|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
8.2.2011 17:49:26   
Bloby
ja tale božanje trebuhov... zaenkrat me samo ena teta od dragagega šlata... kr da roko gor pa drži ene 10 min... halo zej pa dost, sm kr ustala pa šla u drugo sobo, da sm mela mir.

Tud meni pravjo, ja zj si pa kr že ogromna ane?? sm pa u 23. tednu in dobila sam 4 kilce, tko da ka pa vem, men se ne zdi da sm ogromna. Edino, da je pa res vse u buhija šlo pa da sm mejhna 160 cm in sm ko žogica... ampak halo 23. tedn se pa že more nek poznat pomoje...

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.2.2011 18:03:16   
ava_sa
Mene zaenkrat še ne šlatajo, do tega tedna se mi ni kej dost poznalo. Zdej sem 20t in mi je kr naekrat buši kr eksplodiral. user posted image Mi je šlo pa konkretno na živce, ko so me ljudje gledal sam v trebuh in opazoval če se že kej vidi. Men je pol tak fajn jih v zadrego spravt, da jim direkt povem, da se še ne pozna tak hitr. user posted image
Ah ljudje so firbčni, tak pač je.

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.2.2011 18:04:25   
mayalottie
Spet sem pozabla shranit. aaaa! Pozabljivka! Bom na kratko povzela moje prejšnje pritoževanje.
Ja, BOŽANJE TREBUŠČKOV gre tudi meni na živce, razen, če ni od partnerja. Ok, kakšno best frendico ali sestrco potrpim, ostalega pa ne....Zadnjič mi je ena prijateljica potipala joške, da vidi, koliko so mi zrasle?????????user posted image

Potem mi gre na živce to, da te prečekirajo najprej v trebuh! In namesto, da bi ti rekli kaj lepega, ti v pozdrav rečejo: "Kako velik trebuh maš, si zihr, da nimaš dvojčke?" Kao v šali. Hahahaha, dobra šala. Bom vidla, ko boš ti noseča, pa boš kot nilski konj, ti ne ostanem dolžna!user posted image
A ljudje ne morejo reči kaj bolj prijaznega?

Pa pametne pripombe kot: "joj, meni se zdi, da nekam spredaj nosiš, ali pa nizko, kako to?" (ta kako to na koncu je še najbolj umesten, kot da sem JAZ kriva)....ali pa: "včeraj sem bila pri prijateljici, ki bo ta mesec rodila, pa ima lih tako velik trebuh kot ti"...joj, hvala, da si mi povedala, se zelo dobro počutim.

Hahaha! In seveda najbolj me živcirajo pametni nasveti glede pleničk, previjanja, epiduralne, hrane, načina življenja, itd.......

AAAA! Poskušam se izogibati pogovorom o nosečnosti in porodu, skušam se o tem pogovarjati le s tistimi, ki so pred kratkim rodile.

Saj ni tako hudo kot sem predstavila:) .....Samo je res smešno, kako si ljudjem 9 mesecev na očeh. In kot da gre za kako tekmovanje za najlepšo nosečko? hihi .In najmanjši trebuh. Pa kaj ni smisel nosečnosti ravno velik trebuh;)

zdaj pa resno. Jaz imam res velik trebuh. No ja, tako vsi pravijo. Zredila sem se 6 kg (24.teden), od tega po moje 5kg v trebuh, 1kg drugam. Sem pa če ne majhna, pa bila (nekoč) bolj drobna;). Verjetno res nosim bolj spredaj, al kaj. BUU?? Zdaj se še jaz ukvarjam z vsem tem, zaradi teh komentarjev. Ampak vse smo lepe nosečke! Vsaj nimam slabe vesti, ko grem v baby center in nakupujem otroške stvari-verjetno mislijo, da se mi mudi in bom lih kar rodilauser posted image

Želim vam veliko strpnosti do raznih komentarjev....Saj ne vedo, da nas moti. Verjetno pa smo nosečke tako lepe, da smo takoj v središču pozornosti. Vsaj jaz se spomnem, da so mi bile večinoma vse lepe in sem tudi jaz opazovala njihovo spreminjajoče se telo. Sem se pa izognila vseh takšnih komentarjev!!!!!

