|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
3.2.2011 16:14:58   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

sobrate ma športni del ni idealen, sam men itak šp. del ni bil pri nobenem bog si ga vedi kaj všeč... tako da se mi zdi, da sem pri mutsyu sklenila en ql kompromis... majo ga ene 4 znanke, pa so zadovoljene user posted image

Mihelinka uf... evo men se tud ne zdi da ni tok hudo... ko berem, da so se do 25t zredile za 10kg, se mi ne zdi velik... pa npr. men teža ni naraščala na začetku, tko da sem bla mal "kregana", pol je šlo pa v štirih tednih gor skori za 3 kg, zdej pa že 14 dni spet stagnira (ma še dol gre rajš kej). Pa ITMja se ne računa v nosečnosti.

ITM se spomnim, da mi je računla na prvem pregledu, potem se pa večne spomnim...jao, hormoni že delujejo na spominuser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.2.2011 17:04:08   
delfinka2211
Za Mariborčanke in okolico

Telesna vadba za nosečnice

Vadba poteka v manjših skupinah (do 10 udeleženk),
2x tedensko pod strokovnim vodstvom za to usposobljene
dipl. fizioterapevtke.

Prijave na tel: 02 471 25 70 ali
v salonu Linea Snella Maribor

Naredite nekaj zase in za otroka.
Prvi obisk je BREZPLACEN.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.2.2011 19:18:55   
eni8
Zdravo. V ponedeljek sem imela morfologijo, pove g. da je za en teden premajhen. Sem v 21/22 tednu, plod pa naj bi ustrezal 19/20. Vse organe je vidla, vse ok. Kaj mislte?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.2.2011 19:52:33   
mayalottie
Nekaj zanimivega in trenutno tu aktualnega:

RAZUMNO PRIDOBIVANJE TEŽE

Če so ginekologi nekoč priporočali, naj povečanje teže med nosečnostjo ne preseže dvanajst kilogramov (ki naj bi bili razporejeni takole: pol kilograma na mesec v prvem trimesečju, kilogram in pol v drugem in dva kilograma na mesec v tretjem trimesečju), so današnja pravila malce drugačna. Upoštevajo namreč izhodiščno težo oziroma indeks telesne mase (ITM), ki pomeni razmerje med težo (v kilogramih) in kvadratom telesne višine (v metrih). Razpon sega tja od sedem kilogramov, kolikor bi se smele zrediti debele ženske, katerih ITM presega 30; 9–12 kilogramov za čezmerno prehranjene ženske (ITM med 25 in 29); 12–16 kg za normalno prehranjene ženske (ITM od 18 do 25), do 18 kilogramov pa se lahko zredijo podhranjene ženske (ITM pod 18).

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.2.2011 20:20:40   
fluf
user posted image tole je men najbolj logično...

meni je računala ITM pred zanositvijo, zdej mi ga pa valjda ne računa... user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 22:20:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.2.2011 22:24:42   
Reggie
hej,hej!
Danes smo stari 21 teden in smo opravili morfologijo,z našim user posted image user posted image  je vse BP. Še očitu je pokazal lulčka,je biu oči čist srečenuser posted image user posted image !
Meni so rekli,da moram glukozni test narest pred naslednjim pregledom,to bo v 25 tednu. Baje da glih prou,ker prej nima smisla...
Dans sva šla (še enkrat) v BC pogledat barve od Mutsyja,ugotovila,da ni nč novga (itak),ampak,da imava še dovolj časa,nekje sredi marca naj bi prišle nove barve.
Glede na to,da nama ni nujno,da sta košara in šp. del iste barve,bova do takrat počakala,in se potem odločila... mi je pa mal.... bedno,ker bi zzzeeelllooo rada že imela nekaj novega za našega prihajajočega člana...no,pa sej bom še imela priliko zapravljat,a ne?

