|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
10.2.2011 22:47:12   
delfinka2211
ful sm se nasmejaja zarad dogodivščin z mačkoni....živalice se res face ni kej...mene bolj skrbi da ne bota moja mačka in pes preveč zaščitniška do dojenčka...bomo vidl kk bo to vse skupaj.

jutri je pa zame en tak dan d user posted image , zjutraj imam morfologijo tako da zvečer vse poročam. ob 18h se pa spomnite name ker imam zadnji izpit ki je zelo pomemben, tako da jutri bo kr pestro.

ekola zdaj naj vam pa vsem zaželim lepe sanje in čimmanj brcanja med spanjem (moj ma zdajle akcijo)

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.2.2011 7:52:43   
fluf
delfinka jest že vem da bo ena psička ful zaščitniška, pa se niti ne sikiram user posted image držim pestke za izpit user posted image

kar se tiče nakupov... mene tud leclerc mika, samo morm pride v LJ in pol na koncu je vseen če kupim malo dražje, pa privarčujem pri bencinu :)

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.2.2011 9:59:09   
soraia
Punce pozdravljene, berem vas že veliko časa, prijavila pa se še nisem.

Rok imam 27.6., spola še ne vemo, je pa to moja druga nosečnost,doma imamo že enega fantka.
Sem pa s krasa.

upam da me sprejmete.

No, če katero zanima, sem videla, da je prsna črpalka od aventa znižana na 25€ in sicer v tej spletni trgovini:

http://www.babyland.si/ jaz sem si jo kar naročila, saj sem v prvi nosečnosti črpalko ful rabila.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 10:09:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soraia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.2.2011 13:06:09   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

delfinka jest sem se o toxi že prej fuuul pozanimala, predvsem zaradi mojega hobija...

toxa se prenaša PREDVSEM z zunanjimi mačkonarji, ki jedo okuženo meso. Večinoma tokso pr3enašajo mladiči. Toksa se prenaša samo z kakci. Tko da če maš mačko, notranjo, je preverjeno hrano... je resnično zelooooo malo bojazni, da boš sedaj pozitivna.

Btw... jaz sem ena tistih srečnic ki je pozitivna na tokso user posted image

uf ful hvala za te informacije...k me je malo skrbelo...ni ravno fajna zadevica. Glede na to da sem imela mačke tako notranje in zunanje poleg mene celo življenje sem tudi mislila da bom pozitivna, ampak ni bilo tako. Ja naša mačka seveda je samo briketke in pa kako mačjo palčko...pač naša carta ni kej.

lp

Nisem brala vsega, pa najbrž je tudi tema že mimo, pa vseeno samo pokomentiram...

Mačke sploh niso glavni krivec za prenašanje toxe! Jaz imam od majhnega mačke doma (odkar imamo otroka, ne več), v prvi nosečnosti bila negativna na tokso. V drugi pa šok, da sem v roku 9 mesecev od 1.poroda do 2. nosečnosti pozitivna na tokso. Pa v teh 9.mesecih nisem bila v stiku z mačkami, se pravi, da sem tokso staknila z okuženo hrano (meso, slabo umita zelenjava... nevem, samo predvidevanja)..

Sem bila čisto šokirana, da prej v 30.letih nisem staknila tega, zdaj pa vmes v 9.mesecih, pa sem se 100% bolj pazila kaj dam v usta kot prej, še posebej zaradi dojenja.

Tako da punce, pazite, ker se lahko s tokso okužite kjerkoli in kadarkoli.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.2.2011 13:08:08   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

body-ji..predlagam da kupujete za prve mesece bodyje na preklop...dost lažje oblačiš malo štručko..

jp, se popolnoma strinjam user posted image Mi smo jih prakticirali kar do enega 5.meseca, ko se je pa začela na vse strani obračat, so pa postali aktualni tisti za čez glavo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.2.2011 13:08:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

matcar,zaradi kaksnega vzroka si na bolniski?Oprosti,da vprasam,a si vseeno upas hoditi naokrog?tudi sama sem na bolniski,imam predpisano mirovanje na domu iz strani komisije,pa si se na sprehod ne upam?user posted image
Zakaj pa ne? Glej,meni je šefica sama rekla,da tudi če sem v bolniški,lahko grem v trgovino,ker konec koncev moram nekaj jest,tudi sprehodi so dovoljeni,ti še na sklepu od komisije piše.Imam pa rizično nosečnost ter naravo dela tako,da ne smem več delat,čeprav bi še rada,ker se dobro počutim.Delam pa v Lidlu drugače.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.2.2011 13:14:01   
matcar
Jaz tudi že komaj čaka ponedeljek in morfo.pa da dobim še eno potrditev,da bomo user posted image dobili,kot mi je na NS rekla Z.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.2.2011 14:07:27   
Mihelinka
soraia dobrodošla! Seveda te sprejmemo user posted image . Ker si nam zaupala podatke, sem te tudi v tabelo vnesla (tabelo obnavljam na nekaj dni, ko je dovolj sprememb).