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.2.2011 18:06:55   
mamipikapoka
MODERATOR ta forum je čisto fuč user posted image user posted image
Šment, tak dolgega posta še nisem napisala, pol pa... ah, eh, jao
ok, saj drugače kopiram, ampak zdaj sem se čisto zmedla.

ja nič, pa drugič.

Punce uživajte še v preostanku dneva user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.2.2011 18:14:06   
ava_sa
Verjetno pa smo nosečke tako lepe, da smo takoj v središču pozornosti. Vsaj jaz se spomnem, da so mi bile večinoma vse lepe in sem tudi jaz opazovala njihovo spreminjajoče se telo.

user posted image
Tud men so ble nosečke vedno tak lepe, vsakič ko je kaka jamrala, da je tak "debela" sem ji vedno pravla, da je meni ful lepa. Zdej pa ko je meni buši zrasel, ga tak rada pokažem. user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.2.2011 19:03:25   
Bloby
meni je blo vedno to neki najlepšega... ena bunkica z novim življenjem. U soboto smo pa meli žurko pri kolegu in poj moja najbolša kolegica reče, da njej so pa nosečniški trebuhi katastrofa... sm bla kr mal užaljena. Jst bi ga pa kazala celem svetu, tko je zdej lep... ni še prevelik, lih prav da se ga vidi...

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.2.2011 19:06:22   
Bloby
aja na to temo smo pa pršli k sm rekla, da bi se šla profesionalno slikat s fantom za spomin, mogoče za sliko za na steno spalnice u kaki črno beli verziji... in poj ona reče: "neeeeee groza, katastrofa za na steno". Mislm, saj je profesionalna slika, izbereš itak nekej k je najlepše...

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:10:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bloby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.2.2011 19:12:44   
mayalottie
pejd se slikat! In ja, dobra ideja!

Folk je čuden.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:15:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2235
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:18:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2236
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.2.2011 19:37:41   
mayalottie
Hahaha! Potem je res! Zato jaz nosim spodaj in spredaj, ker je fantek! ;)

Če ne pa HD, krasne slikice!!!!!!!!!!!!!! Moram tudi jaz met!!!!! Kje si se to slikala?
Odlične so...
Jaz bom kar fantu rekla, naj mi naredi kakšno umetniško slikico, mu gre fotografija dobro od rok.
Res lepeeeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.2.2011 19:57:33   
fluf
wiii slikeeeee... to se bom sla jest tud. oz. bom zadolžila kolega, ki se ukvarja s tem, pa je slikal tud najino poroko... men so nosečke tko smešne...

druge nosečke se mi zdijo toook lepe, pa res drugačne, pa lepo okrogle... sama seb se pa zdim... jaooo čiiist neprivlačna in ko nasledli kit user posted image

kar se pa tiče božanja trebuščkov... nimam težav s tem, razen ena kolegica... sam sem ji ene 2x povedala, da tega na maram, v tretje je pa kar navalila in sem mal popuser posted image   da nej me pusti pr mir. aia pa če me kdo praša če že brca rečem: ja ampak sam tko da jest čutm... user posted image user posted image no zanč sem pa enmu kolegu sama pokazala kako brca... sm kr prjela njegovo roko pa dala na bušija... se mi je tok dobr zdel, k ve da ne maram božanja bušija.

prov pametnih nasvetov pa jest tud nimam okrog sebe... al pa jih jest enostavno preslišm... AIAAAA še spol... to je pa ql, jest se pa ob tem zabavam... razmišlam, da bi postala pobiralecv stav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.2.2011 19:59:46   
Bloby
ja hruška debeluška dobra glede dvojčkov... sm se nasmejala, kr nej se poj sprašujejo kaj za vraga se je zgodlo...

ma ja spol... jst nosim punčko.. kile gredo počasi gor, kožo mam pa lepo kot sm jo vedno mela...

