|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
9.2.2011 15:26:22   
miška21
Olja pozdravljene,

hvala vsem za lepe želje in dobrodošlico!!!!user posted image user posted image user posted image
Moram vam povedat, da sem bila danes na UZ in se je videl že srčekuser posted image , sicer je še zelo majhno. Sem zelo vesela, naslednji pregled imem konev meseca, do takrat bom pa kr doma, ker me je malo strah - imela sem izcedek in bolelo me je spodaj, sicer se je vse srečno izteklo. Sicer pa paše biti malo doma...

Drgač sem pa iz okolice novege mesta, kaj pa ostale?

Lep dan vsem, pa hiter na sončka!!!!

miška 21

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.2.2011 16:48:03   
ljupka
Jaz sem tudi iz okolice NM .Čestitam za srčka.Sedaj se pa lepo pazit,crklat,da ti bo lepo in hitro minila nosečnost.

(odgovor članu miška21)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.2.2011 17:02:21   
dekle23
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Zdaj bi vas pa še prosila,katera je kaj dobra gostilna,da peljem moje na kosilo(mami še ni videla hiške od znotraj).Pa ,da je gostilna kje na dolenjskem.In ,da naredim dober vtis in da bo še cel teden hvalila kako je bilo dobro .

jst bi te napotila v picerijo Šentpeter na Otočcu, to je ksnih 7 km ven iz NM. Nimajo samo pic, majo tud 'domačo' hrano, pa tud druge stvari, od zrezkov, tesetnin, njokov, itd...je pa dobr ker imajo tudi mehiško hrano. Njam!!!

PIZZERIJA ŠENPETER
Šempeter 14
8222 Otočec
Tel.: 07 / 307 54 08 OTOČEC
Drgač pa je še na Otočcu potem VILA OTOČEC, tam ne hodim več odkar sem čakala na postrežbo več kot pol ure (da bi me sploh pršel kdo vprašat kaj bi naročila) in je nisem dobila in sem se vstala in šla.

Potem maš pa na Ratežu Gostilno Vovko - tam je dobr za jest, sprobano
V centru NM je Loka, pa na Cikavi je gostilna pri Leseni žlici....

Če se še kaj spomnem dopišem

se podpišem pod picerijo šentpeter... men je tam res zelo okusna hrana. zelo dobre so tudi plate (jaz sem bila na uni za 2 osebi). tako da to je super izbira.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.2.2011 17:04:48   
dekle23
miška21 čestitke za viden srček :) naj čimlepše raste :)

jaz sem tudi iz Novega mesta, bolj točno žabja vas, če je kateri kaj poznano :) user posted image

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.2.2011 17:35:33   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

jupka nate sm se spomnla, ko sm vidla en par na loki, ko je maširal z dvojčkoma vsak s svojo marelo. men so bli tko hecniuser posted image

Gdaj si ju pa videla?Ta vikent nismo nič po loki hodil,bli smo v LJ ,na Prepihu,na Smuku.Ja saj verjamem da je hecno,sam zarad majhnega prtlažnika ni druge varijante,že razmišlam ,da bi kupila še manše marele.
Pač ker smo 6 članska družina imava senika z 7 sedeži.Tavečja sedita odzadej in tud čez prtlažnik gresta not,ta mala dva pa na sredin,srednji sedež je pa za prtlago.Ja saj kamor gremo smo v centru pozornosti,vsem smo zanimivi.Mam pa hauc vozička,en v modri drug v rdeči barvi.
Jaz sem pa debela,moj mož je pa velik in suh.Ko stanio in olio.Ha,ha,ha...
Če me gdaj vidiš,kr za rokav pocukaj.

