|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
10.2.2011 9:47:57   
karmen7
Eh, meni je tudi pokazalo, da še nisem prebolela tokse, pa sem že celo življenje obkrožena z mačkonarji. Smo že doma imeli mačko, sedaj pa imava z možekom mačkonarja. Pa delam vse normalno oziroma mu ne čistim WC-ja, da pa ga ne bi cartala - a to pa ne. Ne vem ali ta razvajenec čuti da bomo dobili novega člana, ampak po novem hodi za mano kot kuža, spi pa tudi na mojih nogah po novem.  Čuva našega fanta user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.2.2011 10:30:55   
delfinka2211
Pri nas je pa pes prvi nekak začutil da je nekaj drugače, ker prej je veliko skakal ker je še otročji, odkar sva pa zvedla da sm noseča se je pa čez noč umiril pri meni, po mojem še skače....pa tudi bolj je ratal zaščitniški. Mačka je pa ugotovila da je super spat na mojem bušiju...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.2.2011 11:30:48   
_sunny_
ursia mene tudi srbi koža na hrbtu, se full mažem z maslom in upam da ne bo strij user posted image

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 10.2.2011 11:33:06 >

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.2.2011 11:46:59   
delfinka2211
srbenje na koži je mogoče tudi posledica kloriranja vode...js takoj po tem vidim kdaj so pri nas kloriral...mogoče je to

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.2.2011 12:03:36   
mayalottie
Mene nič ne srbi, pravijo pa, da je možno...

Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.2.2011 12:57:46   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

Pozdravljene souser posted image !
Je katera od vas delala obremenitveni test za sladkorno? Meni je na zadnjem pregledu neki sestra omenla, da bom šla delat. Pa se nisem dosti zredila (4 kg do 19t), niti nimam povečenega sladkorja v krvi. Je to običajen pregled al kako? Danes mam zopet pregled in če ni nujno, ne bi hodla na to testiranje. Kakšne so vaše izkušnje?
Lp

v prvi nosečnosti ga nisem rabla delat, ker sem bila mlada..24 let..po 25 letu, ga pa mislim da delajo vse nosečnice.. jaz ga imam pred naslednjim pregledom...ko bom noseča 24t...
greš dat urin, potem ti dajo za spit glukozo, počakaš 1h in daš še 1x urin..moraš bit pa na tešče mislim da...
Jaz sem ga imela v prejšnji nosečnosti,torej 3-tji,ker se v 2 mesecih nisem nič zredila in me je moja G poslala,ker je sumla diabetes.Pa je blo vse ok.

< Sporočilo je popravil matcar -- 10.2.2011 12:58:08 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.2.2011 13:01:52   
matcar
Jaz pa komaj čakam ponedeljek,ko imam morfo v P,v četrtek pa še pri svoji G.
Drugače sem ok,trebuh je vedno večji,jem veselo vse kar mi pride pod roke in me je kr strah,kolko bo tehtnica pokazala na pregledu.user posted image Pa še zmeraj sem v bolniški,do 17.2. sigurno,dalje pa bom vidla,kaj bo moja G rekla.Samo nimam upanja,da bom lahko šla nazaj v službo.Vozička še nimam,imam pa enega nagledanega in sicer pikolo.Upam,da se bo obnesel,ko ga bom sprobala,pa v živo vidla.Pol se bom odločla,če ga vzamem al ne.So pa mi ti Baby Spa zelo lepi in cenovno ugodni!user posted image

Nič,šibam še nekaj delat,pol pa po otroke v vrtec in z Maksom k logopedu na pregled.Upam,da bo vse ok.

Lep sončen dan,sonosečke!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.2.2011 13:41:52   
Anonimen
matcar,zaradi kaksnega vzroka si na bolniski?Oprosti,da vprasam,a si vseeno upas hoditi naokrog?tudi sama sem na bolniski,imam predpisano mirovanje na domu iz strani komisije,pa si se na sprehod ne upam?user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.2.2011 15:00:48   
pokoyo
Evo še mene po krajšem oddihu... Kavica...

user posted image

Meni moja G ni omenjala testa za sladkorno?? Na podlagi česa se pa odločijo za ta test??
hruška debeluška, čestitke za zdravega fantkauser posted image Upam, da jaz jutri izvem, kaj bomo dobiliuser posted image  Ma saj mi je v bistvu vseeno, samo da je detece zdravo, radovedna pa sem vseenouser posted image  Pa res ful, ful lepe fotografijeuser posted image user posted image user posted image
Bloby, no, pa bo le kakšna punca za vse te junijske fantkeuser posted image

_sunny_, jaz se tudi zanašam na to, da bo dojenje odneslo vse nabrane kilogrameuser posted image  Glede bradavic pa res počakaj in boš videla kako in kaj bo. Če se ne bodo izbočile, boš pa imela nastavke...