Drgač pa krasne slikce... ja o tem jst govorim, to hočem za spomin. Kolk časa si pa dejansko noseč v življenju... Če nimaš ene 10 otrok ta obdobja prou hitro minejo... res HD lepe lepe slikce

Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.2.2011 21:31:17   
Reggie
Men je blo najbolj smešn,ko sm na začetku nosečnosti dobila en lep zalogajček mazolov po obrazu,hrbtu,skratka povsod,pa cukr mi je ful pasou (to mi še vednouser posted image ),pa še trebušček se mi je za začetek nosečnosti kr lepo poznal in so bli vsi pametni,da bo zihr punčka! sm jim s takim veseljem povedala da se motijouser posted image !! Kr jst mam user posted image ! eni so me še hot prepričevat,da je G narobe vidu,da je bla zihr popkovina! Ampak NE,taleuser posted image je fant!user posted image

Tudi meni se zdijo nosečnice prou luštkane,pa jih zato ne šlatam vse po trebuhu... sm ful ponosna na svojga bušita,in ga (seveda) kažem,kar pa še ne pomeni,da pa zdej lahko kr vsak položi roko gor... (družina in najboljši prijatelji izuzeti). ful se mi pa fajn zdi,ko me najboljš prjatlca skos napada,kok mi je fouš,ker mi ni treba trebuha not držat. user posted image user posted image  Jst sm zdej 22 t,zredila sm se pa za 4kg,od tega (po moje) 2 v trebuh in po 1 v vsako joško (res so ogromne...). itak! user posted image user posted image

bejbe lahko nočko

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.2.2011 22:27:11   
delfinka2211
hehe...kok sm se zdaj nasmejala med prebiranjem vaših postov

Mayalottie ...šlatanje joškov??si kar predstavlam kak je mogel biti to šok. Zase vem da pomoje ne bi mogla nič narest ker bi bila v takem šoku. Morm pa rečt da zaenkrat nisem imela še nevem kake slabe izkušnje z božanjem mojega bušija. Je pa res da s temi prijatelji ki se družimo so kot moji bratje in sestre tako da so pri nas objemi nekaj vsakdanjega in ker pač vsi čakajo najino štručko mi je nekaj mogoče samoumevnega da ko pridejo na obisk dobim najprej jaz objem potem pa pozdravijo moj buši in malo pobožajo. Kot sem že rekla za te prijatelje mi ni problema, mislim pa da če te nekdo ki ti ni ravno ok al pa da te ne poznam boža...hm...to je pa nekašsen vdor v zasebni prostor in tega ne bi kar mirno prenašala.

Bloby ...definitivno se strinjam s slikanjem...tudi jaz bom šla in z mojim tako da bodo slike še toliko bolj intimne. Slikala me bo pa prijateljica ki se tudi s tem ukvarja. Ti prilepim link http://mali-cudez-narave.blogspot.com/p/nosecnice.html

Hruška debeluška .....fullllllllllllllllllllllllllll lepe slikice....noro res, to pa je en tak spomin, ki ga ne moreš kar tako ponoviti, kot dopust na morju

ekola zdaj grem pa počasi v pančevo deželo...

Nočko vsem skupaj

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.2.2011 22:56:49   
mayalottie
Sovilla, dobiš karitejevo maslo. Tudi zase sem ga naročila. Mislim, da poštnine ni treba plačat. V glavnem, uživaj v razvajanju kože, pa bova vidli, če deluje;)

Ja, smešno je biti noseč..Ampak tako lepooo.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
9.2.2011 9:47:48   
_sunny_
Hruška debeluška, full lepe slikice user posted image jaz bi se tudi takole slikala, samo bom počakala,da še malo "kipnem"user posted image

Jaz imam pa bolj mali trebušček za dvajset_ tednov, ampak zato nič manj obleganuser posted image Zadnjič sem komaj preživela en žur ker so me pa čisto vse gledali v trebuh, morejo z večih kotov pogledat in preverit stanje in tudi malo božanja je padlo, ampak to s strani najboljših prijateljic, njim ne zamerim!

Vem, da je to običajno za nosečnost, meni se delajo temne pikice in flekci po obrazu, pa temna črta po trebuhu. Pa tudi kakšna dlaka več zraste tam kjer ne bi bilo treba user posted image . To vrjetno po koncu nosečnosti počasi izgine!?

