|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
13.2.2011 14:41:43   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Little miss, welcome back!user posted image  Fajn te je spet brat. BTW, dobra si, da tak dobro prenašaš tole polivanje in vse kar zraven spada. Jaz sem mojemu rekla, naj to reši medtem ko sem v P pa sem mu še vseeno težila, ko je prišel ves zmatran na obisk. Joj, mogoče mu pa res preveč težim, ker mu za vsako pivo zamorim.user posted image

Kdaj si pa začela pisat post, da se začne s Čer!user posted image

hvala user posted image Jaz mu tudi vedno težim če gre kam, še ko je odišel sem se razjokala, ker sem vedla da bom za vse sama. Samo mi je potem itak tašča pomagala, ko pa sem njega vidla pa eh..če bi bla nevem kak jezna na njega nebi mogla resna ostat zraven user posted image user posted image Padala sem od smeha user posted image

Post pa sem začela pisat včeraj ob 11, potem pa se je Tia jokat začela in sem nadaljevala s pisanjem vse do enih, potem pa sem se odločla da bom ga zjutraj končala user posted image Saj potem sem popravila post, edino ta čer mi je ušel user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
13.2.2011 14:41:49   
little*miss
pilotgirl pozdravi se čimprej user posted image Pa super da je z nogo boljše. Malemu pa trebuščeka masiraj, mogoče bo pomagalo. Upam da hitro minejo krčki user posted image

cukica, čestitke za nečaka user posted image

patrisha, saj bo user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
13.2.2011 14:51:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

groza! samo to lahko povem..
moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo??
vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO!  da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ!  pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku.user posted image ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu user posted image upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece

Dosti podobno zgodbo imaš, sicer jaz sem bila 2 pesta odprta in na CTGju nič, čez uro rodila. Tako, da na CTG se ne zanašat! So mi pa rekle dekleta, da ko čep odpade se začne v roku 24 ur dogajat, no naj bi se.
Kje so ti pa ctg merli?

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
13.2.2011 14:52:33   
Patrisha
user posted image hvala.. kr zjokala sem se.. tak ze mam poln kufer vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
13.2.2011 14:56:37   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo??
vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO!  da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ!  pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku.user posted image ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu user posted image upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece

Dosti podobno zgodbo imaš, sicer jaz sem bila 2 pesta odprta in na CTGju nič, čez uro rodila. Tako, da na CTG se ne zanašat! So mi pa rekle dekleta, da ko čep odpade se začne v roku 24 ur dogajat, no naj bi se.
Kje so ti pa ctg merli?

Lj triaza.. sicer mam jaz ornk kil in mogoce je kaj to krivo?? sam nimam pojma.. zato pa rabim recept kak se cimprej odpirat user posted image , no sex odpade, ker umiram od bolecin user posted image user posted image .. sicer zacela sem se, to je ze dober znak.. zato pa danes ne mignem nikamor v kako P.. itaq ju3 noter ostanem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
13.2.2011 15:01:25   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ajej!user posted image  Ne obupuj! Zdaj dokler si doma res migaj, ker ko boš enkrat notri si kot v kletki. Kaj si že prej rekla ... hodi magari v kroguuser posted image  pa stopnice pa migaj z boki. V LJ nam je babica rekla, da moramo med popadki se naslonit z rokami na mizo in stat s stegnjenimi nogami ene pol metra narazen in zibat z boki sem in tja, da se otrok čim bolj spušča. Probaj, škodlo že ne bo, če bo pa zaradi tega kaj hitreje pa itak superuser posted image

mnja tole z rokami naslonjeno ob karkoli je super user posted image miza, stoki.. vse mam zacajhnano ze..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
13.2.2011 15:09:41   
Anonimen
Ja to kar je Meta svetovala je super. Pa punce, vem, da ko sem jaz predihovala ker se je mudilo, so hodile gor pa dol po hodniku. So mene gledale vso bledo, pomoje so si mislile, joj kaj me še čaka user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 15:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
13.2.2011 15:20:31   
Patrisha
grem sedenje samo skodi user posted image , ceprav komaj gledam.. sploh ne vem kak se naj malo naspim, ce me sopa na 1o min user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
13.2.2011 15:21:10   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

