|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 18:07:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Februarke 2011 III.del
13.2.2011 18:09:04   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Aja vete kaj sm kupla od Hipa čaj za dojilje, je podoben k bejbi čaj sm rekla nč ga bom kr kupila mogoče mi pa bo pasal zaradi teh slabosti in želodca morem rečt da mi res paše vsej neki da pijem ker mi skos G govori da premalo pijem sm če ne morem se tok nalivat ker pol gre nazaj vun.

Jaz sem si pa zadnjič nabavila DM Bio čaj za dojenje, in sem si ga že tudi danes skuhala skodelico. Zelo je dober, tak blag in nevtralen okus pa že za moj želodček bo dobro del. user posted image  V prvo sem pa sicer imela Hippovega instantnega.

A ta čaj je dober? Ker jaz sem že nekaj časa nazaj kupila nekega Galex, pa je tako zanič, da sem se samo eno šalco pomatrala spit, zdej pa ne morem več user posted image
Grem ju3 raje po tega user posted image A Hipp je tudi dober?

No js pa imam od Teekane čaj za doječe matere in čaj za doječe matere(Celjske lekarne)...
Probala sem že od Teekane...iz lekarne pa še ne...
a ve že kar pijete ta čas?...a mislite da bi to lahko kaj vplivalo da se nam žleze lepše nardijo, da bo potem mleka več?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 18:10:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 18:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
13.2.2011 18:17:37   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

groza! samo to lahko povem..
moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo??
vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO!  da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ!  pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku.user posted image ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu user posted image upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece

Joj Patrisha pri tebi je pa res pestrouser posted image Držim pesti za jutri, da bim bolje rešiš user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
13.2.2011 19:12:29   
Anonimen
Kako je s Patrisha?

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.2.2011 19:13:10 >

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
13.2.2011 19:13:13   
valek
Evo....napapali smo se...uh...kar preveč,,...se mi je tak zluštala polenta in mleko...
da sm kr hlastala med večerjo...kriza...imam pa tak močen apetit že kak tedn...da adijo....
pa še bi bilo vse ok, če nebi že vmes skoz čez dan neki mlela po ustih...od flancatov, sadja, čokolade,pecivo.....

nepoboljšljiva sem ....komaj čakam da je vse mimo in da se malo zbrihtam in spravim v roke.....

drugače pa mam danes tak smotan občutek...kr neki mi je trebuh odveč...tak se težko premikam in tudi če se vležem mi ni prijetno več....celi trebuh imam napet in včasih malo boleč....hm pa mažem si ga parkrat na dan...ko se bojim da dobim še več strij...imam jih trenutno ene par malih,tankih,ki so mi nastale sedaj zadnji mesec....user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
13.2.2011 19:17:46   
Tisia
evo mene ste me kaj pogrešaleuser posted image ...ste kar načvekale čez vikend,pridneuser posted image

antoninap čestitke za pupo brinouser posted image user posted image in ješa za fantka aleksejauser posted image user posted image

little*miss dobrodošla nazajuser posted image
cukica čestitke za nečakauser posted image user posted image
pilotgirl upam da se čimprej pozdraviš,le čuvaj se sedaj po porodu...si že tako imela veliko težav v Nuser posted image
patrisha te popolnoma zastopim glede popadkov,sama jih imam vsak dan,zvečer so pa hujšiuser posted image  groza...ko bi se vsaj že enkrat začelo ne pa to j...user posted image  v mozakuser posted image ....sem že čist obupana in utrujena, ampak tebi se je vsaj čep odluščil mislim da bo to kar kmalu konec mučenja....no vsaj upam da bouser posted image srečno jutriuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
13.2.2011 19:17:51   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21

Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :)

Hel32
, mislim, da sma si delali družbo v porodni sobi 5 :) Čestitam za hčerkico.

super za fantka Nika in zarokouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
13.2.2011 19:20:22   
DIANE
No men prav pače tale HiIpov čaj za dojenje nvem  al ma kej haska če ga zej pijem zaradi mlečnih žlez nimam pojma ampak meni pač paše. Posebej ker imam razdražen želodec zarad občasnega bruhanja.Sestavine so enake kot beby čaj od droge. Ta mi je fajni ker je instant.
No fajn Registrirana bom še tega probala od DM-ja.Upam, da mi rata prit do tja jutri se bom potrudla da grem mal na sprehot.

Tako sem se najedla palačink jst nvem kej mi je kr neki grizkam potem mi je pa slabo.
Zejle grem pa mal rit namakat v bano hehehe

Ja kje je Patrisha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
13.2.2011 19:20:40   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ma veš da je uredu. user posted image Great minds think alike. user posted image user posted image   user posted image

Dej še enkrat to slikco v en post vrž, de si jo bom jutri ogledala - in videla, kolk great mind mam jaz user posted image .

Bom ob priliki prilepila slikico v moj album, velja?

user posted image user posted image user posted image  še vedno se smejem kak cool avatar si imelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4261
13.2.2011 19:24:10   
DIANE
EN VIC ŠE VAM PRPOPAM SM SE TOK NASMEJALA:

Zraven majhne deklice v letalu sedi menedžer.
Obrne se proti njej in reče: "Ali bi se hotela malo pogovarjati? Slišal sem,
da čas v letalu hitreje mine, če se pogovarjaš s sopotniki."
Deklica, ki je pravkar odprla knjigo, jo zapre, se obrne proti njemu in
reče:
"O čem bi se želeli pogovarjati?"
"Ne vem pravzaprav", reče menedžer, "Kaj ko bi se pogovarjala o nuklearni
energiji?"
"Dobro", reče deklica,"to bi bila zanimiva tema! Ampak, dovolite mi da vas
prej nekaj vprašam!"
Konj, krava in srna jedo isto hrano - travo! Ampak srna izloča majhne
kroglice, krava ploščate kolače in  konj kose suhe trave. Zakaj je to
tako?".
Po kratkem razmisleku reče menedžer: "Ne vem kako bi to pojasnil!".