joj sj ne vem ker dan je bil, ker sm vsak dan tam... ampak ti pa imaš samospoštovanjeuser posted image  no bom gledala od zdj naprej dvojčke v hauckovih vozičkihuser posted image

gostilne-js priporočam loko, ker je hrana vredu, potem pa greste lahko na dolg sprehod ob krkiuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.2.2011 17:37:38   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

miška21 čestitke za viden srček :) naj čimlepše raste :)

jaz sem tudi iz Novega mesta, bolj točno žabja vas, če je kateri kaj poznano :) user posted image

no potem smo blizu medve. sj se mormo zihr na videz poznatuser posted image  včasih greva v žabjo vas v dm pa nazaj. ni mi tam kej preveč za šetnjo. sm pa rada v verono hodilauser posted image  preden sem rodila sevedauser posted image

miška21 čestitke za sreček. to je res ena lepa izkušnja, ki ti ostane v lepem spominu.

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.2.2011 17:54:37   
ljupka
Mi pa sam pri Štanglnu pizze jemo je najboljša na svetu,pa še službo mam tam,in iz podgurskega konca,so nam najbližje trgovine v Žabjo vas.

Joj Lenčy sem daleč od samospoštovanja in samozavesti,sem v hudi stiski zaradi KG,sam kaj pa naj,me je sram iti iz hiše sam vem da moram in vedno se sprašujem,kaj si gdo misli ko me vidi tako debelo.
Rada pa spoznavam mamice in njihove otročke in rada čvekam.
Otkar sem se poročila v podgurje,nimam nikogar za kakšen čvek ali sprehod,nikoli nima nobena časa iz moje okolice,ali jim se pa ne da.Ene so pa ful nedostopne in se počutim manj vredno,ker nisem bogata in nimam izobrazbe.
Pa bi bilo fajn imet nekoga s kom bi lahko čvekala,o otrocih in ostalih zadevah,ne da bi z viška gledal name.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.2.2011 18:23:46   
dekle23

Mi pa sam pri Štanglnu pizze jemo je najboljša na svetu,pa še službo mam tam,in iz podgurskega konca,so nam najbližje trgovine v Žabjo vas.

Joj Lenčy sem daleč od samospoštovanja in samozavesti,sem v hudi stiski zaradi KG,sam kaj pa naj,me je sram iti iz hiše sam vem da moram in vedno se sprašujem,kaj si gdo misli ko me vidi tako debelo.
Rada pa spoznavam mamice in njihove otročke in rada čvekam.
Otkar sem se poročila v podgurje,nimam nikogar za kakšen čvek ali sprehod,nikoli nima nobena časa iz moje okolice,ali jim se pa ne da.Ene so pa ful nedostopne in se počutim manj vredno,ker nisem bogata in nimam izobrazbe.
Pa bi bilo fajn imet nekoga s kom bi lahko čvekala,o otrocih in ostalih zadevah,ne da bi z viška gledal name.

[/quote]

hej hej.... o vidiš vidiš, ti se pa skoraj mimo mene pelješ :) se bomo lahko zmenile kdaj za kakšen sprehod al pa kofetek user posted image jaz sem študetnka in sedaj pišem diplomo in sem tako in tako večino časa doma, in mi je že kar malo dolgčas, tako da kakšna družba bi super prišla prav :)

joj pri štanglu smo pa tut mi včasih veliko jedli, ampak potem smo pa kar nehali, in sedaj nisem že par let tam probala pice...čeprav sem že večkrat slišala da so še zmeraj super ja. bo treba it kdaj malo naokrog

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.2.2011 18:31:35   
ljupka
Dekle23 ni problema se bomo kaj zmenile sem sicer od Stopič mal naprej,10min in sem v Žabji vas.

