tinaaja
|
Ekola... Pia za tek na smuceh, jaz imam tud v planu eno sezono to osvojit :) Pinga - zdaj pa zares, imej cilj pred sabo in plan. In to tak, ki je realne,da se ne zgubis na poti. In bravo,da si nazaj Jeci - ampak ti imas res strog jedilnik ornk pridna! tejci - upam,da se zalostna vest spremeni v veselo v pon pimpa - zdravo hujsanje je od 0,5 do 1kg, je pa veliko odvisno od presezka kg, tkoda je 0,5kg super za moje pojme, vazno da gre dol. Pri nas pa vrocina se vedno na obisku JAz pa .. kar ornk pridna pri hrani, mal sem omejila vnos, me zanima, kaj bo na tehtnici. Vceraj sva sla z mozekom skupaj tect, sva oddelala 6,5km, norooo pasalo. danes pa brez bolecin, tko da pocasi bo forma ornk nazaj res so super tile dnevi Sem pomerila ene kavbojke, ki so st 30.. se spomnim, da sem jih lani komot zapela, zdaj pa zapnem jih al cez pade miselinko.. sicer manjsi kot pred 1m, al vseeno nic kaj ne izgleda.. sploh za kaksno sedeneje no go.. tko da bom imela te kavbojke za motivacijo lep soncen dan vsem zelim