Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:41:43
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Little miss, welcome back! Fajn te je spet brat. BTW, dobra si, da tak dobro prenašaš tole polivanje in vse kar zraven spada. Jaz sem mojemu rekla, naj to reši medtem ko sem v P pa sem mu še vseeno težila, ko je prišel ves zmatran na obisk. Joj, mogoče mu pa res preveč težim, ker mu za vsako pivo zamorim. Kdaj si pa začela pisat post, da se začne s Čer! hvala Jaz mu tudi vedno težim če gre kam, še ko je odišel sem se razjokala, ker sem vedla da bom za vse sama. Samo mi je potem itak tašča pomagala, ko pa sem njega vidla pa eh..če bi bla nevem kak jezna na njega nebi mogla resna ostat zraven Padala sem od smeha Post pa sem začela pisat včeraj ob 11, potem pa se je Tia jokat začela in sem nadaljevala s pisanjem vse do enih, potem pa sem se odločla da bom ga zjutraj končala Saj potem sem popravila post, edino ta čer mi je ušel
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:41:49
|
|
|
|
little*miss
|
pilotgirl pozdravi se čimprej Pa super da je z nogo boljše. Malemu pa trebuščeka masiraj, mogoče bo pomagalo. Upam da hitro minejo krčki cukica, čestitke za nečaka patrisha, saj bo
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha groza! samo to lahko povem.. moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo?? vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO! da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ! pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku. ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece Dosti podobno zgodbo imaš, sicer jaz sem bila 2 pesta odprta in na CTGju nič, čez uro rodila. Tako, da na CTG se ne zanašat! So mi pa rekle dekleta, da ko čep odpade se začne v roku 24 ur dogajat, no naj bi se. Kje so ti pa ctg merli?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:52:33
|
|
|
|
Patrisha
|
hvala.. kr zjokala sem se.. tak ze mam poln kufer vsega
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:56:37
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha groza! samo to lahko povem.. moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo?? vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO! da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ! pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku. ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece Dosti podobno zgodbo imaš, sicer jaz sem bila 2 pesta odprta in na CTGju nič, čez uro rodila. Tako, da na CTG se ne zanašat! So mi pa rekle dekleta, da ko čep odpade se začne v roku 24 ur dogajat, no naj bi se. Kje so ti pa ctg merli? Lj triaza.. sicer mam jaz ornk kil in mogoce je kaj to krivo?? sam nimam pojma.. zato pa rabim recept kak se cimprej odpirat , no sex odpade, ker umiram od bolecin .. sicer zacela sem se, to je ze dober znak.. zato pa danes ne mignem nikamor v kako P.. itaq ju3 noter ostanem..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 15:01:25
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha groza! samo to lahko povem.. moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo?? vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO! da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ! pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku. ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece Ajej! Ne obupuj! Zdaj dokler si doma res migaj, ker ko boš enkrat notri si kot v kletki. Kaj si že prej rekla ... hodi magari v krogu pa stopnice pa migaj z boki. V LJ nam je babica rekla, da moramo med popadki se naslonit z rokami na mizo in stat s stegnjenimi nogami ene pol metra narazen in zibat z boki sem in tja, da se otrok čim bolj spušča. Probaj, škodlo že ne bo, če bo pa zaradi tega kaj hitreje pa itak super mnja tole z rokami naslonjeno ob karkoli je super miza, stoki.. vse mam zacajhnano ze..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 15:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to kar je Meta svetovala je super. Pa punce, vem, da ko sem jaz predihovala ker se je mudilo, so hodile gor pa dol po hodniku. So mene gledale vso bledo, pomoje so si mislile, joj kaj me še čaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 15:13:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 15:20:31
|
|
|
|
Patrisha
|
grem sedenje samo skodi , ceprav komaj gledam.. sploh ne vem kak se naj malo naspim, ce me sopa na 1o min
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 15:21:10
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Patrisha tnx
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 15:37:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 15:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 16:12:02
|
|
|
|
valek
|
Joj Patrisha....to pa res ni fajn doživet vikend....upam da se ti čimprej začnejo resnični popadki....sej bo.....bodi vztrajna in se bo samo izteklo kakor se bo....očitno otročiček še ni bil pripravljen....in seveda čimveč migat....probaj pa še za kako urco vsaj popoldan zaspati....da boš imela moč za akcijo... Registrirana in Diane.....tudi pri nas ni nočna akcija nič pomagala,pa čeprav je bila najboljša v celi nosečnosti... Pri nas orng sneži....že imamo vse belo....pa izgleda da še nebo kmal nehalo...bljek js nebi več snega...meni je čist ustrezal zadnji tedn ko smo imeli skoraj že pomlad pravo.....upam da je ta dan sam bolj izjema in se poboljša....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 16:20:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 16:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 16:24:55