user posted image  user posted image  user posted image  Patrisha user posted image  user posted image  user posted image

tnx user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 15:37:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 15:40:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4237
13.2.2011 16:12:02   
valek
Joj Patrisha....to pa res ni fajn doživet vikend....upam da se ti čimprej začnejo resnični popadki....sej bo.....bodi vztrajna in se bo samo izteklo kakor se bo....očitno otročiček še ni bil pripravljen....in seveda čimveč migat....probaj pa še za kako urco vsaj popoldan zaspati....da boš imela moč za akcijo...

Registrirana in Diane.....tudi pri nas ni nočna akcija nič pomagala,pa čeprav je bila najboljša v celi nosečnosti...

Pri nas orng sneži....že imamo vse belo....pa izgleda da še nebo kmal nehalo...bljek js nebi več snega...meni je čist ustrezal zadnji tedn ko smo imeli skoraj že pomlad pravo.....upam da je ta dan sam bolj izjema in se poboljša....

Neposredna povezava do sporočila: 4238
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 16:20:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 16:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
13.2.2011 16:24:55   
DIANE
Patriša srotika držim pesti, da boš čimprej rešena.

Ah nvem men se zdi, da tut slončkanje nč ne pomaga k je dete pripravljeno pride. Pa vsaka ima drugačno izkušnjo pri nekaterih res vrjetno sex vspodbudi porod in še kake druge žavbe pri nekaterih pač ne. Isto kot so porodne zgodbe različne.
Če mi zej to ni pomagal pa zej ala cilam na luno hehehe.

Kaj sneži v Lj čist nč je tk turobno vreme, da bi človek sam spal.
Prejle sm lepo skuhala jabolčni kompot čez kako uro grem pa speči palačinke upam, da mi bodo pasale.
Aja vete kaj sm kupla od Hipa čaj za dojilje, je podoben k bejbi čaj sm rekla nč ga bom kr kupila mogoče mi pa bo pasal zaradi teh slabosti in želodca morem rečt da mi res paše vsej neki da pijem ker mi skos G govori da premalo pijem sm če ne morem se tok nalivat ker pol gre nazaj vun.
Nč lep preostanek vikenda!
Če katero le zanese v P ji želim vlk sreče.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
13.2.2011 16:35:36   
valek

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Registrirana in Diane.....tudi pri nas ni nočna akcija nič pomagala,pa čeprav je bila najboljša v celi nosečnosti...

Bo treba danes zopet ponoviti! user posted image  Jupi! user posted image

Hja očitno bo treba v teh dneh imeti še večkrat akcijo...škodit ne more,...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
13.2.2011 16:57:29   
MoSoNi
Hojla punce!

Samo da se malo javim... z našim srčkom Nacom smo doma in se veselo cartamo. Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!!
Čestitke vsem novopečenim mamicam...user posted image user posted image user posted image vidim da vas/nas je kar nekaj, odkar sem bila nazadnje tu.

Porodno zgodbo napišem kdaj drugič... zdej se še trudim pozabit user posted image

Drugač smo pa v redu, samo z dojenjem mamo velike probleme, ampak smo (zaenkrat še) pozitivni user posted image

Vse maksimalno uživajte!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
13.2.2011 17:28:15   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Hojla punce!

Samo da se malo javim... z našim srčkom Nacom smo doma in se veselo cartamo. Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!!
Čestitke vsem novopečenim mamicam...user posted image user posted image user posted image vidim da vas/nas je kar nekaj, odkar sem bila nazadnje tu.

