|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
10.2.2011 17:25:00   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: lutika89

aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan user posted image   ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za user posted image

no, lepo da si se oglasila user posted image ja blo je treba mal podrezat, pol se je kr neki takih "tihih" pofočkalo user posted image

(odgovor članu lutika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.2.2011 17:28:45   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sem se cajtninge pa krizanke - za mlade kupla, ce mi bo slucajno dolg cas..

js pa križank ravno ne bom s sabo nosla, sm se pa odločla, da pa vrjetno le ne bom silila v "samsko" sobo, oz. da bom nadstandard zahtevala le, če bom mela kako "tečno" cimro user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 17:35:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 17:36:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
10.2.2011 17:47:55   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem bila po prvem porodu večinoma sama v sobi, in mi je to zelo odgovarjalo. Ker mi je šlo milijon obiskov, ki jih je imela cimra zelo na živce, bili so glasni & vsi so nekaj krehali naokoli. user posted image No na srečo sem po parih uricah imela mir v svoji sicer zelo mičkeni sobi, ampak mi ni bilo hudega. 

saj ravno zaradi tega sem rekla, da hočem bit sama... ampak zdj so obiski tak prepovedano, pa mislim da bom potrpela tisto urco na dan, ko bodo partnerji, itak pa bo tud moj dragi tam, tk da (upam) me ne bo motlo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
10.2.2011 18:13:19   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: lutika89

aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan user posted image   ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za user posted image

no, lepo da si se oglasila user posted image ja blo je treba mal podrezat, pol se je kr neki takih "tihih" pofočkalo user posted image

user posted image user posted image  le oglasi se še kaj lutika
ja bo treba še ostale podrezat da nam vsaj javijo če so že mamice ali so še kinder jajčekuser posted image

no jaz imam zgodaj zjutraj CTG, bomo videli če kaj dogaja

Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.2.2011 18:29:22   
Patrisha

Jaz sem bila po prvem porodu večinoma sama v sobi, in mi je to zelo odgovarjalo. Ker mi je šlo milijon obiskov, ki jih je imela cimra zelo na živce, bili so glasni & vsi so nekaj krehali naokoli. user posted image No na srečo sem po parih uricah imela mir v svoji sicer zelo mičkeni sobi, ampak mi ni bilo hudega. 

v Lj so sobe za najmanj 2 pa do 4 na sobo.. vrjetno kaki luxus tut lahko picis pa si sam.. sam bzw pol se je vecji dolg cas.. zato sem se zalozla ce bom mogla slucajno cakat kaki dan dva..

aja jaz sem se pred porodom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 10.2.2011 18:30:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.2.2011 18:59:56   
Urša
Hvala vsem za cestitke!Mi2 komaj cakava,da prideva domov!Navijam,da cimprej spoznate svoje strucke.Poljubcek od Urse in Izaka!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.2.2011 19:26:11   
Teyla
Takole, sprehoda ni bilo, mene je zmanjkalo in sme spala do dveh, ko je bilo treba tamalo nahranit. Zdaj nama je spala cel dan in sva jo komaj prebudila. Imam občutek, da bo ponoči žurka. user posted image

Spet imam "probleme" z dojenjem. desna dojka me je prejle tako močno bolela na otip, da se mi je zgleda zamašil kakšen vod. Sem si zmasirala, dala vroče obkladke gor in zopet masirala med dojenjem. Nekaj je tamala spucala, vsega pa ne, ker me še vedno boli na istem mestu. Verjetno res premalo pijem, če se mi to nonstop ponavlja. Sam nekak mi ne gre vsa ta tekočina, malo zaspim, kaj postorim po hiši, pa takoj pozabim pit. user posted image

No, bomo že. Srečno jutri vsem, ki imate preglede/kontrole. Pa če gre katera rodit, bomo držale pesti. user posted image   user posted image

(odgovor članu lutika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.2.2011 19:36:41   
tamy82
Sej bi kej več napisala, pa vedno zmanjka časa za odgovor, če prej berem kaj vse ste napisale user posted image

Zdej mam neki časa, ker je tamalga svakinja malo ukradla user posted image
Mi smo pa danes prvič dali kapljice D3 zjutraj in se že cel dan neki dere, ker ga ščipa po trebuščku user posted image Ne vem, če bo tako vsak dan po teh kapljicah, bom raje počakala do kakšnih treh mesecev in mu jih bom potem začela dajat user posted image Kakšne izkušnje s tem?