mayalottie, jaz sem pred časom ful razmišljala o nakupu teh pralnih krogel in podobnega, ampak sem slišala toliko različnih mnenj, da se na koncu nisem odločila za to... Eni pravijo, da ne opere vredu, drugi pravijo, da je vseeno treba dodati malo praška,... Ma kaj jaz vem. Nekako bom po moje prala s Persil Sensitive, če me katera ne prepriča v nasprotnouser posted image

fluf, vse moje kolegice pravijo, da pač za začetku nekaj časa traja, da dojenje steče, da te ne boli vsakič, ko otroka pristaviš - ampak seveda ne boli nonstop, pač mogoče ko prvih par krat potegne... Ampak po moje se splača, če le imaš mleko, ker je dojenje meni ena najlepših stvari in tudi najboljša mogoča hrana za dojenčka. Če pa ni mleka ali so kakšne druge ovire, pa seveda dodatek...

naty09, dobrodošla med nami! Jaz počasi kupujem, ne verjamem v vraže, da ne smeš prej kupovati. Če bo nekaj šlo narobe, to nikakor ni odvisno od tega, kdaj si kaj začel kupovati.... Ampak itak da bo vse okuser posted image  Drugače pa imam kupljenih nekaj oblačilc, voziček (Mutsy), modrček za dojenje, ki ga že zdaj nosim (www.da-da.si), pa še kaj bi se našlo... Zdaj počasi bom kupila oz. naročila še posteljo in previjalno (verjetno vse od Lip Poljčane). Drugače pa vsak mesec nekaj in mi je tudi stroškovno gledano lažje...

delfinka 2211, jaz še nisem bila na drugem testu za tokso, po moje bom zdaj na naslednjem pregledu dobila napotnico... Sem pa tudi bila sigurna, da sem jo že prebolela, ker sem v otroštvui vsa poletja preživljala pri stari mami, ki je vedno imela po vsaj 5 mački, ki so bile in v hiši in zunaj.... PA zelenjavo in sadje sem jedla kar neoprano z vrtauser posted image  Ampak nisem je prebolela in sem zdaj kar malo napsihirana zaradi tega...

LP in se beremo...

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.2.2011 15:18:05   
mayalottie
rpokoyo,
no, jaz sem ena izmed tistih, ki jim je pralna krogla fajn! Sem oprala tri runde perila z njo, dala pa zravn 1/5 praška (kot piše v navodilu), pa brez mehčalca...Perilo ful lepo diši. Meni je kul!
Verjetno je treba na madeže prej dat kakšno čistilo, ne vem....Bom poročala:) Jaz sem vsekakor zadovoljna. In če bo tako naprej in drži, da je za 1000 pranj, potem bo tudi nekaj prihranka...Kroglo sem namreč kupila za 16e v Mercator tehniki.

Moja prijateljica pere s pralnimi oreščki in je čisto navdušena. Baje je perilo čisto in brez vonja...No, jaz imam vseeno rada malce dišav...

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.2.2011 16:33:40   
Reggie
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

matcar,zaradi kaksnega vzroka si na bolniski?Oprosti,da vprasam,a si vseeno upas hoditi naokrog?tudi sama sem na bolniski,imam predpisano mirovanje na domu iz strani komisije,pa si se na sprehod ne upam?user posted image

Hello!
Tudi jst sm na bolniški že skor 3 mesce,zaradi krvavitev in grozečega SS. komisija mi je predpisala počitek na domu,piše pa še da ne smem zapustiti domači kraj. Grem pa vseeno (vsaj) na sprehod,ki je še kako zaželjen,celo priporočljiv v nosečnosti. Gibanje in svež zrak-dobitna kombinacijauser posted image  Pa v trgovino je treba tut kej jit... seveda pa ne grem zvečer v Lj žurat... tko,vse v mejah normale...pa v službo se tut ne hodim glih kazat...

lep sončkast dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.2.2011 17:40:28   
jaz5
Pozdravljeneuser posted image
Včeraj sem začela z 24 tednom. Danes sem imela pregled. Vse ok. Zredila sem se za 5 kg user posted image . Podaljšal mi je bolniško še za 1 mesec. Bomo imeli pa user posted image .user posted image Sem že od začetka čutila da je punčka, pol pa ko sem bila v bolnici in so delali uz najprej rekel da je fantek, pol pa ne da je punčka, da je narobe videl. Pol pa spet nisem vedela kaj je. Važno da je vse ok.
Od opreme nimam še nič, razen previjalno podlogo imam. Pa nekaj malega oblačilc sem že kupila. Pa danes sem kupila ene roza nogavičke- za dušo.
Voziček bom kupila rabljen preko bolhe, najraje z košaro. Previjalno bom imela na komodi.
Lepo se imejte in čuvajteuser posted image .

