|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
10.2.2011 10:20:31   
Tisia
ooo cukica kak cuker jeuser posted image  pa super da je tako pridenuser posted image user posted image uživaj dokler je tak fajn dečko...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 10:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.2.2011 10:27:35   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image http://www.youtube.com/watch?v=wX_ThT1jpas&feature=related user posted image se zdaj se nisem tega naposlusala! celi car ej user posted image user posted image

Zaj si mi pa lušte nardila. Sam rock poslušam, zdej sem sicer že na elvisu. user posted image

pazi da ne spregledas se ostale njegove izvedbe! ker so HUDE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.2.2011 10:34:54   
Tigrica86
jutro punce!

js še vedno tu...user posted image nikol si nism misla, da bom čez rok, zdj pa glih to user posted image

user posted image je počas že bolj nestrpen k pa js... za vsak, ko me user posted image pošteno užge (beri: se upre v moj trebuh, rebra, itd) in js mal javknem, me vpraša če so popadki in akcija user posted image sinoči je 10 min govoril s trebuščkom in razlagal, da se je najemna pogodba iztekla, da sma oba pripravljena na njegov prihod in da nj že enkrat pride na ta svet, da mu (user posted image ) ne bo treba skoz v pripravljenosti čakat in s strahom spat, kdaj ga bom zbudila user posted image

js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... user posted image

user posted image user posted image za vse ki dihate user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.2.2011 10:40:13   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

jutro punce!

js še vedno tu...user posted image nikol si nism misla, da bom čez rok, zdj pa glih to user posted image

user posted image je počas že bolj nestrpen k pa js... za vsak, ko me user posted image pošteno užge (beri: se upre v moj trebuh, rebra, itd) in js mal javknem, me vpraša če so popadki in akcija user posted image sinoči je 10 min govoril s trebuščkom in razlagal, da se je najemna pogodba iztekla, da sma oba pripravljena na njegov prihod in da nj že enkrat pride na ta svet, da mu (user posted image ) ne bo treba skoz v pripravljenosti čakat in s strahom spat, kdaj ga bom zbudila user posted image

js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... user posted image

Ja, le pazi, jaz sem imela nosečniške hlače, pa sem jih skoraj držat mogla, da mi niso dol padle. Dobro, da je blizu parkiral, drugače bi imela neprostovoljni striptiz. user posted image

Patrisha, sem poslušala še nekaj njegovih, ja. Fajn je.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.2.2011 11:16:27   
Tisia
a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih..mene že dva dni tako pritiska na boke da komaj hodimuser posted image očitno se je res spustilo
tincha, hel in sisi čestitke ob rojstvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no katera gre danes v rimuser posted image  jaz se javim takojuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.2.2011 11:21:04   
Tisia

najbolje da imaš tisto v čem si prišla notri, če niso ravno preširoke hlače...meni so prvič prinesli premajhne hlače,tiste ki sem imela pred porodom št 36user posted image user posted image  jaz sem pa rabila 40....ma kaj še do kolen nisem navleklauser posted image user posted image
tokrat imam dvoje zelo elastične navadne hlače ,ki jih nosim že celo nosečnost in so fajn tako da bodo dobre za porodu ker imajo nižji pas niso tiste nosečniškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.2.2011 11:23:48   
mateyci
Biljana sem iz Seidlove - modri bloki, tko da se skor lahko skotalim do P user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.2.2011 11:30:43   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

Biljana sem iz Seidlove - modri bloki, tko da se skor lahko skotalim do P user posted image

no jaz pa živim na grmu- tako da se dejansko res skotalim po kandijskem hribu dol do P in me celo vrže direkt  na stoluser posted image user posted image ....
glej da bova kje skupaj v P da bom imela družbo za kavicouser posted image  k imamo že tak blizu termin

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.2.2011 11:34:37   
Tisia
no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčkiuser posted image
čim več čvekat da bomo prej rodileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 11:36:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.2.2011 11:40:27   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

čim več čvekat da bomo prej rodileuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi...

kr obe ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.2.2011 11:41:42   
Patrisha
user posted image prva runda cun " novih" skuhana, druga pade na 60 tretja pa na 40 user posted image user posted image
no tak se prspeva..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.2.2011 11:42:24   
nadka30
mislim da je tale vašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.01.2011      oxer                 ALJA(3620g, 50cm)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.2.2011 11:45:47   
valek
Evo mene nazaj od frizerja...se kr bolje počutim...sam mojemu ta malemu menda  ni pasalo ko sm  tako dolgo bila v sedečem položaju...pa ga ja malo tiščalo verjetno -se je kr neki muzal v levo ,desno, nogice ven tiščal....user posted image

sm bebici obljubila da se boma pa razvajala sedaj ko pridema domov...bom si naredila en piling telesa,pa noge namazala z novo kremo od collistarja,ki je menda super,odvaja vodo iz nog,učvrsti,je proti celulitu tudi.....pa še kaka masažica trebuha z oljem....user posted image
pol pa še en sprehod....in kuhat(melancaneuser posted image user posted image bomo imeli s pire krompirčkom, solatka...moj pa še bo imel pečene hrenovke zraven..ko je totalno na meso vdarjenuser posted image user posted image )

nič lepo se imejte...pa še pridem kaj kasneje pogledat...vidim da pridno tipkate...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.2.2011 11:46:48   
valek

user posted image

Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi...

heehhehehe tudi js se kr trudim...sploh zadnje časeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.2.2011 11:48:13   
Teyla
No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.2.2011 11:51:41   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

user posted image

heehhehehe tudi js se kr trudim...sploh zadnje časeuser posted image user posted image user posted image

no bomo videle...katera bo  fajn čveka ...gre prva v rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.2.2011 11:55:53   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: valek

user posted image

no bomo videle...katera bo  fajn čveka ...gre prva v rimuser posted image user posted image user posted image

pik mi pik mi ! user posted image user posted image user posted image

valek fajn si se upedenala.. jaz bi tut mogla do frizerja pa nekak ne gre skozi user posted image
jaz bom tut okrog enih spicla na sprehod pa se zavijem v stacuno po melancano, da vidim, ce bo kaj hasnilo, ceprav bi najrajs pocakala na valek, ce bo kaj user posted image user posted image pa se v dm morem po en pakl plenic.. mam samo enga pa mislim, da se bo to hitro porablo - tamicken paket z 20 plenickami al kok jih je..

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.2.2011 11:57:01   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. user posted image

user posted image user posted image user posted image mogoce se je vseeno prehitro malo ja, po kakem mescu al pa mescu pa pol bi blo pametno take teste delat, ker dvomim, da je ze telo ok od poroda..
optimisticno prosim! nic se ni zgubleno!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.2.2011 11:57:45   
Tigrica86

no, pol pa js zdle začnem monologe pisat... user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.2.2011 11:59:02   
Patrisha

kam se silis ti? za mano si prosim kolk jaz vem, kvecemu na vrsti sem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.2.2011 11:59:16   
Tigrica86
in to take kratke, da še istočasno prispevam za dojenčke user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.2.2011 11:59:54   
Tisia

no bomo videle...... ti ali patrisha, to je sedaj vprašanjeuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.2.2011 12:01:13   
Patrisha

kam se silis ti? za mano si prosim kolk jaz vem, kvecemu na vrsti sem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

se ti ponizno opravicujem user posted image user posted image user posted image ti si vcerajsnja se.. tak da kr prosim ZACNI! user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?