mayalottie
|
Spet sem pozabla shranit. aaaa! Pozabljivka! Bom na kratko povzela moje prejšnje pritoževanje. Ja, BOŽANJE TREBUŠČKOV gre tudi meni na živce, razen, če ni od partnerja. Ok, kakšno best frendico ali sestrco potrpim, ostalega pa ne....Zadnjič mi je ena prijateljica potipala joške, da vidi, koliko so mi zrasle????????? Potem mi gre na živce to, da te prečekirajo najprej v trebuh! In namesto, da bi ti rekli kaj lepega, ti v pozdrav rečejo: "Kako velik trebuh maš, si zihr, da nimaš dvojčke?" Kao v šali. Hahahaha, dobra šala. Bom vidla, ko boš ti noseča, pa boš kot nilski konj, ti ne ostanem dolžna! A ljudje ne morejo reči kaj bolj prijaznega? Pa pametne pripombe kot: "joj, meni se zdi, da nekam spredaj nosiš, ali pa nizko, kako to?" (ta kako to na koncu je še najbolj umesten, kot da sem JAZ kriva)....ali pa: "včeraj sem bila pri prijateljici, ki bo ta mesec rodila, pa ima lih tako velik trebuh kot ti"...joj, hvala, da si mi povedala, se zelo dobro počutim. Hahaha! In seveda najbolj me živcirajo pametni nasveti glede pleničk, previjanja, epiduralne, hrane, načina življenja, itd....... AAAA! Poskušam se izogibati pogovorom o nosečnosti in porodu, skušam se o tem pogovarjati le s tistimi, ki so pred kratkim rodile. Saj ni tako hudo kot sem predstavila:) .....Samo je res smešno, kako si ljudjem 9 mesecev na očeh. In kot da gre za kako tekmovanje za najlepšo nosečko? hihi .In najmanjši trebuh. Pa kaj ni smisel nosečnosti ravno velik trebuh;) zdaj pa resno. Jaz imam res velik trebuh. No ja, tako vsi pravijo. Zredila sem se 6 kg (24.teden), od tega po moje 5kg v trebuh, 1kg drugam. Sem pa če ne majhna, pa bila (nekoč) bolj drobna;). Verjetno res nosim bolj spredaj, al kaj. BUU?? Zdaj se še jaz ukvarjam z vsem tem, zaradi teh komentarjev. Ampak vse smo lepe nosečke! Vsaj nimam slabe vesti, ko grem v baby center in nakupujem otroške stvari-verjetno mislijo, da se mi mudi in bom lih kar rodila Želim vam veliko strpnosti do raznih komentarjev....Saj ne vedo, da nas moti. Verjetno pa smo nosečke tako lepe, da smo takoj v središču pozornosti. Vsaj jaz se spomnem, da so mi bile večinoma vse lepe in sem tudi jaz opazovala njihovo spreminjajoče se telo. Sem se pa izognila vseh takšnih komentarjev!!!!!
|