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.2.2011 18:52:01   
lenčy
ljupka te čisto razumem glede družbe. js sm bla neki časa pri mojmu v enih rovtah in mi je blo tako hudo, ker nisem mela družbe, da smo se kmalu vrnili v mesto. za težo se pa ne sekiraj, ker to sploh ni ne vem kakšen problem. al si mati 4 otrokom!! važno da si zdrava. sj js bi tud kakšno kilo rad zgubila pa se ne sekiram preveč, js sm preveč ponosna na svojega sina, da bi se sekirala, kdo mene gleda in ocenjuje. tako da se komot lahko kdaj dobimo.
dekle23 sm pogledala v album, na videz si mi znana, več pa ne. no in smo že tri, ki se lhk dobimo v veroniuser posted image  pa kr pridno piši diplomsko, čas hitro mineva. js bom imela zuagovor ravno na sinkov 1. rojstni dan, to bo lepo darilouser posted image  ko si boš hotla pa odpočit, gremo pa v verono na kakavuser posted image

jao aleks je zaspal, me zanima kdaj s bo zbudu pa čuril do polnoči...

Rada te imava!!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.2.2011 20:20:03   
dekle23
super, se bomo zmenile za kako pijačko :)

jo js pa namesto da bi pisala diplomo, gledam in razmišlam kakšno previjalno mizo bi si omislila, da bi vanjo lahko spravila še cel kup otroških cunjc :) se pravi predali morajo kar bit.
tako da punce, dejte kakšne predloge, kakšne imate doma? gledala sem uno, iz paketa ki si ga izbereš pri novorojenčku, se mi zdi kar praktična.

kaj ste ve izbrale oziroma kaj boste izbrale, kateri paketek ali bo kar denar? jaz bom vrjetno denar potem pa bom sama naročila preko unega podjetja, za isto ceno, ker se mi dopade una posteljca, pa še jaz bi vzela dve, da bosta lepo enaki :)user posted image joj se mi mudi, pa imam še toliko časa, js bi pa že najrajši vse kar pripravila par mescev prej :) user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.2.2011 20:44:46   
lenčy
kot da bi sebe bralauser posted image  sm mogla diplomsko delat, js pa razmišlala o svojem detetu pod srčkomuser posted image
dekle23 js mam tavečo previjalno s 4 velkimi predali in mi gre vse notr. moj ti lahko zrihta tako previjalno v poljubni barvi za milsm da 200€. ampak je res velka ker so globoki predali. in kvalitetna tudi. delam reklamouser posted image  pa še sestav ti jouser posted image
drgač sm pa js zbrala namesto paketa raje denar, ker mi ni blo nč pametnega notruser posted image  pojstlce pa take k ma moj sinko, nima nihčeuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.2.2011 20:52:40   
dekle23
lenčy, bi se dalo dobit kakšno slikco previjalne? me mika tale tvoja ponudba :) hehe

kaj a posteljco ste sami uštimal al kako da imate unikat? user posted image super to

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.2.2011 21:04:48   
ljupka
Dekle 23 men sta eno 5 mesecev skupaj spala v posteljici po širini posteljice,ker dvojčki so mičkeni,pol pa vsak v svojo.Jaz sem imela veliko posteljico še od prvega poba,je pa velika 140x70.Potem sem pa še eno dobila od žlahte.Previjalno mam pa tisto ki se na pojstlo nastav.Je pa zakon če je široka in ima predale,sem videla pri svakinji.Jaz sem tudi vzela denar.Priporočam ti gugalnike,jaz bi umrla brez njih,še posebaj ko ostaneš sama z njima ,not jih lahko hraniš.not mi zaspita.Ne moreš dva imet skoz po rokah,križ boli kot hudič.Če te kaj zanima kr vpraš,moja bosta že 1 leto,ta hujš smo dal čes.

