Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:29:24
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se poslavljam, me pojstla oz. spanec že kliče. Kak bo fajn spet po 4 dneh spat ponoči v postelji. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:29:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gledam in poslušam Bilbi. Kaka frajerka mi je. ok -kdo je Bilbi? http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs aha...hvala za ime pevke, ker nisem vedla kdo poje to pesem...je pa ful fajn in jo tudi poslušam zadnje čase na radiu pohorje
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:29:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem takoj za kafe dopoldan,lahko vsak dan.ju3 je edino moj doma,sicer to ni ovira,ampak....gre prvič z mano na pregled v P. Imam morfo in uz trebušne stene. pa dobro novico glede treb.stene želim... ofkors! pa jaz tak že zaj vem,brez uz,da je bolj kot ne ok. itak da je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:30:04
|
|
|
|
marta82
|
Tortica še moje za razgovor.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:30:39
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sem se mislila danes it malo predvalentinove akcije,pa mi ni,ker me boli,tako,da sem mojega poslala igrice igrat na racunalnik oz zdaj dirka z frendi preko neta Adijo romantika.... Pa držim pesti za razgovor in pošiljam kup za zdravje, pa še vedno ne verjamem,da maš tak slabo frizuro ... Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:31:04
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se poslavljam, me pojstla oz. spanec že kliče. Kak bo fajn spet po 4 dneh spat ponoči v postelji. Nočko. Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:32:10
|
|
|
|
marta82
|
Nočko Ly.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:33:44
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Marta,za Tineja . Za jutri se velja? Velja. Bom pa bolj zgodnja. Dopoldan. Bom šla čim prej iz službe, da gre potem še Boštjan delat in ga zamenjam (pri varstvu Tineja). Edino od 11.30 do nekje 12.30 me ne bo,sem si ze narocila varstvo za takrat v pritlicju....Ce bos glih takrat prisla bos pa kar dedeju dala Sva na vezi v glavnem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:34:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sem se mislila danes it malo predvalentinove akcije,pa mi ni,ker me boli,tako,da sem mojega poslala igrice igrat na racunalnik oz zdaj dirka z frendi preko neta Adijo romantika.... Pa držim pesti za razgovor in pošiljam kup za zdravje, pa še vedno ne verjamem,da maš tak slabo frizuro ... podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki.. Mah jaz sem začela že v nosečnosti, saj veš...rizična nosečnost, en zarodek se je poslovil (je pa Tinej za dva ), potem veliko v bolnici, kjer je preveč časa za razmišljanje, grozen porod, Tinej v intenzivni na kisiku pa zraven hormoni pa komaj naslednji dan sem ga lahko videla pa...v glavnem takoj sem se začela zavedat tega. Se pa trudim ne obremenjevat nikogar s tem in se malo nazaj držat. mene tako fulll gane...sem se skoraj vpričo njega zjokala, samo sem se še zadnji trenutek zadržala. Rekel je, da ji ni bilo dano živeti. Sicer sem že po naravi full optimistična...ampak tako me gane full sploh pa to ko je o lastni hčeri govoril
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:35:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Po temle sem pekla prvic in tudi vedno za tem 14 dag margarine,8 jajc,14 dag sladk.,14 dag moke,14 dag čokolade,pol zavitka pecilnega,20 dag marelične marmelade Margarino penasto umešaš,dodaš polovico sladkorja in rumenjake in še mešaš.Ko dovolj naraste dodaš stopljeno čokolado,nato trd sneg iz beljakov v katerega si prej vtepla ostalo polovico sladkorja,ter moko s pecilnim.Narahlo premešaš in daš peč 20 min na 150° in nato še 25 min pri 200°. Dobro ohlajeno testo prerežeš in premažeš z marelično marmelado po prerezu, ob straneh in po vrhu.Preliješ s čokoladno glazuro. Jaz marmelado ponavadi segrejem nad ognjem in dodam kako žlico ruma icon_wink . Dam margarino ali maslo -kaj pac mam...Biskvit navlazim s sladakano vodo, glazuro pa naredim ponavadi na oko...cokolada+sladka smetana in s tem prelijem Če se ti da na hitro - kak to misliš: - Margarino penasto umešaš ? - trd sneg iz beljakov ? Pa ne se smejat! Sami ti tudi ne. Ker imam res rada in bom morda nekoč si to naredila in sama pojedla vse do zadnje pikice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:35:33
