najem al nakup?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 11:48:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno. jaz ne bi nikoli z nikomer živela....pa tud če bi se razumeli...Pač tak človek sem, ki rabim svoj mir in pika
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:00:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno. Se strinjam. Je pa fajn, da si vsaj kakih 10 km stran od svojih, da jih lahko bolj pogosto vidiš, pa da majo še otročki kaj od starih staršev in obratno - vključeno tudi varstvo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:00:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? kaj za najem al nakup? Najem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:02:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? Moja teta ima Punta. Če te kaj dotičnega zanima, lahko vprašam Aja, Brava pa ima teta od mojga - tudi lahko vprašam
< Sporočilo je popravil rina22 -- 16.2.2011 12:03:09 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:11:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? kaj za najem al nakup? Najem a se boste selili?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:12:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? Moja teta ima Punta. Če te kaj dotičnega zanima, lahko vprašam Aja, Brava pa ima teta od mojga - tudi lahko vprašam nekka se k bravu nagibam.....pa me zanima, če so tisti ki imajo, kolk tolk zadolvoljni..ali ne
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:18:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa preglede okol mandljev morava narediti, ker se se ne bo stanje popravilo, bo jih sčasoma treba odstraniti.Sicer jaz nisem za to Saraya jaz kot otrok sem bila zelo dosti bolana. 1x mesečno angino. Al navadno al pa gnojno. Tam pri 10 letih so mi jih pa odstranli in od takrat naprej zbolim 1x na leto.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:21:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa preglede okol mandljev morava narediti, ker se se ne bo stanje popravilo, bo jih sčasoma treba odstraniti.Sicer jaz nisem za to Saraya jaz kot otrok sem bila zelo dosti bolana. 1x mesečno angino. Al navadno al pa gnojno. Tam pri 10 letih so mi jih pa odstranli in od takrat naprej zbolim 1x na leto. ja saj vem..ampak A ni drugače nil kaj bolana. Zdaj edino že en mesec kašlja...pa se je zdravnica nekak na mandlje spomnila, da so morda krivi.....vem, da pa če bi bila konstantno bolana, pa bi bilo drugače, ja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:28:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? kaj za najem al nakup? Najem a se boste selili? Do junija še ne, če pa se bomo pol, pa je odvisno od več dejavnikov. Samo vseeno že zdaj malo gledam stanovanja.. Da bom pripravljena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:29:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? Moja teta ima Punta. Če te kaj dotičnega zanima, lahko vprašam Aja, Brava pa ima teta od mojga - tudi lahko vprašam nekka se k bravu nagibam.....pa me zanima, če so tisti ki imajo, kolk tolk zadolvoljni..ali ne Bom jo malo povprašala. Vem, da je ona čisto novega kupla. Samo ma pa oni starejši model, ne tega novega. Bom jo pol malo poklicala, ko pride s službe, pa bom jo malo povprašala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:29:05
|
|
|
|
arabela*
|
bi šla katera jutri zvečer v piramidi...na predavanje o meditaciji? Brezplačen vstop
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:30:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi šla katera jutri zvečer v piramidi...na predavanje o meditaciji? Brezplačen vstop Jaz bi šla, pa nimam varstva Kdaj pa je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:30:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno. Se strinjam. Je pa fajn, da si vsaj kakih 10 km stran od svojih, da jih lahko bolj pogosto vidiš, pa da majo še otročki kaj od starih staršev in obratno - vključeno tudi varstvo To pa na žalost ni pogojeno z bližino domovanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 12:31:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede skupnega življenja je pa tak: tisti, ki ne živite s starši od bilo koga ne veste v kaki ste prednosti...je pa res, da tudi jaz s svojimi ne bi mogla živet ju pa zelooooo pogrešam, ker smo pa res daleč en od drugega in se vidimo 2x letno. Se strinjam. Je pa fajn, da si vsaj kakih 10 km stran od svojih, da jih lahko bolj pogosto vidiš, pa da majo še otročki kaj od starih staršev in obratno - vključeno tudi varstvo To pa na žalost ni pogojeno z bližino domovanja Ja, pri vseh res ne, na žalost Sem za sebe mislila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:00:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:11:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi šla katera jutri zvečer v piramidi...na predavanje o meditaciji? Brezplačen vstop zvečer ob sedmih Jaz bi šla, pa nimam varstva Kdaj pa je?