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.2.2011 21:28:20   
dekle23
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Dekle 23 men sta eno 5 mesecev skupaj spala v posteljici po širini posteljice,ker dvojčki so mičkeni,pol pa vsak v svojo.Jaz sem imela veliko posteljico še od prvega poba,je pa velika 140x70.Potem sem pa še eno dobila od žlahte.Previjalno mam pa tisto ki se na pojstlo nastav.Je pa zakon če je široka in ima predale,sem videla pri svakinji.Jaz sem tudi vzela denar.Priporočam ti gugalnike,jaz bi umrla brez njih,še posebaj ko ostaneš sama z njima ,not jih lahko hraniš.not mi zaspita.Ne moreš dva imet skoz po rokah,križ boli kot hudič.Če te kaj zanima kr vpraš,moja bosta že 1 leto,ta hujš smo dal čes.

ja vem da so dvojčki bolj mali, samo midva bova najbrš kar takoj dve posteljci uzela, da bosta enaki :) in bodo vsaka na eni strani postelje. no bomo probali tako :) hehe. ja ja ležalnike pa vem da so zelo fajn, ampak ne vsi. eni so tako nerodni za premikat naklon v ležeči položaj. vem da k je mela moja teta za bratranca enga sposojnga, je enkrat tako premaknila da je maliga kr nazaj prevrnilo namest da bi šel naprej... najbrš bil še mal uničen in je to to.
kakšne ležalnike si imela? nebi neki komplicirala, ampak neb rada pa neki k bo kej čudno delovalo :)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.2.2011 22:23:09   
ljupka
Jaz sem uzela tacga do 20 kg ki vibrira,znamka je pa Fisher price ,tako da ga bom imela za dle.Najprej sva kupila novega v BC ,potem pa še enega po bolhi za 20€,popolnoma enakega.Na bolhi jih imaš vse sorte.Sam eni so sam do 9kg.

Pa plenice draga moja,kr počas nabavlat,ker prve mesece jih boš velik rabila,na dan za vsakega 10,je to 20 plenic na dan,prva dva meseca,so skoz pokakani,je treba skoz previjat tudi ponoči.Jaz sem jih imela kakšnih 12 paketov,5 paketov 1 ,6-7 paketov 2.
to je samo moj nasvet.

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.2.2011 22:31:57   
Alex01
Dober večer

Da mal uletim umes, pol pa hitro spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

princesi - držim pesti pa SREČNO in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov avto

za kosilo pa tudi jaz priporočam Šempeter, super je!!! Pa Prepih tut ni slaba varianta.
Evo, pa me že več ni user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.2.2011 23:23:49   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober večer

Da mal uletim umes, pol pa hitro spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

princesi - držim pesti pa SREČNO in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov avto

za kosilo pa tudi jaz priporočam Šempeter, super je!!! Pa Prepih tut ni slaba varianta.
Evo, pa me že več ni user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO

kam bežiš mati Alex? user posted image
Ne bi še kakšno rekli user posted image

Si že kej prebirala cotice? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.2.2011 6:48:33   
vipercat
vesna - sladko pitje ti želim user posted image

ja mala princeska tebe sem pa že pogrešala tukaj. še malo pa bi razpisala tiralico za tabo user posted image . ste se pocajtali? oooo nov avto, to bo treba pa zapit - s kavico namreč. kdaj se kaj vidimmo?

5ra8 - to se tudi jaz sprašujem user posted image . datum carskega imam 18.2. tako da sem ravno učeraj pogruntala da naše dete ne bo ribica (prvotni datum imam namreč 23.2.). 19.2. se šele začne ribica, jaz pa sem bila trdno prepričana 9 mesecev v to hahahah. so me zdravniki zafrknili in bomo imeli vodnarko

dekle 23 - midva sva pred kratkim kupila rabljenega tourana, ker ima nootri 3 ločene sedeže, tako da bomo lahko poleg 2 otročkov, še babico kam vzeli

ideje za kuhanje? včeraj sem delala musako, danes bo babi delala krompirjev golaž. aja pa obvezno kakšna tortica ali krof za po kosilu user posted image

neanja duo - ko smo se preselili sem so vsi hvalili rakarja - češ je nekaj. ko pa smo sami malo raziskovali, pa sem ugorovila da ga (meni) čez megliča ni - ima igrače, dobro hrano, lepo postrežbo in kar je najboljše nizke cene - no zmerne cene user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.2.2011 7:02:41   
vipercat
mala princeska - držim pesti da ti uspe user posted image user posted image user posted image . javi kako je šlo ok?