hruška debeluška to sem tudi jaz slišala in se kar držim tega, da kupujem na preklop. Ampak tam nekje od 3 meseca dalje pa je menda že vseeno al do kdaj priporočaš oblačenje na preklop?

In ko smo že pri bodijih, da ne bom klikala ne vem kolk strani nazaj na seznam z opremo - koliko jih pa rabim?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.2.2011 16:05:32   
Anonimen
matcar to je zgleda odvisno iz regije,kjer si -oz.komisije!sem iz lj.okolisa,imam rizicno nosecnost(poleg ostalih tegob 2 ss),tudi sama delam v trgovini(kar pa po besedah os.zdravnice ni vec razlog za bolnisko,delodejalec ti mora namrec po zakonu omogociti delo,ki ga lahko opravljas)!tudi moja sefinja meni,da je bolje da sem na stalezu,pa se klub temu iz tedna v mesec borim z komisijo(podaljsajo za teden,dva...).Tudi sama bi raje opravljala delo,ko bi ga lahko...!na priporocilo ginekologinje za krajse sprehode se komisija se ne odziva(G pravi,da je zdaj tko,naj nosecnica dela,ce ne more naj miruje na domu),vsakic znova mi predpisejo mirovanje na domu,ne smem zapustiti kraja!komisija pa je tista,ki preverja,ne delodajalec!tudi mene zanima,kaksna oblacila potrebujeuser posted image ,rojen poleti!PA SRECNO vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.2.2011 18:49:09   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

soraia dobrodošla! Seveda te sprejmemo . Ker si nam zaupala podatke, sem te tudi v tabelo vnesla (tabelo obnavljam na nekaj dni, ko je dovolj sprememb).

hruška debeluška to sem tudi jaz slišala in se kar držim tega, da kupujem na preklop. Ampak tam nekje od 3 meseca dalje pa je menda že vseeno al do kdaj priporočaš oblačenje na preklop?

In ko smo že pri bodijih, da ne bom klikala ne vem kolk strani nazaj na seznam z opremo - koliko jih pa rabim?

Glede bodijev je čist odvisno kako pogosto boš prala in ali bo dete polivalo, ali ga boš vsak dan prebolekla... jaz mislim, da je bolje začeti z manjšim številom in, če ugotoviš, da ti ne znese, dokupiš...tile malčki tako hitro rastejo, da so bodiji hitro premajhni... pa za darilo jih boš zihr dobila veliko...ponavadi kupujejo začetne številke...no, ne vem, če sem tizdaj sploh kaj pomagala...glede števila ti sploh ne znam svetovat, ker se sploh ne spomnim koliko sem jih imela:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.2.2011 19:11:32   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

matcar to je zgleda odvisno iz regije,kjer si -oz.komisije!sem iz lj.okolisa,imam rizicno nosecnost(poleg ostalih tegob 2 ss),tudi sama delam v trgovini(kar pa po besedah os.zdravnice ni vec razlog za bolnisko,delodejalec ti mora namrec po zakonu omogociti delo,ki ga lahko opravljas)!tudi moja sefinja meni,da je bolje da sem na stalezu,pa se klub temu iz tedna v mesec borim z komisijo(podaljsajo za teden,dva...).Tudi sama bi raje opravljala delo,ko bi ga lahko...!na priporocilo ginekologinje za krajse sprehode se komisija se ne odziva(G pravi,da je zdaj tko,naj nosecnica dela,ce ne more naj miruje na domu),vsakic znova mi predpisejo mirovanje na domu,ne smem zapustiti kraja!komisija pa je tista,ki preverja,ne delodajalec!tudi mene zanima,kaksna oblacila potrebujeuser posted image ,rojen poleti!PA SRECNO vsem

