Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 10:20:31
|
|
|
|
Tisia
|
ooo cukica kak cuker je pa super da je tako priden uživaj dokler je tak fajn dečko...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 10:23:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 10:27:35
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha http://www.youtube.com/watch?v=wX_ThT1jpas&feature=related se zdaj se nisem tega naposlusala! celi car ej Zaj si mi pa lušte nardila. Sam rock poslušam, zdej sem sicer že na elvisu. pazi da ne spregledas se ostale njegove izvedbe! ker so HUDE
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 10:34:54
|
|
|
|
Tigrica86
|
jutro punce! js še vedno tu... nikol si nism misla, da bom čez rok, zdj pa glih to je počas že bolj nestrpen k pa js... za vsak, ko me pošteno užge (beri: se upre v moj trebuh, rebra, itd) in js mal javknem, me vpraša če so popadki in akcija sinoči je 10 min govoril s trebuščkom in razlagal, da se je najemna pogodba iztekla, da sma oba pripravljena na njegov prihod in da nj že enkrat pride na ta svet, da mu ( ) ne bo treba skoz v pripravljenosti čakat in s strahom spat, kdaj ga bom zbudila js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... za vse ki dihate
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 10:40:13
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 jutro punce! js še vedno tu... nikol si nism misla, da bom čez rok, zdj pa glih to je počas že bolj nestrpen k pa js... za vsak, ko me pošteno užge (beri: se upre v moj trebuh, rebra, itd) in js mal javknem, me vpraša če so popadki in akcija sinoči je 10 min govoril s trebuščkom in razlagal, da se je najemna pogodba iztekla, da sma oba pripravljena na njegov prihod in da nj že enkrat pride na ta svet, da mu ( ) ne bo treba skoz v pripravljenosti čakat in s strahom spat, kdaj ga bom zbudila js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... za vse ki dihate Ja, le pazi, jaz sem imela nosečniške hlače, pa sem jih skoraj držat mogla, da mi niso dol padle. Dobro, da je blizu parkiral, drugače bi imela neprostovoljni striptiz. Patrisha, sem poslušala še nekaj njegovih, ja. Fajn je.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:16:27
|
|
|
|
Tisia
|
a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih..mene že dva dni tako pritiska na boke da komaj hodim očitno se je res spustilo tincha, hel in sisi čestitke ob rojstvu no katera gre danes v rim jaz se javim takoj
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:21:04
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... za vse ki dihate najbolje da imaš tisto v čem si prišla notri, če niso ravno preširoke hlače...meni so prvič prinesli premajhne hlače,tiste ki sem imela pred porodom št 36 jaz sem pa rabila 40....ma kaj še do kolen nisem navlekla tokrat imam dvoje zelo elastične navadne hlače ,ki jih nosim že celo nosečnost in so fajn tako da bodo dobre za porodu ker imajo nižji pas niso tiste nosečniške
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:23:48
|
|
|
|
mateyci
|
Biljana sem iz Seidlove - modri bloki, tko da se skor lahko skotalim do P
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:30:43
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci Biljana sem iz Seidlove - modri bloki, tko da se skor lahko skotalim do P no jaz pa živim na grmu- tako da se dejansko res skotalim po kandijskem hribu dol do P in me celo vrže direkt na stol .... glej da bova kje skupaj v P da bom imela družbo za kavico k imamo že tak blizu termin
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:34:37
|
|
|
|
Tisia
|
no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčki čim več čvekat da bomo prej rodile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 11:36:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:40:27
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčki čim več čvekat da bomo prej rodile Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi... kr obe ja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:41:42
|
|
|
|
Patrisha
|
prva runda cun " novih" skuhana, druga pade na 60 tretja pa na 40 no tak se prspeva..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:42:24
|
|
|
|
nadka30
|
mislim da je tale vaša 28.01.2011 oxer ALJA(3620g, 50cm)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:45:47
|
|
|
|
valek
|
Evo mene nazaj od frizerja...se kr bolje počutim...sam mojemu ta malemu menda ni pasalo ko sm tako dolgo bila v sedečem položaju...pa ga ja malo tiščalo verjetno -se je kr neki muzal v levo ,desno, nogice ven tiščal.... sm bebici obljubila da se boma pa razvajala sedaj ko pridema domov...bom si naredila en piling telesa,pa noge namazala z novo kremo od collistarja,ki je menda super,odvaja vodo iz nog,učvrsti,je proti celulitu tudi.....pa še kaka masažica trebuha z oljem.... pol pa še en sprehod....in kuhat(melancane bomo imeli s pire krompirčkom, solatka...moj pa še bo imel pečene hrenovke zraven..ko je totalno na meso vdarjen ) nič lepo se imejte...pa še pridem kaj kasneje pogledat...vidim da pridno tipkate...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:46:48
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčki čim več čvekat da bomo prej rodile Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi... kr obe ja heehhehehe tudi js se kr trudim...sploh zadnje čase
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:48:13
|
|
|
|
Teyla
|
No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:51:41
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčki čim več čvekat da bomo prej rodile Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi... kr obe ja heehhehehe tudi js se kr trudim...sploh zadnje čase no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:55:53
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no punce še 50 strani potem pa lahko gremo na temo-dojenčki čim več čvekat da bomo prej rodile Jaz moram priznat, da se kar trudim za Dojenčke. S svojimi enovrstičnimi monologi... kr obe ja heehhehehe tudi js se kr trudim...sploh zadnje čase no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim pik mi pik mi ! valek fajn si se upedenala.. jaz bi tut mogla do frizerja pa nekak ne gre skozi jaz bom tut okrog enih spicla na sprehod pa se zavijem v stacuno po melancano, da vidim, ce bo kaj hasnilo, ceprav bi najrajs pocakala na valek, ce bo kaj pa se v dm morem po en pakl plenic.. mam samo enga pa mislim, da se bo to hitro porablo - tamicken paket z 20 plenickami al kok jih je..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:57:01
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. mogoce se je vseeno prehitro malo ja, po kakem mescu al pa mescu pa pol bi blo pametno take teste delat, ker dvomim, da je ze telo ok od poroda.. optimisticno prosim! nic se ni zgubleno!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:57:45
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim no, pol pa js zdle začnem monologe pisat...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:59:02
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim no, pol pa js zdle začnem monologe pisat... kam se silis ti? za mano si prosim kolk jaz vem, kvecemu na vrsti sem jaz
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:59:16
|
|
|
|
Tigrica86
|
in to take kratke, da še istočasno prispevam za dojenčke
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 11:59:54
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim no, pol pa js zdle začnem monologe pisat... no bomo videle...... ti ali patrisha, to je sedaj vprašanje
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:01:13
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no bomo videle...katera bo fajn čveka ...gre prva v rim no, pol pa js zdle začnem monologe pisat... kam se silis ti? za mano si prosim kolk jaz vem, kvecemu na vrsti sem jaz se ti ponizno opravicujem ti si vcerajsnja se.. tak da kr prosim ZACNI!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?