pokoyo
|
Evo še mene po krajšem oddihu... Kavica... Meni moja G ni omenjala testa za sladkorno?? Na podlagi česa se pa odločijo za ta test?? hruška debeluška, čestitke za zdravega fantka Upam, da jaz jutri izvem, kaj bomo dobili Ma saj mi je v bistvu vseeno, samo da je detece zdravo, radovedna pa sem vseeno Pa res ful, ful lepe fotografije Bloby, no, pa bo le kakšna punca za vse te junijske fantke _sunny_, jaz se tudi zanašam na to, da bo dojenje odneslo vse nabrane kilograme Glede bradavic pa res počakaj in boš videla kako in kaj bo. Če se ne bodo izbočile, boš pa imela nastavke... mayalottie, jaz sem pred časom ful razmišljala o nakupu teh pralnih krogel in podobnega, ampak sem slišala toliko različnih mnenj, da se na koncu nisem odločila za to... Eni pravijo, da ne opere vredu, drugi pravijo, da je vseeno treba dodati malo praška,... Ma kaj jaz vem. Nekako bom po moje prala s Persil Sensitive, če me katera ne prepriča v nasprotno fluf, vse moje kolegice pravijo, da pač za začetku nekaj časa traja, da dojenje steče, da te ne boli vsakič, ko otroka pristaviš - ampak seveda ne boli nonstop, pač mogoče ko prvih par krat potegne... Ampak po moje se splača, če le imaš mleko, ker je dojenje meni ena najlepših stvari in tudi najboljša mogoča hrana za dojenčka. Če pa ni mleka ali so kakšne druge ovire, pa seveda dodatek... naty09, dobrodošla med nami! Jaz počasi kupujem, ne verjamem v vraže, da ne smeš prej kupovati. Če bo nekaj šlo narobe, to nikakor ni odvisno od tega, kdaj si kaj začel kupovati.... Ampak itak da bo vse ok Drugače pa imam kupljenih nekaj oblačilc, voziček (Mutsy), modrček za dojenje, ki ga že zdaj nosim (www.da-da.si), pa še kaj bi se našlo... Zdaj počasi bom kupila oz. naročila še posteljo in previjalno (verjetno vse od Lip Poljčane). Drugače pa vsak mesec nekaj in mi je tudi stroškovno gledano lažje... delfinka 2211, jaz še nisem bila na drugem testu za tokso, po moje bom zdaj na naslednjem pregledu dobila napotnico... Sem pa tudi bila sigurna, da sem jo že prebolela, ker sem v otroštvui vsa poletja preživljala pri stari mami, ki je vedno imela po vsaj 5 mački, ki so bile in v hiši in zunaj.... PA zelenjavo in sadje sem jedla kar neoprano z vrta Ampak nisem je prebolela in sem zdaj kar malo napsihirana zaradi tega... LP in se beremo...
|