Porodno zgodbo napišem kdaj drugič... zdej se še trudim pozabit user posted image

Drugač smo pa v redu, samo z dojenjem mamo velike probleme, ampak smo (zaenkrat še) pozitivni user posted image

Vse maksimalno uživajte!

mosoni, vajin Nac je pa pravi lepotec...-videla na fb-juuser posted image
Drugače pa pri dojenju pa je najbolje stisniti zobe ,ker se menda trud poplača...
no upam da ko bom na vrsti jaz, da bom tudi tako vstrajna kot govorim...user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
13.2.2011 17:33:30   
Tigrica86
no, če me je slučajno katera pogrešala user posted image še vedno sem tuki user posted image

sm bla zjutri v CE P na CTG-ju, ki ni zaznal nobenga popadka - je reku G da je lepo ravna črta, da še ni popadkov, js pa nazaj: "škoda". pol me je pa čudno gledal user posted image utrip srčka je tud ok user posted image , tk da sm šla nazaj domov. obdržali so mi napotnico in mi rekli nj pridem čez 3 dni spet, če še ne bom prej pršla rodit... user posted image
no, midva sva tud prejle se spravla neki user posted image k se vse "hvalite" kolk ste v akciji in da pomaga user posted image ampak sma kmalu obupala user posted image nekega užitka sploh ni blo, me je vse neki bolelo user posted image no, moj je pol izjavu, da edino kar sma ugotovila je, da se mi še ni skup zarastla user posted image user posted image

patrisha - pa ne morm verjet, da te tolk matra vse skup... js sm bla prepričana, da boš dans rodila. velik user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da se čimprej vse dobro izteče!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 17:52:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
13.2.2011 17:54:06   
tamy82
patrisha drži se! user posted image user posted image Upam, da čim prej mine in končno spoznaš malo bitjece user posted image user posted image

Uh, pri nas je pa danes takooo turobno vreme, že cel dan po malem dežuje. Tako da bi raje videla, da bi snežilo kot pa tole user posted image Plus še neprespana noč za nami ... popolna kombinacija user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
13.2.2011 17:56:07   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Aja vete kaj sm kupla od Hipa čaj za dojilje, je podoben k bejbi čaj sm rekla nč ga bom kr kupila mogoče mi pa bo pasal zaradi teh slabosti in želodca morem rečt da mi res paše vsej neki da pijem ker mi skos G govori da premalo pijem sm če ne morem se tok nalivat ker pol gre nazaj vun.

Jaz sem si pa zadnjič nabavila DM Bio čaj za dojenje, in sem si ga že tudi danes skuhala skodelico. Zelo je dober, tak blag in nevtralen okus pa že za moj želodček bo dobro del. user posted image  V prvo sem pa sicer imela Hippovega instantnega.

A ta čaj je dober? Ker jaz sem že nekaj časa nazaj kupila nekega Galex, pa je tako zanič, da sem se samo eno šalco pomatrala spit, zdej pa ne morem več user posted image
Grem ju3 raje po tega user posted image A Hipp je tudi dober?

Neposredna povezava do sporočila: 4248
13.2.2011 17:58:37   
Mišyka
antoninap ČESTITKE ZA BRINO!

tincha21
ČESTITKE ZA NIKa in seveda za ZAROKO!!!! To pa je porodna zgodba...

little*miss lepo se je izteklo, ampak res škoda, da je tvoj zamudu.

Patrisha kaj naj rečem, fenomen! Ko boš šla rodit, bo pa kr ven padl boš vidla.

Men se je želodec umiril in sem včerej že skor normalno jedla. Me pa boli grlo in verjetno pljuča, pol pa ne vem al zarad bruhanja mogoče al zarad kašlja... Upam, da ne bo kej hujšega iz tega, nebi blo lih fajn rojevat v stanju ko niti dihat ne morš. Ah, sej bo ta teden še počakalo, da se poštimam...

Dons smo meli spet rojstni dan, tokrat od tasta, je častu kosilo. Mal pojem, pa se počutim ko sod ki ga bo lih kar razgnalo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
13.2.2011 18:05:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.