aleksandra123
|
Dan! Punce, ste se pa razpisale včeraj zvečer. Jaz sem bila izgleda res utrujena in zaspana, šla sem spat ob pol devetih in vstala ob pol sedmih.SDanes sem prenovljena, delovna energija na višku, komaj čakam, da naredim vaje z utežmi in trebušnjake. Eva, lepo, da si se nam pridružila. 45 minut teka je odlično, bravo! Vila, Majchi, Soncnica, a se zmenimo, da so krize mimo, zdaj pa spet štartamo na polno, kot na začetku? Miška, bravo za tek in hojo, jaz bi nadaljevala z intervalnim treningom, pač, kolikor zmoreš. Pikapolonice, pri nas želvi skrbita za lenobo, z možem morava pa migat, haha. Beachgirl, yes, minus za valentinovo na tehtnici, ne pa tistih večnih Milka srčkov! Ursae, ti si res najbolj zagnana za vaje od vseh nas! Tinaaja, fajn hrano si predlagala, bo treba preizkusit. Jao, kako jaz pogrešam en normalen paradajz. Valentinovo...jaz bi ga rada preživela brez čokolade in čimveč rekreacije. Kam pa šibaš na jug? Lija, a ni fino slišat, kako smo shujšale, že zato se ne splača odnehat.
|