nenja - 5ra8 je dala super predlo, tam je pa res lepo in dobra hrana. sploh sladiice. pred parimi meseci ko smo šli in sem že imela srebuščka, sem si naročila sadno kupo (ogromna) in kokosove palačinke (super) - seveda z izgovorom da bo tudi mali jedel... na koncu je več  kot pol moral pojesti ati user posted image

miška21 - čestitke za dobro opraljen pregled

ljubka - k meni lahko vedno prideš čvekat in na kakšen spprehod. sama sem se iz lj. preselila v trebnje pred 4 leti in tako tudi praktično izgubila vse prijatelje kix so ostali v lj. hvala bogu, da so dolenjci tako dober narod, da hitro spoznaš koga (a ne moje dolenjkice user posted image ), vendar vseeno kdaj rata dolgčas. torej če te vožnja ne moti, si dobrodošla

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.2.2011 8:58:45   
miška21
jutro vsem punce

ste pa zgodnje, jest šele zdele vstala -ja to je pa ena prednost če si domauser posted image .
vipercat - ja potem si iz moje "rodne vasice", sem živela v trebnjem, zdej pa živim v straži, pa živiš prav v trebnjem?
dekle 23, lenčy- iz žabje vasi mam pa dve kolegici, tako da smo zmeraj bile kej na pijači v veroni
dekle 23, kaj pa študiraš?

ja lahko bi se dobile na kakem kofetku, če bo čas, da malo podebatiramo. Sama še nisem povedala vsem, da sem srečka nosečka, tudi mojim staršem še ne - to bo za njih ful presenečenjeuser posted image user posted image . Komej čakam...kdaj ste pa ve kaj povedale?

lep dan

miška 21

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.2.2011 9:21:21   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober večer

NOČKO

kam bežiš mati Alex? user posted image
Ne bi še kakšno rekli user posted image

Si že kej prebirala cotice? user posted image

Ko si pa ti tole pisala, sem se pa jaz že skor dugo kitico odspalauser posted image user posted image user posted image . To noč sem bolj slabo spala, sem imela včeraj en kirurški poseg na rami, pa sama nisem vedla, kako mi paše ležatuser posted image . Bo že bolje.
Cotice- danes grem v akcijouser posted image

miška - user posted image user posted image user posted image  za pregled

Vipercat - jaz imam pa frizerko v Trebnjemuser posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.2.2011 9:26:01   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

lenčy, bi se dalo dobit kakšno slikco previjalne? me mika tale tvoja ponudba :) hehe

kaj a posteljco ste sami uštimal al kako da imate unikat? user posted image super to

sliko lhk pošljem proti večeru, ker jo ima moj na telefonu... ja posteljico imamo iz ene firme, ki je propadla, se je pa uvažala samo za anglijo. pa je bil moj takrat še šofer in je videl, da roba stoji pa je prosu in dobiluser posted image  dobr, da ne zna bit tihouser posted image  je pa masivna z ovitimi robovi, ful je lepa. pa velka tud 140x70.
ležalniki so pa res fejt sm js sm mela sam do 9kg pa je hmal prerastu.
za avto ti pa priporočam novega berlingota, je ful prostora notr pa še drag ni.

miška21 ja javi, ko boš v bližini, pa se lhk dobimo v veroni. sano upam, da bo aleks pridenuser posted image  jao medva sva povedala po nuhalni to se pravi, ko sm bla 3 mesece noseča. nisem hotla prej....

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.2.2011 9:27:17   
lenčy
ljupka- kdaj se oddajo vloge za doklade? k maš slučajno marčke domauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.2.2011 9:28:37   
Alex01

pa Isabellalana ma tud zdej februarja rok user posted image

Sem zasledila pri februarkah, da je že konec januarja rodila Lanouser posted image user posted image user posted image
ISKRENE ČESTITKE

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?