Možno,da je tak,jaz imam sicer drugačne izkušnje.V Lidlu je tak,da vsaka dela vse,ni važno kako delo je to.Sem delala od konca nov. pa do staleža skozi na blagajni,pa mi je vseeno rekla šefica,da naj grem v stalež,ker tudi na blagajni je delo težko,sploh dvigovanja je dosti.Moja G mi je takoj rekla za stalež že na prvem pregledu,ker sem po 3 CR noseča in je že zato večje tveganje.Potem sem še krvavela,HB,je blo ok vse,so pa ugotovili da imam čisto nizko posteljico,tik pri materničnem vratu.Komisija pri nas v MB podaljšuje,kako dolgo imaš potrdilo od G.V prejnšnji nosečnosti so mi na 4 tedne podaljševali.Kako pa bo zdaj pa ne vem,še nisem bla na komisiji,sem komaj 2 tedna v staležu.Jaz vglavnem,če imam obveznosti,jih moram uredit,sploh če so v igri pregledi pri Z z katerim od otrok.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.2.2011 19:14:18   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: lana_22

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

soraia dobrodošla! Seveda te sprejmemo . Ker si nam zaupala podatke, sem te tudi v tabelo vnesla (tabelo obnavljam na nekaj dni, ko je dovolj sprememb).

Glede bodijev je čist odvisno kako pogosto boš prala in ali bo dete polivalo, ali ga boš vsak dan prebolekla... jaz mislim, da je bolje začeti z manjšim številom in, če ugotoviš, da ti ne znese, dokupiš...tile malčki tako hitro rastejo, da so bodiji hitro premajhni... pa za darilo jih boš zihr dobila veliko...ponavadi kupujejo začetne številke...no, ne vem, če sem tizdaj sploh kaj pomagala...glede števila ti sploh ne znam svetovat, ker se sploh ne spomnim koliko sem jih imela:)
Jaz sem v prvih 2 mesecih uporabljala mako majčke,kako pa bom zdaj naredila,pa ne vem,mislim da enako,bom pač gledala,da ne bo predebelo oblečena,potem pa kr body-je s kratkimi rokavi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:02:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.2.2011 20:09:18   
mayalottie
hm, kaj pa so to mako majčke?
No, jaz sem pa prejle doživela šok! Sem se pogledala v ogledalo in se prestrašila, tako velik je moj trebušček!!!!
Zgledam kot da bi kmalu rodila, pa še moj trebušček je špičast! Ahjajajj, kaj šele bo?!

Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.2.2011 20:19:17   
Mihelinka
Ok, pol moram pa z bodiji zaenkrat nehat (če računam, da bom še kak bodi oziroma cotko dobila), ker jih imam 7 na preklop št. 56 in 8 za čez glavico za 3 mesece (ne vem kolk je to, a je št. 68?) user posted image . NO, to je pa tud vse user posted image . V naslednjih tednih nadaljujem s kako kiklco pa hlačami. Sem se pa spomnila, da mi rodimo junija, prvi teden julija pa so razprodaje in bomo poletne cotike lahko ful poceni kuple!!! Kul, a ne? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 11.2.2011 20:20:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.2.2011 20:27:12   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

hm, kaj pa so to mako majčke?

Jaz sem googla vprašala in pogledala pod slike. Tako, da zdaj mi se svita kaj so to mako majčke user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.2.2011 20:46:37   
Reggie
ooojjjj!!!
Jst sm tut dons čist presrečna! učeri sm napisala,da bom šla dans (na skrivaj) v šoping,pa me je moj presenetu in greva jutr po otroško sobico!!!! jeeeeejjjuser posted image user posted image user posted image  tok vesela,da bi šla kr takoj spat,da bo čimprej jutruser posted image .
pol ko bom mela pa predalnik sestavljen in notri zložene cunjice,ki sem jih dobila,bom šla pa v šoping,ko bom vidla kok česa mi še fali user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.2.2011 21:03:22   
Tiara123
Jaz imam prvo punčko sicer jesensko, tako da sem jo oblačila v dvojne rokave - body in čez mako majčko.

Za poletje bom zgleda oblačila samo bodye z dolgimi rokavi, v najhujši vročini pa na kratek rokav. Po vsej verjetnosti mako majčk ne bom uporabljala, ker se mi zdi ful nepraktično, da zleze majčka gor in dojenčku pogleda ves hrbet ven.