lep večer in jutri je PETEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 22:25:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eni8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
4.2.2011 8:03:38   
ava_sa
Pozdravljene souser posted image !
Je katera od vas delala obremenitveni test za sladkorno? Meni je na zadnjem pregledu neki sestra omenla, da bom šla delat. Pa se nisem dosti zredila (4 kg do 19t), niti nimam povečenega sladkorja v krvi. Je to običajen pregled al kako? Danes mam zopet pregled in če ni nujno, ne bi hodla na to testiranje. Kakšne so vaše izkušnje?
Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
4.2.2011 10:56:08   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: Reggie

hej,hej!
Danes smo stari 21 teden in smo opravili morfologijo,z našim user posted image user posted image  je vse BP. Še očitu je pokazal lulčka,je biu oči čist srečenuser posted image user posted image !
Meni so rekli,da moram glukozni test narest pred naslednjim pregledom,to bo v 25 tednu. Baje da glih prou,ker prej nima smisla...
Dans sva šla (še enkrat) v BC pogledat barve od Mutsyja,ugotovila,da ni nč novga (itak),ampak,da imava še dovolj časa,nekje sredi marca naj bi prišle nove barve.
Glede na to,da nama ni nujno,da sta košara in šp. del iste barve,bova do takrat počakala,in se potem odločila... mi je pa mal.... bedno,ker bi zzzeeelllooo rada že imela nekaj novega za našega prihajajočega člana...no,pa sej bom še imela priliko zapravljat,a ne?

lep večer in jutri je PETEKuser posted image user posted image user posted image

Men so barve od mutsya user posted image mislm je velik lepših vozičkov, če zbiramo po videzu... vzela sem pa Team lime pa Team red... to je blo na zalogi user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
4.2.2011 11:14:02   
Bloby
Ah mene so pa tko zafrknli u službi... no ubistvu ta bolniška refundacija, da sm prou žalostna...

Zaposlila sem se sredi okt. 2009 in mela koj novembra prometno nesrečo. En pijan bumbar se je zaletu vame čelno, tako da sm bla že koj na bolniški takrat in res ne po svoji krivdi. Kaj naj če je bla huda prometna. Zdej pa pri refundaciji se pa vzame povprečje plače za 2009, ker sem na bolniški pristala že oktobra 2010. Spet jih ni zanimalo, al hočem na bolniško al ne, saj sm začela krvavet in ker sem en plodk že zgubila polet, tako da je blo nujno ostat doma. Sm misnla, da bom šla lahk še kej poj delat pa so mi zmerl krajši maternični vrat in morm spet ostat domauser posted image . Plača mi je pa iz 1000 € bruto padla zej za zadnje mesce na 690 € bruto.

Je pa pikica uredu, zdrava, živahna, velika kot moj fantuser posted image ...

Odločla sva se z mojim, da kupiva karavana. Mam toyotko yaris, lep super avto, ki me bo zdej zapustila in gre drug tedn na avto.net... no pa saj bo ta novi avto tud super, sam ne bo pa moj yaris...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
4.2.2011 11:36:32   
Ninchy
rado_vednica_ kolikor jaz vem (od fanta sestra ni imela niti meseca delovne dobe) in je dobila 120€ ne vem pa sploh če je to porodniška če ni le socialna in otroški al pa sam otroški tko da po tvojih izračunih dobiš skoraj 4x toliko.... je pa glede tega ona zelo iznajdljiva tko da dvomim da bi kaj izpustila, če bi se le dalo dobiti... najbolje pa je da vprašaš na CSD tm bodo najbolj vedl koliko dobiš, če nisi zaposlen....

oprostite za zmedo mislila sem da je še zmeraj višja porodniška tudi, če dobila le minimalno plačo...

Mihelinka kolikor jaz vem se tudi ITM-ja v nosečnosti ne računa, je pa res če imaš prej nad 25 da naj se ne bi zredila več kot 11 kg sam glavno je da se ti dobro počutiš pa da je z vse vredu... jaz sem sedaj v 23 tednu pa mam +5 kg pa me je kar mal groza do kje bom prišla, ker tudi nimam prav veliko nižjega itm-ja....

