|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
11.2.2011 8:50:14   
Tisia
no evo mene nazajuser posted image
kakšno zatišje je tukajuser posted image  ni nobene čvekiceuser posted image

CTG je bil ok,dete aktivno,utrip okrog 140 ali več...sem ji omenila kako me tišči spodaj zadnje dni kot da moram na wc ves čas in mi je pretipala trebuh, pravi da se je res zelo spustil..simifiza/fundus je 36 cm
naslednji CTG  18.2  če seveda ne bomo že zibaliuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.2.2011 9:04:48   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

biljaana počasi, midve greva drug teden ok?

zmenjenouser posted image user posted image   nič se ne bom bunila...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.2.2011 9:23:32   
Tisia
 tamy glede kapljic je najbolje da odločiš sama..jaz jih drugi pupi nisem dala, ker jo je tudi fajn zvijalo po njih...sem rodila junija tako da smo bili veliko zunaj pa je vse bilo ok....dovolj je že če položiš otroka zraven okna da dobi svetlobe...samo pazi da ga ne opeče tole spomladansko sonceuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 11.2.2011 9:24:12 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.2.2011 9:25:00   
valek
Evo ene čvekice Biljana....js sm budna in začenjam malo pisati glede na to da gre zelo počasi spet....user posted image user posted image
no js lahko rečem, da melancani včeraj niso nič kaj pomagali,....prav tako ne intenzivna joga-kjer smo delali resnično prav veliko elementov za pospešitev....
pa včera zvečer se je moj dragi sam spomnil in mi šel masirat presredek z oljem...se je tak trudiluser posted image ...pa nič
hm zdaj pa res nevem kaj še...user posted image user posted image user posted image aja...evo danes bom malo več po stopnicah hodila, pa da vidimo....pa še kak sprehod vsekam,...pa zvečer en user posted image ....kr danes je pa taki lepi datum,da mi ga je kar žal....

včeraj me je sestrica klicala iz Leclerca...menda imajo en kup zadev za dojenčka-že v reklami ki sm jo dobila pred dvema dnevoma domov je noter 14 strani za dojenčke...a si morte mislit??...no in je rekla da nam je kupila Sangenic koš z tremi rezervnimi kasetami(je zdaj ful v akciji -stane okoli 13 eur,3 kasete pa okoli 7€), pa neke cotike, pa gel grizalo za dlesni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh me je kr v dobro voljo spravila

Pišite kaj frajerke...kaj zdaj to -smo rekle da mormo priti do 200 strani...nimamo več veliko časa...sploh zato ker bomo te ki največ pišemo po vsej verjetnosti v roku enega tedna šle rodit).....!!!!!!!!
Patrisha, Registrirana...pogrešam vaše poste....smo se tak skladaleuser posted image user posted image !

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.2.2011 9:25:16   
Patrisha
ojla danasnje stanje ni roznatno user posted image
ponoci mela popadke od 3 min do 10 skor urco pa pol
zjutraj me je ze sopalo.. grem na wc rjavkasto, rdeco roznato sranje na wc papirju user posted image .. a se zacenja a?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.2.2011 9:27:30   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

zjutraj me je ze sopalo.. grem na wc rjavkasto, rdeco roznato sranje na wc papirju user posted image .. a se zacenja a?? user posted image user posted image user posted image

Pa jaaaaaa, to bo čep.-.-...ja super mogoče se ti pa le posreči in na današnji datum rodiš.......user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.2.2011 9:33:48   
tamy82
patrisha očitno se je tudi pri tebi začelo user posted image Srečno!!! user posted image user posted image

Za nami pa najhujša noč do zdaj user posted image ... totalno neprespana sem, moj pa še bolj, ker me je uvidevno pustil spat, razen ko je bil mali lačen user posted image Zdej oba spita, mali tu pri meni v dnevni, mož je šel pa kar nazaj v posteljo user posted image
Obisk patronažne je zdej enkrat na vidiku. Umili ga sicer še nismo danes, ker je bilo prej malo hladno, pa sva rekla, da malo počakava, da se radiatorji segrejejo, da ga ne bova še kej prehladila. Upam, da je popek danes lepo zaceljen (je neki ven štrlel in je zdej zalepljen, da se malo popravi), da se bomo lahko naslednji teden kopali user posted image

