Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 9:59:56
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:01:38
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:09:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro oziroma dan, saj smo že nekaj časa po koncu, samo do računalnika nisem prišla prej. Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:22:17
|
|
|
|
elevitka
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:24:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki tile škornji so pa....opa ...nisem še nikoli obuta...kak je? Fenomenalni obcutki,sem rekla,da bom od zdaj naprej kuhala v njih Meni so fajn,pa vecja sem od mojga v njih ampak za kratek cas -drugac me pol tacke bolijo-zato pa pravim,vsak dan kuhat v njih,da se noge navadijo tole pa moram komentirat.... SACHERCA FUC-K-IISHHHHHHHHHHHHHH DO AMENA
< Sporočilo je popravil elevitka -- 14.2.2011 10:25:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:27:53
|
|
|
|
Sacherca
|
joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? [/quote iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T. še ni zdrav... je skoraj brez glasa pa kašlja kot da je plačan za to... tečn 100/h (smo na flixotilde in Panatus-u)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:32:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:33:43
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T. še ni zdrav... je skoraj brez glasa pa kašlja kot da je plačan za to... tečn 100/h (smo na flixotilde in Panatus-u) Eh revcek Jaz imam mojga tudi doma,iscer samo prehlajen,ampak ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:34:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:34:58
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:35:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi Nisi edina - .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:36:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti Botrca-prečitaj na prejšnji strani!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:36:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:37:15
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:38:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj) Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:38:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti jaz bom pa tam.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:39:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj) Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:40:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:41:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:53:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje... Joj tebe pa res muči... Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugega Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje... Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:55:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje hvala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:58:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje... Joj tebe pa res muči... Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugega Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje... Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok... zelo lepo si napisala sami0804... ...samo za tvojega pa moram
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?