MŠ v Kranju ni obvezna je pa zaželjena...

Neposredna povezava do sporočila: 2162
4.2.2011 11:48:44   
Ninchy
PolonaF ... lep voziček jaz sem kupila marelo od te firme in sicer Moon Kiss4 pa mi je full vredu, mi je daleč boljša od Quinniyeve.... tko da jaz sem zadovoljna ... Upam da boš zadovoljna z njim meni je všeč....

Eni8 sploh se ne sekiraj, saj tudi uz ni tko 100%, moji znanki so skoz težili da je majhen in droben, nakar je potem rodila 14 dni kasneje tko da je tud ginekolog rekel, da je verjetno prišlo kasneje do zanositve, kot je običajno.... pa so jo skoz nekj sekiral pa ne vem kolikokrat delal amnijo.... ja moja prva je bila pa pol res skoraj po tabeli hruška debeluška... user posted image velika je bila 52 in težka 3480g...

Bloby ... res škoda... jaz sem imela podobno smolo kot ti... le da sem bila jaz na bolniški le 3 mesece tko da mi je že tisto znižalo porodniško.... kaj hočemo škoda....

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
4.2.2011 13:58:12   
patricija250
Ojoj! Se lahko zgodi, da ti ne prime????

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
4.2.2011 14:16:39   
fluf
Kar se tiče tistih, ki nimate delovne dobe (študentke npr.)... dobiš starševsko nadomestilo v višini 195 EUR (tam nekje, centi gor al pa dol) - to je ubistvu porodniška za tiste brez delovne dobre. Pa otroški dodatek, ki je odvisen od prihodkov tebe in partnerja, tako kot pri vseh.

(odgovor članu patricija250)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 14:28:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
4.2.2011 14:44:09   
melanija
MOja G dela ta obremenitveni test za sladkorno vsem nosečnicam, tam okoli 24ali 25 tedna. Sem 5. noseča in jo bom čez 4 tedne delala ponovno ta teset. Pa nikoli nisem imela niti podlage za nosečniški diabetes.

Neposredna povezava do sporočila: 2167
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 15:07:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2168
4.2.2011 15:10:37   
delfinka2211
hruška debeluška....čestitke....mi mormo še en teden počakat

Neposredna povezava do sporočila: 2169
4.2.2011 15:56:13   
Bloby
iiii čestitke hruška debeluška za fanka... pa boste meli parčekuser posted image

Fantki kar zmagujejo v juniju, če ne bodo kakšna presenečenja nakonc...

Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.2.2011 16:00:39   
delfinka2211
mislim da bojo kar prevladal kokr kaže...razn če lulčki odpadejo ...user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
4.2.2011 18:32:18   
Mihelinka
Ja hruška imaš prav, verjetno ne nosim v riti ampak v trebuhu user posted image .

Kakorkoli, včeraj na UZ se ni nič vidlo. Ga vprašam za spol pa reče: ne vidim, mam preslabo mašino. WTF??? Sicer je vse ok, verjetno od skrbi in jeze, ki me je dajala v sredo, imam danes +6,5 kg (sem mal shujšala čist nenamerno).

Hruška debeluška kaj pravi ati na pjeba? user posted image Jaz imam morfologijo naslednji četrtek, tud že komaj čakam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.2.2011 18:38:40   
Mihelinka
Nov seznam prilagam! user posted image se bodo borili za ženkice čez 20 let, ne pa kk so nas strašili, da je manj moških kot žensk na svetu user posted image .

Sovila še vedno ne vem pod kateri PDP te naj uvrstim user posted image ?

user posted image

user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.2.2011 18:42:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

danes bila na morfologiji..imamo 350g težkega zdravega (97%) fantkauser posted image , ki že veselo cuca prst
user posted image user posted image user posted image Čestitke!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.2.2011 18:43:50   
matcar
Jaz pa sem naročena 14.2. v P na UZ(morfo+trebušna stena),17.2. pa pri svoji G na morfo.Mala veselo brca že ves čas,sploh nima mira.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......