Sicer čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image
Res ne sledim vsem spremembam user posted image

Srečno pa tudi vsem, ki vas porod in nato vse ostalo še čaka user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.2.2011 19:45:37   
Mišyka
Tamy

Ja tele D3 kapljice znajo napenjat. Mi smo ta velikemu kupili Oleovit. Je pa tko, da če si z otrokom vsak dan zunej, sploh potem ko bodo res toplejši dnevi, praktično tega ne rabiš. Te kapljice so bolj preventiva, da tistim otrocim, ki jih starši res nimajo nč zunej, vitamina ne manjka.
Sicer pa rajš mal počak, da bo njegov prebavni sistem zrelejši... al pa zamenjej za druge.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.2.2011 19:50:42   
tamy82
mišyka tle v PO P ti dajo recept že ob odpustu in naročijo naj začneš s temi kapljicami en teden po odpustu. Se bom ju3 še malo posvetovala s patronažno. Verjetno bomo še malo počakali, potem pa upam, da ne bo toliko problemov še s tem user posted image Sicer pa nameravamo bit velikooo na sončku, če se bo le dalo user posted image Ampak malo me vseeno skrbi, ker naš ma L kolk 1B, pa ne bi rada, da bo potem kej narobe user posted image
Ah, radosti starševstva user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.2.2011 20:21:39   
valek
hej punce...I am back....
na jogi je bilo super,...ful sm se zmigala...js in še ena ki smo blizu roka smo morale orng delat...je babica skoz poudarjala da lahko kar pridema rodit,da naju že pričakuje..
in da naj možekom naročima danes da je treba čimveč seksat in naj nama bradavice masirata , naj se veliko pogovarjamo z dojenčkom,...naj hodim po stopnicah gor (na vsako drugo stopim)... itd... v glavnem en kup napotkov...sm se smejala...pa saj vse to že prakticiram....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.2.2011 20:24:33   
little*miss
čer punce

Teyla, upam da se ti težave z jetri čimprej odpravijo.

Nočno previjanje - Če bo pokakan ja, drugače ne, oziroma po občutku

Meta kaj pa malo lenarjenja? user posted image drugače pa je kar fajn brez trebuha..se lahko normalno stuširam, drugo še sicer ne delam (bi malo težko po porodnišnici čistila) user posted image

Na ninchi sem se jaz tudi že spomnila, upam, da je ok in da ni zapadla v poporodno depresijo. Javi se nam kaj. Pa seveda vse najlepše za rojstni dan in cimvec lepih in veselih trenutkov z malim Alexom.

Tamy pri nas pa dajo d3 komaj na prvem pregledu pri enem mescu. Dajat pa sem mogla najprej eno kapljico, naslednji teden 2, naslednji 3, postopoma do 5, potem pa smo pri 5 ostali do nevem kdaj. user posted image sem ji samo pozimi dajala, potem pa smo se tak martinckali na sončku

Drugače sma z Janom ok, kolki so bp, sluh tudi, jutri pa grema domov k sestrici. Komaj čakam da jo vidim.
Včeraj sma imela malo bolj pestro noč, ker je bil lačen, pa nič ni priteklo prav, dude pa ni hotel. Je že zdaj pameten user posted image no, danes upam na boljšo noč, ker sem dobila nekaj mleka.
Zdaj že spi, jaz pa bom tudi šla.