Srečno vsem, ki se pripravljate na dan D! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.2.2011 9:45:14   
Tisia

zdaj pa kar fajn čvekat da bo danes pokukal ven user posted image user posted image k je tak lep datum...srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.2.2011 9:49:17   
Tisia
ja valek me bomo še kar čakale..lahko skačemo kot zajčice pa ne bo nič dokler dete ne odloči da je čas za na svetuser posted image po možnosti bomo še prenesle čez rokuser posted image  vsaj enkrat si želim iti od doma v porodno,že 2x sem čakala v P, tokrat  bi se pa lahko prej začelouser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.2.2011 9:56:15   
Teyla
Patrisha srečno! user posted image

meta21  držim pesti za dobre rezultate za ščitnico

tamy82 tud mi smo bolj malo spali. Mala se je zbujala na 2 uri. Pred tem je bla pa budna 3h, pa zdajle je spet. A ta otrok nič spanca ne rab al kaj? user posted image Mene bo lihkar sede zmanjkalo...
Tud jst čakam patronažno, sam mi se verjetno še ne bomo kopal, ker popek še ni zaceljen.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.2.2011 10:05:13   
Patrisha
tnx.. zdaj pa bom lepo cicala in cakala in hodla na wc gledat kva dugaja user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.2.2011 10:11:41   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Pa jaaaaaa, to bo čep.-.-...ja super mogoče se ti pa le posreči in na današnji datum rodiš.......user posted image user posted image

mogoce pa melancane pomagajo ehehe user posted image pa runda user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.2.2011 10:12:52   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

ja valek me bomo še kar čakale..lahko skačemo kot zajčice pa ne bo nič dokler dete ne odloči da je čas za na svetuser posted image po možnosti bomo še prenesle čez rokuser posted image  vsaj enkrat si želim iti od doma v porodno,že 2x sem čakala v P, tokrat  bi se pa lahko prej začelouser posted image

v 3tje gre rado user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.2.2011 10:18:10   
valek

tnx.. zdaj pa bom lepo cicala in cakala in hodla na wc gledat kva dugaja user posted image

tnx.. zdaj pa bom lepo cicala in cakala in hodla na wc gledat kva dugaja

js bi tudi dogajanje......
hehe sam smo me hecne neda, ko smo zdaj tak  nestrpne ,da komaj čakamo...pol ko nas bojo pa otročki jezili pa se bomo spominjali brezskrbnih lepih časov v dvoje...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.2.2011 10:26:04   
Tisia

js bi tudi dogajanje......
hehe sam smo me hecne neda, ko smo zdaj tak  nestrpne ,da komaj čakamo...pol ko nas bojo pa otročki jezili pa se bomo spominjali brezskrbnih lepih časov v dvoje...

jp...user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.2.2011 10:28:21   
Mišyka
Patrisha mislim da je to to... Upam da res, ker že tko  nestrpni čakaš. Velik sreče!

Jst sem prejle še nekej v kuhinji pucala, zdej mi je pa slaboooo. Bom pa bolj v vodoravnem položaju... brala in to, pa še porodni načrt mam namen napisat.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.2.2011 10:34:53   
valek
Midva pa z mojim že neki časa razmišljama -kupiti drug avto še en ali ne...pa sma se zdaj odločila da pa le počakama...
.sicer imama enga večjega(audi a4 karavan)-ta je ok, pol pa še starega punteka
...ta pa ni najbolj varen...ampak glede na to da sm js eno leto doma mislim da ni potrebe da imamo 2 velika avta,ko kadar gremo kam bomo itak skupaj šli s ta večjim,.....tak da bomo še počakali na jesen ali naslednje leto,da še malo cene padejo, pa da še malo dinarčkov našparamo....si bomo lahko kaj boljšega privoščili kot kr nekaj....
meni se ful dopade nissan juke, audi a3,ali kaj takega...samo sm zaenkrat še prekratka,mi še manjka kar nekaj dinarčkov...(js bi menjala svojga punteka)ni mi pa si sposojat denar od banke...pa obresti plačevat....
najbolj fajn bi bilo kr na lotu zadetuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.2.2011 10:48:46   
valek
KU KU,....KU KU!!! KJE STE PUNCE....??