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.2.2011 17:58:03   
delfinka2211
jaz5...čestitam za pupiko....js upam da jutri na morfi zvem kaj imam pod srčkom

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.2.2011 19:26:44   
Bloby
jaz5 superca, za punčko... Še zmeri lahk zmagamo pri vseh tistih, ki niso pogledale še spola, al pa ga sploh ne bojo... hm bomo vidli... al pa bojo mele bejbe vsaka po 3 fanteuser posted image

Meni so na bolniško napisali (komisija), da zaradi narave zdrvaljenja, al neki tacga imam dovoljene izhode v kraju bivanja. Tako da grem na sprehod brez kakega strahu. Prou deleč pa itak ne morm me začne koj špikat neki dol pa pol krči. Sicer pa to more napisat tvoj osebni zdravnik. Ko pošlje na komisijo pač napiše predlog, da ti zaradi nosečnosti omogočijo tudi malo sprehajanja... Tako da rečte to svojim zdravnikom, da mislte, da boste rable mal kondicije za porod še. Dobila sm lih pošto, da mam bolniško do konca, se pravi do porodniške.

Srbenje, eh eh... Mažem trebuh in hrbet z eucerinovim oljem vsaj 2x na dan pa pol še umes z maslom za telo pa še kdaj z mlekom za telo pa me še srbi... no dones je malo bolje, sem se pomoje že utopila u teh mazilih vsehuser posted image

Lep večer še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.2.2011 19:31:58   
mayalottie
hej nosečke, čestitke za morfologijo! Tiste, ki ste na bolniški, tudi mene zanima....Jaz bom prihodnji mesec najverjetneje na bolniški, predvsem zaradi stresnih situacij v službi (hrupa, pretepov med gojenci, neprestanih prepirov, občasnih žaljivk, itd.). Ginekolog in moj ravnatelj se strinjata, da to ni zdravo okolje za razvoj otroka. Sicer vem, da se nekatere ne bi strinjale z mojo bolniško, jaz sem pa kr happy, da jo dobim, lahko bi šla že prej, ponavadi gredo moje sodelavke in kolegice iz enakega področja dela..Ampak meni je šlo zaenkrat kar ok. Zdaj pa me trebuh že ovira in neprestane pripombe nanj tudi (pač od delikventnih adolescentov, ki glih še ne razumejo kaj je nosečnost, razen izjem).
Skratka, mene zanima, ali ti za en mesec bolniške odobri samo ginekolog, ali se mora vmešati komisija? Ali ti komisija po enem mesecu mora podaljšati? KAko je s tem? Potem je boljše, da vzamem dopust čez en mesec....Itak imam še vsega.
Če ne pa upam, da greš lahko na sprehod..Kot sem slišala, ti celo predpišejo sprehod. Upam....

Danes čutim brcike čisto drugače,nekoliko globje...Upam, da je vse v redu. Nekoliko mirno se mi zdi tam notri.

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.2.2011 20:19:46   
Anonimen
bolnisko po enem mesecu odobri komisija!je katera ze pripravila kaj od oblacil za nase otrocke?katere vrste oblacil in v kaksnem obsegu je treba pripraviti za novorojencka rojenega v mesecu juniju?

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.2.2011 20:50:16   
Reggie
v bistvu ti prvih 30 dni bolniške lahko da tvoj osebni zdravnik. če po tem času še nisi za v službo,pa mora ginekolog napisat potrdilo,katerega odneseš k osebnemu zdravniku in ta potem pošlje na komisijo. odgovor čakaš cca 1 teden,pošljejo pa ti ga na dom. postopek moraš potem ponoviti po (oz.pred) pretečenim datumom,ki ti ga določi komisija.
user posted image  kako sem zafilozofirala. no,tko je blo pri meni...
kar se pa šopinga tiče: jst nimam še nobene nove stvariuser posted image user posted image user posted image ! mam sicer celo škatlo oblekic,ki mi jih je podarila prijateljica (njen sinek vse prerastel),ampak novega pa še nismo kupili nič.... se bom pa po moje ta teden enkrat prešvercala v kakšno trgovino in kupila nekaj...tko za dušouser posted image user posted image .
Sva pa šla danes gledat otroško sobico,in jo bova konc mesca naročila. Od Garant firme, kolekcija KOLORINA. jo poznate? ful cotkana zadeva,ki jo kasneje lahko dopolniš in spremeniš v mladinsko sobo. jjjeeejjjuser posted image user posted image