Fajn se mejte, tiste, ki grete rodit srečno, ostale pa še božajte trebuščke

lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 20:34:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.2.2011 20:36:27   
aktak

Jaz imam jutri zjutraj ob osmih G in ob desetih (zadnjo) terapijo akupunkture. Tako da bom imela jutri malo bolj pester dan kot ponavadi. user posted image  

Registrirana fajn opravi jutri. Jaz imam tudi dopoldan CTG in potem se grem pokazat G.

Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.2.2011 20:37:59   
aktak
Little Miss in Tamy lepo vaju je brat user posted image .
Little Miss super da greš jutri domov. Potem pa sporoči kako je velika sestra sprejela malega bratca.

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 20:48:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 20:59:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.2.2011 21:23:45   
Tigrica86
super da se javljate tudi direktno iz P user posted image

js se tudi odpravljam pod tuš in spat... jutr dopoldne mam spet CTG, bomo vidli če bo že kj, al bom še kr čakala user posted image čeprav se mi zdi, da so se danes ful umirili premiki. 10 jih sicer je bilo, samo mi je kr malo čudno, ker sem navajena večjega razgrajanja user posted image

mirno in prespano noč vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.2.2011 22:36:20   
meta21
Prebrala sem vas, čvekat se mi pa nekak ne da. Zjutraj moram ob 6h vstat, ker grem s tavelikim k zdravniku pa v laboratorij dat kri, da mi preverijo, če se se mi kaj spremeni doza zdravil za ščitnico po porodu.

Lahko noč! Upam, da bo katera do jutri že mamicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.2.2011 6:59:03   
Tisia
dobro jutrouser posted image
evo jaz sem pozajtrkovala in spila kavico,ter se odpravljam na CTG.....če me ne bo nazaj so me obdržaliuser posted image user posted image
ja tako hitro pa še ne bo šlouser posted image ...no vsaj upam da me bo pogledala če sem kaj blizu porodauser posted image user posted image
sem se zbudila ob 4 in nisem mogla spat,pa sem svojgauser posted image zbudila da me mal pocrkljauser posted image ...user posted image mogoče pa bo kaj potem na ctg...no to mi je bil sam izgovoruser posted image
registrirana no ti tudi lepo opravi na pregledu user posted image
little*misss in tamy lepo da se nam oglasite in poveste kako so vajine štručkeuser posted image user posted image
meta tebi pa čimboljše izvide za ščitnico želimuser posted image
se beremo po pregledu .........pozdravček
entram za 4 del oz. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.2.2011 7:25:08   
Akilene
Dobro jutro...

od kar je veliko februark že rodilo, je tukaj kar malo "tišje", včasih je bilo čez noč par strani postovuser posted image . A nekatere še vztrajamo 2 v 1, sicer za mene še ni pozno, saj imam uradni rok 2.3., ampak, računam na februar. Tudi tanjusi, ki je pod evidenco za februar proti koncu meseca, uradno pa marčevka, je že v bolnici, tako, da bo njena pupa ferbraurka, čeprav bodo poskušali še kakšen teden zadržat porod.

biljana 1 - fajn opravi na CTG (si en teden pred mano), poročaj kako bo šlo..ostale pa ..lep petek&vikend

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.2.2011 8:28:21   
vipercat

Vipercat, kakšna je pa kaj situacija pri tebi? user posted image

zaprta user posted image user posted image user posted image

meni se je kar nehalo dogajat - nič več elektrike čez križ, nič več izločanja čepa, samo še hemeroidi in brce moje pupe, ki je že prrav agresivna.

registrirana - mislim da bova ravno nekako na enkrat šle notri, samo na različnih koncih slovenije user posted image

cukica - res sem vesela za vas. to je največ vredno da je bebika tako pridna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.2.2011 8:42:43   
vipercat
tigrica - haha se mu izteka najemna pogodba, ta je pa dobra user posted image

biljaana počasi, midve greva drug teden ok?

mija in oxer - obema želim veliko veliko lepih trenutkov z vajinima pupikama

joj punce je že čez 40 otročkov februark - predstavljajte si kako bi to zgledalo, če bi se kje dobile s svojimi sončki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?