|
|
|
|
sami0804
|
Nočko,ly Tortica,kaka velika torta pride iz tega? Jaz sem v bistvu mislila iz tega spocat srček podoben onemu,ki ga je majakla dobila...verjetno bo dovolj,če sestavine prepolovim aja,pa hvala za recept
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:35:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gledam in poslušam Bilbi. Kaka frajerka mi je. kdo je to Sem prilepila link. Poglej malo nazaj. sem vidla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:36:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:36:07
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki.. Mah jaz sem začela že v nosečnosti, saj veš...rizična nosečnost, en zarodek se je poslovil (je pa Tinej za dva ), potem veliko v bolnici, kjer je preveč časa za razmišljanje, grozen porod, Tinej v intenzivni na kisiku pa zraven hormoni pa komaj naslednji dan sem ga lahko videla pa...v glavnem takoj sem se začela zavedat tega. Se pa trudim ne obremenjevat nikogar s tem in se malo nazaj držat. mene tako fulll gane...sem se skoraj vpričo njega zjokala, samo sem se še zadnji trenutek zadržala. Rekel je, da ji ni bilo dano živeti. Sicer sem že po naravi full optimistična...ampak tako me gane full sploh pa to ko je o lastni hčeri govoril To pa je meni tudi tako grozno...Edina moja zelja,da umrem pred sinom . Grozno zalostno,ko morajo starsi svoje otroke pokopati...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:37:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nočko Ly. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:37:40
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to? Malo sem mogla nove skornje sprobat - so samo za po stanovanju,vuni se ubijem s tem .......Pa take pa to http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:37:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:39:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki tile škornji so pa....opa ...nisem še nikoli obuta...kak je?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:39:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to? Malo sem mogla nove skornje sprobat - so samo za po stanovanju,vuni se ubijem s tem .......Pa take pa to http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:39:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to? Malo sem mogla nove skornje sprobat - so samo za po stanovanju,vuni se ubijem s tem .......Pa take pa to http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki Opa - to pa je blo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:39:40
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nočko,ly Tortica,kaka velika torta pride iz tega? Jaz sem v bistvu mislila iz tega spocat srček podoben onemu,ki ga je majakla dobila...verjetno bo dovolj,če sestavine prepolovim aja,pa hvala za recept premer 22cm se mi zdi al mam 24......Kako velik srcek pa imas? Drugac pa ni panike,te pac prepolovis sestavine....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:40:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki.. Mah jaz sem začela že v nosečnosti, saj veš...rizična nosečnost, en zarodek se je poslovil (je pa Tinej za dva ), potem veliko v bolnici, kjer je preveč časa za razmišljanje, grozen porod, Tinej v intenzivni na kisiku pa zraven hormoni pa komaj naslednji dan sem ga lahko videla pa...v glavnem takoj sem se začela zavedat tega. Se pa trudim ne obremenjevat nikogar s tem in se malo nazaj držat. mene tako fulll gane...sem se skoraj vpričo njega zjokala, samo sem se še zadnji trenutek zadržala. Rekel je, da ji ni bilo dano živeti. Sicer sem že po naravi full optimistična...ampak tako me gane full sploh pa to ko je o lastni hčeri govoril To pa je meni tudi tako grozno...Edina moja zelja,da umrem pred sinom . Grozno zalostno,ko morajo starsi svoje otroke pokopati... babike ne take težke teme...sem ful občutljiva odkar sem mama in kaj sem vse doživela...še ko filme gledam se jočem, kar prej nisem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 21:41:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ni panike,sva se v petek igrala,ko je bil skrat v vrtcu Kaj to? Malo sem mogla nove skornje sprobat - so samo za po stanovanju,vuni se ubijem s tem .......Pa take pa to http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki uu svetovni so ma mojega nič to ne gane......ti veseli pripomočki....mi reče da mu je vseeno kaj imam, če sploh imam, pa če se vsa razcapana pojavim..... .....moški.....))))
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?