js grem malo na sprehod.....ni mi za imet monologeuser posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.2.2011 10:48:52   
Patrisha

Midva pa z mojim že neki časa razmišljama -kupiti drug avto še en ali ne...pa sma se zdaj odločila da pa le počakama...
.sicer imama enga večjega(audi a4 karavan)-ta je ok, pol pa še starega punteka
...ta pa ni najbolj varen...ampak glede na to da sm js eno leto doma mislim da ni potrebe da imamo 2 velika avta,ko kadar gremo kam bomo itak skupaj šli s ta večjim,.....tak da bomo še počakali na jesen ali naslednje leto,da še malo cene padejo, pa da še malo dinarčkov našparamo....si bomo lahko kaj boljšega privoščili kot kr nekaj....
meni se ful dopade nissan juke, audi a3,ali kaj takega...samo sm zaenkrat še prekratka,mi še manjka kar nekaj dinarčkov...(js bi menjala svojga punteka)ni mi pa si sposojat denar od banke...pa obresti plačevat....
najbolj fajn bi bilo kr na lotu zadetuser posted image

mi2 sma tudi v fazi nakupovanja novega vozila.. zdaj mava sicer tut punteka z 3 vrati.. ampak rabimo z 5 imi, da nebo jajcanja z sedezi itd... v planu mava bravota novega okrog aprila, maja da se se malo dinarov dotanka

misyka tnx

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
11.2.2011 10:49:49   
Patrisha

js grem malo na sprehod.....ni mi za imet monologeuser posted image user posted image

ze? daj pocakaj do 1 no, da se malo otopli user posted image , sem prej slonela na oknu pa je kr hladno user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.2.2011 10:56:54   
valek

ze? daj pocakaj do 1 no, da se malo otopli user posted image , sem prej slonela na oknu pa je kr hladno user posted image

Aja...vidiš stopinje pa sploh nisem pogledala...sam sonček je tak lepi...hm da vidim...kaže pr nas7,9 stopinj C....Ja otoplilo se še bo malo ja...pa bom res počakala še malo....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.2.2011 10:57:58   
valek
Kak se držiš Patrisha?? mene malo mišice povsod bolijo ko sm se čist pretegnila včeraj na jogiuser posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.2.2011 11:02:20   
Patrisha

Kak se držiš Patrisha?? mene malo mišice povsod bolijo ko sm se čist pretegnila včeraj na jogiuser posted image user posted image

glih je popustil en popadek.. morem povedat da ja, prej sem se sprasevala kak je to, TAKOJ VES user posted image user posted image no vsaj jaz, ko me spredi tak svinsko zvije pulz mi naraste, dih mi zastane in pocasi neha.. e to je to - vrjetno. Drugace sem super, studiram da se treba kaj pospravit, da se ze spicim, da bo moj mel lepo doma user posted image .

Sonceka mate? no pr nas sicer nekaj sveti, ampak bolj svohno, se nekaj oblaci user posted image

Se eno vprasanje, tiste ki ste ble klistirane, a ste mele obcutek, da vam je to pojacalo popadke al ne?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.2.2011 11:09:21   
Patrisha

user posted image user posted image user posted image celi roman spisem in ne stisnem CTRL+C in tema! phhh

mnja zdaj jaz tut pr sebi ne vem al me tamo dole boli od vsega prtiskanja al sem pretiralava z mojimi sprehodi user posted image , vceraj sem cepela in me je prav zapeklo user posted image

pa ti, razen joge user posted image , mali se ne da ha? user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.2.2011 11:10:47   
Patrisha
Registrirana? aaa dans te spikajo ne?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?