Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 11:35:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Danes ponoči sem postala še enkrat teta,dobila sem nečaka.Smo pa včeraj bili vsi nervozni,ker so jo poslali v Postojnski porodnišnici domov,da ima virozo,in ta viroza je nato prijokala na svet v Ljubljanski porodnišnici. Patrisha upam,da že držiš svojega otročka v naročju,... Čestitke teta!
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2011 12:20:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:29:13
|
|
|
|
DIANE
|
Dan, vidim da Patrisha se ni nič javila pomoje že lepo carta. No pr men tut nč ne dogaja bla včerej vendar ni nič. Mogoče imam mal krče ampak res mal. V torek mam spet ctg tko da bomo videli kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa čisto v posteljo položilo. Premalo sem se čuvala in sem okoli hodila in urejala papirje,... Tako, da ležim z 38 vročince. Sedaj pa mene in Nikija, moj dragi pedena. Da k sebi pridem. Punce, res počivajte po porodu!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Čim več se cartajte, upam, da bo kaj novih mamik čim prej! A bomo odprle forum za mamice?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:58:39
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm) ČESTITKE!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:58:59
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič. Iiiii! Se strinjam . Pa kera čupica .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:59:35
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA No pa, da tudi jaz javim, da sem 03.02.2011 rodila fantka Alekseja,...52 cm, 3430 g........ Vsi smo ful ful veseli :).....malo smo utrujeni zato se bom javila kakšen dan kasneje, da napišem kako je bilo :) ČESTITKE!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:59:45
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Ma veš da je uredu. Great minds think alike. Dej še enkrat to slikco v en post vrž, de si jo bom jutri ogledala - in videla, kolk great mind mam jaz .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 12:59:54
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Če se prav spomnim bi naj šle prvorodke v P, ko imajo 1 uro popadke na 5 minut. Drugorodke pa 1 uro popadkov na 10 minut. Jp, tako pravijo, sam jaz v prvo nisem imela ene ure popadkov na 5 minut , smo šli kr hitr na manj razmaka. Tega v drugo pa sploh ne komentiram .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:00:25
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Pa jo imamo, trmoglavko! Z enotedensko zamudo je 11. februarja na svet prijokala Brina! Velika 52 cm in tezka 3680 kg. Porod je bil z EA smesno lahek,res priporocam. Antoninap - ČESTITKE!!! Pa tak lep datum in vse
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:00:39
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21 Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :) ČESTITKE!!! Za oboje
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:00:49
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Mi smo danes spet slabo spali Sumim, da so se že krči pojavili Katere kapljice ste že svetovale v tem primeru? Te BioGaia grem kupit takoj jutri, ma mislim, da so bile še ene od koroških lekarn pohvaljene ... če katera ve kje se jih da dobit ... lepo prosim Lepo nedeljo! Pr nas isto, pa mu dajem že 2 dni BioGaia kapljice . No, sej piše, de je treba mal počakat. Kt pr nas so taki res šolski krči, kot iz knjige, tko de ni vprašanja, kaj je to . Je tut zdejle pr men v naročju, bližina za malenkost ublaži zadeve...