Pa še tole, zadnjič je moja stara mama dejala, da vsi nezakonski otroci so zelo podobni očetom, tako da se naj kar sprijaznim, da ne bo najina biba po meniuser posted image user posted image user posted image   Glede na trebušček, pa so predvidevanja, da bo fantek! Me prav zanima če bo kaj iz tegauser posted image user posted image user posted image

Lp!

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 9.2.2011 9:50:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2244
9.2.2011 10:05:25   
andreja310
IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

Sončen pozdravček vsem

Da se malo pohvalim ...toliko o temu da smo samo nosečke nestrpne z nakupovanjem user posted image Včeraj sva bila z mojim v Ljubljani, in me je presenetil ker sva šla po voziček (planirano je bilo kakšen mesec kasnej) tako da sva zdaj kupila od BABY SPA in sva fullllllll zadovolna. Vedno sem mislila da bo prvi nakup za bebeka mogoče kakšna cotka, ampak neeeee gremo kar v akcija z vozičkom. Zdaj bomo pa počakali na morflogijo (petek) in potem počasi akcija naprej, razen če me spet ne bo moj presenetil. Je pa izredno zanimivo opazovati bodoče atije kako skrbno sestavljajo voziček z ogromnim nasmehom.

Lp

Delfinka, midva sva tudi v ponedeljek opravila prvi nakup in to voziček BABY SPA user posted image user posted image user posted image  Po vseh dilemah o barvi, ko sem se že odločila za svetlega, je moj dragi izbral črnega z belimi krogci user posted image  Jupiii, komaj čakam, da ga dobimo. Najlepši mi je, pa še cenovno ugoden, pa cel komplet je, zdaj je pa še v akciji user posted image

Šla sem tudi že gledat v Leclerc, imajo kar dobro izbiro akcijskih izdelkov za dojenčka. Odločila sem se, da kupim jogi za posteljico z nastavljivim naslonom, ki je v akciji za 30€, pa še kako malenkost...

user posted image  uživajte v sončku!

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
9.2.2011 10:48:06   
Udb
Dan!

Tale sonček pa naredi ene poztivne energije! Vsaj pri meni!!! Prav dobre volje sem in se moram kar malo nazaj tlačit, da ne pozabim počivat (če ne drugače, me pa krči spomnijo...). Komaj čakam ponedeljek, ko imam morfologijo in bomo šli vsi 3 pogledati našega novega člana! user posted image

Sem se pa v zadnjih 2 tednih kar na hitro zredila 2kg...prej pa vse skupaj 1!! Tako, da mi ni tole čisto nič všeč! Je pa zanimivo, ker nič več ne jem kot prej...ne vem. Pa tudi trebuh mi je v zadnjih 2 tednih kar "eksplodiral" - zdaj je že ena lepa žogica! user posted image

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
9.2.2011 10:52:16   
mayalottie
Oh punce, meni je prav smešno, ko pišete o dveh, treh kilogramih:)
Jaz sem vstopila v 24.teden in imam plus 6 kg. Priznam, da jem več! Ampak večinoma grizljam med obroki sadje, zelenjavo...Obroki pa so večji....;(

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
9.2.2011 10:52:54   
mayalottie
Hruška, v katerem mesecu si se fotografirala?

Neposredna povezava do sporočila: 2248
9.2.2011 11:57:22   
Pety17
Lep pozdrav vsem noseckam,

kok je lusno k je zunaj sonceee:-)
Hruska debeluska, odlicne fotke, res,....zelo lepo.
Drugace pa, ko pisete o trebusckih, men je tud v zadnjem tednu lepo narasel, tko da je ze kar lepa zogica,......

Upam, da ste v redu in da premagujete bacile, lep dan se naprej

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

Neposredna povezava do sporočila: 2249
9.2.2011 13:02:47   
LunaSonce
Pozdrav vsem!
Jooooj ste se razgovorile, da sem imela kar dosti za prebrat, nam pa je doma crknil internet tko, da upam, da se v tem tednu uredi in bom spet ''omrežena''. :)
Skratka, odločila sva se in naročila voziček Chicco trio S3. Ko pride, pripnem kake slikice in informacije iz (trenutno) prve roke...več bomo seveda vidli ob uporabi junija...
En lep skrajšan teden vsem!

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......