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:12:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? Moja teta ima Punta. Če te kaj dotičnega zanima, lahko vprašam Aja, Brava pa ima teta od mojga - tudi lahko vprašam nekka se k bravu nagibam.....pa me zanima, če so tisti ki imajo, kolk tolk zadolvoljni..ali ne Bom jo malo povprašala. Vem, da je ona čisto novega kupla. Samo ma pa oni starejši model, ne tega novega. Bom jo pol malo poklicala, ko pride s službe, pa bom jo malo povprašala saj jaz tud starega kupujem....ne dam več kot jurja za avto
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:13:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka in? kaki problemi?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:14:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi prosim rečt, kje je fajn iskat stanovanja? Na nepremicnine.net, pa na bolhi, kje še? kaj za najem al nakup? Najem a se boste selili? Do junija še ne, če pa se bomo pol, pa je odvisno od več dejavnikov. Samo vseeno že zdaj malo gledam stanovanja.. Da bom pripravljena. aja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:17:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka in? kaki problemi? z novimi nobenih... jaz sem edino z prejšnjim modelom brave imela cel kup nevšečnosti (mlada pa nora, kaj čemo - sem kupila rabljenega in se je izkazalo da ni da ni kaj ni crklo, od menjalnika do tega da je bencin pri lajtungi vun teko in je poleti grozno smrdelo po bencinu v kabino, do odmične gredi, da je zvilo 16 ventilov in glavo motorja.... za popravila sem dala več kot če bi novega kupila takrat... ker sem mislila no še to popravim pa vem kaj mam )
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:21:47
|
|
|
|
elevitka
|
Aja če pa bi rabljenega kupila pa je najbolje pri kaki avtohiši - morajo dati garancijo eno leto na brezhibnost (sicer ga plačaš malo več kot na sejmu) ali pa kakega strokovnjaka vzemi s seboj ko greš kupovat in ga pelji na preventivni tehnični preden se odločiš za nakup (ker pregleda stanje vozila... res da moraš plačat tehničnega, sam če prodajalec ne bo želel it.... potem veš da nekaj skriva) AJA PA TI IZBEREŠ SERVIS KAM BOŠ ŠLA NA TEHNIČNI IN SI SEVEDA PRISOTNA KO GA IZVAJAJO (dan danes je že vse podkupljivo)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:22:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je imela katera bravota(avto).....? al pa punteka? jaz imam sedaj bravota (zadnji model) imela sem pa tudi brava (ta dolgi - prejšnji model) punteka ima moj foter (grande punto -zadnji model) bruder pa Punto Evo zadnji model, imeli pa smo tudi prvo varijanto punteka in? kaki problemi? z novimi nobenih... jaz sem edino z prejšnjim modelom brave imela cel kup nevšečnosti (mlada pa nora, kaj čemo - sem kupila rabljenega in se je izkazalo da ni da ni kaj ni crklo, od menjalnika do tega da je bencin pri lajtungi vun teko in je poleti grozno smrdelo po bencinu v kabino, do odmične gredi, da je zvilo 16 ventilov in glavo motorja.... za popravila sem dala več kot če bi novega kupila takrat... ker sem mislila no še to popravim pa vem kaj mam ) ojoj...katastrofa... ja to res moraš srečo imet kaj kupiš... Upam, da jaz ne vsekam tak mimo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 13:24:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Aja če pa bi rabljenega kupila pa je najbolje pri kaki avtohiši - morajo dati garancijo eno leto na brezhibnost (sicer ga plačaš malo več kot na sejmu) ali pa kakega strokovnjaka vzemi s seboj ko greš kupovat in ga pelji na preventivni tehnični preden se odločiš za nakup (ker pregleda stanje vozila... res da moraš plačat tehničnega, sam če prodajalec ne bo želel it.... potem veš da nekaj skriva) AJA PA TI IZBEREŠ SERVIS KAM BOŠ ŠLA NA TEHNIČNI IN SI SEVEDA PRISOTNA KO GA IZVAJAJO (dan danes je že vse podkupljivo) saj vem... imam edino srečo da se moj spozna v avte, jih je tud že prodajal....tak da...no bomo vidli..... hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?