"Ali se torej smatrate dovolj kompetentni, da se pogovarjate o nuklearni
energiji, če še o navadnem sranju nič ne veste?"

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
13.2.2011 19:26:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

No men prav pače tale HiIpov čaj za dojenje nvem  al ma kej haska če ga zej pijem zaradi mlečnih žlez nimam pojma ampak meni pač paše. Posebej ker imam razdražen želodec zarad občasnega bruhanja.Sestavine so enake kot beby čaj od droge. Ta mi je fajni ker je instant.
No fajn Registrirana bom še tega probala od DM-ja.Upam, da mi rata prit do tja jutri se bom potrudla da grem mal na sprehot.

Tako sem se najedla palačink jst nvem kej mi je kr neki grizkam potem mi je pa slabo.
Zejle grem pa mal rit namakat v bano hehehe

Ja kje je Patrisha?

Glede mleka, lahko jaz povem, da pijem čaj patra ašiča - MAMIN ČAJ. Meni je iz 0 mlekca prišla v dveh dneh na 30 ml, na 6 ur, da sem si ga izsesala. Tako, da ga svetujem!
Meni je edini stranski učink otečene noge, kakor da mi voda zastaja. Zato ga več ponoči ne pijem. Ampak ok, jaz mam eno ledvičko manjo, pač vlečem še iz otroštva težave okol ledvičk, tako da pomoje, če teh težav nimaš ni zatekanja.

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
13.2.2011 20:28:00   
valek
Sem napisala Patrishi en sms....da vidimo če se bo lahko kaj javila...kako je kaj...
držmo pestke da je vse ok z njo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
13.2.2011 20:31:10   
Jo@n
Čer!
Jaz tudi že "brojim sitno", pri prvem user posted image smo imeli na današnji dan trajanja nosečnosti že en dan štručko v naročju...

Ponoči in danes čez ves dan me nekaj tišči v predelu želodca oz. žličke user posted image , verjetno user posted image pritiska na vse možne konce in kraje in zmanjkuje prostora... No, dva dneva do srede bom že preživela user posted image . Je bil pa user posted image danes posrečen, ko je komentiral, da smo vsi tempirani na sredo, kako bo šele pestro, če se začne kaj prej dogajat. Pa sem mu odvrnila, da ga lahko za popestritev sredi noči malo iz postelje vržem s kakšnim, "gremo hitro v porodnišnico user posted image ".

Smo pa preživeli še zadnji 3-članski družinski vikend, včeraj sta šla fanta gledat glasbeno predstavo user posted image , danes pa smo jo v tem dežju mahnili na ogled user posted image razstave, da smo si malo popestrili popoldne. Ja, ker ni bilo svežega zraka in lepega vremena, ki bi pokurila odvečno energijo, se iz otroške še zdaj sliši rogoviljenje user posted image .

Težko sedim za kompom, grem kr na kavč...

Nočko, pa srečno vsem, ki greste v P. Zlasti Patrishi, ki že težko čaka!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
13.2.2011 20:39:49   
Teyla
little*miss lepa porodna zgodba, škoda, da je tvoj vse zamudil, je pa vsaj popkovino lahko prerezal. user posted image

cukica čestitke za nečaka user posted image

Mi smo imeli danes obiske, prišla sta moj brat in moja mami. Je brat vprašal, kaj naj kupi in ker je vztrajal, sem mu rekla, da žabice do pasu št.62, ampak en par. No, in je prinesel dva para, ker se ni mogel odločit za ene. največja fora pa je, da je dejansko prinesel žabice (se pravi tiste nogavice do pasu) in to za triletnega otroka. Midva z mojim sva se tako smejala. user posted image user posted image Prodajalka jima ni znala pomagat, čeprav sta rekla št.62.

Pilotgirl pocajtaj se čim prej.user posted image user posted image

Patrisha sem mislila, da že definitivno cartaš. user posted image No, upam, da se prava zadeva čim prej začne, ker tole pa res ne zveni fajn. Pa nočem ti pobirat poguma, ampak za EA v Lj P se pa le pozanimaj, ni je namreč lahko dobiti. Razen, če imaš veze?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
13.2.2011 20:51:32   
valek
Nič punce , grem v ležeči položaj-ored tv....nekak ne morem več sedeti...me vse boli..
lepe sanje
papa

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 20:52:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 20:54:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4269
13.2.2011 21:08:26   
Anonimen

Patrisha, če si še doma, mislim nate in dobro opravi jutri! user posted image user posted image user posted image
Srečno, držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz držim pesti za čimprej, da dobiš v roke štručko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa v ležeči položaj, sem tako utrujena. Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 4270
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 21:15:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 21:15:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 21:17:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 7:57:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.2.2011 8:33:51   
Mišyka
Dobro jutro!

Jst mam pestro noč za sabo, me je celo noč šraufal, tko da sem šla od kar sem vstala že 2x na wc se pucat. Pa dons morm še v laboratorij in potem na pregled k ginekologu. Upam da zdržim in da ne bom kje skup padla, ker ponavadi ko kje morm čakat, mi rata slabo.

Patrisha neki zatišje pri tebi, upam, da na drugi strani le ni, pa da se je že kej zgodilo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

otrok
v3sn4

katera je bila njegova prva beseda?

ata (27%)

mama (33%)

ej (2%)

ne (11%)

cist nekaj drugega :) (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!