Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:37:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:38:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem takoj za kafe dopoldan,lahko vsak dan.ju3 je edino moj doma,sicer to ni ovira,ampak....gre prvič z mano na pregled v P. Imam morfo in uz trebušne stene. pa dobro novico glede treb.stene želim... ofkors! pa jaz tak že zaj vem,brez uz,da je bolj kot ne ok.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:38:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami za predstavo in za druženje s sinom. Kak paše mama-sin večer... Prepričana sem, da njemu tudi, da te je imel malo zase. Tako se krepi vez in zaupanje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:38:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Slaaastna...grem si čaj poleg vzet! Mater se mi zdaj sladko lušta. Pa sem že vse zaloge spraznila. Jaz tudi-na srečo Mi smo pa komaj začeli.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:38:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ...mogla sem eh moj bi že šel......če bi gnjavla...itak bi mi moral ustrečt...ampak ni neke sile No,to bi moj tudi...samo kura še vedno čakam,da se bo sam nekaj spomnil.... Saj je taščo vprašal za varstvo,samo se je naredla gluho-on pa noče gnjavit.... Tipična riba. Kaj se mi vidi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:39:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem takoj za kafe dopoldan,lahko vsak dan.ju3 je edino moj doma,sicer to ni ovira,ampak....gre prvič z mano na pregled v P. Imam morfo in uz trebušne stene. pa dobro novico glede treb.stene želim... ofkors! pa jaz tak že zaj vem,brez uz,da je bolj kot ne ok. Seveda je - itak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:39:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gledam in poslušam Bilbi. Kaka frajerka mi je. ok -kdo je Bilbi? http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs Aaaaaaah.... ta prava je!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:40:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki.. Ne,sem že skusla to,čeprav enkrat ni šlo za preživetje!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:40:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ...mogla sem eh moj bi že šel......če bi gnjavla...itak bi mi moral ustrečt...ampak ni neke sile No,to bi moj tudi...samo kura še vedno čakam,da se bo sam nekaj spomnil.... Saj je taščo vprašal za varstvo,samo se je naredla gluho-on pa noče gnjavit.... Tipična riba. Kaj se mi vidi? Dejanje oz. čakanje te je izdalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:41:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gledam in poslušam Bilbi. Kaka frajerka mi je. ok -kdo je Bilbi? http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs Men tuti zelo luštna pesem.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:42:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami za predstavo in za druženje s sinom. Kak paše mama-sin večer... Prepričana sem, da njemu tudi, da te je imel malo zase. Tako se krepi vez in zaupanje. A veš,da sem bla na govorilnih šokirana,ko mi učiteljica pove,da tamali full o mami razlaga v šoli-sem vedno mislila,da sta z atijem bolj navezana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:43:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem takoj za kafe dopoldan,lahko vsak dan.ju3 je edino moj doma,sicer to ni ovira,ampak....gre prvič z mano na pregled v P. Imam morfo in uz trebušne stene. pa dobro novico glede treb.stene želim... ofkors! pa jaz tak že zaj vem,brez uz,da je bolj kot ne ok. Itak!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:44:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tipična riba. Kaj se mi vidi? Dejanje oz. čakanje te je izdalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:44:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana Tega sem se kot novopečena mama najbolj boleče zavedla:da nikoli več v življenju ne bo več tako kot takrat,ko nimaš otrok- Do konca življenja bo v tebi strah,da se tvojemu otroku kaj zgodi...grozljiva misel A se lahko spet podpišem? Hm...marta,matcar-kaj naj rečem? Me veseli...sem mislila,da sem že malo paranoična glede tega.... Sladko-grenki občutki.. Mah jaz sem začela že v nosečnosti, saj veš...rizična nosečnost, en zarodek se je poslovil (je pa Tinej za dva ), potem veliko v bolnici, kjer je preveč časa za razmišljanje, grozen porod, Tinej v intenzivni na kisiku pa zraven hormoni pa komaj naslednji dan sem ga lahko videla pa...v glavnem takoj sem se začela zavedat tega. Se pa trudim ne obremenjevat nikogar s tem in se malo nazaj držat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:45:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Slaaastna...grem si čaj poleg vzet! Mater se mi zdaj sladko lušta. Pa sem že vse zaloge spraznila. Jaz tudi-na srečo Mi smo pa komaj začeli. Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:46:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A veš,da sem bla na govorilnih šokirana,ko mi učiteljica pove,da tamali full o mami razlaga v šoli-sem vedno mislila,da sta z atijem bolj navezana Iiiiiii... kak lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:49:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mah jaz sem začela že v nosečnosti, saj veš...rizična nosečnost, en zarodek se je poslovil (je pa Tinej za dva ), potem veliko v bolnici, kjer je preveč časa za razmišljanje, grozen porod, Tinej v intenzivni na kisiku pa zraven hormoni pa komaj naslednji dan sem ga lahko videla pa...v glavnem takoj sem se začela zavedat tega. Se pa trudim ne obremenjevat nikogar s tem in se malo nazaj držat. Uuuu,marta,midve imama pa precej podobno zgodbo...edino porod je bil pri meni manj grozen...ostalo pa-nosečnost in po porodu-skoraj isto ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:50:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A veš,da sem bla na govorilnih šokirana,ko mi učiteljica pove,da tamali full o mami razlaga v šoli-sem vedno mislila,da sta z atijem bolj navezana Iiiiiii... kak lepo. vidiš kaj vse lepega te še čaka?...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:50:04
|
|
|
|
ly117
|
Pozabla povedat, da smo mi tudi dobili lino kolendar. Nemoreš da verjameš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:50:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat, da smo mi tudi dobili lino kolendar. Nemoreš da verjameš. Ja,zdaj so novo rundo začeli spet pošiljat...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 13.2.2011 20:53:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:51:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A veš,da sem bla na govorilnih šokirana,ko mi učiteljica pove,da tamali full o mami razlaga v šoli-sem vedno mislila,da sta z atijem bolj navezana Iiiiiii... kak lepo. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:52:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat, da smo mi tudi dobili lino kolendar. Nemoreš da verjameš. Ja,zdaj so novo rundo začeli spe pošiljat...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:53:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A veš,da sem bla na govorilnih šokirana,ko mi učiteljica pove,da tamali full o mami razlaga v šoli-sem vedno mislila,da sta z atijem bolj navezana Iiiiiii... kak lepo. Se strinjam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:54:58
|
|
|
|
sami0804
|
Nič,bejbe,me že preganjajo...deca gre v posteljo..az pa mogoče celo potem nazaj za rač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:56:18
|
|
|
|
ly117
|
>>>>>>>>>>ssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyvcg 6hn79i ssss To rpa sje t ccc s < b qaahmnk jh c cn gg To je ppa mojstrovina od Lukca.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?