Bodyi so res najbolj praktični.. Je pa res odvisno od frekvence pranja in glede na to, kako 'mimo' bojo vaši user posted image lulali&kakali in pa koliko bodo polivali. Mi smo se kdaj bili sposobni tudi 5x v enem dnevu preoblečt.

Jaz predlagam manjše število 56 (npr.7) in potem malo več 62 in 68. Dojenček najbollj zraste prve 3 mesece, potem pa vsak mesec manj. Pa skušajte res kupovat po potrebi in ne na rezervo. Jaz imam kakšne cotke, ko jih niti 1x nisem utegnila oblečt, ker sem kupila malo večjo št. za kasneje, takrat, ko bi pa ta velikost prišla v poštev, je bil pa že mraz recimo. Ali pa, ko bi cotka bila primerna, je bila pa že premajhna.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.2.2011 21:42:57   
zupica
naše dete je bilo tako veliko, da smo morali za pot iz porodnišnice začetni komplet 56 zamenjat z 62user posted image računajte tudi na touser posted image rekord preoblačenja pa imamo 14 bodijev v slabih dveh dnevihuser posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.2.2011 22:34:18   
ava_sa
mihelinka, že fajn da bojo razprodaje, sam ne vem če bomo lahk naše možeke nahecale, da grejo v šoping, če bi mojga že poslala, bi pa ziher kupu igrače za sebe in ne oblekic user posted image

jaz doživiljam zadnji teden tudi rahle šoke, glede mojga trebuščka. vsak dan malo kipne user posted image Še prejšnji teden sem lahko še na komot oblekla vse hlače (s podaljški seveda) in jakne zapela brez težav, danes pa šok, jakna gre zlo na tesno skup. A je pr vas tud tak naenkrat zrasel?

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 22:53:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.2.2011 23:54:12   
delfinka2211
Živjo

Danes sem pa končno dočakala morfologijo....imamo zdravega user posted image user posted image še eden za seznam, tako da je bodoči dedi že napovedal šoping raznih žogic (jao jao in pol smo bodoče mamice otročje).

Pa še odpisala sem izpit...hm....kar bo bo...me je naš fantek tak brcal med izpitom da sem se skor začela smejati.

drugače sva pa z mojim dans kupila prvi kompletek in zokenčke....iiiiiii....kok je vse luškano majhno....človek lahko pusti v trgovinah bogastvo.

zdaj pa grem spat...tipkam kaj več jutri

Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.2.2011 7:55:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

bodyje na preklop sem uporabljala ene 3m..pol je imela že fino čvrst vrat ni blo več tolk težko...jaz sem jih imela ogromno, ker sem dost dobila..hb, ker je moja dost polivala in sem jo sigrno 2-3x na dan preoblekla..jaz sem imela neko rutino, da sem jo zvečer skopala in dala v sveže cunjice, mako majčko in "pidžamco"..pol sva pa zjutraj vstale in sem jo zjutraj oblekla v dnevne cunjice..body na preklop in hlačke al pa kako trenerkico al pa take stvari odvisno kolk ej blo toplo...po mojem ene 5 bodyjev na kr rokav ene 5 na dolg..to št 56..pol pa kupiš mal več 62...
Enako sem jaz delala pri vseh.Imela pa sem tudi ogromno mako majčk in bodijev na preklop,vsega sploh niso ponosli.Zato pa zdaj ne bom komplicirala,dobila sem že tudi ogromno,pa še dobim od svakinje,pa ziher še bom kaj kupla,za duše(če me razumete),in boo spet omara polna.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.2.2011 7:59:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

mihelinka, že fajn da bojo razprodaje, sam ne vem če bomo lahk naše možeke nahecale, da grejo v šoping, če bi mojga že poslala, bi pa ziher kupu igrače za sebe in ne oblekic user posted image

jaz doživiljam zadnji teden tudi rahle šoke, glede mojga trebuščka. vsak dan malo kipne user posted image Še prejšnji teden sem lahko še na komot oblekla vse hlače (s podaljški seveda) in jakne zapela brez težav, danes pa šok, jakna gre zlo na tesno skup. A je pr vas tud tak naenkrat zrasel?

Pri meni je v cca. 14 dneh kr fajn velik ratal.user posted image Zaenkrat imem ene kavbojke,ki so na gumo široko in za zvezat,pa me že tiščijo malo.user posted image najraje pa sem tak v trenirki.sam ko k dohtarju glih ne moreš it tak oblečen.Mah,bo že.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......