JUTRI JE PETEKuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.2.2011 21:07:02   
mayalottie
hvala reggie za natančnejše podatke.
Lepo nakupuj!
JAz sem tudi že veliko stvari dobila, nekaj pa tudi že kupila...V vraže niti jaz ne verjamem! V neumnost le teh sem prepričala tudi "taščo", ki je že kupila prvo darilce-plišastega kužka:) Otročiček pa je dobil tudi prvo darilo od bodočega očija: plišasto fuzbal žogo:)) Torej mu kariera fuzbalerja ne uide :S

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.2.2011 21:07:39   
fluf
da vem povem... lmen mačkon zleze na trebuh, se razlekne in vklopi svoj traktor... mala/mali v bušiju pa... bum-bum-bum... od začetka, ko bebija nisem tok čutla je bil to super filing, zdej je pa nadležno... bolj ko mačkon prede, bolj bebica brca in bolj bebica brca še bolj maček prede.... to mata cele žurkice user posted image

kupljeno mava kar nekaj že, s tem da sem pomoje prva tle (PDP 31.5)... počas se lotiva urejanja otroške sobe, da se nama ne bo mudil, predvsem pa, da še jaz kaj naredim ker rada kaj delam...

pa materinsko šolo zaključiva v ponedeljek, tko da pol smo baje ready in gremo lahko rodit user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.2.2011 21:16:07   
mayalottie
hihihihi fluf, ta z mačko je dobra!

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.2.2011 21:24:41   
Reggie
user posted image user posted image  more bit res dobr občutek, en druzga masirata user posted image
Fluf kako pa to,da si že fertik z MŠ,a ni mal prezgodi? meni so rekli,da nej nikar ne hodim prej kot konec aprila,ali pa v začetku maja (PDP:16.6.),ker da bom vse pozabila do poroda...
P.S. A je kera iz Domžal?

Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.2.2011 21:30:51   
fluf
Reggie jest sm redna študentka in se mi 21ga začnejo predavanja in vaje... pa nimam kam spravit še MŠ user posted image (razen če se kloniram)... pa pozabiš ne, sej nič tazga ne zveš kar se tle ne pogovarjamo. Ne vem, jest nism. Ni blo slabo, za dol past pa tud ne... pa ful različnih informacij dobiš...
evo primer... predavanje o zobkih: ploščate dude; handling: okrogle dude user posted image

kar se tiče mačkonarja: jaaaa men je to tko hecno... pa sam da mačkonar gre... je mir... sta že zdej BFFja user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.2.2011 21:35:58   
Mihelinka
Drage user posted image ,
danes smo imeli morfo in imamo zdravo user posted image ! Noseča sem 23t 0d, mala pa je velika za 22t 5d, torej tu nekje. Težka je 542g. Tudi v 3d so nama jo pokazali in faca mala si je zakrila obraz in ves čas brcala in boksala v ultrazvok. Sem mislila, da mi bo trebuh predrla tak jo je živciralo user posted image !

No po pregledu pa sma oddirkala v Leclerca (je akcija za nosečke in dojenčke), kupla jogi, enih par roza bodijev in nogavičk in še nekaj malenkosti (eno dudico, eno verižico, komplet za nego...), pa eno pižamo za dojenje, na blagajni pa me je ustna kap (102€). Sploh ne bi komentirala...ampak j... ga. Nekaj pa je treba kupit za začetek... No kakorkoli, seznam sem dopolnila, punčke dohitevamo fante, ampak mislim, da bodo naše pupe kar fajn lahk izbirale s kom bodo plesale na maturanskem user posted image user posted image user posted image !

Da ne boste rabile računat, sem že zračunala za vas koliko je user posted image in koliko user posted image na koncu seznama user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 10.2.2011 21:37:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.2.2011 21:40:07   
Mihelinka
http://www.e-leclerc.si/default-100.html?Katalog=373&PHPSESSID=d2265f6044e8dd7e901b4ab9d8b734b1

Tole je link za katalog od Leclerca če ga ne dobivate domov. Spodaj klikni prelistaj katalog. Se splača pogledat (bodiji 7 kos za 9,90€ pa 100% bombaž in še lepi so).

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.2.2011 21:54:16   
Reggie
Fluf PRIDNAuser posted image ! Zdej maš lahko privat MŠ tuki na forumuuser posted image user posted image !
Mihelinka čestitke zauser posted image ,in vem kako je ko se user posted image  odloči da na UZ ne bo pokazal obrazeka. mojmuuser posted image  tut ni blo všeč,da smo ga gledal,se je kar naprej skrival,pa cuzal prstkauser posted image ,no na koncu pa smo ga presenetil in je pokazal tudi obrazek,tko da imam zdej prekrasno slikico user posted image ,ki me gleda iz trebuščkauser posted image .
Za Leklerka sm vidla katalog in po moje se bom jst tut v kratkem odpravila tja...samo ne smem mojmu povedatuser posted image  za njega je to še vse prezgodiuser posted image !

no zdej vam pa želim lahko nočno in sladke sanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......