|
|
|
|
DIANE
|
Patriša srotika držim pesti, da boš čimprej rešena. Ah nvem men se zdi, da tut slončkanje nč ne pomaga k je dete pripravljeno pride. Pa vsaka ima drugačno izkušnjo pri nekaterih res vrjetno sex vspodbudi porod in še kake druge žavbe pri nekaterih pač ne. Isto kot so porodne zgodbe različne. Če mi zej to ni pomagal pa zej ala cilam na luno hehehe. Kaj sneži v Lj čist nč je tk turobno vreme, da bi človek sam spal. Prejle sm lepo skuhala jabolčni kompot čez kako uro grem pa speči palačinke upam, da mi bodo pasale. Aja vete kaj sm kupla od Hipa čaj za dojilje, je podoben k bejbi čaj sm rekla nč ga bom kr kupila mogoče mi pa bo pasal zaradi teh slabosti in želodca morem rečt da mi res paše vsej neki da pijem ker mi skos G govori da premalo pijem sm če ne morem se tok nalivat ker pol gre nazaj vun. Nč lep preostanek vikenda! Če katero le zanese v P ji želim vlk sreče.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 16:35:36
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: valek Registrirana in Diane.....tudi pri nas ni nočna akcija nič pomagala,pa čeprav je bila najboljša v celi nosečnosti... Bo treba danes zopet ponoviti! Jupi! Hja očitno bo treba v teh dneh imeti še večkrat akcijo...škodit ne more,...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 16:57:29
|
|
|
|
MoSoNi
|
Hojla punce! Samo da se malo javim... z našim srčkom Nacom smo doma in se veselo cartamo. Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!! Čestitke vsem novopečenim mamicam... vidim da vas/nas je kar nekaj, odkar sem bila nazadnje tu. Porodno zgodbo napišem kdaj drugič... zdej se še trudim pozabit Drugač smo pa v redu, samo z dojenjem mamo velike probleme, ampak smo (zaenkrat še) pozitivni Vse maksimalno uživajte!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 17:28:15
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Hojla punce! Samo da se malo javim... z našim srčkom Nacom smo doma in se veselo cartamo. Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!! Čestitke vsem novopečenim mamicam... vidim da vas/nas je kar nekaj, odkar sem bila nazadnje tu. Porodno zgodbo napišem kdaj drugič... zdej se še trudim pozabit Drugač smo pa v redu, samo z dojenjem mamo velike probleme, ampak smo (zaenkrat še) pozitivni Vse maksimalno uživajte! mosoni, vajin Nac je pa pravi lepotec...-videla na fb-ju Drugače pa pri dojenju pa je najbolje stisniti zobe ,ker se menda trud poplača... no upam da ko bom na vrsti jaz, da bom tudi tako vstrajna kot govorim...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 17:33:30
|
|
|
|
Tigrica86
|
no, če me je slučajno katera pogrešala še vedno sem tuki sm bla zjutri v CE P na CTG-ju, ki ni zaznal nobenga popadka - je reku G da je lepo ravna črta, da še ni popadkov, js pa nazaj: "škoda". pol me je pa čudno gledal utrip srčka je tud ok , tk da sm šla nazaj domov. obdržali so mi napotnico in mi rekli nj pridem čez 3 dni spet, če še ne bom prej pršla rodit... no, midva sva tud prejle se spravla neki k se vse "hvalite" kolk ste v akciji in da pomaga ampak sma kmalu obupala nekega užitka sploh ni blo, me je vse neki bolelo no, moj je pol izjavu, da edino kar sma ugotovila je, da se mi še ni skup zarastla patrisha - pa ne morm verjet, da te tolk matra vse skup... js sm bla prepričana, da boš dans rodila. velik in da se čimprej vse dobro izteče!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 17:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 17:54:06
|
|
|
|
tamy82
|
patrisha drži se! Upam, da čim prej mine in končno spoznaš malo bitjece Uh, pri nas je pa danes takooo turobno vreme, že cel dan po malem dežuje. Tako da bi raje videla, da bi snežilo kot pa tole Plus še neprespana noč za nami ... popolna kombinacija
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 17:56:07
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Aja vete kaj sm kupla od Hipa čaj za dojilje, je podoben k bejbi čaj sm rekla nč ga bom kr kupila mogoče mi pa bo pasal zaradi teh slabosti in želodca morem rečt da mi res paše vsej neki da pijem ker mi skos G govori da premalo pijem sm če ne morem se tok nalivat ker pol gre nazaj vun. Jaz sem si pa zadnjič nabavila DM Bio čaj za dojenje, in sem si ga že tudi danes skuhala skodelico. Zelo je dober, tak blag in nevtralen okus pa že za moj želodček bo dobro del. V prvo sem pa sicer imela Hippovega instantnega. A ta čaj je dober? Ker jaz sem že nekaj časa nazaj kupila nekega Galex, pa je tako zanič, da sem se samo eno šalco pomatrala spit, zdej pa ne morem več Grem ju3 raje po tega A Hipp je tudi dober?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 17:58:37
|
|
|
|
Mišyka
|
antoninap ČESTITKE ZA BRINO! tincha21 ČESTITKE ZA NIKa in seveda za ZAROKO!!!! To pa je porodna zgodba... little*miss lepo se je izteklo, ampak res škoda, da je tvoj zamudu. Patrisha kaj naj rečem, fenomen! Ko boš šla rodit, bo pa kr ven padl boš vidla. Men se je želodec umiril in sem včerej že skor normalno jedla. Me pa boli grlo in verjetno pljuča, pol pa ne vem al zarad bruhanja mogoče al zarad kašlja... Upam, da ne bo kej hujšega iz tega, nebi blo lih fajn rojevat v stanju ko niti dihat ne morš. Ah, sej bo ta teden še počakalo, da se poštimam... Dons smo meli spet rojstni dan, tokrat od tasta, je častu kosilo. Mal pojem, pa se počutim ko sod ki ga bo lih kar razgnalo.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 18:05:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.