Klaraklara30
|
Dober večer! Punce, tole pa ni dobro. Skoraj nič ni za prebrat po dveh dneh. Sem kar malo huda. Pri meni se pa začenjajo nosečniške nevšečnosti. Ja, nočni pohodi na wc, zgaga, zadihanost pri malo hitrejši hoji ali hoji po stopnicah (se počutim kot lokomotiva ), bolečine v križu so pa tako že od začetka... Ja, vem, vse to spada zraven, samo da ni kaj hujšega. Komaj že čakam pregled, sicer vem, da bo bolj rutinsko vse skupaj, pa še cuker test me čaka, ampak vseeno je fajn, ko grem tja in vem, da nekdo prekontrolira, ali je vse ok ali ne. Človek je kar bolj pomirjen. IZVIRNO SPOROČILO: kokapoka ej a si bo kera kupla un gel za raztezanje dianatal al kaj že...pravjo da je kr fajn...da pomaga...upam da me tokrat ne bodo prerezal...sj ni nč hudga drgač pa to nč ne čutš...no vsaj js nism...sam zoprno je pol za sedet k te boli... Jaz sem zadnjič gledala reklamo o tem gelu in me ful zanima, če res pomaga. Jaz sem se namreč malo pretrgala prvič in če bi mi to pomagalo, da se ne bi, bi ga takoj kupila. Bom pa na pregledu svojo G vprašala, da vidim, kaj mi svetuje. Kompletek za iz P Jaz mislim, da pliš ne bo prevroč, tudi če bomo maja. Sem pa gledala v H&M take, ki so iz malo tanjšega pliša in so se mi zdeli ful primerni. Tudi če bo konec maja. Nekako tako si predstavljam, da bi ga oblekla: bodi, žabice, kompletek iz takega tanjšega pliša, copatki, kapica. Po potrebi ga bom pokrila še z dekico (to je pa tudi od vremena odvisno). Mako majčke se mi pa zdijo ful nepraktične, raje imam bodije. Sem imela nekaj mako majčk prvič (sem jih dobila), ampak mu jih nisem nikoli oblekla. Grem še malo pred TV, hladilnik sem že prej izpraznila...joj, kok se meni vsega lušta v tej nosečnosti. Imam kar neke prebliske in more pol moj kuhat ali pa v trgovino laufat sredi noči. Sej bi šla sama, pa se ne spodobi, da ženska s trebuhom hodi ponoči naokoli. Lepo spite, prijeten začetek novega tedna vam želim. Ja, jaz jutri začnem 26. teden. Uf, kako gre hitro...
< Sporočilo je popravil Klaraklara30 -- 13.2.2011 20:36:25 >
|