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:01:00
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss ...Tako da smo zasedeni 100 na uro. Ampak je lepo ... Welcome back . Pa škoda, de je ati zamudu , bo pa zdej not prnesu.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:01:15
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: cukica Danes ponoči sem postala še enkrat teta,dobila sem nečaka.Smo pa včeraj bili vsi nervozni,ker so jo poslali v Postojnski porodnišnici domov,da ima virozo,in ta viroza je nato prijokala na svet v Ljubljanski porodnišnici. Patrisha upam,da že držiš svojega otročka v naročju,... Čestitke teta! Čestitke !!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:01:26
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Mene je pa čisto v posteljo položilo. Premalo sem se čuvala in sem okoli hodila in urejala papirje,... Tako, da ležim z 38 vročince. Sedaj pa mene in Nikija, moj dragi pedena. Da k sebi pridem. Punce, res počivajte po porodu!!! Boga . Kako pa tvoja noga?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:01:34
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Čim več se cartajte, upam, da bo kaj novih mamik čim prej! A bomo odprle forum za mamice? Ko pridemo do 200-te strani . še par dni, pr takih čvekah .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:10:01
|
|
|
|
cukica
|
Pilotgirl ja pazi se jaz sem mela tri dni 39 vročine in sem bla čist paf,...Kako si ti drugač in tvoja noga?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:11:08
|
|
|
|
Nina33
|
Že kaj novic od Patrishe (in njene več kot 70% punčke)? Kera druga na poti v Rim ali že tam? Vso srečo vsem!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:13:53
|
|
|
|
Nina33
|
Eh, vedno mi pobegnete . Grem krompir odstavit in najmlajšega počas pristavit . Lepo nedeljo vsem .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 13:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Mene je pa čisto v posteljo položilo. Premalo sem se čuvala in sem okoli hodila in urejala papirje,... Tako, da ležim z 38 vročince. Sedaj pa mene in Nikija, moj dragi pedena. Da k sebi pridem. Punce, res počivajte po porodu!!! Boga . Kako pa tvoja noga? Noga se je po porodu čudežno začela zdravit!!! Tako, da ko me je sobni G pregledoval, sam reku, da vidno gr nazaj, da zgleda so me horoni dajali. Sicer antibiotike jem še, do zacelitve. Samo to je dan pa noč, samo še malo ven teče. Tako, da mi je sobni G tudi odsvetoval poseg. Pa popravici povedana sem bla najprej skeptična, sedaj mi pa ni žal, sem prav naredila, da sem ga poslušala!!! Smo pa danes se zbujali na pol ure uro, moj ma take hude krčke, zdele se joka že 5 ur, se mi tako smili, jaz mu nimam pa kaj dajati :((
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:07:18
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21 Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :) Hel32, mislim, da sma si delali družbo v porodni sobi 5 :) Čestitam za hčerkico. čestitke velik cartanja pa kok lepo za zaroko
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:27:13
|
|
|
|
Patrisha
|
groza! samo to lahko povem.. moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo?? vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO! da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ! pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku. ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:37:36
|
|
|
|
sara1986
|
Patrisha, boga, drži se kje pa planiraš roditi?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 13.2.2011 14:38:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha groza! samo to lahko povem.. moji popadki, ki sploh niso popadki, vsaj bli vcere.. neki lazni oz. temu se pravi tudi neke vrste popadki, ki mehcajo maternicni vrat in medenico itd., vglavnem pripravljalni popadki na prave popadke?, ki se trajajo?? vglavnem.. zvecer mi je celotni cep ven pado.. ok. Potem moji "popadki" bli ze skoraj na 3 min, ok gremo v P in potem sok! dajo me na ctg in cutim da me 3x zvije in NIC, AMA NISTA na ctgju??? vglavnem! poslata me tam doli in sem kao za en prst odprta? NIC spet, in me poslejo domov.. spala ze nisem ene 3 dni, pa se 3 ziher ne bom.. "lazni" popadki se lepo nadaljujejo in samo vprasanje casa je, kdaj bodo presli v taprave - med njimi kao ni razlike.. sopajo me pa v krizu in dol po medenici in gredo na noge. Se dobro, da je kolegica imela IDENTICNO ZGODBO! da mi zna vsaj ona svetovat, ker sem ze cist iskreno na psu psihicno in fizicno.. vglavnem, EA TAKOJ! pa sem ful proti temu, ampak drugace ocitno bo tesku. ju3 me itaq sprejmejo v P in resnicno toplo upam, da bom odprta kaj vec, da me dajo v porodno, druga pa je ok! tamala miga ko nora, srcek je super.. mati pa na koncu upam, da bom vsaj ju3 imela malo srece Ajej! Ne obupuj! Zdaj dokler si doma res migaj, ker ko boš enkrat notri si kot v kletki. Kaj si že prej rekla ... hodi magari v krogu pa stopnice pa migaj z boki. V LJ nam je babica rekla, da moramo med popadki se naslonit z rokami na mizo in stat s stegnjenimi nogami ene pol metra narazen in zibat z boki sem in tja, da se otrok čim bolj spušča. Probaj, škodlo že ne bo, če bo pa zaradi tega kaj hitreje pa itak super
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!