|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
13.2.2011 11:35:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Danes ponoči sem postala še enkrat teta,dobila sem nečaka.Smo pa včeraj bili vsi nervozni,ker so jo poslali v Postojnski porodnišnici domov,da ima virozo,in ta viroza je nato prijokala na svet v Ljubljanski porodnišnici.
Patrisha upam,da že držiš svojega otročka v naročju,...

user posted image

Čestitke teta!user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 12:20:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.2.2011 12:29:13   
DIANE
Dan, vidim da Patrisha se ni nič javila pomoje že lepo carta.

No pr men tut nč ne dogaja bla včerej user posted image vendar ni nič.
Mogoče imam mal krče ampak res mal. V torek mam spet ctg tko da bomo videli kako in kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.2.2011 12:40:13   
Anonimen
Mene je pa čisto v posteljo položilo. Premalo sem se čuvala in sem okoli hodila in urejala papirje,...

Tako, da ležim z 38 vročince. Sedaj pa mene in Nikija, moj dragi pedena. Da k sebi pridem.

Punce, res počivajte po porodu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4204
13.2.2011 12:41:35   
Anonimen
Čim več se cartajte, upam, da bo kaj novih mamik čim prej!

A bomo odprle forum za mamice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
13.2.2011 12:58:39   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: šebela
punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm)

ČESTITKE!!!
user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
13.2.2011 12:58:59   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.

user posted image

Iiiii! user posted image

Se strinjam  user posted image . Pa kera čupica user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4207
13.2.2011 12:59:35   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA
No pa, da tudi jaz javim, da sem 03.02.2011 rodila fantka Alekseja,...52 cm, 3430 g........
Vsi smo ful ful veseli  :).....malo smo utrujeni zato se bom javila kakšen dan kasneje, da napišem kako je bilo :)

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
13.2.2011 12:59:45   
Nina33
Ma veš da je uredu. user posted image Great minds think alike. user posted image user posted image   user posted image

Dej še enkrat to slikco v en post vrž, de si jo bom jutri ogledala - in videla, kolk great mind mam jaz user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4209
13.2.2011 12:59:54   
Nina33
Če se prav spomnim bi naj šle prvorodke v P, ko imajo 1 uro popadke na 5 minut.
Drugorodke pa 1 uro popadkov na 10 minut.

Jp, tako pravijo, sam jaz v prvo nisem imela ene ure popadkov na 5 minut user posted image , smo šli kr hitr na manj razmaka. Tega v drugo pa sploh ne komentiram user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4210
13.2.2011 13:00:25   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Pa jo imamo, trmoglavko! Z enotedensko zamudo je 11. februarja na svet prijokala Brina! Velika 52 cm in tezka 3680 kg. Porod je bil z EA smesno lahek,res priporocam.

Antoninap - ČESTITKE!!! Pa tak lep datum in vse user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
13.2.2011 13:00:39   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21
Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :)

ČESTITKE!!! Za oboje user posted image user posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
13.2.2011 13:00:49   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Mi smo danes spet slabo spali user posted image Sumim, da so se že krči pojavili user posted image
Katere kapljice ste že svetovale v tem primeru? Te BioGaia grem kupit takoj jutri, ma mislim, da so bile še ene od koroških lekarn pohvaljene ... če katera ve kje se jih da dobit ... lepo prosim user posted image
Lepo nedeljo!

Pr nas isto, pa mu dajem že 2 dni BioGaia kapljice user posted image . No, sej piše, de je treba mal počakat. Kt pr nas so taki res šolski krči, kot iz knjige, tko de ni vprašanja, kaj je touser posted image . Je tut zdejle pr men v naročju, bližina za malenkost ublaži zadeve...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
13.2.2011 13:01:00   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

...Tako da smo zasedeni 100 na uro. Ampak je lepo user posted image user posted image ...

Welcome back user posted image user posted image . Pa škoda, de je ati zamudu user posted image , bo pa zdej not prnesu.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
13.2.2011 13:01:15   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Danes ponoči sem postala še enkrat teta,dobila sem nečaka.Smo pa včeraj bili vsi nervozni,ker so jo poslali v Postojnski porodnišnici domov,da ima virozo,in ta viroza je nato prijokala na svet v Ljubljanski porodnišnici.
Patrisha upam,da že držiš svojega otročka v naročju,...

user posted image

Čestitke teta!user posted image

Čestitke user posted image !!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
13.2.2011 13:01:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Mene je pa čisto v posteljo položilo. Premalo sem se čuvala in sem okoli hodila in urejala papirje,...

Tako, da ležim z 38 vročince. Sedaj pa mene in Nikija, moj dragi pedena. Da k sebi pridem.

Boga user posted image . Kako pa tvoja noga?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
13.2.2011 13:01:34   
Nina33

Čim več se cartajte, upam, da bo kaj novih mamik čim prej!

A bomo odprle forum za mamice?

Ko pridemo do 200-te strani user posted image . še par dni, pr takih čvekah user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
13.2.2011 13:10:01   
cukica
Pilotgirl ja pazi se jaz sem mela tri dni 39 vročine in sem bla čist paf,...Kako si ti drugač in tvoja noga?

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
13.2.2011 13:11:08   
Nina33
Že kaj novic od Patrishe (in njene več kot 70% punčke)?
Kera druga na poti v Rim ali že tam?
Vso srečo vsem!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
13.2.2011 13:13:53   
Nina33
Eh, vedno mi pobegnete user posted image user posted image .
Grem krompir odstavit in najmlajšega počas pristavit user posted image .
Lepo nedeljo vsem user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
13.2.2011 13:29:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Boga user posted image . Kako pa tvoja noga?

Noga se je po porodu čudežno začela zdravit!!! Tako, da ko me je sobni G pregledoval, sam reku, da vidno gr nazaj, da zgleda so me horoni dajali. Sicer antibiotike jem še, do zacelitve. Samo to je dan pa noč, samo še malo ven teče. Tako, da mi je sobni G tudi odsvetoval poseg. Pa popravici povedana sem bla najprej skeptična, sedaj mi pa ni žal, sem prav naredila, da sem ga poslušala!!!

Smo pa danes se zbujali na pol ure uro, moj ma take hude krčke, zdele se joka že 5 ur, se mi tako smili, jaz mu nimam pa kaj dajati :((

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
13.2.2011 14:07:18   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21

Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :)

Hel32
, mislim, da sma si delali družbo v porodni sobi 5 :) Čestitam za hčerkico.

čestitke user posted image velik cartanja user posted image pa kok lepo za zaroko user posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
13.2.2011 14:27:13   
Patrisha
groza! samo to lahko povem..
moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo??
vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO!  da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ!  pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku.user posted image ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu user posted image upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
13.2.2011 14:37:36   
sara1986
Patrisha, boga, drži se user posted image  kje pa planiraš roditi?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
13.2.2011 14:38:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

groza! samo to lahko povem..
moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo??
vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO!  da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ!  pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku.user posted image ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu user posted image upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece

Ajej!user posted image  Ne obupuj! Zdaj dokler si doma res migaj, ker ko boš enkrat notri si kot v kletki. Kaj si že prej rekla ... hodi magari v kroguuser posted image  pa stopnice pa migaj z boki. V LJ nam je babica rekla, da moramo med popadki se naslonit z rokami na mizo in stat s stegnjenimi nogami ene pol metra narazen in zibat z boki sem in tja, da se otrok čim bolj spušča. Probaj, škodlo že ne bo, če bo pa zaradi tega kaj hitreje pa itak superuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!